|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
25.8.2013 9:12:06   
Blue_one
DOber in lep deeževn dan želim.

Vidim, da se pri enih že totalno dogaja. Pri meni nič novega, samo včeraj je bil slabs dan, me je cel dan noro tiščalo navzdol. Tako, da sem se premikala kot slon. Upam, da bo danes boljši dan z manj tiščanja. Tiste, ki ste že v pravi končni štartni poziciji, držim pesti, da bo kmalu. In želim vam čim lepši porod.
Kar se vložlov tiče imam vir 8' in vir natur, pa bomo videli kako in kaj.
Manjka mi samo še par zadev z lekarne in par zadev iz otroške trgovine-posteljnina in take stvari, drugače sem pa zdaj kar pridno vse nabrala in nakupila :)
Ene pa že kr crtate :) Joj sem iskreno vesela za vas!!

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
25.8.2013 9:36:09   
pike
Dobro jutro,

evo mene s pregleda. Naredili ctg in UZ pa še spodaj pogledali kako je stanje. Ctg o.k., plodovnice dovolj, glavica že čisto nizko ampak sem pa še zaprta in brez kakšnih popadkov. Tako,da sem lahko šla domov. G mi je rekel,da se lahko zgodi, da bom že čez 2 uri nazaj, lahko pa tudi rodim če par dni. Tako, da jutri imam ponovno ctg.
Zdaj pa grem počivat, moja zlata mama kuha, jaz pa grem ta starejšo pupo malo cartat in se gret pod odejo, ker vreme je ravno pravšnjo za počitekuser posted image . Lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.8.2013 21:01:09   
bbdd
Že kaj novega pri kateri od vas? :) mene danes kar fejst boli vse in špika, včasih tako močno, da se mi že kar zdi, da imam popadke. Čeprav imam šele 22.9 rok.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.8.2013 21:04:40   
SrečnaBodočaMamica
Pozdravljene mamice:)

Upam da ste lepo preživele malo hladnejši vikend
user posted image

Ja tudi pri nas se še nič kaj ne dogaja... no vsaj mislim da ne, je pa res da me včeraj in danes malo špika v spodnjem delu trebuha...
No večkrat sem začutila kakšne zbadajoče bolečine ki hitro minejo... Hm... To je vrjetno normalno? Al to nakazuje da bo kmalu kaj:P ? No sicer imam pa še tako ali tako sami tri tedne. Že komaj čakamouser posted image

Sem pa včeraj bila celo na poroki in plesala brez problema:P

Lepo bodite , pišite kaj in smo na veziuser posted image user posted image

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.8.2013 21:36:20   
Soncek_32
Živjo!

Tudi mene stalno neki špika (v predelu jajčnikov), ampak sklepam, da to še nič ne pomeni. Tudi jaz imam še kar nekaj dni/tednov do pdp-ja... user posted image Glede na to, da je to moja prva user posted image si sploh ne predstavljam kako izgledajo popadki.user posted image Že več tednov imam stalno trd trebuh in me kaj boli, tako da sklepam, da je samo bolj "intenzivno" in v rednih intervalih, ko gre zares.

Danes sem se celo spomnila za malinov čaj. user posted image Saj ne da preveč pričakujem, ampak škodit nima kaj.

Jutri greva z mojim na CSD, da urediva glede očetovstva. A za očetovski dopust lahko tudi prej oddaš obrazce ali šele po rojstvu?
Bodo vaši partnerji z vami doma? Jaz imam srečo, da mu nič ne komplicirajo v službi in ko pridemo domov, bo začel koristiti. user posted image

Lepo se imejte in upam, da kmalu kakšna sporoči kakšno lepo novičko. user posted image

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.8.2013 23:57:29   
robika
Dober večer bejbike! Men je zmankalo danes čaja malinovih listov-ja itak če je pa nedelja ane,pa rečem zdaj je čas da gremo rodit!user posted image Moj se je kr strinjal,danes je bila pri nas na kosilu tašča,pa malo je norela z puncami tak da sva bila midva malo fraj..popoldne smo se skupaj igrali,jaz sem celo zakinkala za 20 minutuser posted image ,mašinca mi je pasalo no sedaj sem pa pokonci,bravo jaz,pa ne zato da se mi ne spi,celo popoldne se mi je zdelo da se mi kar nekaj širi in pritiska spodaj,no zdaj pa imam že dve uri popadke na 20 minutuser posted image ,upam da se ne umirijo in da bomo kmalu imeli našega pjeba.Jutri imam datum po mojih izračunih in bi kar pasalo,če bi že cartali...

