|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
21.8.2013 7:22:43   
karin82
http://www.mojalbum.com/shana13/nosecniska-oblacila

Pošiljam en link z oblačili, ena je prosila, da pogledam malo po FB pa ga sama nima, mislim da si bila to ti anonimnabb, ali se motim. Mal sem pa pozabila katero št. imaš sorry. Unga posta pa ne najdem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
21.8.2013 8:11:35   
meymey
Hej, jaz grem danes dvoji zdravnici, ker imam še vedno težave. Migrene 1x tedensko, zdaj pa me je začel še želodec zafrkavat. Po 3h letih sem spet na Rupurutih.

Drugače pa sem v pričakovanju prvih gibov. Včeraj zvečer se mi je zdelo da sem nekaj začutila, ampak nisem bila prepričana. Danes zjutraj me je sin vprašal, če je dojenček že prišel ven :D. Bi bilo fino, da bi bili že tam... joj, al pa ne. Tako super mi je, k lahko lepo spim cele noči :). 
Kako ste kaj ve?

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.8.2013 12:48:12   
Anonimen
karin82 - hvala, številko rabim 44-46, na linku pa ne najdem kontakta oz, ko kliknem, da ji pošljem sporočilo, se moram registrirati user posted image če imaš slučajno ti kontakt do nje (oz veš, katera številka so oblačila) mi tule javi, pa ti zs pošljem. user posted image jaz bom anonimna še 6 tednov, tako da bo tole najboljša varjanta. kako si sicer?

meymey - srečno in upam, da se ti težave umirijo in postanejo obvladljive. tvoj sinek pa faca. user posted image ne, ne, (vsaj moj) dojenček pride februarja, nič prej. ;) pa ne, ker bi spala cele noči (najin Malček štrajka pri spanju že od nekdaj), ampak ker bo takrat pravi čas. user posted image

jaz sem danes malo bolj delavna kot včeraj, moram še nekaj na hitro popravit za službo in grem diplomo gledat (svojo - izbiram študije in citate), razen, če me speči Malček ne prehiti s koncen popoldanskega počitka. trkam, da potegne še kako urco, res to rabimo!

lepo bodite, se beremo!
anonimna bb

(odgovor članu karin82)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
21.8.2013 14:24:38   
modrookica
punce lepo pozdravljene!

Jaz sem končno dočakala pregled nuhalne svetline. moram rečt, da sem ta trenutek najsrečnejša na svetu in po dveh spontanih splavih videti tako lepe slikice in filmčke otročka, kako brca, se premika, obrača...šteti prstke, slišati, da je vse super, da je izvid fantastičen...res je vse skupaj nepopisno. Čeprav sem bila na pregledu nervozna, da tud dihala nisem in me je po pregledu začela noro boleti glava, sem vesela in trdno verjamem, da bo zdaj vse ok, vse do cilja in še doooolgo naprej. Nuhalna svetlina je dolga 1,4 mm, kar je menda super. Dr. Strahova je bila enkratna, prijazna, vzela si je čas, pokazala, povedala, moj mali je bil čist srečen, ko je videl bratca oz. sestrico. Ker se je zelo lepo vse videlo, je predlagala, da nam naredi še 3D/4D pregled in nikakor mi ni žal, da sva se tako odločila. Dobili smo tudi cd s filmčki in slikcami.

Jaz pa ugotavljam, da sploh nimam nič za oblečt, smentana reč, pa zarad prenavljanja mam pol stvari po škatlah, vrečah in itak ničesar ne najdem. ajaj.

Imejte se zelo lepo in en sončen pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.8.2013 17:34:03   
Ssana
Pozdravljene!
Tudi js se vam pridružujem :)

Sem v 16. tednu (rok imam 8.februarja), nosečnost poteka super. Nimam nobenih problemov, tudi prve 3mesece sta bla slaba samo 2 dni.
Včeraj sva bla na pregledu in g je potrdil predvidevanja iz NS, fantek je. :)

Kar se tiče oblačil..joooj, kavbojk ni šans, da jih zaprem! :)

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.8.2013 17:58:00   
Mimi82
Kako ste kaj? user posted image
Že nekaj dni se tako dobro počutim da me skrbi ali sm res nosečauser posted image ugotovila sm da glavobol ki traja tri dni in lekadol nič ne pomaga nastane če dan pred tem premalo pijem. Pa tudi začela sm oz.se vrnila hitri hoji po nekaj mesečni pavzi. Ful sm pogrešala aktivnost, samo sedenje mi res ne paše. Vsaj 5 ali 6km na dan moram prehodit da se ne počutim kot cunja. Sicer se spet začenjam učit user posted image ampak bom že nekak... joj super za vse ki imate preglede jst imam šele 3.9 in komaj čakam user posted image lepo bodite user posted image

(odgovor članu Ssana)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.8.2013 18:10:44   
Ssana

IZVIRNO SPOROČILO: Mimi82

Kako ste kaj? user posted image
Že nekaj dni se tako dobro počutim da me skrbi ali sm res nosečauser posted image

Jaaa! I feel you!
Js začnem oktobra z vadbo v vodi, na fakulteti za šport. Še katera?

