|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
3.8.2013 9:59:44   
Tippi
Kako pa to, da nisi dobila tablet?? ponavadi jih dajo že zaradi izcedkov, kaj šele zaradi krvavitev. čudno. a to si bila na urgenci?
drugače pa tud jaz nisem navajena ležat, ampak me je tale slabost kar položila in sem nekako hvaležna, da ne rabim hodit v službo, da sem lahko več ali manj doma, kjer je hladno in se ne rabim ubadat še z vročino.

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.8.2013 10:22:52   
MAFiN5

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Kako pa to, da nisi dobila tablet?? ponavadi jih dajo že zaradi izcedkov, kaj šele zaradi krvavitev. čudno. a to si bila na urgenci?
drugače pa tud jaz nisem navajena ležat, ampak me je tale slabost kar položila in sem nekako hvaležna, da ne rabim hodit v službo, da sem lahko več ali manj doma, kjer je hladno in se ne rabim ubadat še z vročino.

Nimam pojma. Tam sem imela tako polno glavo, da niti razmišljala nisem o tem. Sem bila pa v Postojni, ker pač sva mislila da je vseeno kam greva, Verjetno bi bilo bolje iti na urgenco ampak Postojni vseeno 100% zaupam. Zato pa zdaj res težko čakam pregled, ker verjetno bi res morala dobiti tablete.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.8.2013 10:47:29   
Pupček
MAFiN5 prav nič ne preteravaš. Ti kar počivaj in poslušaj sebe, pa tudi če bi s tem preteravala, zaradi tega ne bo noben ogrožen.

Jaz danes tudi počivam, sem se zjutraj zbudila z obarvanim-oranženim flekcem user posted image

Aninimna upam, da je z vama vse v redu.

yesica jaz se normalno namakam v morju. O infekcijah nočem razmišljat.

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.8.2013 10:56:34   
cataleyamiller
zdravo. glede na to, da nas je kar nekaj novih "marčevk" me zanima, ali ste nas morda spregledale ali je to kakšna "zaprta skupina", saj se pogovarjate samo med sabo.. user posted image

brez zamere, LP

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.8.2013 11:21:53   
Pupček
Ma ne, jaz vas "ta nove" nisem spregledala in verjetno tudi druge ne user posted image Večje pozornosti so deležne tiste, ki imajo težave. V takem obdobju smo.

Fajn bi bilo obnovit seznam (zadnji je na 9. strani). Se katera javi?

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.8.2013 12:17:28   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: cataleyamiller

zdravo. glede na to, da nas je kar nekaj novih "marčevk" me zanima, ali ste nas morda spregledale ali je to kakšna "zaprta skupina", saj se pogovarjate samo med sabo.. user posted image

brez zamere, LP

user posted image

sem se morala prav nasmejat user posted image  kle ni drugega pravila, kakor vklopi se. vprašaj, odgovarjaj, sodeluj, in to je to. nobena umetnost. jaz sem pač zdaj bolj v stiku s tistimi, ki imajo podobne težave kot jaz, no, zdaj sem pa v stiku že s tabo, ko ti poskušam razjasnit, da to ni zaprta skupina, da enostavno moraš sodelovat. ni važno kako, samo povej user posted image

Žal je pa tako kot drugod, v realnem življenju, da moraš dat tud sam od sebe mal energije v smislu sodelovanja, potem hitro najdeš družbo.

simpl ko pasulj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
3.8.2013 13:19:26   
Anonimen
Marčevke 2014 user posted image user posted image user posted image .......
Vsaki posebej želim vse dobro in uspešno do koncauser posted image
Meni v nobenem primeru ne bi mogel nihče pomagat. Narava svoje naredi in tako se je pač zgodilo. Žalost ni pretirano huda,ker se plodek na zadnjem pregledu ni videl....pa naj bi bila po ZM v 9 tednu,po velikosti GV pa nekje 5-6. Tako da se že v samem štartu ni začelo dobro oz. nič razvijati.user posted image
Pozdravček vsem skupaj.....vas pridem še kaj pogledat

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
3.8.2013 16:25:04   
cataleyamiller
hehe a tako to.. saj nisem mislila nič slabega s tem.. user posted image ja, fajn bi bilo obnovit seznam. jaz ne vem, kako to gre. mogoče bi bilo dobro, da ga obnovi tista, ki ga je nazadnje.

