|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2013 10:48:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Bodoče nosečke
30.8.2013 11:58:18   
Bluegirl
Cikacaka, veš, da imam tudi jaz včasih pomisleke, kako mi bo uspelo. Ampak bo, verjamem, da ni enostavno, je pa vredno!user posted image

lili25: še zate en user posted image Sem pa seveda na tvoji strani. Če me kaj raz****, so to mamini sinčki oz. posesivne matere, grrruser posted image . Naj ga sreča pogum in se ji postavi po robu!

Sem pa sama ista: saj bom drugi teden začela, ta teden je premrzlo, pa boli me nekaj itd. Potem sem pa jezna sama na sebe, ker iščem izgovore. Sledi še jeza zaradi jeze itd. Mogoče tudi mene skupinski duh kaj navdihneuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 577
31.8.2013 22:37:00   
Wishes
jaz sem pa čisto na trnih, s tem tednom začnem s treningi KONČNO. :) Celo poletje sem čakala ;)
Nekaj čutim da me v grlu praska in se mi kašlja :( Da ne bom slučajno zbolela zdaj.
Ker ste ravno pri "taščicah"... Moj tast je odličen, taščica malo manj, ampak se ne vtikava dosti ena v drugo in je stvar rešena. Ni prava tašča zato se do njega ne obnaša kot do otroka :). Meni je fino. Moja mama ga je pa itak že posvojila ;)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.9.2013 8:56:06   
lila25
čao punce

brrrr kako je mrzlo. že prav jesensko, jaz pa že pogrešam poletje user posted image
lili tvoja tašča je pa res mal hecna, men bi šla po moje tud na živce. probej se s tvojim poment o tem, kr pri teh letih pa to res ni več normalno user posted image jaz imam super taščo in tasta, sta oba prav fejst in se krasno razumemo in moj je tud z mojimi starši zadovolen. sm res srečna, da je tako. no sej če moja mami včas kej preveč tečnari ji pa moj kr pove user posted image sem bla pa zdej en dan čist vesela k so rekl, da bo ikea tud v zagrebu in smo se s taščo že zmenile, da bomo skup hodile user posted image se je moj kr za glavo prjel user posted image
sm bla pa v petek še na enem razgovoru in mam kr dober občutek, tko da držte pesti user posted image
lepo nedeljo punce, če vas bo zeblo pa pod kovter z dragim user posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.9.2013 10:01:24   
mamica deklicam
Živjo, punce.

Mi smo imeli včeraj krstuser posted image user posted image mlajše hčeke. Če mislite dati krstiti svoje otroke, vam predlagam, da to naterite, ko so še čisto majhni. Našo smo včeraj lovili po celem oltarju, vmes se je seveda tudi oglašala, tako da grozauser posted image . Moj predragi možek je to odlašal, in smo šele včeraj to dosegli. No kakorkoli, je za namiuser posted image user posted image

Potem smo šli na večerjo in tavelika je potem seveda hotela z mojima domov. Še dobro, da sem v avtu imela zanjo za preoblečt, drugače bi morala še danes biti v oblekici user posted image user posted image

A bom danes jaz malo uživala, ko je samo tamala doma. Moram še za obe spakirat za vrtec : škornje, copate, palerino, dodatna oblačila.

Lepo se imejte in se beremo

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.9.2013 12:42:05   
asyka
Jaz verjamem da nam bo vsem uspelo. Cimprej :-)

Ja krst, ce je ze zelja taksna cimprej hehe. Mi smo tudi bili enem taksnem. Je bil pa takrat tako pozno, ker so cakali na uradno posvojitev. Fantek ni in ni mogel razumet da je cas za mirovanje, spakoval se je pa tako da se je zupnik komaj zadrzeval, da ni butnil v smeh hehe.

V moji maternici pa ima nekdo parti ze skoraj cel teden. sploh zvecer ali pa zjutraj je divje. Najprej malo spika, potem pa taksen krc da bog se usmili.