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.8.2013 18:44:14   
Mimi82
Ssana, a je to prov za nosečnice ali tko? V popoldanskih urah? user posted image

(odgovor članu Ssana)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.8.2013 20:07:41   
Ssana
Ja, ja..vadba v vodi za nosečnice. Meni je ginekolog ful priporočal! :)
https://www.facebook.com/pages/Vadba-v-vodi-za-nose%C4%8Dnice/394265410661544 - tu jih najdeš na FB.

Drgač pa še kontakt: Mina - 051 330 644

:)

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 584
22.8.2013 16:42:24   
modrookica
živjo punce!
Tukaj je pa debata čisto zamrla user posted image .
Kako ste kaj? mene danes daje glavobol na fuuuul, tako da sem čisto neuporabna :). Včeraj sem bila pa tako happy od pregleda, da sem pozabila povedat, da je naša pikica velika 72 mm.

Evo jutri pa je petek, zame še zadnji dan dopusta...pa malo vikend uživanja.

en lep pozdravček

(odgovor članu Ssana)
Neposredna povezava do sporočila: 585
22.8.2013 21:41:02   
Anonimen
modrookica - čestitke za uspešen pregled! user posted image

jah, tale debata se je čisto zaustavila, upam, da jo še obudimo, ker bi bilo škoda. vedno je fajn deliti mnenja, vprašanja, kaj dobrega se izve, kaj drugega svetuje... ne vem, meni je taki klepet kul. sicer je verjetno tudi fb dosti bolj privlačen in se tam hitreje najde nek bolj pristen stik. ne vem.

tako, da upam, da se ta debata dvigne in bomo lepo klepetale do najtoplejšega meseca v letu 2014! user posted image
anonimna bb

Neposredna povezava do sporočila: 586
22.8.2013 21:58:49   
Dorotheia
Pozdravljene!
Jaz sem tudi za to, da obudimo temo. user posted image
Sem prav dala par dni mir, da ne bom skozi tu gor kaj pisala. user posted image Hec na stran.

Trebuh raste. Se mi zdi, da sem v zadnjem tednu tudi drugje pridobila kako kilo (roke in prsi spet). Trebušček pa je že čisto lepo viden.

Počutje drugače vredu, edino malo me utrujenost daje, ampak sem tudi tako imela noro (služba, opravki), sem bila res leteča in tako komaj čakam vikend, da se spočijem.

Sem pa danes zasledila eno izredno neprijetno težavo. Že prej sem kdaj pojamrala glede zaprtosti in da sem težje šla na veliko potrebo (včasih sem ob tem tudi krvavela). Očitno bom ena izmed nosečnic, ki bo imela težave s hemeroidi - danes sem prvič v življenju opazila nek izrastek iz danke (predvidevam, da hemoridne vozle) in mi je prav zamorilo. user posted image
Sicer sem si že kak teden nazaj, ko sem bila zaprta šla kupit neko kremo proti hemoroidom in se kar redno zvečer mažem z njo. Prav tako pri odvajanju tudi uporabljam take vlažilne robčke proti hemoroidom. A pa kdo ve, a to lahko samo od sebe izgine ali moram iti do zdravnika? Kaj priporočate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.8.2013 9:06:33   
evi_ca
Da se še jaz malo javim in oživim debato user posted image . Počutim se vredu. Sem pa nekaj opazila, no glede hrane user posted image Zopet mi je zapasala kava, ne turška, ampak od Nescafeja 3v1, najbolj mi paše zjutraj, ko vstanem. To sem redno pila pred nosečnostjo, potem pa je kar naenkrat nisem mogla več, ker mi je že ob misli postalo slabo, 3 mesece je nisem pila. Drugo pa, moj naredi res odlično pico, ampak meni se je zagravžala user posted image Jaz sem si jo ponavadi obložila z zelenjavo, zadnjič sem pa jedla kos njegove s salamo in jajco in mi je kar slabo ratalo po treh grižljajih. Sedaj, ko jo dela me sploh ne gane več, da ne govorim včasih sva jo lahko jedla tudi 3x na teden user posted image
Kaj pa ostale, a kuhate same? Meni že 3 mesece ni do kuhe, sploh takrat, ko mi je bilo slabo bolje, da nisem vohala kuhe. Sedaj se pa pustim malo razvajati, ker mami kuha za vse. Včasih za 4, včasih za 6, če pride še brat s punco user posted image . Sicer ji pa ni problem skuhati malo več.
Trenutno ja kar pestro pri meni, se imam veliko za učiti, še zadnji izpit. Za 14 dni sem tudi okupirala mojo jedilno mizo, tako, da mi še toliko bolj pride prav kosilo kje drugje.

