|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
8.8.2013 13:21:36   
biba22
bejbe, proti slabosti :
v lekarni povprašajte za neke zapestnice, ki pritiskajo naneke točko na zapestju in je slabost veliko znosnejša. uporabljajo jih tudi bolniki po kemoterapiji.
jaz sem jih imela v prvi user posted image in zadevca res fulll nuca user posted image user posted image
sem pa pozabla kako se ji reče user posted image

(odgovor članu Levinja22)
Neposredna povezava do sporočila: 376
8.8.2013 13:47:52   
Andy86
Levinja22, mal me tolaži, da imam "sotrpnico" pri slabosti user posted image
Sej bo minilo, tudi v prvi nosečnosti me je matrala a le zjutraj.
Super, potem su jutri poveva kako odpraviva na pregledu. Srečno.
Biba 22 hvala za nasvet.
Če ni predrago bom mogoče res poskusila, drugače pa mislim, da bo kar samo posalo, ko bodo prvi trije meseci mimo.
Mammy26 meni je tudi vroče ponoči a ne nevzdržno, vsekakor pa hormončki mal pripomorjeo k tej toploti...Sej pravijo, da se bodo temperature normalizirale, še malo ptrpi user posted image
Lepo se imejte

(odgovor članu Levinja22)
Neposredna povezava do sporočila: 377
8.8.2013 16:08:34   
sinea
ahooojjjjj

še ena ki bi jedla in jedla na ure, moj želodec je kaput, zgleda glih tko kot da sploh hrana ki jo zaužijem ne pride do njegauser posted image

Moje dojke so sicer malenkost občtljive ampak ni sile,vrtoglavice občasne, trebuh pa se mi že pozna, ker je to že moja 2 nosečnost aja no pa ker jem NON ŠTOP

Dobrodošle vse nove, se vidi da je mesec april bil hladen user posted image user posted image user posted image

Pupček vrni se čim prej, vse se otepamo seznamauser posted image user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 378
8.8.2013 19:05:56   
kaja.kaja
Pozdravljene punce!
Tako, pa se vam pridružuje še ena marčevka (PDP 27. 3.) ;) Že nekaj časa spremljam vašo debato, sem se hotela že kar vključiti, pa sem raje počakala današnji prvi pregled, ki je potrdil, da je vse ok! user posted image Počutje je zaenkrat super, občasne slabosti so kar vzdržne, tako da upam, da tudi ostane pri tem :) Drugače pa spim, spim in spim, ni važno kje user posted image Držim pesti, da težavice pri tistih, ki jih imate, hitro pobegnejo :)
Pozdravčke in objemčke vsem, se kmalu spet kaj slišimo.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.8.2013 8:43:47   
Loara
kaja.kaja pozdravljena. Cestitke! Tvoja prva ?user posted image
Jaz sem se ena, ki se ji spi:-) vendar je bolj tezko izvedljivo:-)

(odgovor članu kaja.kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.8.2013 9:43:40   
abalico
oj, punce! jaz čakam svoj drugi pregled v ponedeljek. glede nosečniških težav pa: trebuh.. je tak, kot bi bila v 5 mesecu! pa sem nekje v 8 tednu! enako se mi je zgodilo v 1. nosečnosti. tako, da ne vem, kako dolgo bom še lahko skrivala... mene dobesedno raznese v enem tednu. s tem, da me je tokrat še bolj kot prvič!
sicerpa slabosti, ja... pa vrtoglavide in krči....

(odgovor članu Loara)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.8.2013 9:47:25   
Tippi
Dan!

Nismo glih neki aktivne, zgleda da nas vročina zdeluje user posted image  Še danes, potem bo bolje, morda tud čvekec zalaufa.
Kakšna skupina na FB je že? ste mogoče tam vsi?

Čestitam novim nosečkicam!

Abalico jaz sem zvečer grozno napihnjena, ampak zjutraj je pa ok in se mi že lepo vidi trebušček. skrivam pa nič več. user posted image

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.8.2013 12:55:20   
biba22
ABALICO , joj jst sm tut taka :) sm v 8 tednu pa se mi že kr dobr pozna :) je blo v prvi tut tko , tko da se fullll matram skrivatuser posted image sicer sem pa nekje brala ( mislm da je stran od pampers) da naj bi se trebušček začel kazati nekje v 8 tednu, če ni prva nosečnost pa celo prej..tako dauser posted image
ne bo šlo več dolgo skrivat user posted image
ANDY 86 Sea Band so te zapestnice , stanejo pa 15e .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.8.2013 13:15:10   
Andy86
Pozdravljene punce,
evo mene s pregleda...vse ok, srček bije, sem v 6t/5d, user posted image je velik/a 7,8.
sedaj imam pregled šele čez 3 tedne, a ok, sej čas mine kar hitro user posted image . Slabosti so še vedno pristone in to včasih tudi ponoči a sej bo tudi to mimo. Biba22 se bom pozanimala, če jih imajo v lekarni tle pri nas. Kaja.kaja dobrodošla med user posted image .
Aja pa moj pdp je 31.03. jaz sem mislila, da bo 5 dni prej tako, da bom kar lepo počakala, da mi še pri prvem pregledu potrdi dejansko stanje. Danes ni blo moje G tko, da je bil le UZ in to je to.
Ko in če se boste pridružile/ustvarile skupino na FB želim zraven user posted image .

Lepo se imejte pa čimmanj nosečniških težavic.

(odgovor članu biba22)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.8.2013 14:28:05   
Pupček
Hej!

Sem prišla prej z dopusta, da zrihtam ta seznamček ki ga nobena druga noče user posted image Hec.