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.9.2013 16:51:47   
_pika_
Kako ste čveke? user posted image user posted image
Berem vas redno, le časa za pisanje je bolj malo. Ta služba mi vzame cel dan, dan za dnem. Toliko papirologije je, da me glava boli.
Plan naraščaj kar miruje, no midva delava na tem, a prime se ne. user posted image

Joj, kakšna zima bo letos, če je že zdaj mraz. Jaz že čajčke pijem, ker me skoz zebe. Brrr. user posted image

Uživajte še teh par ur sončka.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.9.2013 17:21:31   
lila25
bo ratal user posted image bo pika, držim pesti za vse nas da še letos user posted image jst sm pa čist vesela, sm službo dobila danes user posted image in še čevlje sm si kupila v 10 minutah in to še pol znižane. danes mam očitno srečen dan user posted image
mamica deklicam pol ste meli zabavo na krstu user posted image vsaj ni bilo tako monotono user posted image
asyka mogoče ste pa kaj pridelala user posted image navijam user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.9.2013 18:46:57   
_pika_
lila25: user posted image Čestitke za službo!!! To je v teh časih prava redkost. Vem kako si vesela. Sem bila malo nazaj na istem. Sem pa sedaj še bolj vesela, ker kmalu dobim za nedoločen čas.
Kakšne čevlje si kupovala? Joj, jaz bi potrebovala črne športno elegantne na vezalke. Kakšna ideja??user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.9.2013 19:59:15   
mamica deklicam
lila25 user posted image user posted image user posted image

ko bi še meni uspelouser posted image

rabim vaš nasvet. Pri nas imamo letos sliv za izvos in rabim ideje, kaj naj naredim iz njih. Marmelada se že kuha, naredila bom tudi slivov kompot, dala v skrinjo za cmoke... Rada bi jih posušila a nimam doma aparata za sušenje. Ali bi šlo s pečico in če ja, kako naj naredim?user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.9.2013 20:55:53   
asyka
Vbistvo sem dans tako malo pojamrala mojmu, da nekaj nisem cisto ok. In mi rece, ja mogoce sipa noseca. Jaz sicer malo dvomim da se je kaj prijelo, ker sva sicer med ovulacijo 1x ampak ni vame hehe....

Midva sva v pecici susil jabolcne krhlje. Pecico sva nastimala na 50stopinj. Susila sva preko cele noci s tem da sva pecico imela malo priprto, da je vlaga imel kje ven. So se fino posusile. Je pa s susilnikom zagotovo energetsko varcneje.

CESTITAM ZA SLUZBO!!

Neposredna povezava do sporočila: 586
1.9.2013 21:33:20   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Midva sva v pecici susil jabolcne krhlje. Pecico sva nastimala na 50stopinj. Susila sva preko cele noci s tem da sva pecico imela malo priprto, da je vlaga imel kje ven. So se fino posusile. Je pa s susilnikom zagotovo energetsko varcneje.

s krhlji sem sama že tudi tako naredila. Imam namen tudi s slivami tako poskusiti, samo bodo polovičke in seveda debelejše kot so jabolčni krhlji. Bomo videliuser posted image user posted image

Mogočr si bom pa enkrat omislila tudi sušilnik

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
1.9.2013 21:45:11   
asyka
Midva si ze lep cas ogledujeva susilnik pa nikoli ne receva tistega velikega da. Niti niso tako poceni. Bi bil sicet kar v uporabi ker dosti sadja in zelenjave za cincile posusiva.

Neposredna povezava do sporočila: 588
1.9.2013 21:48:38   
mamica deklicam
saj to je problem, se vse pri denarju končauser posted image

moj je ravno prej preračunaval, koliko mu bo ostalo, a je ugotovil, da bova ta mesec zelo težko prišla čez. Je dobil manj plačano, kot je računal, večji izdatek je pa še zavarovanje hiše in potem smo tam

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.9.2013 3:54:55   
asyka
Ura je nemogoxa. Bedim ze vsaj 2 uri... zdaj sem malo nazaj zadremala pa brat od mojga pozvoni na zvonc. Me je do stropa vrglo. Moski grr. Se ne morejo po telefonu poklicat. Zdaj ko se je moj spravu od doma v sluzbo pa bi clovek reku da bo mir, sta pa cincili zaceli z ekstremno preobrazbo doma hehe. Da ne omenjam da mi je slabo za umret.... do lulanja, ki bi kaj razjasnilo pa se 5 dni....

Joj vem kako je s tem kalkuliranjem, a bo slo skoz ali ne. Potem pa cudeze delas tam ko jih prakticnoni mogoce...