V začetku septembra imam pregled in komaj čakam, da vidim kaj se dogaja user posted image Trebušček se že malo pozna. Počasi že gledam za vozički, všeč so mi Lux4kids. Kateri so pa vam všeč? Imate kakšne izkušnje slabe ali pozitivne z določenimi znamkami vozičkov?

Nič, zaenkrat je to to user posted image Lepo bodite!

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.8.2013 9:46:00   
amaya123
Drage souser posted image ,
Tudi jazu bi se vam pridružila. Stara sem 31 let, tokrat drugič noseča, doma že mamo 14 mesečno zdravo navihanko. Rok poroda imam 27.2.2014. V sredo sem bila na nuhalni pri Strahovi, pa nisem najbolj vesela prišla iz ordinacije. Nuhalna svetlina je 2,5, tveganje 1: 1300. Predlagala mi je še odvzem krvi za DHT, izvide dobim šele drug teden. Zdaj sem vsa živčna, ne morem delat, spat normalno. Ves čas mislim na to, da je nuhalna nekoliko povišana, vem da še ni nič kritičnega, samo vseeno je občutek neprijeten. Čakanje na izvid krvnega testa pa še toliko bolj:(
Poskušam se čim bolj zamotit in biti vsaj navzven dobre volje, vendar me navznoter nekaj črviči:-(
Lepo bodite.

(odgovor članu evi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.8.2013 9:58:40   
loreen
hej!

da se še jaz malo javim po dolgem času.

amaya123, v bistvu me je tvoj post spodbudil k temu, da pišem. tudi jaz sem imela v ponedeljek NS pri dr. Strahovi in tudi jaz čakam rezultate DHT-ja, ki jih izvem najkasneje danes. Ns je bila tudi pri meni 2,5 tveganje pa nekje 1:2400 (ker sem nekaj let mlajša od tebe).
že od takrat dalje sem živčna in samo premlevam stvari, pa čeprav vem, da rezultat sploh ni tako slab, samo vseeno je v podzavesti ves čas tisti strah....
tako da držim pesti za naju obe da bodo rezultati dobri!

(odgovor članu amaya123)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.8.2013 10:08:03   
modrookica
Pozdravljene!
Upam, da ste fajn, mene že dva dni matra ubijačski migrenski glavobol in sploh ne vem kaj naj še naredim user posted image . Upam le da hitro mine, ker sem že prav utrujena od tega.

Dorotheia jaz sem imela nekaj težav s hemoroidi po prvem porodu, kupila sem di Hemoclin gel in se mi zdi da mi je dobro naredil, ker so se mi težave omilile. Morda poskusiš s tem, če pa boš imela še več težav pa morda ni slabo, da gre do zdravnice po nasvet. Jaz nisem nikoli krvavela. Ne vem kaj sicer ješ, ampak poskušaj jesti čimveč take hrane, ki mehča blato, čimmanj belega kruha in izdelkov iz bele moke ter sladkarij, zelenjavo, sadje...in veeeliko pij vode.

evi_ca se ti kar pridružujem v tem, da se tudi meni ne da ravno kuhati, mi je bilo takrat ko mi je bilo ful slabo ravno to najhuje, ampak ker nisem nobenmu povedala da sem noseča, sem se kar morala pomatrati, sploh na morju je bilo hudo hehe, ampak nekako je šlo, sem kaj poenostavila pa je bilo. Zdaj pa silom prilike živimo skupaj z mojimi starši in mami kuha, tko da smo na komot, čeprav pogrešam mojo kuharijo, ki je bistveno lažja hrana, veeeč zelenjave, ribe, malo kruha...tudi to še bo :)

amaya123 lepo pozdravljena tukaj. Tudi jaz sem bila v sredo pri strahovi user posted image . Ne skrbi, vem da je to enostavno reči, ampak gotovo bo vse v redu, če se ne motim, sem nekje brala, da je do 3,5mm svetlina nekako ok, no to je že tista res zgornja meja. Dr. Strahova pa je natančna in je gotovo zato predlagala še odvzem krvi, da bo res jasno, da je vse ok. Verjemi v najboljše :)

Drugače pa jaz ne razmišljam o opremi, ker imamo večinoma vse od prvega, moram dobiti le lupinico, imamo eno od Peggeregia če jo kdo želi, jo ugodno prodamo, s isofixom vred, pa tisti ležalniček za dojenčka k ga lahko postaviš tud na mizo :) si moram spet sposodit. Ko bomo vedeli spol bomo pa videli ali bo potrebno kupovati veliko oblačil roza barve, ali samo kako malenkost novega, če bo še en fantek.

