|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
8.8.2013 12:37:35   
Anonimen
beli metulj - ne se jezit, vesela bodi, da so previdni. če se bo trend sladkorja v mejah normale nadaljeval, tam okoli morfologije reči, da boš samo še rutinsko kri preverjala, do takrat pa bodi vesela, da če bi se imela razviti nosečniška sladkorna, da boš takoj zvedla za to. razumem pa, da je špikanje neprijetno sploh če sumiš, da je vse ok. user posted image
anonimna bb

(odgovor članu beli metulj)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
8.8.2013 12:40:37   
mačice
Beli metulj, po prvem datumu pa štima ja. Tedni so po zadnji m izračunani, pdp se pa popravlja glede na dejansko velikost ploda.

Moj želodec je danes po nekaj peklenskih dneh končno spet malo boljši. Upam, da ste ostale fajn in da vas počutje ne matra preveč.

(odgovor članu beli metulj)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.8.2013 15:37:04   
mačice

IZVIRNO SPOROČILO: mačice
Jaz sem 11t6d danes...

Pozabi. Men se je skisalo od vročine. user posted image Sm kar jaz štela en teden preveč. Danes je polnih 11t, se pravi je moglo bit včeri 10/6. Upam, da ne bom pozabla rodit pozimi, ko bom spet kej narobe štela. user posted image

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.8.2013 18:47:56   
Simončika
modrookica..jupiii..pa mi je res uspelo,kot tebi po dveh dneh sem včeraj našla srčka..nekje na sredini nad sramno kostjo..je razbijal kot nor..super občutek..se je splačalo kupit ta AS:-)hmm..ja jaz že tudi nisem mela od 12.7. pregleda,majo dopuste zdaj...drugače pa sem prej mela na 3-4 tedne..je že fajn tak pogosto ja...malo še zdržimo to vročino vse skup..čez vikend pa pravijo ohladitev..komaj čakam..da bom šla z užitkom spat:-)lp vsem

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.8.2013 22:23:03   
Dorotheia
Ok, punce hvala, ste me malo pomirile.
Jaz sem pa danes 14t 3d, sem torej že v 15. tednu. Ful gre hitro čas.
Me pa tale vročina čisto ubija. Čisto sem brez energije, kot ena cunja.
Kako ste ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.8.2013 8:04:46   
Dorotheia
Dobro jutro!

Spet jaz. Jaz včeraj spet nisem našla srčka od male pikice. user posted image
Sploh ne vem, kaj delam narobe. Povsod se sliši samo moje srce. Ki je pač prepočasno, da bi lahko bilo otrokovo. Počasi me bo pomoje zajela panika. Sem ga pa našla predvčerajšnjim zvečer, tako da sem še zaenkrat pomirjena. Je pa tudi res, da se meni ne da to pol ure iskat in ponavadi prej obupam. user posted image Aja pa včeraj sem si dala Aloe Vera gel na trebušček, pa ni nič pomagalo.

Kako ste ostale našle srček? Hitro? Kje, na katerem delu trebuščka? Kot rečeno, jaz povsod slišim samo svojega. Pa glede na to, da zadnje dni sploh nimam občutka kot da bi bila noseča (razen malo ozbočenega trebuščka), me zna res kmalu zajeti panika.
Ker grem zaradi ščitnice kmalu k osebni zdravnici, mislite, da mi tudi ona (čeprav je le osebna zdravnica) lahko preveri samo otrokov utrip?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.8.2013 9:22:17   
mačice
Dorotheia, pomiri se. Namesto, da tuhtaš o tem, a je s pikico kaj narobe, si rajši predstavljaj vsako najmanjšo podrobnost v zvezi s tem, kako je zdrava in se lepo razvija.
Tole bo malo grdo, ampak bom vseeno napisala. Če te AS spravlja v tak stres, potem ga rajši za nekaj časa pospravi, ker se samo mučiš po nepotrebnem.

Neposredna povezava do sporočila: 532
9.8.2013 11:49:39   
Shana86
Živjo punce!

