|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
31.7.2013 22:20:49   
Stella_
5y, navijamo zate in držimo pesti, da je vse ok! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Stella_ -- 31.7.2013 22:22:22 >

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.8.2013 0:07:36   
magdalenica
(hormonski) izpad - jaz te razumem in te ne obsojam. Ravnanje v afektu pa nam žal ni vedno v ponos, je pa to predvsem krik obupa, ki se je dlje časa nabiral. Tudi sama že sem imela overload vsega in nisem več mogla nadzorovati svojih dejanj (zelo grdo sem nakričala enoletnika), mož pa se mi je začel zdeti tako neskončno brezbrižen ... V bistvu sem ga pa sama odganjala stran od sebe in kopičila svojo nemoč. Ko je minilo, sem se zlomila in cel večer jokala. Možu pa sploh ni bilo jasno, od kod mi tako negativne in obupane misli. Je pa po tistem postal bolj razumevajoč do mene (ali pa sem si jaz to spet dovolila videti).

očetje - na začetku se mi je zdelo (beri zgoraj), da je šel mož v projekt "drugi otrok" s figo v žepu. Prvega je bil res vesel (pa ne v smislu božanja trebuščka ali podobnih "osladnosti" user posted image ), drugo user posted image pa je v 1./3 jemal precej hladno. Vsaj meni se je zdelo, da ni imel kaj prida posluha za mojo utrujenost, zaspanost, slabosti (nekako: utrujena si? Prav, jaz sem tudi). Zdaj se je ogrel in ni več najpomembnejše vprašanje "ja kam ga bomo pa dali" (ok, to je itak za vse ostale), ampak tudi "kako velik je zdaj? Ali je danes kaj brcal? Si danes jedla kaj pametnega? Bom jaz nesel ... " :) Z dojenčkastimi nakupi mu bo pa itak prizanešeno, že vse imamo.

5y - želim ti vse dobro in čimboljši izvid. V nasprotnem primeru pa veliko modrosti pri nadaljnem odločanju in čimveč razumevanja ter podpore bližnjih.

(odgovor članu Stella_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.8.2013 14:07:53   
dspela
Za info če katera ne ve....
http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/torek--dan-nosecniskih-trebusckov

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.8.2013 18:52:40   
5y
Hvala punce za podporo user posted image

kokapoka na biopisiji ni bilo hudega. Pušenjak je vse kupaj opravil v ca 10 min (z utrazvokom skkupaj). Najprej mi je še enkrat premeril otroka, da je videl, če sploh še lahko naredi biopisjo. Bilo je na meji, ampak je šlo. Potem mi je dal eno injekcijo, da je malo omtrvičil in potem iglo s katero je vzel resice. To nisem nič čutila. V bistvu je bilo ena, dva, tri in je bilo konec. Ko bi bili še rezultati tako hitro znani. Glede na to, da imam tako veliko tveganje, mi priprada tudi hitri test, kar pomeni, da bom za glavnih 5 bolezni vedla že v 4 delavnih dneh. Me bodo poklicali. Za ostale morebitne nepravilnosti pa bom celoten rezultat dobila čez 4 tedne. Če pa ne bo ok, te pa pokličejo že po 3. tednih. V glavnem tako sem živčna, da vam ne znam povedat. Vem da je bolj malo upanja, ampak vseeno upam. Naraj bi telefon kar mojemu dala, pa naj se on oglasi, ko bodo poklicali.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.8.2013 19:57:04   
Mo87
5y močno držim pesti, da bo vse okej!!

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.8.2013 20:31:14   
kokapoka
5Y bom mislila nate user posted image user posted image user posted image pa vse bo ok!!le javi kaki so rezultati!! mene to še čaka ko bom mela AC user posted image

(odgovor članu Mo87)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.8.2013 22:33:29   
metuljčica87
5y držim pesti da bo na koncu vse ok!!

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.8.2013 22:39:52   
metuljčica87
za možeke se pa ne sekirajte, se bodo že še omehčali user posted image

Moj je pri 1. nosečnosti bil čisto zmeden, ni vedel kaj naj pričakuje in zares je začel dojemati komaj po morfologiji. Je pa od 1. trenutka ko se je Jure rodil čudovit ati, nikoli mu ni bilo težko karkoli narediti in od 1. dne skrbi zanj enako kot jaz. Da sploh ne govorim da prvi mesec po porodu sploh nisem prav prišla blizu otroka razen za dojenje hihiuser posted image Res je bil zlat in to največ šteje! Da so naši možeki atiji v pravem pomenu besede, ne samo na papirju.
Zdaj v drugo pa mu je že bolj jasno in se zelo veseliuser posted image Bere pa itak ne nič, to bi pa težko pričakovala od njega, nasploh ne bere kaj veliko user posted image Ima pa po drugi strani že načrte kaj bo narisal na stene v otroški sobici user posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.8.2013 22:41:59   
witch
5y drzim pesti za cim boljse novicke. Mislim na vaju!