Bodite lepo, mene že likalnik kliče, tko da grem bit malo pridna :)
lp

(odgovor članu amaya123)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.8.2013 10:49:41   
loreen
no, tako, jaz sem dobila po pošti izvide, ki so se ful izboljšali, tako da se mi je prav kamen od srca odvalil :))

Neposredna povezava do sporočila: 592
23.8.2013 10:55:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
sem vedela, da malo jamranja vas bo zbudilo. user posted image user posted image user posted image

hec hec.
jah, oprema; pri Malčku smo dele disertacije delali in splačalo se je! z opremo, ki sva jo izbrala smo bili vsi zelo zadovoljni, nekatere stvari zdaj sama ponujava naprej, ker se mi zdi, da če nekaj super odkriješ, sploh za otroke, je to treba deliti še z drugimi, ker so otroci zares tisto, kar je pomembno. za cunje sva hvaležna pirateljem, ker so nam dali rabljene - prišparali so nam toliko izdatkov, da to ni res! pa še zelo uporabni kosi so - se vidi, da je prijateljica mamica 3 otrok, da so kosi res najbolj komot in praktični - pa še lušni, seveda! čeprav kak kos sem tudi sama kupila, sploh za prve 3 mesece, ker oni še niso vedeli, da sem noseča (tudi v prvo sva povedala tam okrog 25. tedna, razen, če ni šlo drugače, npr, na faksu).

hrana - zanimivo. meni pa je slabo, ko zavoham tujo kuho... še moževo kuhanje težko prenašam. razlagam si to tako, da bolje voham in čutim, kaj mi paše in kaj ne in se tega držim (pa čeprav vedno to jed delamo tako, pač jo bomo tokrat drugače - to velja zlasti za začimbe). in mi prav paše kuhat. user posted image user posted image za kile se tokrat ne sekiram toliko - jem tisto, kar se mi zalušta, tudi v enormnih količinah (trenutno kruh s čebulo in mu tunin namaz), pa kaj. user posted image

ok, grem hokaido juho končat. kosilo bo kmalu! dober tek in se beremo!
anonimna bb

Neposredna povezava do sporočila: 593
23.8.2013 15:09:06   
neejas
Zdravo februarke user posted image po nuhalni so mi termin prestavli iz 2. 3. na 25. 2. Pričakujem pa tretjega otročka, doma mam 9.letnico in 14-mesečnico, ta ki je na poti pa je total surpriseuser posted image , baje še ena pupika. Ampak vidim, da vas kar nekaj piše, da se na nuhalni dostikrat zmotijo...user posted image user posted image Kakšno je vaše mnenje?
Uživajte v nosečnosti, kmalu v brcikah user posted image si še kaj pišemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.8.2013 15:14:32   
Nosecka18
zivjo. mene zanima ali greš v 16. tednu še lahko na ns ?
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.8.2013 15:42:13   
Mimi82
Nosečka18, mislim da ne, najkasneje v 14t delajo NS ker takrat baje začnejo delovat ledvice in se nuhalna tudi pri Downu zmanjša, torej ni več zanesljiv presejalni test. Lahko pa delaš krvne teste, trojni ali četverni hormonski test in če ta slabo kaže hitro imaš čas za amniocentezo. Ful je na internetu napisano o preiskavah, najboljše pa se je pri ginekologu pozanimat. Srečno!
user posted image
Joj meni tudi počasi kilogrami rastejo, nekako se mi zdi da vsak dan kaze po 100g več!! To bo 3kg na mesec in če bom tako nadaljevala se bom zredila še 18kg!!!user posted image user posted image V prvi nosečnosti sm se zredila 15kg ampak sm po enemu letu imela postavo kot pred nosečnostjo, recept=dojenje user posted image samo zdaj sm 5 let starejša pa se mal bojim glih 20kg dobit...nimam denarja za novo garderobo user posted image