Lepo mi bodite,dobro spite še namesto meneuser posted image

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.8.2013 0:01:00   
Tamala24
Pozdravljene user posted image

Tudi pri nas se še nič ne dogaja, le da je danes ena od tistih svetlih noči. user posted image

Tudi mene špika že nekaj časa in imam občasno trd trebušček, a zaenkrat ne kaže nič v smeri poroda. Na CTGju mi ni pokazalo popadkov,...tako da čakam na torek, ko imam ponovno CTG. Do PDPja je sicer še 9 dni, a upam da bo prej (malo že pogrešam spanja na trebuščku) user posted image

Upam, da boste ve kaj bolje spale user posted image

Robika, držim pesti da bo kmalu pokukal na svet vaš user posted image

< Sporočilo je popravil Tamala24 -- 26.8.2013 0:08:46 >

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.8.2013 6:27:05   
robika
Jutro!

Ma jaz sem še kar tu,popadki pridejo pa grejo,so že redni na 10 min. pa spet pol neki časa nič,pa ponovi vajo...kar nekaj me hecajo

Otročke že imam v vrtcu,tak da bom danes spet ruknala generalko po stanovanju pa upam da me potera rodit...

Kak ste druge user posted image ?

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.8.2013 6:46:21   
renjar
Jutro!!!
UUUUU enim že redno dogaja, pri nas je pa vse skup nehalouser posted image Verjetno je samo zatišje pred "nevihto"user posted image Res pa je da se je izcedek še bolj povečal in upam da to na kaj nakazuje..

Robika ti res privoščim da te do konca zašraufauser posted image No in ostale tudiuser posted image

Ta malinov čaj ne,, nevem če sem si premočnega delala ali kaj, mene je v glavnem zapiral tako da ga zdaj ne pijem.. Bom pa danes verjetno spet skuhala kako šalčko..
Se tipkamo papa

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.8.2013 9:23:17   
minxie
js pa sem danes priletela na rito po stopnicah user posted image - drseče ploščice, dež in jutrjanja zaspanost = recept za nerodnost :S ... zdej glede na to da mam čez 2 dni ginekologa, da otročka čutim, da izcedka ni, krvavim ne, poškodovala si nisem nič, bolečin v trebuhu ni, razen trtica me grooozno boli :) predvidevam da ni nič narobe, kaj pravite?

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.8.2013 9:25:14   
lollipop07
jutro,
robika držim pesti, da se danes zgodi in da se kmal cartate...se mi kar smeji, ko pomislim, da nas vse kmalu čaka user posted image aja pa hitro naj mineuser posted image
soncek za ocetovski dopust lahko oddajo šele ko rodiš...komplicirajo 100/h...mi2 sva hotla vse naenkrat uredit pa so naju samo obrnil...ko da nima mladi očka pametnejšega dela takrt ko da po CSDju skače...bljah!!!takrt odda tudi za denarni "prispevek" pa sporoči podatke od otročka, da dobi rojstni list in te stvari...vsaj tko so nama razložil...čeprov more vsako stvar pri drugi teti uredit...ni čudn da je pol javna uprava prepolna...jao...mal sm zoprna k slab spim zadne dniuser posted image
pr ns tut še nč resnga...sicer me skos neki špika in boli...pa občasno tut že kej predihavam (ne vem a so popadki to al ne ampak mi to najbl paše:) sam še nč resnga...no sej je še čs...mam en tedn pred rokom še eno 50-letnco in smo se pofočkal da pridemo tko da nima kej prej vn hodtuser posted image
učer sva se z mojim lotila mal opremo za malega v red spravit...da vidva kaj od šenkanega je uporabno...pa bo pomojem kr use ok...vsaj tko kaže...je blo prov fajn ko je pol ati z vozkom po stanovanju šibou pa glasove od formule spuščovuser posted image
zadnjič sm hotla kupit en kompletek za "na lepše" v smislu enih hlač in jopice ampak v številki 56 nism nč dobila....vse je blo od 62 naprej (v 3 trgovinah sm bla)...mislm sej vem, da ne rabi teh cunc ampak mal za dušo sm hotla nabavit en kompletek...a ktera ve kje bi se dalo kej dobit?
jst sm začela v soboto maline pit in ni nobenih sprememb tko da bom pač naprej pila...škodvat vrjetn ne more...:)
zdej pa u štacuno...mava prazn hladilnikuser posted image
lep začetk tedna

