MAFiN5
|
Ojoj mafin pa kaj je to??? zgleda da bodo marčevski otročki res borci!!! Glede počivanja je takole. jaz sem prva dva dni po krvavitvi ležala kot 'dila' ker me je bilo strah. sem pa tja sem se šla vsest malo na vrt, brat knjigo, pomila posodo, šla do trgovine, drugače se pa ležala. zdaj pa tud že kaj naredim, pospravim, pomijem, ampak še vedno se ful pazim. šla sem tud na pošto, v trgovino, včeraj smo šli v slaščičarno, itd. skratka zdaj če ležim, ležim bolj zato, ker mi je slabo ves čas, eno uro po zaužiti tableti, me pa sploh ful slabi. ampak bomo že zdržal! jaz bi šla na tvojem mestu na piknik, če imaš možnost tud se vlešt. če se ne počutiš ok, in ti je bolj prijetna domača mehka postelja, potem raje ne hodi. gre bolj za udobnost, domačnost, kot pa zato, da ne bi smela it. itak nimaš kaj narest. pravijo, da če ti je namenjeno splavit, lahko na glavi stojiš, pa se bo vseeno zgodilo. si dobila tablete? Hvala . No danes sigurno ne grem nikamor, jutri bom pa videla kako se bom počutila. Če mi tam ne bo sedlo, lahko še vedno gremo domov. Sem človek, ki ni navajen počivati in ležati, ampak za pikico vse. Tablet nisem dobila, imam pa v ponedeljek pregled pri svojem G, tako da komaj čakam in upam, da bo vse ok. Tudi vam in vsem marčevkam lep vikend
|