|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.9.2013 10:20:30   
savanah
hm...občutki...mislim da nič posebnegauser posted image , ne upam več upati, ker sem potem vsakič razočarana. Tako da sem raje prej negativna, da je potem razočaranje manjše. Tako da mislim da spet nebo nič.
lili25user posted image super novička. naj tako ostaneuser posted image

Bluegirl, jaz imam en čaj, mešanica vsega (regrat, rman,...še koščki enega lubja so notriuser posted image ) naj pa bi bil za policistične jajčnike. dobila sem ga pa iz bosne od ene zeliščarke...bomo videli kakšen bo učinekuser posted image . Tako da punce če mi uspe vam ga potalamuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.9.2013 10:20:35   
Tara9
Zdravo punce,

spet imam gužvo, tako da sem vas na hitro prebrala in ne utegnem vsega prekomentirat. Važno pa je, da veste, da držim pesti za vse, ki je ne pričakujete ta teden user posted image  user posted image  user posted image . No, tudi sama sem med vami, vendar me že nekaj krči dajejo, ampak ni še nič pricurjalo. Komaj že čakam, da se vlije, da začnem s Klomifenom.

Bluegirl jaz sem si urejala cikel s čajem macina trava, ne vem pa kakšen je pravi (latinski) naziv, ker sem na nekaterih forumih brala, da obstajata dve vrsti. Se mi je vsaj toliko uredilo, da sem jo dobivala na 45 dni. Še vedno je bila dolga, ampak je vsaj redno prišla. Zdaj sem nehala, ker mi je že vse dol padlo in posledica je, da je nimam že 70 dni user posted image , jaooooooo. Aha tudi vitamine Fertilup sem jemala, kombinacijo čaja in vitaminov in se je nekaj dogajalo spodaj, ne vem pa kateri je bolj pripomogel.

želim vam uspešen teden in veliko dobrih novičk.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.9.2013 10:24:28   
savanah
Tara9, lepo da si se nam javila, kdaj delaš test? držim pesti za močniuser posted image . tudi jaz sem že slišala za tisti čaj macina trava, za kaj pa je pravzaprav ta čaj sploh dober?

aja hotela sem napisati še podatke za seznamček: 26 let, 0 otrokuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.9.2013 10:27:51   
Bluegirl
Sama imam doma ženski čaj patra Ašiča - neka mešanica rmana, plahtice itd., pa nisem ravno pridna s pitjem. Bom pa začelauser posted image Savanah, ko boš talala, se lahko pri meni ustaviš in natalaš vse, kar imaš, nujno rabimuser posted image

Tara9, jao, sva pa res v podobni situacijiuser posted image Lahko kaj več poveš o macini travi, me zelo zanima.

Pri meni tudi gužva. Toliko stvari imam, da samo razmišljam, česa naj se lotim, da bi kaj naredila, pa še ni uspelouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.9.2013 10:31:31   
Tara9
Meni ga je kolegica iz Srbije nosila in mi je rekla, da je dober za vse "ženske težave" torej da dobro deluje na jajčnike, ureja cikel, pomaga pri neplodnosti, ipd. Ne vem koliko je na tem, jaz samo vem, da sem user posted image  dobivala redno in tudi ovulacija je postala bolj očitna, stalno me je nekaj špikalo v jajčnikih, kot bi se zbudili. Ker mi je potem ginekologinja dala Klomifen, sem obupala od vsega in začela tuhtat kaj naj še probam user posted image , skratka toliko enih kombinacij, da sem rekla, da si bom 1 mesec vzela pavzo od vsega, zdaj pa imam...

Testa ne vem če bom delala, doma na srečo nimam zalog, lekarni se poskušam izognit, čeprav me že pošteno žuli. Ampak sem se prepričala, da bo pricurjalo in bo razočaranje manjše. Kdaj pa ti lulaš Savanah?

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.9.2013 10:31:48   
savanah
Bluegirl z veseljemuser posted image , seveda če sploh pomaga. Upam da mi vse ostane, in da mi ničesar več nebo treba pitiuser posted image
Evo spet me boli v spodnjem delu...kar tako na momente, včasih špika včasih pa je občutek da me vse dol tišči. Mislim da bo karuser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.9.2013 10:35:07   
savanah
Ja tudi meni je kolegica, ki mi je prinesla tisti čaj iz Bosne, povedala za to macino travo, ki naj bi jo tudi tam kupovala. Je treba vse probatuser posted image . Fertilup sem si pa tudi sama naročila, pa ko je prišel nisem imela denarja da na pošti prevzamemuser posted image .

Jaz pa lulam v sredo, upam da me ne premami kaj prej. Ampak sem kar močna, tako da mislim da bom zdržalauser posted image . Tara9, imaš kakšne znake?

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.9.2013 10:37:59   
Bluegirl
Hvala obema za razlago. Se bom poskušala malo bolj disciplinirat s pitjem ženskega čaja, da vidimo, če bo kaj.

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.9.2013 10:52:43   
Tara9
user posted image  tudi moj zadnji paket Ferilup-a je ostal na pošti, ampak pri meni je bil ralogi jeza, ker sem znorela od vseh teh pripomočkov. Najbolj me je razkurilo to, da sem na morju imela idealen 28 dnevni cikel, prvič in zgleda zadnjič, tako da mi je vse dol padlo. user posted image  mi je pokvarila dopust, uredit se pa ne misli. Zato sem rekla, da si bom spočila od vsega, ker se mi je že mešalo malo.