Pa zadnjič sm se prehitro pohvalila kako se dobro počutim, učeri me je spet medenica cela bolela vse me nekaj špika in boli očitno se pripravljam za polnjenje male in velike medenice pa še okrog user posted image pa občasno mi je slabo, tako preden bom jedla očitno so 3 ure prevelika pavza med obrokiuser posted image sej bo boljše... lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu Nosecka18)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.8.2013 15:48:28   
Nosecka18
najlepša hvala user posted image jaz sem v 16. tednu in sem od začetka zanositve shujšala 5 kg. sicer sem se zdaj zredila za pol kilograma. je to zelo narobe ? jem pa normalno oz. jem neprestano in vse kar mi paše. ampak še vedno imam slabosti in ravno danes sem bruhala user posted image te slabosti se sploh ne nehajo nevem kaj je to. če vprašam svojo ginekologinjo mi pa bolj malo pove. trebušček pa se mi že pozna user posted image

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.8.2013 22:08:53   
Arčika
Pozdravljene bodoče mamice malih Februarčkov:) tudi jaz se vam pridružujem kajti 15.2.14 imam predviden rok:) Sedaj se počutim super...prvi trije meseci so bili adijo pamet...ni bilo bruhanja, ampak sem se pa tkooo slabo počutila, da ni za govort....nuhalno sem že imela:) vse ok:) skratka trebuh se tudi že malo vidi:) zredila sem se pribl. dve kilci:) kakega hudega apetita nimam tko da če bo tko ostalo bom happy:) a že mogoče kaj firbcate za vozički...hehe vem, da je zgodi..ampak sm tko firbcam:)

in kdaj imate kak pregled, s čim se mažete aja in če katera dodatno jemlje ribamed?
lepo se imejte in se tipkamoooo:)
papa

(odgovor članu Nosecka18)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.8.2013 8:45:57   
gosenica80
pozdravljene user posted image in dobrodošlica vsem novim user posted image

Sem tudi jaz mislila, da bo forum čisto zamrl, ampak vidim, da se je kar nekako začela odvijat debata in prav je tako :) js vas zelo rada berem..

drugače sem pa v torek imela pregled ( brez uz user posted image ) pa ni bilo moje zdravnice in jo je en nadomeščal ..in me je kar pogrelo, ko mi je reko, da morem v službo js pa rizično /ogroženo nosečnost.. no in potem mu js vse razložim in je reko ja tej bomo pa res mogli bolniško napisat user posted image sem kr bolj pomirjena, ker ne vem kako bi delala 3 izmene pa še operacijo hrbtenice sem imela lani pa še prvi porod v 26 tednu..
srčno upam, da tokrat zdržim vsaj do decembra , še boljše bi bilo do 16.2 ko imam rok

sem pa končno izbrala voziček :) prvi dvojčkih sem imela hartan voziček, tokrat pa smo izbrali abc dezign 3 tec.. ko sem iskala voziček za dvojčka jih je bilo tako malo..sedaj ko pa iščem za enega je pa za dvojčke ogromno vozičkov .

tako, to je moje javljanje za to deževno soboto, upam, da se vreme izboljša.. lepo jo preživite..

papa

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.8.2013 18:01:03   
Dorotheia
Kje pa je deževna sobota? Pri nas v Kranju je sonček. user posted image
Je še kaka februarka iz Kranja ali gorenjske?

Jaz sem super. Začeli smo bitko proti hemoroidom, pa zaenkrat dobro kaže. Malo pazim na hrano (sladkarijam se še ne morem čisto upreti), pijem magnesol in donat, pa velikooo zelenjave in sadja (od sadja predvsem jabolka). Pa gre. Pa neke obhladke sem si delala in mažem se z mazilom iz lekarne (Proktis M). Če ne bo pomagalo, grem v Avstrijo po eno kremico, ki menda ful pomaga. Ampak zaenkrat ni potrebe.

Danes se pa v H&M-u nisem mogla upreti. user posted image Sem kupila v kompletu dva bodija z dolgimi rokavi (na enem je napis I love Mum & Dad) in bele tople copatke. user posted image

Drugače pa bom še počakala z večjimi nakupi, je pa res da bomo dosti cotik dobili rabljenih.

Drugače sem si pa danes spet en modrček kupila. So se mi prsi spet malo povečale. Groza. Ne vem, kam bo to še šlo. user posted image

Sem pa razmišljala, da bi počasi lahko začela kupovat mordčke za dojenje. Jih katera že kupuje?

(odgovor članu gosenica80)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Katero etrično olje najraje uporabljaste?
tropical

YLANG YLANG (18%)

SIVKA (42%)

MELISA (13%)

BERGAMOTKA (2%)

EVKALIPTUS (21%)

BAZILIKA (4%)

Število vseh glasov: 530

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!