babkaa
|
Dan! sporočam, da tudi mi že imamo en teden starega dojenčka, rodila sem tri tedne pred rokom, voda mi je šla, tekla mi je na obroke, nisem vedla če mi je šel urin, potem sem skapirala, da je to voda, nisem še pričakovala, da bi lahko blo to to, popadkov nič, nato sem šla na wc, sem imela drisko, takrat sem si pa misla da se bo nekaj začelo, nato spet tekla voda, nisem imela še nič pripravljeno, ne pojslice, ne torbe za sebe, nič oblačil za dojenčka opranih, se stuširam in spakiram torbo, pridema na sprejem, je rekla da mi je šla voda in da grem v porodno, še kar nisem mogla verjet, pa kak že danes če mam komaj čez tri tedne rok, v porodni tri ure brez popadkov, sem bla že cela panična, sem misla da mi bojo umetne dali, nato pa kar naenkrat nori popdaki, po dveh urah popadkov sem rodila, blo je hitro ampak fejst boleče, no pa saj je minlo...V glavnem nisem nič slutla, da bom rodila, spala sem super, otrok zelo živahn, se med popadki sem čutla bincanje, nisem pila nobenih čajev, bla sem enkrat samo na akupunkturi, bla sem šivana..Čim manj komplicirajte in se obremenjujte, bo že ko bo čas.
|