Nič znakov nimam, edino razpoloženje je groza, huda, ampak res huda oblika PMS-ja, še dobro da je možek popoldan v službi, ker bi spet najbolj nasrkal user posted image . Občasno imam krče v trebuhu, takšne kot prvi dan user posted image , samo bolj švoh, stalno hodim gledat, če je kaj pricurjalo. no ja in koža je spet obupna, drugače nimam težave z njo, preden se vlije je pa druga zgodba. zato sem nekako sigurna, da tudi tokrat ne bo rezultatov.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.9.2013 11:08:05   
savanah
user posted image user posted image me spomniš name s to jezo in prekinitvijo vsega "zdravega". Enako je pri meni, vse tako kot pred vsako M. In PMSuser posted image user posted image ufffuser posted image . občutljiva do konca. Včeraj sem samo jokala. Mislim da me dragi komaj še prenašauser posted image , no saj se trudi biti prijazen, samo vidim da so živčki že načetiuser posted image . no saj en teden v mesecu pa že lahko zdržiuser posted image
Bluegirl, tudi jaz sem bolj tako tako z disciplinouser posted image , ampak sem se kar malo navadila, da si sedaj zvečer lepo naredim čajček. Samo potem je pa ponoči kriza, hodim na wcuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.9.2013 11:11:47   
Bluegirl
Popolnoma razumem. Jaz niham med "ne bom se sekirala, nič posebnega jedla, pila" in "kaj pa če vsak večer tole spijem, pa pazim na to pa to" razpoloženjemuser posted image V tem trenutku, ko sta omenili čaje pa Fertilup, sem bila že tik na tem, da naročim Fertilup. Za trenutek sem kot obsedena. Se poskušam navaditi, da je bolje prej malo premisliti in se kasneje odločiti. Bom najprej kakšen mesec zvečer pridno pila čajček, potem pa mogoče dokupim še Fertilup - kopromisuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.9.2013 11:19:51   
savanah
user posted image user posted image Bluegirl, upam da ti nebo treba naročiti tega Fertilupa.
Mene vedno bolj matra da bi že jutri test delala... joj moram biti močnauser posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.9.2013 11:22:49   
Tara9
user posted image  user posted image  user posted image  vidim, da smo si kar podobne, kar se tega tiče. Jaz sem se sama sebi zdela že kot kakša obsedenka, vsak dan ta čajček, zjutraj, zvečer, pa vmes vitamini, občasno še čaj rmana in plahtice in ne vem kaj še vse. Celo omaro pripomočkov imam že, za piko na i pa še Klomifen dobim. Ko dobim kakšne obiske, prav pospravim vse to, ker ne vem kaj bi si ljudje mislili user posted image . Zato sem si res vzela pavzo, je pa malo daljša, kot sem planirala user posted image .

Tudi mene dragi komaj prenaša, čeprav vidim, da se trudi, ker se zaveda, da bo nadrapal v vsakem primeru, zato raje pazi in presliši moje neumnosti user posted image . Sicer imaš pa savanah čisto prav, malo lahko tudi potrpijo, jaz mojemu kar rečem, da me prav zanima kakšen bi bil on v tem položaju, ko hormoni delajo tristo na uro in da pojma nima kako nadležna je ta občutljivost in vse povezano s user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.9.2013 11:30:01   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Celo omaro pripomočkov imam že, za piko na i pa še Klomifen dobim. Ko dobim kakšne obiske, prav pospravim vse to, ker ne vem kaj bi si ljudje mislili user posted image .

Jaz delam istouser posted image Skrivam, kot da bi bila alkoholičarkauser posted image

Ah, moški ne razumejo hormonskih težav in vsega, kar je s tem povezano. Včasih so res bogi, malo pa že lahko potrpijouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.9.2013 11:36:43   
Bluegirl
Ups, namesto user posted image bi moral biti user posted image . Saj sem že čisto zmešana...

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 940
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 11:37:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 11:40:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
30.9.2013 11:41:56   
Bluegirl
lili25, si ga ti tudi pila? Da dobim malo zagonauser posted image Pila sem ga en teden zvečer, potem pa staknila hud prehlad in vse, kar sodi zraven, pa malo opustila to. Si bom prav načrt naredila za 3 tedneuser posted image Problem je, ker zjutraj ni časa, ampak sem pripravljena še prej vstajat, kot sedaj, če res pomaga.

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 943
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 11:49:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 11:51:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 945
30.9.2013 11:52:03   
Bluegirl
Hvala, lili25user posted image
Saj zato sem ga pa kupila, ker je mešanica vsega. To bi pa šlo, da si ga zvečer skuham še za zjutraj. Edino malo veliko se sliši, 3 x po 3 dcl? Se bom do službe že 100x polulalauser posted image Bom preštudirala, naredila plan in bo! In ja, naravno je le naravnouser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 946
30.9.2013 11:53:05   
Bluegirl
A to da naj bi se 3 tedne prakticiralo, tudi kje piše ali so to tvoje izkušnje?

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 947
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 11:57:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
30.9.2013 11:59:38   
Bluegirl
Lili25, mindreader siuser posted image Sem ravno razmišljala, da si bom kupila termovko. Se strinjam, se da! Sama sem le malo preveč perfekcionistke in me lahko stvar izven plana vrže iz tira, potem pa ne nadaljujem. Ampak tokrat bom! Pa hvala še enkratuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 949
   [Brisano sporočilo]
30.9.2013 12:01:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.