|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
12.8.2013 17:19:14   
Dorotheia
Zdravo punce! Matr jaz se pa vsak dan oglasim tu. user posted image

A katera že kaj čuti v trebuščku? Jaz še nič. Edino danes sem v avtu, ko sem vozila iz službe imela tak občutek kot da imam celo kepo v trebuhu, kot da je trebuh čisto poln - kot da je pač nekaj notri. Čudno ane. user posted image Zdaj bodo naši bejbiji počasi že veliki kot jabolko. Jaz sem danes zaključila s 15. tednom in vstopam v16ega. Hitro gre čas.
Čutim pa spet tole, da se mi trebuh razteza. No, vsaj vem, da se nekaj dogaja. Tako da me ne moti. user posted image

Kako ste ostale?

(odgovor članu prekomorka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
12.8.2013 21:51:06   
Simončika
dober večer vsem skupaj..prekomorka dobrodošla nazaj..jupiii jutri pa nuhalna..po težko pričakovanem enem mesecu bom spet vidla malo pikico..upam,da se bo že videl spol..drugače pa srčka poslušam z AS vsak dan..včasih ne najdem..včasih takoj..ampak brez panike..vse bo ok:-)THINK PINK!!lepo spite...pa vsem skup,ki mamo jutri nuhalno bom držala pesti..večer pa se itak javim..kak je blo;-)lahko noč..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 552
12.8.2013 21:56:04   
Anonimen
Dorotheia - fajn, da se vsak dan javljaš, pa še edina nisi. user posted image user posted image

Meni je prav super priti malo sem in prebrat, kako ste kaj, kaj se dogaja, kaj podebatirat, čeprav se kakšne hude debate še ne razvijajo (to bo čas, ko bomo gnezdile, verjetno user posted image ).

Jaz sem danes dobila izvid brisa in imam streptokok b - moram še raziskati, kaj zdaj s tem naprej. Vem, da znajo okrog poroda in po njem komplicirat z nekimi preventivnimi injekcjami za novorojenčka - nič bo treba spet na oddaljeni dostop skočituser posted image , da se pripravim in odločim.

Pa na morje smo spet skočili (saj nimamo tako blizu, a paše nam ful). Čeprav je bilo prav mrzlo, Malček se je kar tresel v vodi, samo ven pa ne bi. user posted image Morala sva počakat, da je imel dost, potem pa sam reče papa morje in lahko gremo. user posted image moj dragi!

Lep večer vsem,
anonimna bb

(odgovor članu Dorotheia)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
13.8.2013 10:28:35   
modrookica
Pozdravljene punce!
Kako ste kaj? ste že vse polne energije, ali se še kateri dogaja to, da je čisto utrujena? Jst sem danes tolk zaspana in kr vse me boli, kot bi ne vem kaj počela. Sploh ne vem a je to od nosečnosti, al pa me tko uničuje utrujenost od gradnje, spanje na tleh, postopno čiščenje prostorov, ki so že uporabni - kaj me še čaka :), ampak komaj čakam, da se zaključi in končno dobimo svoje stanovanje in malo zasebnosti. samo kaj ko za počitek in sproščanje ne bo časa, ker se mi 26. že začne služba (ki se je prav nič ne veselim :(, na žalost ) Namesto, da bi uživala v nosečnosti in se crkljala z mojim sončkom, pa na kaki fini terasi pila kak super sok, sem nervozna, ker imamo opravka z nesposobnimi delavci (ki se bodo danes,upam, spokali iz hiše in potem ostanejo taboljši :)), pa trgovinami ki se ne držijo obljubljenega roka dobave, pol se še z mojim fajn sporečeva...ah bom nehala jamrat, se opravičujem :)

