|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
27.8.2013 6:31:57   
Tamala24
Dobro jutro user posted image

Ste še vse tukaj? Se je pri kateri kaj premaknilo?

No mi gremo danes na CTG v bolnico in na skrivaj upamo da bo kaj pokazalo v smeri poroda.

Danes je še točno en teden do PDPja user posted image

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.8.2013 6:50:54   
renjar
Dobro jutro!!!
Babbka najprej čestitke še iz moje strani!!!
Robika ti si mi neka sumljivauser posted image , a si še z nami??
Kaj pa ostale?? Je že katera odšla v P??
Pri nas je stanje tako kot je, brez vsega, otrok skače po trebuhu zadnje dni kot če bi bil na trampolinuuser posted image
Tole čakanje me prav ubija.. Včeraj sta me že tamali spraševali kdaj pride bratecuser posted image

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.8.2013 10:24:53   
Tejči

IZVIRNO SPOROČILO: renjar

Pri nas je stanje tako kot je, brez vsega, otrok skače po trebuhu zadnje dni kot če bi bil na trampolinuuser posted image

Kaj to sem jaz pisala?user posted image Meni se zdi, da bolj kot gre h koncu, manj težav imam in da bom še kr kak mesec noseča..hm..no upam, da se motim...

Tamala 24 - ti pa že tako finiširaš..držim pesti, da bo kaj pokazalo..javi!user posted image

babkaa - hvala za infouser posted image Glede dojenja - jaz sem pri prvi imela na začetku težave, a sem vzttrajala, nič dodajala, par dni sma bile skoz na ziziki, potem pa je dojenje steklo, brez dodatka, na 3 ure. Vmes sem še fasala mastitis, da o razpokanih bradavicah ne govorim...a se je splačalo vztrajat, saj je bilo potem toliko lepše in lažjeuser posted image Če le ni kkašnih drugih težav, ti svetujem, da vztrajaš, potrpiš par dni in boš videla. da bo šlo..samo pozitivno, ok?user posted image

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.8.2013 10:46:14   
robika
Renjar evo mene,a da sem ti sumljivauser posted image ,maš mal prav,bila sem na ctg-ju in so popadki na 5 min.ampak niso še zelo močni,se pa počasi stopnjujejo..tako da se dogaja-juhu

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.8.2013 11:01:33   
renjar
Sem vesela zateuser posted image user posted image Naj ti čimprej mine, pa seveda brez ekstrmnih bolečin
Pri nas pa prenehanje vsega skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.8.2013 11:36:01   
Tejči
O robika, super..malo, malo, malo šeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.8.2013 11:45:35   
Blue_one
Najprej čestitke babki! :)

Robika držim pesti, da boš kmalu imela svoje dete v rokah user posted image

Kako pa kj ostale? Tiste, ki imate še malo več časa do PDP-ja? Sama počasi začenjam s porodniško, moj pdp je itak proti koncu meseca, tako da sem še zelo na easy glede vsega :)

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.8.2013 11:48:22   
Cari
Ja super Robika user posted image . Vem kako težko čakaš in ti prav privoščim en tak ekspresen porod. Danes zvečer bo tako mali junak mogoče že ob tebi user posted image .

Za ostale pa tudi držim pesti, da mali junaki pridejo na svet ob pravem času - do tedaj pa čim več nosečniških cukrčkov in čim manj tegob!

Pri nas se mu še nič ne mudi - mu moramo še ime izbrati in cunjce pripraviti. Kar nekam odlašam. Se pozna, da sta prva dva konkretno zamujala in če bo še s tem tako, ga pričakujem konec septembra.

Cari

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.8.2013 12:26:23   
Raven
Hej bejbe...oh noro kar ze pri nas se dogaja :) super!!!

Angel care...a magnetno sevanje vas nič ne skrbi tiste, ki ga imate? menda je kar enkaj sevanja ce imas napravo manj kot 1 meter od dojencka..
Saj to imate tistega ki dihanje preverja a ne?

Jaz imam rok konec septembra. Malo krče čutim (kot pri M), trebuh mi ne otrdeva več...me pa vsake toliko časa grozno zaboli nekje spodaj...mislim, da me mala suva dol..kaj pravite?

