|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
6.8.2013 12:29:27   
artista7
ekole, jaz se malo javljam da se boste malo nasmejale... danes sva z lubijem ugotavljala, kako je to zanimivo da ima srček 160 udarcev na minuto in če bi se to dalo s stetaskopom slišati - je moj tolk firbčen, da pravi da bi bilo za probat user posted image drugače stanje: nobene slabosti, samo občasno špikanje in tu in tam kaka migrena na izico. Vročino slabo prenašam in zvečer težko zaspim, ker švicam kot konj user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.8.2013 13:23:13   
legojunior
Punce, ste videle to??? Svašta kaj že vse obstaja. Bogve če res deluje...user posted image

Http://www.gendermaker.com

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.8.2013 14:55:01   
Alina13
Ah, edino kar ti lahko 100% pove spol otročka je, ko ga rodiš. :)
Tole je bolj larifari, vsaj zame. user posted image

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.8.2013 15:09:16   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: legojunior

Punce, ste videle to??? Svašta kaj že vse obstaja. Bogve če res deluje...user posted image

[link=Http://www.gendermaker.com]Http://www.gendermaker.com[/link]

Veš kje zares deluje? pri služenju cekinov na naivnežih. kapo dol nategovalcem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 354
6.8.2013 22:38:42   
legojunior
Se popolnoma strinjam user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.8.2013 9:51:18   
Andy86
Pozdravljene user posted image .
Najprej en velik user posted image vsem s težavami in ki so imele slabe izkušnje.
Tudi sama sem v prvi nosečnosti imela krvavitve, sem bila na Dabrostonu pa magneziju
ampak moja pikica je bila prava borka in sedaj ima že 4 leta user posted image .
Tiste, ki ste imele težave z nogami (bolečine), po kolikem času vam je bilo bolje?
Meni namreč te bolečine vztrajajo že 2 tedna in včasih je res neznosno user posted image .
KOmaj čakam petek, da G potrdi PDP, predvsem pa, da bom videla biti srček moje user posted image .

Srečno vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 356
7.8.2013 10:23:51   
Loara
Zivjo vsem !
Danes sem napolnila 7. Teden user posted image , do prvega pregleda sta se dva dneva.
Do sedaj nisem imela slabosti, zadnje par dni pa nisem prevec ok. Nic hujsega, ampak ni ravno prijetno.
Vsake tolko me malo uscipne, vendar je to upam, da verjetno zaradi sprememb.
Prva nosecnost je pa bila skoraj v celoti leze, zato me kakrsno koli scipanje malo prestrasi. Vendar sem optimist:-)
Aja pa to: lulam pa kot nora:-) a tudi ve ostale?

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.8.2013 10:28:37   
Tippi
Tiste, ki ste imele težave z nogami (bolečine), po kolikem času vam je bilo bolje?

Ko bo vročina popustila, ti bo bolje! Ziher.
Poskusi si jih hladiti, pa ne s preveč mrzlo vodo. kar večkrat na dan, sploh pred spanjem. mora pomagat!

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.8.2013 10:31:04   
Tippi
Aja pa to: lulam pa kot nora:-) a tudi ve ostale?

Jaz sem od začetka, pa do zdajle (začenjam 10. teden), samo eno noč noro lulalauser posted image . na pol ure. mislim da sem šla 7-10x.

Zdaj pa nič več. Ponoči grem 1x, max 2x, čez dan pa nič drugače, kot običajno.

(odgovor članu Loara)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.8.2013 10:34:40   
kmajci
Evo prvi uz za manouser posted image
Srček mojega user posted image se lepo vidi.
Moja prv nocsečnost sedaj poteka brez večjih težav, upam da tako ostane. Edino kar me moti je, da bi skoz jedla.
Zanima me kdaj ste ve povedale za nosečnost- v službi, prijateljem....?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.8.2013 10:37:47   
Tippi
Kmajci jaz ne delam, ampak lani sem povedala po treh mesecih v službi.
Od domačih vedo oboji starši, od prijateljev, pa trije pari vedo, ostali bodo izvedeli ko pač bodo.

(odgovor članu kmajci)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.8.2013 10:49:51   
Andy86
Tippi hvala za odgovor, upam, da bo res bolje, ko ne bo več tako vroče.
Loara, UZ imava na isti dan user posted image . Upam, da bova obe dobro odpravile.
Glede lulanja pa tudi jst kar precej hodim na WC, ampak sedaj že manj kot kak teden nazaj.
Poleg nog pa se je lotila en par dni tudi slabost. A to vse spada zraven user posted image .
Aja, pa ste spraševale s kje smo. Jaz sem iz Nove Gorice user posted image .
Še katera primorka?

Lepo se imejte

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.8.2013 10:51:00   
Andy86
Pozabila...Kmajci, jst sem povedala le najinim družinam.
Ostalim pomoje bova povedala po NS.

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.8.2013 11:20:43   
Loara
Andy86 sem ti poslala ZS.

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 364
7.8.2013 12:53:48   
Andy86
Loara hvala, sem ti že odpisala :)

(odgovor članu Loara)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.8.2013 7:23:15   
mammy26
Pozdravljene,

A je še kateri tako vroče?? Ponoči se zbudim čisto mokra po vratu.... res da bom stara 35 let in je to moja 4. nosečnost, ampak takole pa mi nikoli ni bilo pri prvih treh ali pa sem že pozabila.