Me pa skrbi tudi sladkor - v prvi nosečnosti sem imela nosečniški diabetes, zato si zdaj občasno doma sama merim kako je stanje, se malo špikam hehe, in čez dan je večinoma kar ok, me pa skrbi, ker je zjutraj vedno previsok - vsaj za zdajšnja merila, ko sem bial prvič noseča je bilo drugače :). Skos imam potem tudi v glavi vprašanje ali me morda od ginekologinje niso poklicali in povedali izvidov, čeprav bi morali (rekla mi je, da če bo vse ok, ne bodo klicali), je pa bila na prvem pregledu dohtarca, ki je bila prej vedno super, tko čudne volje, pa tud naredila mi je samo UZ, nič ni naredila vaginalnega pregleda - kar vem, da pri prvi nosečnosti mi je. ne vem sploh, kaj naj si mislim?? Do naslednjega pregleda pa je še kar cel mesec.
Sicer pa mojo pikico skoraj vsak dan poslušam in včeraj sem ugotovila, da mi je ni več treba iskati tik nad sramno kostjo ampak da se je že prestavila višje :) Sicer se mi trebušček nosečniški še ne pozna, se mi pa zdi, da se mi je mal špekeh naredil hehe, k pa nisem prav dost aktivna bila v zadnjem mesecu in pol. Ste ve že kaj pridobile na teži? Meni je prav zanimivo, ker sem kar pogosto lačna in tudi pri moji mami je navada da se kar naprej je, ampak teža pa mi je ostala enaka že od vsega začetka, sem pa včeraj vstopila v 13.teden.

Bodite lepo, vse, ki greste še na morje, uživajte še malo za nas, men se ga tooolk lušta, pa verjetno ne bo časa.
pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.8.2013 10:39:05   
Anonimen
modrookica - sem te že prav pogrešala in tu in na mailu. veš kaj - pridi oz /ta z Malčkom ali /te vsi skupaj malo k nam - bomo šli na eno lušno otroško igrišče, kak sokec vzamemo s sabo, malo odklopiš. pucanje ti ne zbeži, verjemi!

Jaz nimam doma tehtnice, ampak tudi meni se zdi, da se tokrat kar redim - pa kaj! Za sladkor, sploh ob dejstvu, da si imela nosečniško sladkorno prej ti svetujem, da greš do osebnega zdravnika in naj ti pogleda kri. Tako boš imela izvid, in če bo karkoli v tej smeri boš takoj na pregledu lahko rekla. Pa da te potolažim - mene ne v prvi ne v drugi nosečnost pri prvem pregledu tudi ni pregledala vaginalno, zdaj pa, ker sem ji omenila izcedke in se je odločila (tudi zaradi izgube decembra) še za bris na patogene bakterije. Če si imela pap bris pred manj kot 2. letoma (nekateri celo pravijo 3) niti ni obvezno, razen, če maš težave. Drži se! user posted image

Lep dan souser posted image user posted image ! Upam, da se kar razpišete - malo pogrešam čvek, baba sem pač. user posted image
anonimna bb

(odgovor članu modrookica)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
13.8.2013 13:29:17   
klavdija88
Zdravo punce, po dolgem času se tudi jaz javlam. Težko dočakana NS je za nami, bila sva v Dravljah (7.8.) in izvidi so super, NS: 1,6, RISK: 1:20000, sva fullll vesela user posted image , da je vse ok. Ker sva z mojim dragim full ferbca, kaj bo najin user posted image , sva takoj vprašala kaj je in po vsej verjetnosti bo fantek. user posted image Čeprav sva oba navijala za punčiko, sva čist happy, sam da je zdravo!! Je pa mali tak lenušček, spal ko top, sem morala na mizi kar skakat, da se je sploh prebudu in malo zamigov, hihihihiihihi..user posted image Prov posrečen, ni kej.

modrookica - tudi jaz sem še vedno utrujena, kar ne mine in ne mine..čakam na boljše dneve..mogoče bo zdaj kaj bolje ko bo tale vročina popustila. Verjetno pa je tudi pri meni problem, preobremenjenost, tudi pri nama se dela na polno in že komaj čakam, da bo stanovanje dokončano in vse tipitopi..čeprav imam včasih občutek, da dela ne bo nikoli konec..čakam september, da grem na dopust, malo na morje, da se odklopim od vsega. user posted image

Dorotheia - mene skos neki veže tam spodaj, se mi zdi, da prav pridno raste tale naš lump user posted image , trebušček se mi tut že prav lepo pozna, še dobro, da ni treba več skrivat..res gre hitro čas user posted image .