Imam pa beljakovine v urinu...G pravi da premalo pijem...pa se ful nalivam...smao vse ostane zgleda v meni, ker grozno aztekam, lulam pa vse skupaj kot en pticek...

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.8.2013 12:27:02   
natali1
Drži se Robikauser posted image user posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.8.2013 14:47:17   
VesnaVesna
Oooo ful vesela za vse k se vam že kej dogajauser posted image
Jest mam v nedeljo rok pa se nč ne premika v smeri da bom kmal rodila, počutim se tko kot en mesec nazaj... No mogoče če sm dlje časa na nogah me mal bolj vse tiši pa vsake kvatre me mal špikne to je pa tud vse... danes ponoč sm še spala celo noč, vsi okrog mene so že fuuul nestrpni, še najmanj jest, sm se sprijaznila da pač bo ko bo, moram še uživat te "samske" dneve dokljer so še k pol če nameravava imet ene 3 al pa 4 otročke, dolg nebo nobenga časa samo zase oz za naju:) drugače pa ja ne zavedam se še čist da bo zdej zdej mala štručka tukile ob meni;))
Aja pa upam da ko boste rodile, ostanete na tem forumu da mal poklepetamo še o ostalih stvareh, pač za mnoge je to prvič in bo fajn še mal klepetat z vami;)) prov fajn bo:))) nč grem mal počivat k dans sm bla že kr aktivna, pol moram it pa še urin dat k mam jutr spet CTG.. To je to pr nas nč novga, upam pa da se kmal kej premakne v smeri, ki si jo že vse želimouser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.8.2013 14:59:09   
malamut
babkaa čestitke tut od moje strani, pa čimveč crtanja, neprespanih noči. skratka, sama uživancija. user posted image

Robika, držimo fige, da bo kmali in hitro!

Jast dns s ctg-ja, dogaja itak neč, k smo še zgodej, saj mamo tut mi PDP bolj pr koncu. Dogaja se pr meni čisto nič, ku da ne bi bla noseča, edin user posted image je kr živahen zadnje cajte, pa dosti se mu kolca. Prov hecen filing, k ti skače cel trebuh. user posted image Drug teden spet ctg pa UZ, pa da vidmo, kolko ma zdej. Me je dns dr prašal, če mam namen 5 kg user posted image rodit, k je že taku velik, pa itak da ne. user posted image Bomo pa drug teden se pogovorili okrog tega, k bomo vidli, kolko je pridobu na teži.

Cari, glej da te ne prehiti. user posted image

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.8.2013 19:48:56   
Tamala24
Robika upam da si že rodila in da se že cartaš s svojo bebico.

Jaz pa iz CTGja,...pokaže nekaj popadkov, ma kaj če vse potem zatone v tišino. Tako da še vedno čakam da bova kaj napredovali. Me moja mala štručka prov heca (ji gre predobr not v bušiju) z vsemi dobrotami ki si jih zadnje dni privoščim user posted image .

Upam da se bomo res po porodih še kaj tipale (bi bilo zanimivo slišat zgodbice kako ste/smo preživele prve skupne dni in noči). user posted image

Vsaki posebej želim prijeten večer,...ostalim ki čakajo zadnje dni pred PDPjem pa da vas/nas hitr zašraufa user posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
28.8.2013 6:15:19   
robika
Jutro bejbe!
Jaz sem še kar tu popadki pa tudi,so ampak ne dovolj močni se da zdržat zato ne grem še nikamor,mi je ginekologinja rekla da naj kr grem v porodnišnico sam dokler je za zdržat ne grem nikamor..mi ni ravno do ležanja tam..saj bo počasi,opažam pa tudi da so se mi zize tako napihnale odkar mam popadke..tak da mam dans na programu en dolgi sprehod,pa stopnice in spet skakanje po žogi,ma ktera še kak predlog kak naj ojačam popadke?? Kriza,četrti porod jaz pa še vedno tak zmedena kot pri prvem user posted image ...