žal mi je, da imate nekatere težave. tudi mene je skozi strah, ker me kar naprej nekaj boli v trebuhu..zdaj me je začelo še špikat pri ledvicah.. pa še prvič sem noseča, tako da, mi je še vse neznano.

pa še nekaj me zanima. na začetku nosečnosti sem imela povišano temperaturo.. brala sem, da je to normalno, ko zanosiš.nikjer pa nisem zasledila, kdaj se temperatura "normalizira"? ker sedaj je nimam več. je to ok ?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.8.2013 8:15:04   
Pupček
Anonimna žal mi je user posted image user posted image user posted image

Cataleymiller ne skrbi, špikanje je normalno, če bi imela krče bi znalo bit kaj narobe. V nosečnosti smo bolj občutljive in lahko imamo kdaj povišano temperaturo. V prvi nosečnosti sem jo imela 1 teden in slabo mi je bilo. Okoli 17. tedna sem šibala na urgenco, misleč da imam popadke pa so bile krive ledvice - pesek baje user posted image pa če te trebuh boli oz. želodec, nosečnost ni ogrožena (jaz takrat pojem par zrnc surovega riža) Tak da ne skrbi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
4.8.2013 12:05:33   
cataleyamiller
surov riž? waw, to prvič slišim. bom pa poskusila user posted image mislim, da se mi je začelo obdobje bruhanja in slabosti.. skozi mi hodi gor in se morem prav trudit, da ne bruham. grozno. sploh pa naredim 3 grižljaje hrane in že sem paf.. uff.. upam, da čim prej mine.

še nekaj me zanima. kot berem po raznih forumih, se mi zdi, da mi je ginekolog dokaj hitro naredil 1. ultrazvok. in sicer konec 6. tedna. po navadi pa naj bi se naredil konec 9. tedna. zdaj me namreč zelo skrbi, kaj je z otročkom. ker sem slišala, da pri drugem pregledu ultrazvoka ne naredi. torej me naslednji čaka krepko po 12. tednu.. to pa je tako dolgooo..bojim se, da se otok ne bi razvijal, ker sem sama, na splošno zelo slabega zdravja..

kako je kaj z samoplačniškim ultrazvokom in koliko približno stane ?

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.8.2013 18:29:43   
missy85
Živijo mamice user posted image
Še ena user posted image ki se vam pridruži! Sem v 7. tednu z drugim otročkom.. doma imamo že 3 letno punčko (januarka 2010)user posted image
Nisem vse strani prebrala, mogoče ste že kej pisali o temu, sam me pa zanima od kod ste, če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 336
4.8.2013 22:15:27   
legojunior
Jaz sem iz Kopra, a živim pri Cerknici.

(odgovor članu missy85)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.8.2013 22:38:34   
Alina13
Zdravo punce, kako ste?

Kako kaj prenašate tole vročino?
Midva nimava klime in je vroče ko pes! Res je groza tale vročina.
Jaz cele dneve ležim ali pa objemam školjko. user posted image
Sicer pa še 10 dni in imam prvi pregled. Juhuuuu user posted image

Aja, sem pa iz LJ. :)

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.8.2013 22:54:06   
missy85
Alina te cist razumem.. tudi jaz bi cele dneve sam ležala. Sem brez energije, vroče je in ja... slabost... :-( Je pa še tolk težje, ko imas doma še enega otročka.. :-) Vsako priložnost za počitek izkoristim ;-) Jaz pa sem drugač iz okolice Velenja...

(odgovor članu Alina13)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.8.2013 7:23:14   
Tippi
Anonimna sočustvujem user posted image  in sem hkrati prepričana, da ti bo naslednjič dano imeti zemeljskega angela user posted image

čestitam vsem novim nosečkicam user posted image

missy jaz iz lj.

Alina joj boga si res user posted image  jaz sicer ne bruham, mi je pa non stop slabo. dopoldne še uspem kaj naredit, zdaj grem s psom tud na sprehod že zgodaj zjutraj, tam ob ene 11 se pa začne s slabostjo in traja praktično ves dan. nič ni fino. se pa uglavnem zadržujem doma, čeprav nimamo klime, se v zaprtih prostorih da preživet, popoldne se hodimo kopat (no jaz bolj tačke namakam), v bližnjo rečico, je fejst mrzla in res paše, tko da nekako zguramo najhujši pekel. upam, da bo kmalu konec, ker komaj še zdržim večino dneva zaprta doma med štirimi stenami. scufal se mi bo user posted image

(odgovor članu missy85)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.8.2013 7:24:50   
Tippi
kje je pa naš seznamček? katera ga je urejala? sploh ne vem več, na kateri strani je obtičal user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.8.2013 8:53:16   
abalico
ojla, punce! da se malček pofočkam... moram priznati, da mi je bilo ta vikend precej lažje kot prejšnji. sicer nimam težav z vročino, ker imam težave s ščitnico (ena je nekaj o ščitnici spraševala, jaz sem doktoririrala iz tega). sem si pa korenito spremenila jedilnik. cel teden jem že sadje in zelenjavo, pa oreščke in jopgurt. nobenega kruha, nič mesa... in moram priznati, da je precej bolje.
glede slabosti, zaenkrat še ne bruham...