Pijem zelo veliko tekočine, ne vem ali je od tega ali od hormonov. Sem pa v 9t.

lep dan

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.8.2013 8:49:11   
legojunior
Pozdravljene,

Na srečo nimam težav z vročino. Imam pa z glavoboli in vrtoglavicami. Včasih sploh ne vem kako sem prišla domov iz službe (imam 80 km v eno smer).

Se tudi vam že pozna trebušček???? Malo je sigurno napihnjenost....a ne toliko!! Res je, da sem imela pred nosečnostjo čisto raven trebuh in da je to moja tretja (uspela) nosečnost. A trebušček tudi na tešče lepo štrli ven. In to ze v 11. tednu????

Lp

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.8.2013 8:57:28   
Tippi
Jaz sem še vedno napihnjena, tako da mislim, da se mi še nič ne pozna user posted image
Še vedno spim na trebuhu.

Se pa ni za hecat, če maš take vrtoglavice in vožnja z avtom. Ali si zrihtaj bolniško, ali pa ne vem kaj. Ogrožaš sebe, otroka in še druge v prometu.

Neposredna povezava do sporočila: 368
8.8.2013 9:15:58   
Anonimen
Pozdravljene punce, tudi jaz sem marčevka, jutri začnem 10 teden. Tu in tam me kaj zgrabi spodaj, slabosti so zelo pogoste, sploh zjutraj, mogoče kateri dan trajajo do večera. Se pa mi je zgodilo da me prsi več ne bolijo, bradavice imam edino občutljive. So pa ostale težke in polne, spreminjajo pa se ne.. Upam da ni kaj narobe, ker me prsi nič ne bolijo. Je imela katera tak primer?

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
8.8.2013 11:02:50   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene punce, tudi jaz sem marčevka, jutri začnem 10 teden. Tu in tam me kaj zgrabi spodaj, slabosti so zelo pogoste, sploh zjutraj, mogoče kateri dan trajajo do večera. Se pa mi je zgodilo da me prsi več ne bolijo, bradavice imam edino občutljive. So pa ostale težke in polne, spreminjajo pa se ne.. Upam da ni kaj narobe, ker me prsi nič ne bolijo. Je imela katera tak primer?

Čestitam! user posted image
Jaz sem ta teden tud stopila v 10. teden. Kdaj imaš PDP?
Drugače pa ni nič narobe. Mene cel teden niso nič ščemele. Potem me mogoče malo zaščemi, pa spet mine. včasih bolj, včasih manj. Nič se ne sekiraj! Počasi se bo telo navadilo na vse hormone in hormonske spremembe in bo znakcov nosečnosti vedno manj, ali pa bodo bolj znosne. v zadnji tretjini nosečnosti se znajo pa spet nekateri znakci povrnit.
Tako da, če ti nič drugega ne fali, mirno uživaj v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.8.2013 11:31:41   
Levinja22
Lep vroč pozdravček vsem skupaj user posted image  
tudi jaz sem ena izmed vas, katera v mesecu marcu pričakuje :)
To je moja prva nosečnost in se z vsem skupaj z velikim veseljem seznanjam in veselo raziskujem. Moram reči, da za enkrat še nisem imela slabosti. Je pa res, da prsi kar vzhajajo in po vrhu vsega mi noge in roke zatekajo. Pijem dovolj tekočine, poleg vode še redno pijem donat.

Bi pa anonimni povedala, da tudi moje prsi niso boleče, le sem pa tja začutim bolčino v bradavicah.

Sem pa mnenja, da vsaka drugače doživlja nosečnost.

Lep dan še naprej vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.8.2013 12:07:49   
legojunior
Tippi imaš prav. Prejšnji teden sem si vzela tri dni bolniške in je bilo boljše. Nekaj bo treba narediti. Mogoče pa bo kmalu minilo.

Vsem novim nosečnicam iskrene čestitke.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.8.2013 12:20:49   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: legojunior

Tippi imaš prav. Prejšnji teden sem si vzela tri dni bolniške in je bilo boljše. Nekaj bo treba narediti. Mogoče pa bo kmalu minilo.

Vsem novim nosečnicam iskrene čestitke.

Tko ja, bolniška user posted image  vsaj dokler te ne minejo vrtoglavice. po moje bi tud moralo bit vedno boljše. vsaj pri meni je občutno boljše, kar se slabosti tiče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
8.8.2013 12:49:51   
Andy86
Dobrodošle nove nosečke user posted image
Glede prsi tudi mene manj bolijo, ampak so še vedno full občutljive. Komaj čakam jutrišnji pregled
oz. da bom vidla srček moje user posted image .
Glede slabosti pa no comment...meni kar po cel dan trajajo user posted image .
Še posebno, če sem lačna (kar sem non stop). Po eni strani že ko pomislim na hrano me sili
na bruhanje a moram kasj pojest drugače je slabost neznosna. Kili pa so vedno isti user posted image

Uživajte, jaz se že hladim zraven ventilatorja user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.8.2013 13:00:13   
Levinja22
Andy, sva že dve kateri sta non stop lačni. Karkoli bi mi dal, bi pojedla. Enostavno se ne morem nasititiuser posted image

Tudi jaz imam jutri pregled in moram reči, da se ga veselim. Prvi uz sem že imela pred dobrim tednom in bitje srčka sem že poslušala, pa tudi slikico sem že dobila user posted image

Dobro opravi user posted image  in seveda sporoči, kako je bilo.

lp

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.