|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
25.7.2013 15:53:37   
legojunior
Živčna vojna je povsem pravi izraz. A ko primes svojega dojenčka po 9 mesecih v roke....je vse trikrat poplačano. Po mojem ni lepšega občutka user posted image

Jaz sem pa iz dneva v dan slabša. Slabosti, vrtoglavice, glavoboli, utrujenost....katastrofa. ko pomislim, da se vozim v službo 80 km daleč.....me je kar malo strah.

Kdaj bo konec tega obdobja???? V prejšnjih nosečnostih ni bilo tako user posted image . Očitno je tudi emšo naredila svoje user posted image

(odgovor članu bucka2)
Neposredna povezava do sporočila: 251
25.7.2013 15:56:44   
sinea
hojla user posted image

Jaz sem en dan polna adrenalina, en dan pa ko cota user posted image , sama sebe prepričujem da bo kmal minilo...

so se mi pa začele zdej ko sem v 8 tednu rahle salbosti, ne bruham, samo za trenutek mi rata slabo in mine..ohh kaj vse še bo.

Naš 5 letnik že ve da bomo imeli dojenčka in je obljubil da ne bo nikomur povedal. komaj čakam ponedeljek..user posted image

(odgovor članu bucka2)
Neposredna povezava do sporočila: 252
25.7.2013 19:10:17   
mammy26
legojunior te popolnoma razumem. Tudi moj emšo mi dnevno pokaže, da nisem več 20. Dobro, da so moji trije otroci že precej veliki in mož razumevajoč glede moje utrujenosti;( upam da kmalu mine tole obdobje. A vse za pikico..user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 253
25.7.2013 19:11:41   
biba22
hojla nosečke :) vsem čestitke, in objemčke za mamico z izgubljeno pikico- ne izgubita upanja.
ekola tudi jaz sem zagledala user posted image .
imam pa doma 1,5 leta starega sončka, sama pa imam 22 let .
pred dvema mesecoma pa sem tudi sama mela izkušnjo ss v 11 tednu nosečnosti; se je pa začelo s krvavimi izcedki, ki jih nisem jemala preveč resno user posted image
takole, kdaj imam rok še nevem imam pregled komaj 20. 8 ( je gin. na dopustu) sem pa po mojih izračunih v 6 tednih. slabosti hb ni velikih , razn da so mi vsi modrci že premajhni ...user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 254
25.7.2013 22:12:40   
greece13
pika001 najprej tebi en velik user posted image in upam da boš kmalu spet zagledala user posted image res žalostno,da se mora to sploh dogajati. user posted image

Nekaj časa sem bila malo odsotna,ker sem po cele dneve ležala,ko cunja. Včeraj sem imela pritisk 81/57 obup!

Tippi drugače se ti pa kar pridružujem pri težavah,ki jih imaš. Tudi mene mučijo podobne težave kot tebe. Komaj čakam,da bodo trije meseci mimo,upam da brez zapletov in da te težave minejo,da bomo potem ko user posted image user posted image

v soboto se mi začne 8 teden,še vedno sem na bolniški,prvi pregled imam pa v torek 30.7. Upam da bom videla user posted image in da bo vse ok.

Koliko pa kaj popijete čez dan? G mi je enkrat zabičala,da bom med nosečnostjo morala popiti 3l, ampak kam naj dam toliko tekočine?? To se lahko cel dan samo zalijaš user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 255
25.7.2013 22:21:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: greece13

Koliko pa kaj popijete čez dan? G mi je enkrat zabičala,da bom med nosečnostjo morala popiti 3l, ampak kam naj dam toliko tekočine?? To se lahko cel dan samo zalijaš user posted image

Na podlagi česa ti je to rekla? Imaš visok pritisk in zaužiješ preveč soli? Imaš težave z ledvicami? To je kar nekaj!

Piti je treba, ko si žejen ne glede na količino in ne dovoliti, da žeja usahne, ker ne zaužiješ tekočine ob pravem času. Pa ne se nalivat, ker je že ura - to samo povzroča še večjo zmedo mehanizma regulacije žeje. Vsaj so meni razlagali tako (zdravniki na faksu) in se mi zdi logično.

