lizika86
|
Zdravo punce! Da se še malo tule javim, saj sem na FB tudi kar dejavna Včeraj je bil tudi zame eden lepših dni, ko sem imela nuhalno in videla svojega malčka, kako leži obrnjen na glavo, dela prevale nazaj in maha, brca Rezultati so bili zelo lepi (NS 1,5 in 1:10593), tako da zaenkrat vse štima, jeeeeeeeeej. Ko sem vprašala za spol, je pogledala in mali je imel prekrižane nogice, kot da uživa lepo na plaži, vseeno se je pa vmes svetila ena mala pikica, mogoče, mogoče je bil pimpek Tudi velikost je čisto ustrezna za 13 tednov (6,6 cm TT) in PDP ostaja 14.2.2014. Mogoče sem se šele sedaj začela malo bolj zavedati nosečnosti, da zdaj gre pa zares in da je bilo prej res dovolj slabih izkušenj ... Z AS ga pa tudi poslušam vsak dan, da me pomiri, ga res takoj najdem, čeprav šiba naokrog. Trebušček se mi je začel sedaj bolj poznat in počasi postaja trši. Drugače pa tudi jaz delam v šoli oz. bolje rečeno, sem delala 3 leta, izgleda bom pa septembra ostala brez službe, ampak kaj čmo. Imam potem še 4 mesece zavoda in pomoje se mi bo nekako izšlo. Bi pa seveda šla raje delat, pošiljam prošnje, samo je kriza. Ma se sploh ne sekiram preveč, bomo že nekako. V bistvu razmišljam, da bi očitno letos v vsakem primeru ostala brez službe in še dobro, da sem noseča, da vsaj za to skoristim tole leto in živim ob mali porodniški Drugače pa glede trebuščkov v šoli, punce, kar čuvajte jih res, sploh med odmori ali pa kake žoge. Mene so moji malčki konec šolskega leta junija tudi že tako stiskali, da sem jim kar prepovedala . Drugače sem OK, znakov in težav nimam, razen občasno me boli križ (sploh na morju sem komaj vstajala z blazine). Lepo se imejte in držim pesti tudi za vse ostale, ki vas še čaka nuhalna. In za konec še nekaj...Kaličopka6, punce te pogrešamo, javi se nam kaj, smo s tabo, karkoli je že... upamo na najboljše***
|