modrookica
|
Pozdravljene! Upam, da ste fajn, mene že dva dni matra ubijačski migrenski glavobol in sploh ne vem kaj naj še naredim . Upam le da hitro mine, ker sem že prav utrujena od tega. Dorotheia jaz sem imela nekaj težav s hemoroidi po prvem porodu, kupila sem di Hemoclin gel in se mi zdi da mi je dobro naredil, ker so se mi težave omilile. Morda poskusiš s tem, če pa boš imela še več težav pa morda ni slabo, da gre do zdravnice po nasvet. Jaz nisem nikoli krvavela. Ne vem kaj sicer ješ, ampak poskušaj jesti čimveč take hrane, ki mehča blato, čimmanj belega kruha in izdelkov iz bele moke ter sladkarij, zelenjavo, sadje...in veeeliko pij vode. evi_ca se ti kar pridružujem v tem, da se tudi meni ne da ravno kuhati, mi je bilo takrat ko mi je bilo ful slabo ravno to najhuje, ampak ker nisem nobenmu povedala da sem noseča, sem se kar morala pomatrati, sploh na morju je bilo hudo hehe, ampak nekako je šlo, sem kaj poenostavila pa je bilo. Zdaj pa silom prilike živimo skupaj z mojimi starši in mami kuha, tko da smo na komot, čeprav pogrešam mojo kuharijo, ki je bistveno lažja hrana, veeeč zelenjave, ribe, malo kruha...tudi to še bo :) amaya123 lepo pozdravljena tukaj. Tudi jaz sem bila v sredo pri strahovi . Ne skrbi, vem da je to enostavno reči, ampak gotovo bo vse v redu, če se ne motim, sem nekje brala, da je do 3,5mm svetlina nekako ok, no to je že tista res zgornja meja. Dr. Strahova pa je natančna in je gotovo zato predlagala še odvzem krvi, da bo res jasno, da je vse ok. Verjemi v najboljše :) Drugače pa jaz ne razmišljam o opremi, ker imamo večinoma vse od prvega, moram dobiti le lupinico, imamo eno od Peggeregia če jo kdo želi, jo ugodno prodamo, s isofixom vred, pa tisti ležalniček za dojenčka k ga lahko postaviš tud na mizo :) si moram spet sposodit. Ko bomo vedeli spol bomo pa videli ali bo potrebno kupovati veliko oblačil roza barve, ali samo kako malenkost novega, če bo še en fantek. Bodite lepo, mene že likalnik kliče, tko da grem bit malo pridna :) lp
|