Anonima te popolnoma razumem. Tudi meni kdaj hormoni nagajajo 100 na uro. In ko se z dragim skregava mi pride milijon reci na pamet. V naslednji taki sitaciji se probaj cim bolj zbarti in ne skoditi sebi in otrocku. Jaz opazam, da ko se jokam, ko se skregava mi prav boli v maternici. Kot da tudi otroka boli. Takrat se umirim. In naj povem, da se nisva prej 10 let posteno skregala. Zdaj pa od sobote ze 2x. Tak da me hormoni res dajejo.

Nas ati se vedno ne nori, se vedno ne lubcka trebuha, in me to sploh ne moti. Pride, me poboza, vprasa kako sem, govori o otroku, kako bo od rojstva naprej. In sem s tem cisto zadovoljna.

Krvavece dlesni... Kaj pa ce je za dlesni prevec, da jih 5x na dan scetkate? Jaz si jih umijem 2x na dan in za zdaj hvala bogu nimam tezav. In upam, da tako ostane. Meni pa nagaja nos. Vsak dan pritece kaksna kaplja kri. Tako da jaz imam vecje tezave s tem.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Stella_)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.8.2013 1:13:48   
miss.B

5y imaš ZS!

kokapoka, držim pesti da bo vse ok in naj ti čas do ac in čakanje na rezultate hitro mine!!!!

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.8.2013 12:31:18   
Mo87
Že leta zobe umivam po vsakem obroku, če se le da. Če imaš dobro nežno ščetko je vse okej in si ne moreš poškodovat dlesni. Res se da storiti ogromno z kvalitetno nego, bila sem skeptična, vendar se je pri meni obneslo user posted image

Jaz pa imam kar naprej zaprt nos, baje zaradi hormonov, tako da sem še bolj zadihana v tej vročini user posted image

Trebuh mi je v nekaj tednih zelo zrastel, moj možek se mu kar naprej čudi user posted image Kako se počutite glede videza svojega telesa? Jaz se še nisem popolnoma sprijaznila user posted image Izgubila sem nek tisti hecen del seksualnosti, zadnje čase se premikam kot račka, zapeljiva hoja je preteklost user posted image Hecen občutek user posted image Tudi v zapeljivo perilo težko skočim, petke seveda kar samevajo v omari, ne maram več ličil, parfum mi smrdi.. Kar nekaj sprememb user posted image user posted image user posted image Verjetno tako to gre, pri prvi nosečnosti user posted image

(odgovor članu miss.B)
Neposredna povezava do sporočila: 986
3.8.2013 10:04:46   
tashq
5y: držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Stella_:če boš še potrebovala brco, kar povej!user posted image

dspela: eto, brca! zdaj pa marš učit!user posted image

ufff, se bom še natelovadila s temi brcami!user posted image

oooo, vas berem pa vidim, da ma skoraj čisto vsaka najmanj eno nosečniško tegobico.user posted image bomo že potrpele za naše user posted image .

umivanje zob: zobe sem si morala začeti umivati bolj pogosto, ker imam drugače vedno zoprn občutek v ustih. niti ne po vsakem obroku, ampak "po potrebi".user posted image imam tudi jaz mehko ščetko in sem izbrala potem manjše zlo: svež občutek v ustih in krvaveče dlesni. se mi je pa krvavenje občutno izboljšalo v teh nekaj dneh, kar uporabljam Parodontax.user posted image

videz telesa: meni se je ravno v tem tednu začel poznati trebušček. user posted image tisti, ki ga ne moreš zamenjati s poporodnimi oblogami še od Pie.user posted image se mi pa zdi, da že kar nekaj tednov ni več moje zapeljiveuser posted image hoje. racam ko račka! kako bo šele kasneje?user posted image moje petke počivajo zaprašene v omari že cca. 4 leta; nosečnost, vozičkanje, letanje za majhnim otrokom..+petke nekako ne gre skupaj. tisto nekajkrat, ko sem pa le šla ven "žurat", sem bila pa bolj na komot.user posted image sedaj pa jovo na novo in bodo še nekaj let počivale v omari...user posted image saj ne vem ali naj bom žalostna ali kaj?user posted image

