Tejči
|
Jaz pa obožujem te polne lunice Vsaj 1 x na mesec se naspim Jaz sem si nekako zadala, da rodim 3. septembra, mi je tak lep datum, pa da vidimo, če me bo dete ubogalo Glede alkohola (70%), v MB porodnišnici ga dobimo za domov, tako da ga ne rabimo kupovati. Candilla - tudi jaz imam zadnje 3 dni tak apetit, za znoret..jem in jem in potem mi je že slabo, da mi gre na bruhanje (že tako kislo gor vdari), ampak jaz še kr naprej jem..prav grozna sem...ampak nimam skrbi, sem se do sedaj zredila 9 kg, tako da ni take panike...bomo se potem ubadale s kilogrami ;) Včeraj sem bila pridna, sem imela inventuro svojih omar, mi je mami pomagala in sma v treh urah vse zrihtale. Odpeljale 15 velikih vreč cot v kontejnerje, saj ne vem ali so od RK ali Karitasa, upam, da bodo komu še prišle prav, saj večina je bilo zelo dobro ohranjenih, a kaj ko meni že dolgo niso prav... Zdaj omare dihajo Danes pa so na vrsti še omare od moje pupike - njej pa je večina oblačilc že premalih in tiste res lepe bomo shranili za pupo, ki prihaja, ostalo pa tudi gre v kontejner. Pa še čevlje pregledat...da bo vse tipi topi, ko pride nova članica Aja, pa sušilni stroj smo nabavili, ga je moj že namestil in pripravil za uporabo, sedaj nabiramo cunje, da jih operem in ga sprobamo Sem bila do zdaj tako pridna, da nimam nič cot za prat ali likat in jih moram sedaj prav zbirat, da bomo lahko za vikend sprobali sušilca Tak, malo sem se razpisala, zdaj pa veselo na delo - v omare
|