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.8.2013 9:32:14   
SrečnaBodočaMamica
Lolipop- Take malo lepše kompleteke imajo zagotovo v okaidiu:) Sicer so dražji ampak res lepi. Jaz sem že nekaj dobila, in so res cartiiih!!

Minixie- Pomoje tudi, če ni izcedka, bolečin v trebuhu, otroka pa čutiš da je ok. Ja previdne moramo biti. Mamo tudi mi ene strme stopnice, po katerih sem se že peljala po riti navzdol, samo sreča sedaj ne. Tok tok tok.

Renjar- Tebe pa pomoje kar kmalu čaka. Ta teden , bo zihruser posted image user posted image

Ja vse ostale pa tudi kmalu... Čeprav se nam pomoje zdi kje je še to...

Jaz zadnje dni čutim tako čez dan kakšne zbadajoče bolečine, ostalo je ok. Sem pa malo slabše spala. Bolečine v hrbtu aaaauser posted image

Ja jaz sem že popila prvo škatlico malininega čaja. Skušam vsaj dve skodelice na dan. Škodi ne, če pa pomaga bomo pa videliuser posted image

Mi pa kar paše tole ohlajeno vreme, sem ena ki ima kar rada jesenuser posted image

Kaj pa pravite kaj za spolnost v zadnjih 3,2, tednih? Še prakticirate ali ne user posted image user posted image user posted image Sperma naj bi tudi mehčala maternični vrat, zaradi teh prostogladinov in bla bla blauser posted image user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.8.2013 10:05:49   
babkaa
Dan! sporočam, da tudi mi že imamo en teden starega dojenčka, rodila sem tri tedne pred rokom, voda mi je šla, tekla mi je na obroke, nisem vedla če mi je šel urin, potem sem skapirala, da je to voda, nisem še pričakovala, da bi lahko blo to to, popadkov nič, nato sem šla na wc, sem imela drisko, takrat sem si pa misla da se bo nekaj začelo, nato spet tekla voda, nisem imela še nič pripravljeno, ne pojslice, ne torbe za sebe, nič oblačil za dojenčka opranih, se stuširam in spakiram torbo, pridema na sprejem, je rekla da mi je šla voda in da grem v porodno, še kar nisem mogla verjet, pa kak že danes če mam komaj čez tri tedne rok, v porodni tri ure brez popadkov, sem bla že cela panična, sem misla da mi bojo umetne dali, nato pa kar naenkrat nori popdaki, po dveh urah popadkov sem rodila, blo je hitro ampak fejst boleče, no pa saj je minlo...V glavnem nisem nič slutla, da bom rodila, spala sem super, otrok zelo živahn, se med popadki sem čutla bincanje, nisem pila nobenih čajev, bla sem enkrat samo na akupunkturi, bla sem šivana..Čim manj komplicirajte in se obremenjujte, bo že ko bo čas.

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.8.2013 10:07:31   
SrečnaBodočaMamica
Čestitke:)user posted image Veliko zdravja, prespanih noči, in cartanjauser posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.8.2013 10:12:28   
robika
Babkaa iskrene čestitkeuser posted image !