še to, še to!user posted image prej sem vas brala (malo nevoščjivo...user posted image ), ko ste nekatere že čutile brcanje. danes zjutraj sem pa jaz pomoje čutila ritko/glavico. se mi je kar ena malo večja "bula" pojavila malo pod popkom. pa sem malo potapkala po njej, se je pa potem za malenkost skrila, potem pa spet "izbulila".user posted image

< Sporočilo je popravil tashq -- 3.8.2013 10:06:15 >

(odgovor članu Mo87)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.8.2013 11:01:37   
5y
Tako punce moje drage, jaz vas počasi zapuščam. Včeraj so me obvestili iz genetike, da so pri moji mali pikici ugotovili kromosomsko napakico, in sicer za Trisomy 21.user posted image Odločila sva se, da nosečnost prekineva, tako da grem v torek po tabletke, v četrtek pa na prekinitev. Čaka me še dolga in težka psihična vojna, ampak verjamem, da mi bo s pomočjo mojega partnerja in moje male hčerkice uspelo.

kokapoka naj ti moj rezultat ne vzame poguma. Pri meni je bilo razmerje le 1:5 in kaj dosti možnosti res ni bilo. Tudi na genetiki mi kakšnega pretiranega upanja niso dajali. Zato so tudi tako pohiteli in sem v bistvu v dveh dneh že izvedela za rezultat. Mogoče si tudi ti plačaj za ta hitri test, da ne boš rabila čakati 3 tedne na rezultat...ker to čakanje res ubija. Bom držala pesti, da se pri tebi vse dobro izteče, pa saj se bo, jaz sem prepričana user posted image user posted image user posted image . Če boš pa rabila kakršen koli pogovor vmes med tem čakanjem, me pa kar pocukaj za rokav.

Tudi vsem ostalim nosečkam želim čim lepšo nosečnost in da bi otročki še naprej veselo brcali v vaših trebuščkih. Res ni lepšega občutka in večje sreče, kot na koncu stisniti k sebi čisto svojega otročka. Jaz sem HB to enkrat že doživela (in doživljam še vsak dan), za kar sem hvaležna čisto vsak dan. Biti mama je res najlepši poklic na svetu.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 988
3.8.2013 11:10:52   
tashq
5y: brez besed sem....user posted image čimprejšnje okrevanje ti želim...user posted image

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.8.2013 11:53:14   
kokapoka
5y ja šiiiitttt no user posted image user posted image user posted image user posted image ne morm vrjet!!!!!!ostani močna,če loh...

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.8.2013 12:03:56   
kokapoka
men so v lj rekl,da če je kej narobe te itak prej pokličejo...ne čakaš tok časa...a ti si bla v lj??joj mal me je tole v slabo voljo spravl...res sm upala da bo vse ok pri tebi...a pri tebi je bla vidna nosna kost??joj no...user posted image user posted image user posted image

ampak ne smem obupavat,še zmer vrjamem in upam da bo pri meni vse ok.

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.8.2013 12:32:22   
Mo87
5y zelo mi je žal user posted image user posted image Rada bi ti zapisala karkoli močnega, pozitivnega in pogumnega, vendar si ne morem predstavljati tvoje bolečine user posted image Tako mi je hudi za tvojo situacijo user posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.8.2013 13:22:55   
5y

IZVIRNO SPOROČILO: kokapoka

men so v lj rekl,da če je kej narobe te itak prej pokličejo...ne čakaš tok časa...a ti si bla v lj??joj mal me je tole v slabo voljo spravl...res sm upala da bo vse ok pri tebi...a pri tebi je bla vidna nosna kost??joj no...user posted image user posted image user posted image

ampak ne smem obupavat,še zmer vrjamem in upam da bo pri meni vse ok.