Jaz sem si pa sposodila AS za en mesec. Potem itak upam, da bodo že brcike user posted image Dobila sem ga včeraj in prvič sem srček našla res takoj, ko sem dala sondo na trebuh. Drugič pa sem se kar precej trudila - se je otroček zgleda premaknil in sem morala ful pritisniti na maternico od zgoraj navzdol proti sramni kosti, da se je slišalo. Je pa ful parkrat vmes zašumelo - kaj veste, je to premik?
Tako da Dorotheia, nič ne skrbi, otroček se zna dobro skriti... Poskusi še tako kot sem jaz. Nekje na pol poti med sramnico in popkom lahko zatipaš vrh maternice. Tja položi sondo in pritisni navzdol v smeri proti nogam.
Osebna zdravnica ne more preveriti utripa, ker nima sonde.
Drugače sem tudi jaz naročila AS, ker sem zapaničarila. 3 dni sem se blazno dobro počutila, nič več utrujenosti in slabosti, trebuh se mi ne vidi nekaj preveč. Samo da sem naročila AS, še niti dobila ga nisem, pa sem bila spet grozno utrujena, danes spet glavobol, omotica in slabost. Tako da očitno zadeve nihajo, me pa smo panične user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.8.2013 13:34:53   
modrookica
Pozdravljene punce!

Mene pa nekaj zanima, ali je to normalno, da se po začetkem obdobju boleča občutljivost dojk, zmanjša? meni se zdi da me sploh ne bolijo več, slabost je tudi kar minila, tko da se počutim fajn, le križ me je začel matrat. Se vidi tudi to, da tale vročina grozno vpliva, saj enostavno že en mesec nisem kaj dosti aktivna, prej pa nisem bila ker mi je bilo tako grozno slabo.

Srčka jaz vsak večer najdem, imam pa kak večer težave, ke se pikica skrije, ali pa morda tako obrne da je bolj oddaljena in srčka ne zazna sonda. Poleg srčka se slišijo tudi premiki, kot bi me brcnil, hehe, sliši se kot bi malo zagrmelo :). Komaj čakam nuhalno, da slišim, da je s pikico vse ok in se sprostim, čeprav se tudi zdaj trudim misliti pozitivno, ampak po dveh izgubah...saj veste kako je.
Me je pa malo strah službe, konec šolskega leta je bilo hudo napeto in stresno, zaradi nekih staršev...bojim pa se tudi, kako bo, ker imam opravka z dvema otrokoma, ki sva zelo neuravnovešena in grozita z ostrimi predmeti, ne bi rada da bi me kdorkoli ogrožal oz ogrožal mojega otročka. Kljub temu, da si želim enkratno nosečnost s super počutjem, bi zaradi stresa ki mi ga povzroča služba raje ostala doma. oprostite ker tukaj jamram.

lepo popoldne vvam želim in le konec tedna

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.8.2013 14:23:36   
Anonimen
punčice drage - to dobro počutje je NOMALNO. To so 2nd timester happy hormones, res! Jaz sem o tem tudi že pisala, pri meni je to tudi zelo vidno. user posted image Veselite se tega mirnega, veselega obdobja! user posted image

uf, modrookica, to ni glih fajn, če ti nekdo grozi. a to v šoli, med poukom? brrr... ti kar pridi pojamrat, mogoče skupaj bomo kakšno odejo našle. user posted image

če pa katera pozna kakšnega dobrega in ne zasoljeno dragega mehankarja za avto - let me know! mi smo šli včeraj na poslovno pot in na avtocesti avto je odpovedal. ne vžge več. potem smo še imeli štalo z asistenco, pa ključev nismo vzeli s sabo, tako, da je bilo prestro. a na vsakem koraku se je našel nekdo, ki nam je z veseljem pomagal. še zlasti velika zahvala našim prostovoljnim gasilcem!

gre nehihta. upam, da bo osvežila vzdušje in da bo vikend lep in miren.
pišemo se!
anonimna bb

(odgovor članu modrookica)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
9.8.2013 17:58:03   
Dorotheia
Pa saj nisem zapaničarila, ampak sem prav rekla, da bom za par dni dala AS na stran in potem spet poskusila. Verjetno bi morala bolj pritisniti, jaz pa ne upam preveč močno pritiskati. Pa pomoje iščem čisto na napačnih mestih, sem čisto leva. user posted image
Jaz se že kar nekaj časa super počutim. Tudi prsa nimam več občutljiva. Trebuh me ni bolel že kar nekaj dni.
Edino križ tudi mene boli zadnje dni. Sploh bolj spodaj, malo nad trtico.
Danes pa čutim malo trebuh, kot bi me hotel malo boleti, pa malo čutim pritisk navzdol na trenutke. Ampak čisto rahlo.
Drugače pa se super počutim. Kot da sploh ne bi bila noseča. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.8.2013 20:47:45   
Martyna83
Dorothea z AS moras kar pritisnit če ne se ne slisi,.jaz ga najdem skoraj takoj vsak dan,...