Lp,
bb

(odgovor članu greece13)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
26.7.2013 8:28:13   
zari
user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede.

bucka2 lahko pa da si dobila rjav izcedek zaradi vaginalnega pregleda in je samo kakšna žilica počla, v glavnem držim pesti da bo danes vse uredu, v bistvu ne dvomimuser posted image .
anonimnauser posted image user posted image user posted image za naslednji teden, pozitivno!!! ker je res lahko prišlo do kasnejše vgnezditve.

sinea sem tudi jaz prejšni teden imela take napade lakoteuser posted image , sem celi dan samo razmišljala kaj bi jedla, vendar se je hvala bogu ta teden malo umirilo, ko mi začne po trebuhu nekaj krčkat včasih tudi do pol ure razmišljam kaj bi jedlauser posted image in potem ko dofilozofiram kaj bi jedla, mi pa sploh ni dobro, se mi je pa mal meso ustavlo.
Glede vode so tud mene opozorili da moramo v user posted image 2-3 litre tekočine spit dnevno, no sedaj še gre ko je tak vroče, me pa mal skrbi kako bo potem ko se bodo začele prave slabosti, v prejšnji nosečnosti se mi je voda popolnoma ustavla in mi je šla bolj gor kot dol, sem pa zato dobla bakterijsko vnetje mehurja in posledično terapijo z antibijotiki, predhodno se mi je pojavil rjav izcedek, drugih težav nisem čutila.
Imam pa tudi jaz eno vprašanje, zvečer ko grem spat imam občutek ko da mi bo vse ven padlo, ko da mi nekaj tišči dol, ne poneha tud ko se uležem in nekaj časa ležim v posteljiuser posted image .

biba22 user posted image dobrodošla, sedaj pa srečno do konca in bilokakšni izcedek resno vzami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.7.2013 8:37:57   
artista7
jaz mislim, da je dobra ena zdrava mera, ker telo samo pove koliko rabiš in kaj rabiš. Jaz dosti več pijem ker sem preprosto žejna. Tudi večkrat na dan probam jest, po malo, ker me sicer tišči. Slabo mi ni, me pa vsake toliko malo pošpika po jajčnikih. S kavčem sva še vedno najboljša prijatelja user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 258
26.7.2013 9:02:16   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: artista7

S kavčem sva še vedno najboljša prijatelja user posted image

Midva tudi user posted image  Sem taka lena rit, da ne vem več, kolk časa me bo še dragi prenašal. Se mi kar smili, ko mu kar naprej jamram user posted image  Se tolažim, da še kakšen mesec, potem bi pa moralo it na boljše! user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 259
26.7.2013 9:39:11   
artista7
Tippi, imaš ZS. da ne boš rekla da si videla čez dva dni user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.7.2013 13:22:47   
fraulein
user posted image Tud mene vse dol tišči, ko da mi bo mehur vn padel.. Glede na vročino in ostale znake, sem mislila, da je prišlo do vnetja mehurja. Ampak na srečo mehur ni vnet, voda je vredu. Torej, sproti ugotavljam, da nam mali "vragci", povzročajo kr veliko težav. Predvsem pri odločitvi, ali nas dejansko zdravje matra ali je to reakcija telesa na nosečnost.user posted image
Ugotovila sem tudi, da je povišana temperatura popolnoma normalna v tem času.user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.7.2013 14:33:49   
*tedy*
tippi tvoja navijačica ti pošilja morske pozdravčkeuser posted image user posted image user posted image , bom prebrala vse za nazaj ko pridem domov ( tuki ful slabo dela)user posted image

(odgovor članu fraulein)
Neposredna povezava do sporočila: 262
27.7.2013 7:40:30   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tippi tvoja navijačica ti pošilja morske pozdravčkeuser posted image user posted image user posted image , bom prebrala vse za nazaj ko pridem domov ( tuki ful slabo dela)user posted image

iiiiii, komaj sem čakala, da se boš oglasila! Vsak dan pri bodočih nosečkah preverjam, kaj se s tabo dogaja!
Lepo uživajte in naj se vam nikar ne mudi domov, ker je tukaj pekel in je na morčku neprimerljivo boljše!! ko pa prideš, pa sporočiš lepo novičko!! user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
27.7.2013 11:06:45   
Alina13
Tudi jaz sem vam pridružujem! user posted image

Dan D naj bi bil 28.3. user posted image
Prvi pregled imam 14.8. Kje je še to. user posted image :)

Prihajam iz Ljubljane, stara sem pa še rosnih 21. user posted image

Slabost me že daje. Zaenkrat samo zjutraj, ampak je kar huda.