Punce uživajte, pa se kmalu spet slišimo..čeprav ne pišem vsak dan, redno spremljam vaše objave in sem vesela, da je pri večini vse ok. Papa

< Sporočilo je popravil klavdija88 -- 13.8.2013 13:34:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.8.2013 17:21:18   
Simončika
hej punce..tudi za mano je danes nuhalna..he he..je blo kar smešno,3krat na vročem stolu..prvič preveč poln mehur..drugič..smo vidli vse ni pa mogla zmerit nuhalne,ker je bla pikica prelena..da bi se premaknila kam..no v tretje je potem uspelo..izvidi super,veliki smo že skoraj 7 cm..bršemo z rokicami,nogicami ..še dve lepi slikici dobla...in moj dragi radovednež je vprašal za spol..ni bla čist ziher videti..je pa rekla,da bi po njenem bla deklica...wiii..vsi veseli..naslednji pregled pri moji G..pa že naslednjo sredo..lep pozdrav..

(odgovor članu klavdija88)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.8.2013 19:56:21   
Dorotheia
Pozdravljene spet!

Jaz imam zadnji teden tak apetit, da me vsi samo debelo gledajo. Danes sva šla z mojim na pico in sem skoraj več pojedla kot on. user posted image Pa sem bila drugače ena izmed tistih, ki poje za enega ptička. user posted image Zdaj pa čisto kontra. Nikoli nikjer nisem mogla pojesti cele porcije, zdaj pa brez težav. Adijo pamet.
Drugače sem si pa jaz kupila danes tole nosečniško blazino za spat (blazina za dojenje), da bom lahko normalno spala na boku. Že par noči ne spim dobro in se samo premetavam. Potem sem pa v službi vsa skurjena kot da bi ne vem kaj počela ponoči. user posted image

Javite se še ostale kaj!

(odgovor članu Simončika)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.8.2013 20:26:06   
flora*
Ojla nosečke. :)

Po dooolgem času se vam tut jaz lahko malo javimuser posted image Nazadnje ko sem pisala,da vročine sploh ne prenašam dobro in da premalo pijem.. Je sledila močna dehidracija in 5 dni bolniceuser posted image Ma, bi bilo čist dovolj en dan, pa sem še pol staknila neko okužbo, tak da sem mogla bivanje podaljšat.user posted image Vglavnem, zdaj je vse okej in dalje uživam v nosečnosti.user posted image

Sem pa valda imela preveč časa tak da sem bla nonstop na internetu in reees prečekirala vse od a do ž kaj rabim za dojenčka, kaj se splača kupit in kaj sploh ni potrebno, oz. se da preživet tut brez.user posted image
Tak da še do oktobra počakam, pol pa počaasii v nakupe, ker da kupiva vse naenkrat ne bo šlo skozi, tako da bomo pač vsak mesec nekaj, nazadnje pa kozmetiko. Moram priznat,da prav komaj čakam čas nakupovuser posted image user posted image

Buši in kg Vseposod se mi že pozna nosečnost user posted image Z kilogrami sem zaenkrat na +5user posted image ampak se ne sekiram zdaj, se bom že po nosečnostiuser posted image Zdaj mi pač paše jest res veliko hrane, pa vsak dan veeelik sladoleda.user posted image Buši pa je itak že pravi nosečniški, ga ponosno kažem okoli.user posted image

Sem že razmišljala,da bi vam kakšno slikico pokazala, ampak mi je vseeno tak-tak, ipak lahko naš forum cela slovenija bere.. Bi blo čist drugače, če bi mele kakšn zasebn forum..

1 + 1 = 3. :)))
Februarja dobiva najlepše darilo.

Neposredna povezava do sporočila: 559
13.8.2013 21:30:08   
evi_ca
Danes opravila NS user posted image Vse vredu, super rezultati, veliki smo že skoraj 6cm, za spol ni bila čisto prepričana, naj bi bil fantek user posted image

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
13.8.2013 21:31:21   
evi_ca
Ups, dvakrat poslala sporočilo...