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.8.2013 10:23:29   
natali1
BABKAA ČESTITKE user posted image
Veliko zdravja obemauser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.8.2013 10:35:24   
Tamala24
Babkaa čestitke user posted image

Velik cartanja, zdravja in prespanih noči ti želim user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.8.2013 10:41:31   
Tejči
babkaa - čestitke user posted image user posted image user posted image Ogromnooo cartanja in prespanih noči želim user posted image

Pri nas nič ne dogaja. Bebika aktivna, ponoči mirna - pridno spančka, o popadkih ne duha, ne sluha, trebuh mi pa otrdeva že tako od 19. tedna. Do enih ponoči sploh ne zaspim, gledam kot sova, potem pa nekako gre in zjutraj vlečem tam do devetih. Na lulanje ponoči pa nič ne hodim (zanimivo, kaj?). Apetit imam še zmeraj gromozanski in imam zvečer še te težave, da sem enostavno preveč polna in ko ležem, imam vse v grlu..ne znam nehat jest - packica sem prava... V petek imam spet pregled. Se mi zdi, da je cela nosečnost minila kot blisk, sedaj, ko gre h koncu, pa še gre toliko hitreje..prav brzinsko bo vse minilo in bomo vse cartale male štručkeuser posted image

Lepo se imejte souser posted image , meni tako paše, da se je ohladilo - kr smeji se miuser posted image

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.8.2013 12:00:19   
Cari
Barbkaa iskrene čestitke user posted image ! Lepo se crkljajte in uživajte v teh čudovitih trenutkih!

Cari

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.8.2013 13:28:24   
babkaa
Hvala vsem za čestitke!

Ena je spraševala za angelcare, jaz ga imam, mi ni žal da sem ga kupla, vzela sem onega z varuško (140€), saj je dragi ampak sem bolj mirna... Aja, sem pa opazla ene tri dni pred porodom, da me je tak dol vse tiščalo, zdaj ko nazaj razmišljam sem povezala, da zaradi bližajočega poroda.... Vsem želim čim krajši porod, pri meni je blo kar hitro...

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.8.2013 13:50:13   
Tejči

IZVIRNO SPOROČILO: babkaa

Hvala vsem za čestitke!

Ena je spraševala za angelcare, jaz ga imam, mi ni žal da sem ga kupla, vzela sem onega z varuško (140€), saj je dragi ampak sem bolj mirna... Aja, sem pa opazla ene tri dni pred porodom, da me je tak dol vse tiščalo, zdaj ko nazaj razmišljam sem povezala, da zaradi bližajočega poroda.... Vsem želim čim krajši porod, pri meni je blo kar hitro...

Mi ga tudi imamo..kaj pod senzor ste dali še kakšno leseno desko?

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.8.2013 14:09:02   
GITA14
babka iskrene čestitke in veliko zdravja vaši bebiki.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.8.2013 16:00:07   
Soncek_32
babkaa, čestitke še od mene! Želim vam mnogo zdravih, veselih in razigranih dni ter prespanih noči!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.8.2013 16:44:22   
babkaa
hvala še enkrat!
tejči... ja pod jogi smo dali še desko, pravzaprav je dal laminat, smo še meli nekaj viška, še točno paše not, drugače pa greš v baumax ali pač drugam, pa ti vrežejo na mero.

spadam pod avgustovke, ampak ni nobene za pogovor, tiste ki ste že rodile, kako vam gre dojenje? midva se najema in se mi po pol ure zbudi, če dam po dojenju še malo dodatka spi tri ure, nevem kaj naj, je pa lepo, vleče 20 min in nato zaspi, danes je rekla patronažna da naj si izčrpam enih 10ml začetnega mleka, in naj se potem dojima....?? ima še katera kaki predlog??

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.8.2013 23:26:56   
Larisa5
Babka cestitkeuser posted image user posted image user posted image
Glede dojenja...sem mogla vedno na koncu dojenja dodajat, ker je hotel se...in sem mu vedno dala toliko, da je bil sit, sem pa kar kmalu nehala dojit, ker ocitno moje mleko ni bilo dovolj hranljivo zanj. Je pa kljub temu zdrav fantek, hodi v vrtec in do sedaj se ni bil bolan. Samo tako povem, da se nebi katera prevec sekirala, ce ne bo imela mleka, saj otroku kljub temu ne bo cisto nic manjkalo...

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?