imam špa težavo, ki sem jo imela že v prvi nosečnosti: dobesedno me razžene. joške (sem si morala že večji modrc kupit), roke, trebuh... cel zgornji del telesa imam tak, da "bog pomagaj"- pa ne vem, kako naj še skrivam... ker toliko zrediti v enem tednu se pa nihče ne more. pa tudi, če žreš cele dneve... no, še kak mesec moram zdržati, potem bom pa pač povedala v službi... ker drugače tako ali tako ne bo šlo...

sem iz okolice ljubljane (ljubljančanka, preseljena).

no, lepo bodite!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.8.2013 16:05:47   
sinea
ahoj bejbe user posted image

Vam je kaj user posted image ??? Še vprašam a ne. Meni je tole noro, komaj se folgam hladit.

Itak da se mi nič ne ljubi, še malo pa pride na vrsto moj dopust, moj apetit je še zmeraj enak, samo user posted image bi non stop, pa kdaj bo tega konc.

Drgač pa nič posebnega pri meni, drug teden imam nuhalno ijeeeeee

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.8.2013 17:50:28   
Tippi
Sinea obupno vroče je user posted image  Komaj čakam ohladitev, komaj čakam zimo!!!! user posted image
jaz mam pa glih obratne težave s hrano. sploh nisem lačna, pa še takrat ko sem, bi sam pico in podobno sranje jedla, pa še to se moram posilt.user posted image  shujšala sem eno kilo. spet. upam, da se mi bo tale teža mal uredila, če ne me bo že resno začel skrbet. lani sem v tem času že pridelala tri kile, apetit sem imela pa res volčji.

No, midva sva bila na genetskem posvetu. Odlično je bilo. super dohtarca, super posvet! Izvedela ful, pa še odločila sva se kako bova naprej. Čez dva tedna greva na ta novi test, tako da bova nekje okrog nuhalne konec avgusta, v začetku septembra imela že rezultate,user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.8.2013 18:09:19   
Loara
Oj, punce

jaz sem nova na marčevke 2014. Vsem nosečkam iskrene čestitke.
Doma imam punčko staro 2 leti in pol. Pred dvema tednoma (pribl.) sem imela dve črtici. Po datumu zadnje M je moj PDP 26. 03. 2014 (en dan za mojim rojstnim dnem). V petek imam pa prvi pregled in KOMAJ ČAKAM.

Lp do nadaljnega

Loara

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
6.8.2013 10:24:09   
Tippi
Loara čestitam user posted image
Kje ste pa ostale? nekam štrajkamo z debatko. je mogoče že kakšna skrita skupina na FB, pa ste vse tja ušle?

(odgovor članu Loara)
Neposredna povezava do sporočila: 346
6.8.2013 10:52:41   
kmajci
Zdravo.
Tudi jaz se vam pridružujem. To bo moj prvi otrok. Zato tudi veliki dvomi, strah... Jutri je moj prvi pregled. Upam, da bo vse ok

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
6.8.2013 11:36:19   
Alina13
Evo, jaz sem prišla s sprehoda z našim kužkom.
Komaj sem se privlekla domov. Zdaj se bom pa zaprla v sobo in prižgala ventilator. user posted image
Imam pa rahle bolečine v spodnjem delu trebuha. Upam, da se samo maternica razteguje.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu kmajci)
Neposredna povezava do sporočila: 348
6.8.2013 11:47:35   
Andy86
Pozdravljene marčevke...pridružujem se vam z rokom proti koncu marca. Čakam na petek, da mi še ginekologinja potrdi PDP.
Sicer nisem še utegnila prebrat vseh vaših postov...res pridno pišete. user posted image
Stara sem 27 let in doma imam že 4 letno princesko. Vidim, da nisem edina, ki ima takooo boleče noge.
Tako me je zgrablo v križu in nogah, da se komaj prenašam. user posted image
Upam, da bo kmalu mimo user posted image
Lepo nosečnost želim vsem vam pa se javim, ko opravim na pregledu pri G.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.8.2013 12:15:55   
bugimajstr
doberdan!! nevem če sem u pravo skupino pisal.:)nam je test pokazal da smo 4 tedne noseči.:) se mi zdi da bo to pol marca??dejte me popravit.:) no h ginekologinji še nismo prišli na vrsto ker je guuuužva..so bli na dopustu.tak da..čakamo našega tretjega otročka.:)

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.