< Sporočilo je popravil evi_ca -- 13.8.2013 21:34:47 >

(odgovor članu flora*)
Neposredna povezava do sporočila: 561
13.8.2013 21:50:25   
Dorotheia
Iiiiii, jaz pa samo da poročam. Spet po parih dnevih poskusila z AS in za par sekund slišala srček. user posted image
Tudi fant ga je slišal. Je pa se bolj rahlo slišal (v primerjavi z mojim utripom), je pa močno utripal. Je pa res, da sem zadnje dni tako ali drugače čutila, da se mi nekaj dogaja znotraj in sem bila že zaradi tega pomirjena. user posted image Ampak sem vesela vseeno. user posted image

Drugače pa čestitam vsem za uspešno opravljeno NS!
user posted image

(odgovor članu evi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 562
13.8.2013 22:32:21   
gosenica80
pozdravljene nosečke :)

po dolgem času se vam tudi jaz oglašam.. mela že nuhalno in je vse super.. me je pa kar strah od prve nosečnosti, ker sem rodila moja dvojčka v 26 tednu..ampak že zdaj je vse drugače in res upam , da bo tokrat drugače ..

glede opreme pa imam že vse samo nekaj oblačilc nakupimo in kozmetiko.. tako, da sploh ni takega vzdušja kot prvič :) je pa res, da ko si prvič noseč kupiš še vso tako bedarijo, ki ti potem leži doma. pol stvari, ki je na teh seznamih ni nujno potrebnih in je rs stran vržen denar. tako, da tiste ki ste prvič nosečke dobro razmislite, če boste zares potrebovale.

se mi pa nosečnost tokrat kar fejst pozna in mi nobene hlače niso več prav, trebuha pa ni mogoče več prikrit z nobeno majčko user posted image user posted image

lepo bodite pa naj forum še bolj zaživi..lepo vas je brati :)

< Sporočilo je popravil gosenica80 -- 13.8.2013 22:33:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 563
14.8.2013 9:05:33   
prekomorka
Olaaaa punce....tudi jaz sem vceraj imela nuhaln, vse super, srcek zelo intenzivno raste :D velik je ze preko 7 cm ;) dala sem se kri,dvojni hormonski test, ker je za mano spontani splav, so mi priporcali se pregled krvi, ker baje da je nuhalna 70%, odvzem krvi pa 90% .. tako da vse izvide dobim v torek po posti ;) jeii... he bil pa mi tak zaspancek, da smo ga 4x mogli budit :) ... kako kaj ostale? Porocajte malo :)) sedaj si lhko, ko vemo da je vse vredu zazelimo lepo in mirno nosecnost :))) imejte se,

(odgovor članu gosenica80)
Neposredna povezava do sporočila: 564
15.8.2013 20:08:53   
ariela5
Ojla,

da se vam še jaz pridružim, sem mal pozno odkrila tole temo. Moj PDP je 12.2.2014, stara sem 25 in to je moja druga nosečnost (prva se je žal končala s spontanim splavom). Tokrat je pa videt, da je vse v redu s plodkom in trebušček mi že pridno raste :)

Neposredna povezava do sporočila: 565
16.8.2013 14:16:22   
Mimi82
Pozdravljene vse nove in seveda tudi "stare" user posted image A vam paše ohladitev in dež, meni je tako dobro bilo, končno sm se naspala...
Nuhalno smo tudi imeli, mogoče se zaradi odličnih rezultatov tako boljše počutimuser posted image . Naša punčka je že 7cm velika, mami, ati in bratec so presrečni. Pa izgleda bo na mamico zaspanka, sploh se ni zbudila med pregledomuser posted image Škoda, zadnjič ko sm videla plodek se je ful premikal in so občutki še boljši...
Eno vprašanje da chat malo zaživi, a ste že kaj kupovale nosečniška oblačila? Meni so v prejšnji nosečnosti največjo težavo delale kavbojke, namreč najraje jih nosim ampak tudi najdražjr ki sm jih probala so me motile in sm pol samo pajkice nosila. Nosečniške bi mogli nardit da so tudi na sramni kosti raztegljive ne dol normalne samo gore tisti pas. Kje kupujete oblačilaaaa....
user posted image
Lep vikend vam želim.user posted image

(odgovor članu ariela5)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.8.2013 17:55:35   
Dorotheia
Pozdravljene drage nosečke!

