Night
|
5y, tudi meni je zelo žal IZVIRNO SPOROČILO: 5y verjamem, da mi bo s pomočjo mojega partnerja in moje male hčerkice uspelo Iz tvojega pisanja se čuti, da si močna oseba in tudi to boš prebrodila. Želim ti čimprejšnje okrevanje! kokapoka, tudi zate bomo držale pesti! Žalostne novice, ampak nimamo kaj. Nikoli ne vemo, kaj nas bo doletelo. Jaz sem bila zadnje dni na krajšem dopustu. Se mi zdi, da sem malo pretiravala z aktivnostmi, ker sem včeraj večino dneva preležala zaradi bolečin v križu in trebuhu. Kako se ve spopadate z bolečinami v križu? Jaz sem mislila, da hoja pomaga, ampak sem verjetno res pretiravala in je bil kontra učinek. Sem pa prejšnji teden zagnala paniko, ker sem se zbudila s čisto ravnim trebuhom. In je šel moj kupit tisto napravo za poslušanje srčka v BC. Ni Angelsounds, je pa isto. Sicer je dal 70 eur, ampak je vreden denarja, ker sem bila potem tako pomirjena, ko sem slišala srček. Tudi zdaj ga vsake toliko poslušam, da sem bolj pomirjena. Imela sem tudi drugi pregled, naredila mi je UZ in je pogledala prav vse, čeprav ji ne bi bilo treba, tako da sem bila zelo zadovoljna, da si je vzela toliko časa. Dala sem pa samo vodo, nič krvi tokrat. Naslednji pregled je že morfologija, takrat daš pa baje tud kri in vodo spet. V urinu imam neke bakterije, ampak je baje to normalno zaradi povečanega izcedka. Saj ga je res veliko, večkrat si tudi dvakrat na dan gate preoblečem Drugače pa nič posebnega. Prijateljice in sorodniki se zelo veselijo tega dojenčka, pa tud moj dragi je zelo skrben. Sicer me ne boža po trebuhu in me ne ogovarja v dvojini (to bi mi bilo malo hecno), ampak ga vidim, kako je vesel in hkrati tudi v strahu. On si je otroka želel že dosti prej kot jaz, tako da se mu bo želja le uresničila. Vem, da bo zelo pozoren do otroka, ker je tudi do mene.
|