Neposredna povezava do sporočila: 590
2.9.2013 7:51:48   
Bluegirl
Jutrooouser posted image

Kako vas je lepo prebrat, me spravite v dobro voljo, pa čeprav je ponedeljkovo jutrouser posted image Mam vikend na off, večinoma kar brez računalnika, zato se takrat malo manj oglašam. Drugače pa je pri nas čisto jesensko vreme. Kako hitro je bilo poletja konec, naj še bo malo sončka. Lanska zima je bila tako dolga, da si še nisem opomogla od nje. Se pa tudi jeseni veselim, ima svoje čareuser posted image

mamica deklicam: Super za krstuser posted image Za slive pa nimam nobene ideje večuser posted image Tudi sušila še nisem, zato ti ne znam pomagat. Držim pesti, da vam uspe pregurati čez mesec in da se ti kmalu nasmehne sreča s službouser posted image

lila25:BRAVO!!user posted image Čestitam za službo, supercauser posted image Je bil pa res tvoj dan, če si še čevlje dobilauser posted image

asyka: Kaj je zdaj s to slabostjo? Kakšna dobra novička? Bi bil že čas, da nas katera razveseliuser posted image Midva tudi delava na tem, a kaj, ko ne vem, kdaj/če imam ovulacijo. Bo že, glede na to, da sva komaj začela, še nisem preveč obremenjena s tem.

_pika_: Jaz sem lansko jesen iskala črne na vezalko, nekje med supergami in malo bolj ne-supergami. Sem jih enkrat letos dobila v LaScarpi pa v Massu. Sicer ne čisto takšne, kot sem imela v mislih, za v dež in v službo so pa dobre.

En deževen pozdrav (upam, da ima lili25 lepše vreme na morjuuser posted image ).

Bluegirl

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.9.2013 9:47:44   
lila25
asyka ti si pa vedno bolj sumljiva, da si user posted image user posted image samo testa vseeno ne delaj prehitro, da bo za ziher user posted image pokazalo.
mamica za slive ti tud jaz ne znam svetovat, sem do zdaj sušila le jabolka in hruške, ampak verjetno je isti način. najbolje da probaš user posted image
pika čevlji so varianta teh nizkih tenisk iz blaga, ampak sem jih že celo poletje iskala in jih nazadnje našla v 10 minutah v massu in to še pol znižane, kaj češ lepšga user posted image drugače pejdi pa še v peko pogledat, sem enkrat na ta način k ti iščeš tam ful dobre dobila.
glede službe pa to še ni redna, ampak prek študenta, je pa za vsak dan delat in sem čist vesela, ker do zdaj mi ni uspelo nič najdt user posted image se grem pa danes še v vrtec zmenit, da če rabjo kdaj kako pomoč z varstvom, da pokličejo user posted image to bi blo super, če bi še otročke lahko merkala user posted image
pri nas je tudi oblačno, malo dežuje in mrzlo. mene pa tako zebe, da sem na čajčku.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.9.2013 9:49:28   
Žabinčica
Dober dan user posted image .

Lila25 user posted image bravo za službo in uspešno na novem del. mestu.

Asyka no, to pa je sumljivo...držim pesti in navijam user posted image .

Mamica deklicam uspešno uvajanje in lep prvi vrtčevski dan.
Upam, da bo pri nas tudi vse OK, no sin je že tako "stari maček", samo bomo videli kako bosta letošnji vzgojiteljici na njega vplivali; lani se je imel res super. Ta mala pa ne vem, je skupino menjala, ker se je lani med letom vključila in od njenih prijateljčkov ostaja samo ena z njo...mi je kar malo žal ker so bili super skupina.

Sicer pa pri nas jesen...in prvi dan miganja, katerega se že izjemno veselim...čeprav mi bodo noge odpadle-delo in zabava v malo višji peti naredi svoje.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.9.2013 13:20:59   
mamica deklicam
vrtec uspel, je rekla vzgojiteljci, da jutri spet prideuser posted image user posted image . Je bila vzgojiteljica kar malo presenečena, ker se je hčerka igrala z vlakcem. Ja naša ima zelo rada vlak, avto... take fantovske igrače in tudi punčke, plišaste in bolj igrače za punceuser posted image

Ker ima doma samo lokomotivo od vlakca Tomažka, je bio v vrtcu seveda zanimivo, ko se je lahko igrala s celim vlakom in še progo je imela na razpolago.