Ja v Ljubljani sem bila. Poseg pa mi je opravljal Pušenjak. Glede na to, da je bilo moje tveganje manjše od 1:30 mi je brezplačno pripadal tudi hitri test. Odgovore tako izveš že v 4 delavnih dneh. Drugače čakaš ca 4 tedne, oziroma če je kaj narobe te pokličejo v ca 3 tednih. Vseen je bolš ta hitri test, da te prej rešijo te agonije. Drugače moji rezultati sploh niso bili tako grozno slabi. Nuhalna je bila povečana na 2,8, nosna kost je bila vidna, ostali organi tudi. Mi je pa potem ta DHT full pokavu rezultate. Sem potem te rezultate primerjala s hčerkinimi in so bili res slabši. Sicer je na genetiki rekla, da navadno imajo otroci z downovim še slabše te hormone...tako da nekaj upanja mi je dala....sam vse skupaj je pa vseeno prišlo na tveganje 1:5. To je pa res slabo. Ti imaš vseeno full več možnosti. Kar je pa pomoje pod 10, je pa pomoje res slabo. Koliko si pa ti imela NS? DHT si delala? Naj ti moji rezultati res ne vzamejo upanja in poguma. Ko jaz sedaj pomislim...se mi zdi da mi je telo že od začetka nosečnosti govoril, da nekaj ni ok. Sem imela vmes krvavitve, kot da bi ga hotu izločit ter nenormalno sem skos od začetka že utrujena. Pri prvi tudi ko je bila čez rok nisem bila tok utrujena, kot sem zdaj. Držim pesti, da bo pri tebi res vse ok. Pa res ne izgubit poguma user posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
3.8.2013 13:23:42   
Stella_
5y tudi meni je zelo žal user posted image Ostani pogumna user posted image

(odgovor članu Mo87)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.8.2013 13:28:56   
Night
5y, tudi meni je zelo žal user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: 5y
verjamem, da mi bo s pomočjo mojega partnerja in moje male hčerkice uspelo

Iz tvojega pisanja se čuti, da si močna oseba in tudi to boš prebrodila. Želim ti čimprejšnje okrevanje!

kokapoka, tudi zate bomo držale pesti!

Žalostne novice, ampak nimamo kaj. Nikoli ne vemo, kaj nas bo doletelo.
Jaz sem bila zadnje dni na krajšem dopustu. Se mi zdi, da sem malo pretiravala z aktivnostmi, ker sem včeraj večino dneva preležala zaradi bolečin v križu in trebuhu. Kako se ve spopadate z bolečinami v križu? Jaz sem mislila, da hoja pomaga, ampak sem verjetno res pretiravala in je bil kontra učinek.

Sem pa prejšnji teden zagnala paniko, ker sem se zbudila s čisto ravnim trebuhom. In je šel moj kupit tisto napravo za poslušanje srčka v BC. Ni Angelsounds, je pa isto. Sicer je dal 70 eur, ampak je vreden denarja, ker sem bila potem tako pomirjena, ko sem slišala srček. Tudi zdaj ga vsake toliko poslušam, da sem bolj pomirjena.

Imela sem tudi drugi pregled, naredila mi je UZ in je pogledala prav vse, čeprav ji ne bi bilo treba, tako da sem bila zelo zadovoljna, da si je vzela toliko časa. Dala sem pa samo vodo, nič krvi tokrat. Naslednji pregled je že morfologija, takrat daš pa baje tud kri in vodo spet. V urinu imam neke bakterije, ampak je baje to normalno zaradi povečanega izcedka. Saj ga je res veliko, večkrat si tudi dvakrat na dan gate preoblečem user posted image

Drugače pa nič posebnega. Prijateljice in sorodniki se zelo veselijo tega dojenčka, pa tud moj dragi je zelo skrben. Sicer me ne boža po trebuhu in me ne ogovarja v dvojini (to bi mi bilo malo hecno), ampak ga vidim, kako je vesel in hkrati tudi v strahu. On si je otroka želel že dosti prej kot jaz, tako da se mu bo želja le uresničila. Vem, da bo zelo pozoren do otroka, ker je tudi do mene.

(odgovor članu 5y)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.8.2013 13:51:07   
kokapoka
ja moja NS je bla 3,4,tko da še večja kot tvoja.na DHT nism šla ker je G rekla da je brez pomena.na genetiki mi je rekla da je moje tveganje res malo...nosna kost vidna...ampak vseeno pa 2,5 procenta pa 2,5...loh si glih ti tam...nimaš kej...bomo počakal do preiskav in vidl kaj bo.ja men ta hitri test ne pripada,samoplačniško pa nismo sposobni dat 230 eur,tok mi je namreč na genetiki rekla da stane.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.8.2013 13:53:09   
Mo87
Mene je pa strah, ker sem zamudila nuhalno in nimam pojma kaj se dogaja. Za nosecnost sem izvedela veliko poznee kot večina, ker je bila moja zadnja menstruacija lažna (čeprav je izgledala isto, kot običajna). Šok je bil prvi pregled, ko smo pogruntali, da je plod zelo velik, celo spol mi je že namignila. Tipične slabosti so se mi pričele krepko v 2. mesecu, ko sem bila prepričana, da je komaj prvi teden. No, za nuhalno smo bili preveliki, mene pa tako skrbi... Ko bom v 17. tednu, čez par dni, me čaka drugi pregled in sem zelo živčna. Ali morda katera ve, kolikšna je % možnost, da nuhalna ni okej? Strah me je, ker vem o otročičku tako malo. Še te dni bom počakala, potem pa se z gin pogovorila, katere extra preglede lahko še opravim.