Vceraj sem bila na drugem pregledu ,..sem v 15 tednu in smo veliki in tezki tocno kolko moramo biti,..naslednji pregled cez 7 tednov morfologija,...noro kako gre hitro ta cas,... takrat pa zacnem resno kupovat počasii stvari za pikico,... Sej sem kako stvar ze kupla samo takrat pa bom pocasi konkretno zacela gledati in kupovati vsak mesec nekaj da ne bo vse na kupu na koncu,... uziiivajte

Neposredna povezava do sporočila: 537
9.8.2013 22:44:22   
Dorotheia
Sem fouš, ker imate eni toliko pregledov. user posted image
Jaz sem zdaj tudi v 15. tednu in nimam nič. Imam 5.9. šele, pa še to samo posvetovalnico, mi ploda pomoje sploh ne bodo gledali. Bom rekla, če mi lahko vsaj srček posluša. Potem pa šele konec septembra morfologijo.
Martyna83, a to ti je ginekolog kar tako pogledal malo? Ful lepo. user posted image

Ok, bom očitno morala z AS res pritisniti, ker do sedaj sem samo bolj lebdela s tistim po površini trebuha. Jaz sem mislila, da se to takoj sliši. Bom jutri ali v nedeljo zvečer.

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.8.2013 9:15:39   
karin82
Da se vam malo javim. Tale ohladitev prav pase. Vceraj sem inela NS v Dravljah bila ena super dr. Vse pojasnila in pokazala. S seboj sem imela moza in starejsega sina ki je bil navdusen ko je slisal srčka. Izvidi so menda dobri namerila je 1.8 1:10600 veliki amo 5.7cm kar je tud ok srček bije normalno tako da zaenkrat je vse super upam da tako ostane. Naslednji pregled pri svoji G imam 6.9. Je imela se katera NS?

Ena je pisala da dela v soli. No jaz tudi in morm rect da sicer men noben ne grozi je pa res blazno zoprno sprehajat se po soli z velikim trebuhom ko vsi med odmori norijo okol in noben otrok nic ne merka. Enkrat sem bila med odmorom dežurna in sem dobila žogo naravnost v trebuh in to v sedmem mesecu. Res grozno neprijetno.
Uzivajte vikend

Neposredna povezava do sporočila: 539
10.8.2013 15:52:25   
Martyna83
ja Dorotheia moja G. cisto vsakic naredi UZ zato jo ne zamenjam za nobeno drugo,..pa čeprav se vozim k njej 85km dalec,... To me ful pomiri,..ker sem zaradi slabe izkusnje panicna in ze tako malo panik na splosno v zivljenju in bi me to samo se bolj grizlo,..tako da meni je tako super :)))

Ja z AS pa kar pritisni pa tudi zelo moras namazat najbolje da kupis v lekarni gel za Ultrazvoke ker brez da dobro ne namazes tudi nic ne slisi,..jaz ga vsak dan slisim,... pa isci cisto spodaj dobra dva cm mogoce tri pod popkom

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.8.2013 16:04:15   
lizika86
Zdravo punce!

Da se še malo tule javim, saj sem na FB tudi kar dejavna user posted image

Včeraj je bil tudi zame eden lepših dni, ko sem imela nuhalno in videla svojega malčka, kako leži obrnjen na glavo, dela prevale nazaj in maha, brca user posted image Rezultati so bili zelo lepi (NS 1,5 in 1:10593), tako da zaenkrat vse štima, jeeeeeeeeej. Ko sem vprašala za spol, je pogledala in mali je imel prekrižane nogice, kot da uživa lepo na plaži, vseeno se je pa vmes svetila ena mala pikica, mogoče, mogoče je bil pimpek user posted image Tudi velikost je čisto ustrezna za 13 tednov (6,6 cm TT) in PDP ostaja 14.2.2014. Mogoče sem se šele sedaj začela malo bolj zavedati nosečnosti, da zdaj gre pa zares in da je bilo prej res dovolj slabih izkušenj ...

Z AS ga pa tudi poslušam vsak dan, da me pomiri, ga res takoj najdem, čeprav šiba naokrog. Trebušček se mi je začel sedaj bolj poznat in počasi postaja trši.