Jaz sem super, edino danes me trebuh malček boli na trenutke. Se fajn razteza. user posted image
Se mi pa že kar pozna trebušček, ne gre več skrivati. Drugače pa menda kar žarim. user posted image

Jaz sem od ene punce na bolhi kupila celo škatlo rabljenih cunj, pa so mi vse kot ulite. Jaz z nosečniškimi hlačami (vsaj zaenkrat) nimam težav, meni so vse ultra udobne (so pa večinoma iz H&M-a).
Jaz imam edino malo problem ob večerih zaspati, ker imam malo težave s sindromom tresočih nog. Pa zaprta sem - kak nasvet?

Aja, pa sedaj počasi nimam več težav, da najdem otročkov srček z AS. user posted image

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 16.8.2013 17:56:15 >

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.8.2013 20:23:03   
Mimi82
Dorotheia, Donat in Magnesol šumečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
16.8.2013 20:53:46   
Dorotheia
Danes sem se začela spet nalivati z donatom. Če ne bo pomagalo, grem še po Magnesol.
Drugače sem tudi sama pomoje kriva, ker preveč čokolade pojem. Nič čudnega, da sem zaprta. user posted image
Bom malo nehala s temi sladkarijami.

(odgovor članu Mimi82)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.8.2013 13:16:34   
Anonimen
Mimi82 - jaz mislim, da so hlače od LaVie na tak sistem, da poleg elastike imajo še zadrgo (od zadaj ali na boku), ki sega do bokov, tako, da mogoče bi ti bile udobnejše. Drugače na Bolhi je kar nekaj oglasov - sicer jaz dvoje hlač imam od prej, zgornje dele sem zdaj dobila od prijateljice, pajkice sem zadnjič kar navadne, le malo večjo številko, kupila dvojne za 9 eurov v c&a. Za malo kasneje bi rabia še kakšne toplejše hvače ali kavbojke -samo to se je že ena prijazna dušica javila, da bo še po fb-ju pogledala. user posted image

Tudi meni se trebušček lepo pozna, sicer ne še ful, samo spodnji del je lepo okrogel. Počutim se dobro, srečna sem in polna upanja. Povedala še nisva nikomur (razen par prijateljem, ki vedo, da je to naš čas in ni njihova informacija za naprej prenašat), sicer me sosede začenajo s takim zaljubljenim pogledom gledati v trebušček (zlasti zvečer, ko sem že fajn napihnjena), vprašajo pa nič, zato ne govorim. Moja meja deljenja z drugimi je morfologiija, ali še bolje (tokrat) možev rd, ki je sredi novembra. A, pa Malčku pripovedujeva, da bo imel sorojenca in se zelo veseli. user posted image user posted image

Upam, da se kmalu spet vse javite in ta čvek zaživi. Malček je dolgčas brez klepeta. user posted image

Lepo bodite!
anonimna bb

ps. A seznamčka nobena ne ureja? Jaz se ne javim, ker ga ne znam, če bi pa katera bila za, tudi moj glas podpore ima! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
18.8.2013 16:18:21   
gosenica80
pozdravček!

kako ste kaj nosečke? jaz ponoči full slabo spim..me muči to kot eno, ki je že pisala (pozabla ime user posted image ) sindrom nemirnih nog. in je res grozno, tako, da ponoči vstajam in si noge tuširam izmenično z mrzlo vodo in toplo..in malce pomaga.. že pred nosečnostjo me je to mučlo, zdaj je pa še huje....upam, da mine..

drugače pa tebušček raste, tut prve brcike sem že občutla..sicer še ne tiste taprave ampak vem, da je to to :)

a opremo že kaj nakupujete?

js sem nabavila samo previjalno blazino..sem jo dala po meri izdelat( če katero zanima naslov ji povem) iz nepremočljivega bombaža..in jo bom imela v kopalnici, ker imam tako res velik zidan umivalnik. in sploh ne bom imela previjalne mize tako kot prvič.

tako, zdaj pa grem malo počivat... lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil gosenica80 -- 18.8.2013 16:19:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.8.2013 16:24:27   
modrookica
Pozdravljene nosečke!