Mislim, da imam srednje velik trebušček. Zaradi terenskega dela, me pogosto boli cel trebušček, podoben občutek je, kot da bi naredila 100 trebušnjakov user posted image Hrbet me pa ne boli. Še.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 997
3.8.2013 14:15:11   
Night
Mo87, včasih nuhalne sploh niso delali, itak pa ti ne da 100 % rezultata. Ziher lahko opraviš kakšen drugi test, če te zelo skrbi, ampak boš morala verjetno plačati sama. Koliko časa pa že veš za nosečnost? Ker če nisi še v 17. tednu, mi je malo čudno, saj se nuhalno dela do 14. tedna, torej bi lahko šla.

(odgovor članu Mo87)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.8.2013 15:09:47   
NATAPU
Pozdravljene,

5y, zelo mi je žal za to kar se ti dogaja user posted image Ostani močna še naprej...

Spremembe telesa: meni se trebušček že malo vidi :), zjutraj tudi večkrat porajtam eno bulico desno spodaj od popka in je kar precej trda... :) pa malo pobožam in je potem spet o.k. :) Ko je moj to prvič videl, se je kar malce ustrašil- kao a sm ga zmečkala user posted image hi hi ... Zredila sem se približno za 5 kg in se mi kar vidi, no... :) Sem pa parkrat začutila rahlo žgečkanje, kaj več pa še ne :)

Moja NH:
2,2 mm, nosna kost prisotna (sej ne vem-a je to dobr al ne? Verjetno je?). Delala sem tudi DHT in na kocu smo prišli do tehle številk: Trisomy 21: _(Backround risk)1:869 __(Adjusted risk) 1:17376
Trosomy 18: 1:2054 1:20000
Je rekla G, da je to v redu in da takšno tveganje sprejmemo. Da bi se pa potem jaz spuščala v podrobnosti, se pa nisem. Kaj vi menite?

Bolečine v križu: Jaz imam že tako ali tako težave s križem, tako da me boli bolj pogosto. Poskušam čim bolj zravnano sedeti, stati. Delam pa tudi kakšne vaje, ki so primerne za nosečnice ...

Srečno, nosečke srečke

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 999
3.8.2013 15:40:46   
tashy21
5y žal mi je, pošiljam ti velik objem. user posted image
Kokapoka, naj ti ginekologinja pri morfologiji natančno pregleda srček, ker je povišana NS tudi pri srčnih napakah. Držim pesti, da bo vse ok.

jaz sem imela včeraj pregled. Moja ginekologinja je na dopustu in je rekla, da se ji zdi predolgo, da bi čakala 6 tednov in me je poslala k nadomestni.
Naredila mi je res natančen UZ, kot na morfologiji. Vse je premerila, pregledala glavo, zgornjo in spodnjo čeljustnico, oči, leče v očesu ? (še vedela nisem, da se vse to vidi z UZ), roke, noge, trebuh, mehur, srček (zaenkrat so se videle vse 4 votline)... Trebuh je komaj pregledala, ker se je mali nenehno gibal :). Na koncu je pokazala še celega otročka in ravno takrat se je videlo, kako si mane oči user posted image Res sem bla vesela, ko sem gledala v ekran.
Imam pa mal slabši izvid urina, tako da moram veliko pit, kar mi pa ne gre najboljš user posted image
Konec meseca pa morfologija, v začetku septembra pa še UZ srčka na pediatrični.

Tudi jaz uporabljam AS, mi ga je sestra posodila. Je prav lepo poslušat srček in vse ostale zvoke, ko se premika. Včasih se tako premetava, da me prav zaboli in se moram vzravnat. Se ne spomnim, da bi se mi prej že tako zgodaj to dogajalo. Očitno bo zelo živahen user posted image

Upam, da se uspešno hladite v teh vročih dneh.

(odgovor članu NATAPU)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.