modrookica
|
Pozdravljene punce! Kako ste kaj? ste že vse polne energije, ali se še kateri dogaja to, da je čisto utrujena? Jst sem danes tolk zaspana in kr vse me boli, kot bi ne vem kaj počela. Sploh ne vem a je to od nosečnosti, al pa me tko uničuje utrujenost od gradnje, spanje na tleh, postopno čiščenje prostorov, ki so že uporabni - kaj me še čaka :), ampak komaj čakam, da se zaključi in končno dobimo svoje stanovanje in malo zasebnosti. samo kaj ko za počitek in sproščanje ne bo časa, ker se mi 26. že začne služba (ki se je prav nič ne veselim :(, na žalost ) Namesto, da bi uživala v nosečnosti in se crkljala z mojim sončkom, pa na kaki fini terasi pila kak super sok, sem nervozna, ker imamo opravka z nesposobnimi delavci (ki se bodo danes,upam, spokali iz hiše in potem ostanejo taboljši :)), pa trgovinami ki se ne držijo obljubljenega roka dobave, pol se še z mojim fajn sporečeva...ah bom nehala jamrat, se opravičujem :) Me pa skrbi tudi sladkor - v prvi nosečnosti sem imela nosečniški diabetes, zato si zdaj občasno doma sama merim kako je stanje, se malo špikam hehe, in čez dan je večinoma kar ok, me pa skrbi, ker je zjutraj vedno previsok - vsaj za zdajšnja merila, ko sem bial prvič noseča je bilo drugače :). Skos imam potem tudi v glavi vprašanje ali me morda od ginekologinje niso poklicali in povedali izvidov, čeprav bi morali (rekla mi je, da če bo vse ok, ne bodo klicali), je pa bila na prvem pregledu dohtarca, ki je bila prej vedno super, tko čudne volje, pa tud naredila mi je samo UZ, nič ni naredila vaginalnega pregleda - kar vem, da pri prvi nosečnosti mi je. ne vem sploh, kaj naj si mislim?? Do naslednjega pregleda pa je še kar cel mesec. Sicer pa mojo pikico skoraj vsak dan poslušam in včeraj sem ugotovila, da mi je ni več treba iskati tik nad sramno kostjo ampak da se je že prestavila višje :) Sicer se mi trebušček nosečniški še ne pozna, se mi pa zdi, da se mi je mal špekeh naredil hehe, k pa nisem prav dost aktivna bila v zadnjem mesecu in pol. Ste ve že kaj pridobile na teži? Meni je prav zanimivo, ker sem kar pogosto lačna in tudi pri moji mami je navada da se kar naprej je, ampak teža pa mi je ostala enaka že od vsega začetka, sem pa včeraj vstopila v 13.teden. Bodite lepo, vse, ki greste še na morje, uživajte še malo za nas, men se ga tooolk lušta, pa verjetno ne bo časa. pozdravček
|