Sem že dopoldne enkrat pridno tipkala, da nekaj prilimam sem, pa mi je moj dragi vmes izklopil internet in je šlo vse pa-pa. hehe

glede oblačil, jaz jih še nisem nič kupovala, on prve nosečnosti pa mi bodo vsa prevelika user posted image . Ko sem bila prvič noseča sem jih nekaj kupila v trgovini Popek, ampak so bile kr zelo drage. Zdaj sem malo pofirbcala v trgovini Bambini v supernovi, imajo luštne kavbojke, pa neka krila in bluzice, ampak pametna jst nisem pogledala koliko sploh stanejo. Mislim pa, da glede na to, da se mi trebušček že hoče malo poznat, bom kar morala počasi v shoping, drugače ne vem kaj bom oblekla za v službo :))

moje počutje je sicer kar fajn, le zadnje tri dni so me spet začela dajati slabosti, ali pa je bila blaga trebušna viroza, tko da je šlo namesto gor malo dol, pa ugotovila sem, da sem čist brez kondicije - smo šli danes na Rožnik in sem sopihala gor, kot da še nikoli v življenju nisem hodila, hehe mi je bilo kar nerodno. Se mal tolažim, da je to zarad nosečnosti in da se bom potrudila priti v nosečniško formo :). Spomnim se, da sem v prvi nosečnosti prehodila en 26km pohod, teden kasneje pa nisem prišla niti na četrt poti na Šmarno goro. Takrat sem vedela, da nekaj ne štima user posted image , no bila sem že noseča user posted image .

Boste hodile kaj na telovadbo za nosečnice? Kam pa?

Veste kaj me še zanima, kako visoko čutite vrh maternice? meni navadno zjutraj ko se zbudim trebuh ratuje trd, kot bi imela eno žogico noter, ampak mi je kr mal hecno ker se jo čuti do popka in na polovici trebuha. ko sem šla poslušat trebuščka sem takrat našla tudi srčka kr blizu popka, kar mi je visoko za 13 tednov? Komaj čakam sredo, ko imam nuhalno, da izvem ali je vse ok, normalno, bp...hehe.

Uživajte v lepih poletnih dneh, jaz imam še en teden dopusta, potem pa se začne služba user posted image .
Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.8.2013 17:22:34   
Dorotheia
Zdravo sonosečke! user posted image

Jaz sem vredu, sva ravno prišla iz izleta iz Avstrije. Je bilo super, samo hitro se utrudim.

Zaprtost je minila - sem si šla kupit Magnesol (Donat zadnjič ni pomagal) + čez noč sem namočila suhe slive in danes zjutraj na tešče spila slivovo vodo in pojedla slive. Je bila potem cela žurka na wc-ju. user posted image
Ampak občutek potem pa fenomenalen. Tako, da ta problem smo zaenkrat rešili.

Midva imava zaenkrat samo voziček naročen, pa še to bo trajalo kak mesec, da ga dobiva. Opreme še nisva kupovala, bomo še kak mesec ali dva počakali. Jaz sem rekla, da po morfologiji začnem počasi z nabavljanjem vsega, itak bova pa nekaj zadev tudi dobila. Pa še mogoče mogoče (sicer malo verjetno), da se selimo v drugo stanovanje. Tako, da bova še malo počakala z opremljanjem. Pa saj, rabiva samo zibelko/košek (za kar upam, da je še kje na podstrešju doma pri naših od mene in brata) in previjalna miza (kar bova pa v vsakem primeru vzela samo eno komodo in dala delat tisto desko previjalno za čez). To je pa to od opreme, kar se na začetku rabi. A sem kaj izpustila? Oblačilca, pa so še najmanjši problem, tega bo na kubike. user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.8.2013 13:02:36   
Anonimen
modrookica - jaz berem tole stran: http://www.baby2see.com/development/week13.html in se mi zdi, da moj trebušček je točno tam, kjer navajajo. ;) Mogoče si ti suhica in je pri tebi pač višje?

punce, lepo bodite, danes sem bolj leteča.
anonimna bb

Neposredna povezava do sporočila: 574
20.8.2013 13:10:07   
Anonimen
souser posted image user posted image pozdravljene!

kako ste kaj, malo je ta tema osamela. user posted image
ste vse že v pripravah na službo ali še po dopustih, ali se vam ne čveka več, ker se je malo ohladilo? user posted image

meni ta vreme ne paše preveč - glava me boli in utrujena sem. skoz bi spala. user posted image pa nič pametnega se mi ne dela, tako da sem lenoba-tečnoba. upam, da mi mine. user posted image

javite se kaj!
pozdravček vsem!
anonimna bb

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!