Res smo prej zaključli z dopustom, da sem šla na 2. pregled. Vse je bp. Noseča sem 10t 2d. Moja pikica je velika že 27 mm (kar ustreza 9t 3d)

Imam eno prošjo/željouser posted image Naj se ne ustvari skupinica na FB, in ostanimo kar tukaj. Je bolj pregledno user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.8.2013 14:33:37   
Tippi
Pupček zlata si! user posted image

Pupček kdaj imaš PDP?
Jaz naj bi bila po zadnjem UZ danes noseča 9w2d, PDP pa so mi prestavili za en dan. torej 10.3.

(odgovor članu ZarjaSvit)
Neposredna povezava do sporočila: 386
9.8.2013 16:10:42   
sinea
tippi midve z pupcek mama 5.3 rokuser posted image

JAZ SEM ZA da ne gremo na fb,ker jaz na fbju nimam profila :-)

Ijjjeeeeeee pupcek da si prisla nazaj :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.8.2013 16:12:03   
sinea
A je ze imela katera nuhalno??? Jaz jo imam v torekuser posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.8.2013 16:13:10   
Pupček
Tippi PDP imam glede na ZM 5.3.2014 (10t/2d). Po obeh UZ se je izpisal datum 11.3.2014. Po današnjem mi kaže da sem 9t/3d. Kolko pa je tvoja pikica velika?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.8.2013 16:17:18   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: sinea

Ijjjeeeeeee pupcek da si prisla nazaj :-)

Jeee, sej je lepo tudi doma user posted image
Seznamček bom uštimala enkrat do pondelka.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 390
9.8.2013 16:20:01   
Pupček
NS in DHT imam 23.8

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 391
9.8.2013 16:23:14   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Tippi PDP imam glede na ZM 5.3.2014 (10t/2d). Po obeh UZ se je izpisal datum 11.3.2014. Po današnjem mi kaže da sem 9t/3d. Kolko pa je tvoja pikica velika?

Naslednji UZ imam v petek, pa bom več vedela povedat, oziroma bomo lažje primerjale user posted image
Drugače sem pa imela UZ 28.7. in je bil velik 1,54 cm. (7w 6d)
Imela sem še en UZ tri dni kasneje, ampak od tega pa nimam slikce in ti ne znam povedat, ampak je velikost tu tu, ni bistvene razlike v treh dneh.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 392
9.8.2013 16:24:41   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: sinea

A je ze imela katera nuhalno??? Jaz jo imam v torekuser posted image

jaz jo imam 28.8. user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 393
9.8.2013 16:49:26   
Tippi
en teden razlike je bilo v velikosti. sicer so me najprej prestrašili, da dva, ampak ko sem bila potem kasneje še pri genetiku, je rekel, da bomo počakali do naslednjega tedna, ko bo zadeva bolj jasna.
kakorkoli zdaj se ravnam po tistem UZ, ki sem ti ga gor navedla user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 394
9.8.2013 16:53:48   
m_o_i
oooo, Tippi, kongratuliram user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 395
9.8.2013 16:58:33   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

oooo, Tippi, kongratuliram user posted image

oooo tenkju user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 396
9.8.2013 17:16:30   
yesika
Pozdravljene,

Vsem novim en velikuser posted image .
Nisem še zelo aktivna, ker ne vem ali naj berem marčevke ali februarke, moja prva nosečnost se je končala v 32 tednu in bojim
se, da se mi zgodba ponovi. Imam namreč enorogo maternico, ima mogoče katera podobne izkušnje?
Drugače se pa tudi meni čez dan ful pozna trebušček- verjetno od napihnjenosti in ker rada jem, verjetno ne bom mogla več dolgo skrivat.
Rada bi počakala do drugega pregleda 21.8.2013.
Kaj pa menite kaj o morfologiji ploda, boste šle?

Lepo mi bodite in upajmo na ohladitev, da se bomo lažje premikale user posted image

(odgovor članu biba22)
Neposredna povezava do sporočila: 397
9.8.2013 17:23:17   
Daia
Pozdravljene!

Pridružujem se še jaz, ki dojenčka pričakujem 3.3., juhu! user posted image user posted image
Jooj, meni najbolj mori tole čakanje med pregledi, verjetno še toliko bolj zaradi splava v 8.tednu 1.nosečnosti.
Ampak upajmo, da bo tokrat vse ok.
Še 12 dni do nuhalne! user posted image

(odgovor članu yesika)
Neposredna povezava do sporočila: 398
9.8.2013 17:52:30   
Daia
Aja, pa še to: na žalost so mi v tej nosečnosti odkrili hematom. Sicer manjši, ginekologinja je optimistična in pravi, da bo izginil, me pa vseeno zaskrbi vedno, ko vidim krvavitev.
Najraje bi bila vsak 3.dan na urgenci, da vidim, da je z user posted image še vedno vse ok..

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 399
9.8.2013 21:28:46   
Andy86
Pozdravček vsem.
Dobrodošle Daia in Yesika. Žal mi je za vajini slabi izkušnji. user posted image .
Upam, da vama bo ta nosečnost naklonjena in bo vse potekalo brez problemov. Uf, nekatere ste že tok naprej...jst bom mela nuhalno šele čez kak mesec.
Ampak ok, saj ni pomembno, važno, da bo vse ok user posted image .
Meni je tudi prav, če smo aktivne na RR user posted image
Tukaj ni nevem kaj ohladilo, je padalo zelo malo dežja in je zrak le še težji.
Sedaj pa pod tuš in gledat z možkom kak film user posted image

Lepo se imejte pa lepo spejte.

Se tipkamo

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.