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
28.8.2013 7:01:12   
lollipop07
haha robika...meni so predlagali skakanje, kaj drugega pa ne vem...verjetno kak orgazem ne bi škodiluser posted image
jst sm dons že 2 uri po konc, sploh ne morm spat...sm se pa lotla knjigico za malčka malo izpolnit...sm se dolg branila,d a nism kupla "moj prvi album" ampak sm se spomnla kolk men pomen tista knjiga "moj malček" k so jo naše mame doble in shranile not prve podatke in zapestnco iz porodnišnce in to...pol sm pa kr nabavla in mi ni žal...mal slikic not nalimaš pa UZ pa že kaj lepega napišeš za malega...potlej bojo pa še sledil podatki o vseh "prvič"...komej čakamuser posted image
dans mam pregled ampak sploh ne vem točno kaj me čaka...so bli zadnič skromni z "navodili"user posted image mal upam da me na ctg dajo, da vidmo kako je stanje...a je še kam za it al doma lepo čakat...
fajn bodte

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
28.8.2013 11:24:30   
smehc
Ena je spraševala glede dojenja in dodajanja. Jaz na tvojem mestu na začetku še nebi nič dodajala. V prvem mesecu se ponudba in povpraševanje še usklajujeta in večkrat ko boš pristavila več mleka boš imela.

Jaz sem imela včeraj kontrola. Samo UZ. In dete je veliko. PDP imam 23.9. pa ima že cca 3kg. Izvidi so tako tako. Dobila železove tablete, saj imamhemoglobin samo 110, pa ni panike, bo že! =)

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
28.8.2013 12:09:41   
SrečnaBodočaMamica
Pri nas pa nic novega...

"Dnevi cakanja"see temu rece bajeuser posted image user posted image malo vcasih spika in to je to
Rok imamo cez dobrih 14dni
Zdaj sem v 38.tednu
Ctg pa komaj naslednji teden

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
28.8.2013 12:47:04   
Tejči
Pri nas tudi nič novega..nič špikanja, nič...kot da ne bi bila noseča, še spat sem začela fajnuser posted image Vsak dan tudi grem malo po trgovinah, pa včeraj smo bili na bowlingu-jaz seveda nisem bowlala, sem se samo družlauser posted image Meni je zdaj v glavnem full fajn. Pregled pa imam v petek, mislim da tudi CTG. V ponedeljek pa že šola, to bo še pestrouser posted image
Lepo bodite...

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
28.8.2013 14:32:00   
Soncek_32
Živjo!

Jaz sem imela danes pregled (36.teden 5/7) in mi je naredila UZ, tako kot na vsakem pregledu do sedaj. Ni mi pa delala ctg-ja, niti omenila mi ni, da bi ga naslednjič. Imam pa naslednji pregled šele čez 14 dni.
Počutim se ok, le trebuh imam več trd kot ne. Otrok je pa že na 3400g. user posted image Saj sem se že navadila na to otrdevanje, le ovira me, da ne morem na kakšen daljši sprehod. user posted image
Moram pač počivati in čakati.user posted image

Vsem, ki že imate popadke želim, da se vam čim prej zaključi in da bo šlo vse gladko.

lp

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
28.8.2013 14:47:18   
Tamala24
Ojla

Tudi pri nas ni nič novega. user posted image
Spala nisem skoraj nič to noč (drugače sem kar dobro spala prejšnje noči) in popadki so prihajali, ter odhajali. Bom morala še malo počakat (rok imam 3.9). Zadnji UZ sem imela v 36t, sedaj pa sam še CTG, tako da sploh ne vem koliko se je naša bebica zredila. V 36t je imela 2800g in je bila velka 46cm, tako da je majhna pikica. Trenutno kolker računamo, bi morala imeti vsaj 3200-3300g.