Uživajte mamice! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
28.7.2013 21:39:10   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

iiiiii, komaj sem čakala, da se boš oglasila! Vsak dan pri bodočih nosečkah preverjam, kaj se s tabo dogaja!
Lepo uživajte in naj se vam nikar ne mudi domov, ker je tukaj pekel in je na morčku neprimerljivo boljše!! ko pa prideš, pa sporočiš lepo novičko!! user posted image

tippi sporočam najnovejšo novičko ( no, staro nekaj uruser posted image user posted image ), čisto rahla druga črtica tri dni pred Muser posted image user posted image , sedaj pa počakam do petka da dobim še en test iz Lj in potem sporočim uradnouser posted image user posted image . Sem vedela da boš držala pestiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.7.2013 22:04:56   
Anonimen
Čestitke!
bb

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
29.7.2013 0:04:45   
greece13
Jupiiii bravo novim nosečkam,vedno več nas je user posted image

Ja jest se trudim,da popijem čim več tekočine ampak kakšen dan mi gre bolj slabo user posted image soli res čisto malo pojem,ker se jo moram že izogibati zaradi ščitnice sicer bom pa videla kaj bo v torek rekla G na pregledu... Komi čakam user posted image

Drugače sem pa dobila baby sounds napravco,res huda zadeva,priporočam user posted image Fino je,ko lahko poslušaš vse kar se z otročkom dogaja (bitje srčka,kolcanje...),da ne slišiš le samo takrat,ko greš na UZ.

Slabost je še vedno malo prisotna.se mi je pa zameril ves meso kar ga obstaja od salame do žara,res ni da ni user posted image Upam,da bo kmalu minilo....

Lepo se imejte in želim vam lep začetek tedna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.7.2013 6:06:31   
Tippi
Tedy čestitam! sem zelo vesela zate user posted image  in saj veš, črtica je črtica! user posted image
Jaz imam pa malo manj lepo novico. sem zakrvavela, bila na urgenci, grozeči splav, dobila dabroston, zdaj čakam kaj mi bo usoda prineslauser posted image . Trenutno brez krvavitve, le z izcedkom, ampak bomo videli. plodek živi, velik 15,4 mm. Upam, da je borec in da se bova zlizala.

(odgovor članu greece13)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.7.2013 7:28:21   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Tedy čestitam! sem zelo vesela zate user posted image  in saj veš, črtica je črtica! user posted image
Jaz imam pa malo manj lepo novico. sem zakrvavela, bila na urgenci, grozeči splav, dobila dabroston, zdaj čakam kaj mi bo usoda prineslauser posted image . Trenutno brez krvavitve, le z izcedkom, ampak bomo videli. plodek živi, velik 15,4 mm. Upam, da je borec in da se bova zlizala.

joj tippiuser posted image user posted image upam, da bi vse ok.... držim pesti....sicer pa saj sam veš , če je kaj narobe bolje da je sedaj kot kasneje...meni se februarja krvavitev ni dobro končala in takrat sem mislila da ne bo zmogla, ampak kot sedaj vem da je že moglo tako bit in da sigurno ni bilo vse uredu da se je tako končalo.... me je pa sedaj toliko bolj strah.....ampak ti si borka in pozitivka in vem da boš zmoglauser posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.7.2013 7:59:15   
zari
Alina13 user posted image dobrodošla.

tedy črtica je črticauser posted image , tako da čestitke, pa dobra si da boš čakala do petka a na morju nimajo testovuser posted image .

tippiuser posted image user posted image user posted image , dabroston je zakon, pa še plodek je pravi korenjak in ziher pravi borec. tudi jaz sem v prejšnji nosečnosti dva dni po nuhalni tako zakrvavela da sem potrebovala oreng vložke, kar lilo je iz mene, vendar tudi z mojo pikico je bilo vse uredu in so rekli če prezivi noč bo verjetno vse uredu in smo pregurali nočuser posted image , vendar so mene tam obdržali, da se je vse skupaj umirilo, rekli so samo da ker je vuser posted image vse toliko bolj prekrvavljeno lahko kakšna žilica poči. Tako da pozitivno in počivat, počivat in počivat.

