tia78
|
Pozdravljene po dolgem času :) Na hitrco sem vas prebrala. Zelo zelo mi je žal za 5y, so me kar solze zalile, čeprav te ne poznam. Na srečo imaš doma že enega sončka, da se vsaj malo potolažiš z njim, ti pa želim, da ostaneš močna. Mesečni stroški v prvem letu: mi2 sva vse kupovala sama od igrač, oblačil,... Najbolj mi je ostalo v spominu, da sem vsak mesec samo v DMju dala 150 € ker sem koristila un popust :) Smo pa kupovali večinoma vse tam razen plenic (od 13m naprej pa še te). Se mi pa zdi, da se itak fajn založimo (cunje) pred prihodom malčkov, tko da ni hudega :) Za otroški dodatek sem mu pa kupila skoraj dvoje plenice :/ Pri temu pa dobimo 0,0€ tko da ne bo težav z zapravljanjem, kupit pa moramo vse na novo :) Danes sem kar neki zmatrana, je pa res da sem bila včeraj 13,5 ur v službi in da sem se ob 21ih privlekla domov. Od prejšnjega tedna mi zatekajo gležnji, kar pa mislim da v tem stanju, vročini in da sem veliko na nogah ni nič čudnega. Verjetno pa kaj drugega kot pitja veliko tekočine (kar mi glih ne gre) in ležanje z dvignjenimi nogami ne pomaga. V petek sem imela prvi ta pravi pregled z odvzemom krvi, vodo in celo ultrazvok. G pravi, da ima čmrli luksus, da raste, super da ne samo jaz :) Me je pa vprašal kaj smo počeli z njim, da se za glavo drži :) Naslednji pregled - morfologijo imam 30.8. Pa še zvedela sem, da imam kar fajnega g (kar sem malo pričakovala, ker sva oba iz prekmurja hehe) da vsakič naredi UZ. Juhej Končno ena pohvala za naše zdravstvo! milena2222 mi smo se ravno vrnili iz Čateža z našim triletnikom :), kopali smo se vsak dan in mislim da ni nobenih ovir, da se ne bi smele. Vi kar uživajte. A ima šola za starše kakšno dobo veljavnosti, ker si glih ne predstavljam še enkrat hodit, ker nimam varstva. Bom pa šla eno sredo v P Kr, ko imajo predavanja o načinih lajšanja porodne bolečine. Na ceniku sem zasledila neke novosti (no vsaj zame) pa da vidimo kaj to je :) Lepo bodite, jaz pa počasi šibam proti domu, ker me jutri čaka celodnevna od 6 ih do 21ih. čao čao