*zvezdica zaspanka*
|
pozdravček vsem ;) vidim, da ste se kar razpisale in sem rabila kar nekaj časa, da sem spet prebrala vse :) konec junija smo imeli morfologijo. rok se mi je ponovno prestavil nazaj na 1.11. - datum mi ni najbolj všeč, ampak važno, da je z najino malo bibo (jap, punčka je) vse ok ;))) je pa precej živahna :D tudi na julijskem pregledu je bilo vse ok. od vseh znakov nosečnosti, me najbolj muči zaprtost, zato sem ponovno/še vedno na "dieti" - ne smem sladkorja in ogljikovih hidratov, ker imam preleno prebavo in sem zgleda čisto preveč občutljiva, plus da se mi pojavi preobilen izcedek. zredila sem se 5-6 kg, zaenkrat se najbolj pozna prsim in trebuščku ... ravno v teh dneh sem bila na lovu, da kupim kakšne nove - nosečniške (kratke) hlače, ker sedaj mojih res ne spravim več na boke, pa sem kar malce razočarana nad ponudbo (H&M, C&A, Bambini nimajo nič, BC, La Vie, Popek so dragi). kje ve kupujete hlače, kratke hlače, krila - da niso predraga in so primerna tudi za v službo? dobila sem že nekaj oblačilc, moj je prenovil in prebarval mojo staro posteljico, kupila sva še jogi in dobila odejice ... v ikei sem si privoščila še en naslanjač ;) končno sva se odločila tudi za nakup vozička. ojoooj, to pa je stres! huje kot bi kupoval avto ali računalnik ... pregledala sva trgovine, nekaj ponudb preko bolhe, na koncu pa sva se odločila za nakup PP Pliko P3 Modular v BCju za 460€ (akcijska cena; ravno ugotavljam, da ga nimajo več, sva zgleda vzela zadnjega :D) in sva čisto navdušena. ima sicer precej majhna kolesa (ni za off road), je pa zelo vodljiv, stabilen, zložljiv (v marelo, ne zasede veliko prostora), lahek, ima vso opremo (košara, lupinica, športni sedež s prekrivalom za noge, torba) ... mislim, da nam bo super služil ;) sedaj pa razmišljam o previjalni mizi - gledala sem v BC/Rutarju/Lesnini te omarice na kolescih s predalom in policami (cena nekje od 80-140€ plus podloga), moj sicer pravi, da bi lahko dala kar na pralni stroj, ampak mislim, da bo premalo prostora (pralni stroj je ozek, stisnjen v kot pod bojler, mogoče za začetek ja, ampak definitivno ne, ko mala postane večja). nvm ... moram razmisliti, kaj se nam bo najbolj splačalo. lepo se imejte, pa upam, da dobro prenašate tole vročino (mene je že začela zdelovati :S) ... ampak, bomo zmogli ;))) lp.
|