L.p.user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.7.2013 8:00:07   
mičika
user posted image Dobro jutro vsem...
Tippi tudi jaz držim pesti zate in upam da sta borca da se zližetauser posted image user posted image

Greece13 tudi jaz sem v tej skupini ki se nalivam z vodo toliko da mi je kar slabo...jaz imam težave z mehurjem in ledvicam...jem že 7 dni antibiotike ma mi ne pomagajo kaj dostiuser posted image
Alina 13 in Tedy čestitke in čim lepšo user posted image ..user posted image user posted image

Pri meni še kar prisotna slabost,boleče bradavice,o utrujenosti sploh ne bom govorila ker komaj preživim te vroče dni...tukaj na obali je norouser posted image
Pojavil pa se mi je rumen izcedek ki ga je zjutraj kar obilen čez dan malo manj in brez vonja...Kaj ima katera od vas tudi tak izcedek ker mene kar precej skrbi kaj je to...In če mogoče katera kaj predlaga kako bi se ga lahko znebilauser posted image Vem da obstajajo različne svečke, globule in geli samo ne vem kateri bi bil najboljši v zgodni nosečnostiuser posted image Kar sem prebrala na internetu je to mešanica bakterijskega in glivičnega vnetja mogoče tudi zaradi antibiotikov...upam da je res vnetje in da se pozdravim z kakšnimi zdravili...
Lepe pozdrave iz vroče obale..user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.7.2013 8:27:05   
mičika
Zari user posted image user posted image  sta res prava borca ti in tvoja pikica...Držim pesti da obiščeta bolnišnico samo še ko gresta rodituser posted image .
Lp

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
29.7.2013 9:14:48   
anci banci
pozdravljena dekleta,

tudi jaz se pridružujem k marčevkam 2014, 16.7 sem zagleda plus. Imam že dva fanta stara 4 in 2 leti, ki sta bila spočeta z umetno oploditvijo, tale plus je ratal čisto nepričakovano in po naravni poti, kar je čudež, ker sva z možekom oba neplodna in sva imela zelo mahjen procent možnosti, da po naravni poti zanosiva (oz. kakor je rekel doktor, prej bi na lotu zadela, kot pa imela po naravni poti otroka). Prvi pregled imam 6.8 in po izračunih imam PDP 14 marca. Razen zaspanosti in tečnobe nimam nobenih drugih znakov(tako kot v prvi in drugi nosečnosti):)
a ja prihajam iz ljubljane in sem stara 34 let.

a ja po 2 fantih tokrat upamo na punčkouser posted image

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
29.7.2013 9:49:11   
zari
mičika ja naša pikica je te dni praznovala 3 letauser posted image in je res pravi borc. Me pa zate čudi da ti antibijotik ne pomaga, ko sem jaz v prejšnji user posted image imela podobne težave so dali testirat urin na bakterijo in na kateri antibijotik je najbolj občutljiva in sem morala nazaj v bolnico po slabem tednu, da so dobli rezultate, pojdi se ponovno pokazat. res pa je da moraš spit čimveč tekočine in poskusi čimmanj sladkega, ker je to odlična hrana za bakterije. Sem pa tudi jaz sedaj podvržena vnetju nožnice in sem si kupila blažje canesten mazilo in si občasno namažem tam odspodiuser posted image .

anci banci user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke, da sta zadela na lotuuser posted image , sedaj pa srečno do konca.

Imam pa tudi jaz jutri prvi uradni pregled in komaj čakamuser posted image , po drugi strani me je pa mal strah, ja te slabe iskušnje.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 274
29.7.2013 11:35:01   
pomlad14
Pozdravljene.
Moj predvideni datum poroda je 7.3. Zdaj naj bi bila v devetem tednu. Prejšnjo sredo sem imela prvi pregled, pa še ni bilo videti utripa srčka, tko da mam to sredo spet kontrolo in upam na najboljše. Imam že 3 otroke in sem stara 35 let.user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?