Drugače pa tudi jaz delam v šoli oz. bolje rečeno, sem delala 3 leta, izgleda bom pa septembra ostala brez službe, ampak kaj čmo. Imam potem še 4 mesece zavoda in pomoje se mi bo nekako izšlo. Bi pa seveda šla raje delat, pošiljam prošnje, samo je kriza. Ma se sploh ne sekiram preveč, bomo že nekako. V bistvu razmišljam, da bi očitno letos v vsakem primeru ostala brez službe in še dobro, da sem noseča, da vsaj za to skoristim tole leto in živim ob mali porodniški user posted image Drugače pa glede trebuščkov v šoli, punce, kar čuvajte jih res, sploh med odmori ali pa kake žoge. Mene so moji malčki konec šolskega leta junija tudi že tako stiskali, da sem jim kar prepovedala user posted image .

Drugače sem OK, znakov in težav nimam, razen občasno me boli križ (sploh na morju sem komaj vstajala z blazine).

Lepo se imejte in držim pesti tudi za vse ostale, ki vas še čaka nuhalna.user posted image

In za konec še nekaj...Kaličopka6, punce te pogrešamo, javi se nam kaj, smo s tabo, karkoli je že... user posted image upamo na najboljše***

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.8.2013 20:37:35   
Dorotheia
A vozičke imate že kaj naštudirane?
Kake boste imele?
Jaz se bom verjetno odločila za Jane Slalom pro reverse, ker bi v tem primeru rabila kupit samo športni del z ogrodjem, ker lupinico in košaro dobim lahko od svakinje, ki jo bo do februarja ravno "porabila". user posted image Pa še v Cliota mi gre zadaj ogrodje čisto lepo - ne rabim še koles dol dajat. Pa še cenovno bo ugodno, če se tako odločim.
Sem pa gledala tudi X-Landerje (model Move) in so mi tudi kar všeč, samo mi dosti bolj robustni izgledajo. Pa še malo dražje bi me potem prišlo vse skupaj. Ampak sem si rekla, da sem za voziček pripravljena odšteti malo več, ker bi rada veliko vozičkala pa po različnih terenih. Je pa voziček res edina zadeva, o kateri sem do sedaj razmišljala, o drugih zadevah še nič

Kako ste drugače? Meni je danes res prijalo, da je bilo malo hladneje. Se še bolje počutim. Edino na trenutke še kar začutim kot da bi mi navzdol nekaj pritiskalo. Pa ne močno, samo ne znam si razjasniti. Še katera čuti kaj podobnega?

(odgovor članu lizika86)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.8.2013 21:13:55   
Anonimen
najprej punce, čestitke za dobre rezultate ns!

Dorotheia - jaz bom imela voziček od Malčka, kupila sva ga v tujini (cel komplet je bil: od lupince po mrežo proti komarjem za vsak del), res pa je, da sem prej skoraj diplomirala iz otroške opreme. user posted image Posteljico tudi imam, vzmetnico kupim novo, enak model, kot ga je imel Malček, ker sem z njio zelo zadovoljna (in on tudi). Zdaj ima isti model samo za taveliko posteljo in še meni včasih paše gor ležat. če me glih ne vidi. user posted image

meni pa ta sprememba vremena ni naredila tako fajn, kot sem mislila - ponoči sem zaspala šele ob 5h zjutraj, ko je začelo zares nalivat pri nas, vsa sem tečna in se mi nič ne da. smo pa po spanju popoldne mahnili na morje - to pa je pasalo, čeprav je bila voda mrzla... user posted image

no, zdaj pa grem počasi ležečke, upam, da bo današnja noč bolj mirna.
lepo bodite,
anonimna bb