Robika kako kaže pri tebi? So prišli tapravi popadki ali tudi tebe hecajo? No upam da se kmalu rešiš in da se boste kmalu cartali user posted image

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
28.8.2013 15:00:01   
Prva anonimna
Punce, evo naju z Nejcko user posted image . V cetrtek sva prisli iz porodnisnice, tako da imamo sedaj uvajalni teden. Mamica je storasta sto na uro, ampak saj pocasi se bo ze navadila user posted image . Mleko imam, edino ponoci pupika noce spati v svoji posteljici, tako da spi med nama. Samo to moramo postimati, pa nam bo vse super laufalo. Babca je bila ze dvakrat tu, prvi dan ji je prevezala popka, ki je drugi dan ze odpadel in je menda full lep user posted image . Drugi dan jo je stehtala, in ima zdaj 2.760 gramov, ob odpustu jih je imela pa 2.700. Je rekla, da mi ni treba dodajat, ceprav en Aptamil smo vseeno nabavili za vsak slucaj, da je glavno, da ji gre teza gor. Narocili sva se tudi ze za posvetovalnico pa jaz h G. Sivi so me precej boleli, ampak zdaj gredo ze proti koncu in je precej lazje. Ponoci se na sreco zbudi samo enkrat, tako da se greva v dnevno na obe joskici podojit, potem pa nazaj v zakonsko spat. Kaka pa kar naprej, v taksnih rafalih user posted image je skoraj vsaka plenicka je pokakana user posted image . Pa kolca in kiha kar dostikrat.user posted image . Pa slikamo jo stalno, saj si predstavljate, kako te taksen mali angelcek navdusuje user posted image .

Zdaj pa ostale hitro rodit, da bomo potem lahko cvekale o dogodivscinah z nasimi malcki user posted image . Brati vas pa seveda nimam vec casa. Ko mala zaspi, se tudi jaz ulezem za kaksno urco ali dve user posted image .

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
28.8.2013 16:31:12   
malamut
OOOOOO; prva anonimna, sem te res že prov pogrešala, da javiš, kako in kej s tamalo napredujete. user posted image Lepo ime ste izbrali. Štoraste pa so vse, k so prvič mamice, tako da brez skrbi, se boste že unesle, zato brez skrbi. Ni nas še dosti, ki bi ble v dveh kosih, večinoma smo vse še 2v1. user posted image Bo že pršu cejt, ko bomo ena za drugo rojevale. user posted image Ti kr počivej prov, je to dosti vredno.

Sonček_32, da dobrih kilah je, kr taku naprej. Glede CTG-ja pa brez panike, po mojem boš mela naslednjič, če pa ga ne bo, kr reci prow?

Jast pa sem prpravla testo za pico, ma ne zame, za moje k prijejo na obisk. Jast pa mam lepu kupljeno testo brez glutena user posted image , sej ni tako ku ta pravo testo za pico, ma bulši ko neč. Aja, pa na diabetološki sem bla danes, so me pohvalili, k pridno vzdržujem cukre, pa nisem se še zredila nanka enga kila, ohranjam težo. Tako da še vedno od začetka nosečnosti - 7 kg!! user posted image user posted image user posted image Se važim, vem. user posted image
Bodte fajn, pa še do sobote počakat, v nedeljo pa začnemo kr rojevat, k bomo že septembra. user posted image

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
28.8.2013 19:43:23   
Matty
Pozdravljene,

meni še nič ne dogaja. Rok imam v soboto pa nič. Danes sem imela zadnji pregled pri svoji ginek. MV še popolnoma zaprt. Jao, spet bo čez rok. Trebuh mi bo počil!

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
28.8.2013 20:22:21   
lollipop07
user posted image user posted image prva anonimna...fajn se cartejte, nerodnost pa zravn paše, da se boš pol pri naslednjih lahko smejala za nazaj...
pri nas tut nič ne dogaja...smo dons opravl UZ in CTG...sicer je že kr nizko naštiman ampak ni nobenih znakov, da bi se kej dost dogajal...je pa tko CTG zbrcov in zboksou da me je use že bolel na koncu...user posted image naslednji obisk pri G pa čez 2 tedna...mi ni pa nč MV pregledala pa o streptokoku tut ne duha ne sluha...
zdej grem pa za naše navijat, da pridejo v ligo prvakovuser posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
28.8.2013 20:30:56   
Tejči

IZVIRNO SPOROČILO: lollipop07

zdej grem pa za naše navijat, da pridejo v ligo prvakovuser posted image

Jaz tud..sem že nervozna..mam kr malo krizo, ker ne morem na tekmo zarad bušija...

Držimo pestiuser posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?