Jutri gre že za dve uri, tako da upam, da bo to uvajanje čimprej mimo.user posted image

Marmelado sem včeraj skuhala in jo je ratalo za 9 kozarcev, tistih srednjih, v katerih kupiš marmelade. Ko se bo naredil vreme, bom pobrala še naslednje slive in gremo spet ustvarjatuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.9.2013 14:29:19   
asyka
Jaz sem sumljiva sama sebi. Zjutraj sem ob 5ih letela na wc, da me ne bi test premamil. Hodim mimo tiste omarce kjer je pospravljen kot mačka okoli vrele kaše. Ampak po drugi strani pa ful ful močno dvomim, da je to to. Danes se moram spravit še v trgovino po nekaj novih modrčkov. Od starih mi noben več ni prav in me tiščijo. Za ven si ga za silo še dam gor, ampak doma pa takoj dol. Sam ne vem še kaj pametnega bi sploh kupila, ker D mi je vseeno prevelik, tako da bom verjetno probala samo kako bi bilo, če vzamem C z večjim obsegom (zdaj imam 75 tako da potem vsaj 85 pomojem).

mamica deklicama čestitam za vrtec. To je super, če je otroku tako všeč vrtec da komaj čaka, da spet pride. Jaz osebno sicer nisem pristaš te stigmatizacije, da so avtki in vlakci fantovkse igračke. Poznam tudi nekaj fantkov ki so tudi za dojenčke poprijeli. Ampak večina staršev takoj alarm zažene in otrokom takšnih igrač ne dovoli. Meni se pa to zdi malo zgrešeno vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 595
2.9.2013 14:41:05   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Jaz sem sumljiva sama sebi. Zjutraj sem ob 5ih letela na wc, da me ne bi test premamil. Hodim mimo tiste omarce kjer je pospravljen kot mačka okoli vrele kaše. Ampak po drugi strani pa ful ful močno dvomim, da je to to. Danes se moram spravit še v trgovino po nekaj novih modrčkov. Od starih mi noben več ni prav in me tiščijo. Za ven si ga za silo še dam gor, ampak doma pa takoj dol. Sam ne vem še kaj pametnega bi sploh kupila, ker D mi je vseeno prevelik, tako da bom verjetno probala samo kako bi bilo, če vzamem C z večjim obsegom (zdaj imam 75 tako da potem vsaj 85 pomojem).

mamica deklicama čestitam za vrtec. To je super, če je otroku tako všeč vrtec da komaj čaka, da spet pride. Jaz osebno sicer nisem pristaš te stigmatizacije, da so avtki in vlakci fantovkse igračke. Poznam tudi nekaj fantkov ki so tudi za dojenčke poprijeli. Ampak večina staršev takoj alarm zažene in otrokom takšnih igrač ne dovoli. Meni se pa to zdi malo zgrešeno vseeno.

pri nas doma imamo vse igrače, neglede na spol. Isto velja za risanke. Gledata in igrata se s tistim, kar jima je všeč.

Če boš kupovala večje moderce, moraš namesto 75C vzeti 80C, verjetno ti bo 85 preohlapen. Ponavadi je pri večjem obsegu tudi malo večja košarica.

Glede lulanja pred izostankom M. Jaz imam vedno preden jo dobim napade slabosti in druge nosečnostne znake. To je samo bolj izražen PMS. Vsaj po mojem. Slabo postane baje šele bolj po 6 tednu nosečnosti in ne tako zgodaj

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.9.2013 14:53:08   
Katte
asyka,držim pesti.
Ja, nabavi kar 80C. Jaz imam tudi drugače 75C, zdaj, ko dojim, imam pa 80C in 80D, oboje mi je prav (zredila se nisem nic, samo joške so večje).
Vsem otročkom (in mamicam) želim lep prvi vrtčevski/šolski teden (prvega dne je že konec).

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 597
2.9.2013 16:02:43   
asyka
mamica deklicama tudi jaz se bolj nagibam k zelo mocnemu pmsju. Moram pa priznat da bi bila cisto srecna z navadnim pmsjem hehe.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.9.2013 7:44:59   
Bluegirl
Dobro jutrouser posted image

Kako ste, punce? Asyka, kaj je s tabo? Me firbec dajeuser posted image

Eno vprašanje: a katera od vas jemlje folno kislino? Jaz sem jo začela jemat maja (približno 3 mesece, preden bi začela delat na user posted image ), potem se je pa to rahlo zavleklo zaradi mojih ciklusov. Vmes je kakšna 2, 3 tedne nisem jemala, sedaj pa spet, ampak večkrat pozabim. Kadar se spomnim, vzamemuser posted image

Lep dan vam želim, danes bo sonček!user posted image Škoda, da moram bit v službi...

Bluegirl

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.9.2013 8:30:38   
mamica deklicam
če ješ raznoliko prehrano, potem ni problem glede folne. Drugsče jo veliko žensk je od O naprej do M. Torej samo drug del cikla. Ko zanosijo, pa nato redno.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......