Neposredna povezava do sporočila: 543
11.8.2013 9:57:29   
busi26
Živjo! Me že zelo dolgo ni bilo, najprej dopust pol pa služba!!! Včasih res ne znese, da bi še mal pokukakla sem gor, ker utrujenost pač zahteva svoj počitek!! V torek imam NS (končno), ker vidim, da ste jo že skoraj vse imele in nekatere imate zelo dobre rezultate!! user posted image Jaz upam na najboljše.
Sicer pa se nekako prebijam skozi dni in se borim s težo, ki mi še vedno malo pada, kljub temu, da pojem prav vse kar mi zapaše, pa če je zdravo ali pa ne!!user posted image
Naslenji reden pregled imam 3.9., ki ga bom opravila pri dipl. sestri in takrat mi bo poslušala srčka. AS si nisem kupila, delam namreč na oddelku in mi zdravnica, ko ima čas, za dušo pogleda ali je vse ok! user posted image Sicer je pa tako, da zdravi nosečnici pripadata dva UZ-ja in sicer za potrditev nosečnosti, kar smo že vse imele in morfologija! Žal!user posted image Če pa se bo pri kateri dogajalo kar koli posebnega se gin odloči koliko UZjev bo naredil.
Beli metulj- glede krvnega sladkorja so v nosečnosti zelo previdni, pri mamicah, ki ga imajo pa jih ne odkrijejo se posledično rojevajo večji oz težji otroci, kar je za mame težko. Glede na to kar vidim pri svojem delu pa lahko rečem, da tiste, ki so na sladkorni dieti in se je držijo, zelo zdravo jedo, imajo dobro kri in so fit. Edini manjko ki ga jaz opazim v njihovem primeru in kar tudi same povedo je to, da skoraj ne jedo sadja zaradi visokega cukra! Upam, da nimaš nos. diabetesa in se boš lahko prehranjevala po želji, saj se tako ne boš počutila omejena in se ti ne bo treba pikat!!

Lep pozdrav vsem do prihodnjič!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.8.2013 16:49:05   
evi_ca
busi26 midve imava enake dneve preglede, tudi jaz imam v torek popoldne NS, pregled pri svoji G pa 3.9. user posted image Se mi zdi, da se dnevi kar vlečejo, že komaj čakam NS in upam, da bo vse ok. Glede števila UZjev ne vem kako je, ampak jaz sem imela že dva, na prvem pregledu, ko je potrdila nosečnost, tudi srček sem slišala in nato čez 14 dni zopet, ko je pogledala plodek in mi pokazala, da se rokice in nogice že razvijajo ter poslušala srček. Je bil pa obakrat vag. UZ.

Punce eno vprašanje, upam, da ni preveč osebno, imate SO? Midva sva nekaj dni nazaj ker je bila pač želja, no in sem rahlo zakrvavela. Tako sem se ustrašila, da se mi je stemnilo pred očmi in sem bruhala (prvič v nosečnosti, prej mi je bilo samo slabo). Kar slabo vest sem imela potem user posted image Dva dni sem imela še rjav izcedek, ko sem se brisala, sedaj pa je spet normalen beli tok.

Komaj čakam torek, trebušček se že malo pozna, slabosti so minile, čez dan mi pa paše malo zadremati user posted image
Lep preostanek nedelje, sedaj je že bolj znosno, ko ni več takšne grozne vročine.

(odgovor članu busi26)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.8.2013 17:20:55   
Dorotheia
Midva spolnih odnosov ful nimava, res redko. user posted image Prve tri mesece oz. drugega in tretjega jih sploh nisem smela imeti, zaradi večnih izcedkov in krvavitev. Sedaj bi že lahko normalno, ampak meni ful ne paše. user posted image Vem, grozna sem. Poskušam poskrbeti za dragega na druge načine. Samo vem, da to ni to. Upam, da mi kmalu libido tudi naraste, ker drugače si ne znam predstavljati. Mi je pa rekel ginekolog, da naj poslušam svoje telo. Zadnje dni, ko recimo čutim, da mi nekaj pritiska navzdol, niti pomislim ne na to. Si ne predstavljam, da bi bilo to lahko ok. Upam pa, da bo kmalu bolje.
Kaj pa ostale - nadaljujete s spolnimi odnosi normalno ali kaj manj? Več?

(odgovor članu evi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.8.2013 19:48:15   
mačice
Nama so odnose prepovedali, ker mi je zrasel polip, ki je po odnosu res konkretno zakrvavel. Verjetno bo prepoved ostala do konca nosečnosti. user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 547
11.8.2013 21:50:25   
Anonimen
tudi jaz jih imam prepovedane user posted image , bi pa jih imela rada. user posted image mogoče po 26. tednu, ko bo vse super in se bo pojasnilo, kako je kaj z mojim MV in patološko bakterijo, jih bova spet začela imeti.

lepo bodite,
anonimna bb

(odgovor članu mačice)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
11.8.2013 22:11:31   
Bombažka
Še ena s prepovedjo... in očitno bo treba glih februar počakat, da bomo lahko spet kej potelovadili. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.8.2013 14:44:30   
prekomorka
Pozdravljee. Evo me iz dopusta, tedn res hitro mine :) jutri pa nuhalna v domzalah, komaj cakam :)) pocutje je odlicno, bolecina v prsih pocasi popusca, slabosti pa tako nikoli ni bilo :) kako se kaj pocutite ve? :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!