|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
29.7.2013 12:44:39   
trini
Pozdravljene!
Nisem utegnila kaj napisati, ampak sem pa spremljala kaj se dogaja z vami... Sedaj je malo več časa, saj sem zaradi bruhanja in posledični dehidracije, pristala v bolnišnici user posted image Po petih dneh, danes odhajam končno domov. Očitno je bilo 2l tekočine premalo. Je bilo pa res hudo, saj sem 12 ur skupaj bruhala, tudi požirek vode, je pomenilo bruhanje user posted image Mi je pa bilo prav smešno ko sem prišla v naš zdravtveni dom na uregenco, pa jim je moj povedu kako in kaj, pa so rekli: Gospa, to je v prvih mesecih normalno. Js pa ravno na tem, da skupi pademuser posted image No ko so preverili kri in vodo, so videli, da ni normalno. Vmes je še bil moj pameten, da morem pozitivno gledati na vse skupi, sem bila na tem, da ga pobruham user posted image
Je pa res nekaj pozitivnega v vsem tem, saj so me pregledati z UZ in sem videla kako bije user posted image , se mi zdi, da sem bila takoj boljše. Ta teden, pa še ta pravi pregled.

Lep pozdravček vsem, pa veliko pijte!

(odgovor članu pomlad14)
Neposredna povezava do sporočila: 276
29.7.2013 14:42:42   
artista7
čestitke anci banci, mismo tudi nevede na lotu zadeli - prej ko v desetih letih kot so rekli user posted image
Tippi, zate držim pesti, da bo vse v redu - seveda je borec, saj ima angelčka, ki ga varuje.

A še katera toliko "švica" ponoči? meni je prav nevzdržno user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu pomlad14)
Neposredna povezava do sporočila: 277
29.7.2013 16:00:05   
sinea
ojlaaa evo mene, ja vem, ni me ko dežja.user posted image
Bla danes na pregledu in videla piko pikico, srčka, rokice... user posted image veliki smo 1,9cm, lepo napredujemo ja, naslednji pregled šele 23.9. no pa vmes nuhalno nekje začetek septembra ker smo do 1.9. na dopustu user posted image

trini.... hahaha, tale ti je dobra z pobruhanjem. ja men gre tud včasih na živce ko so naši moški tko pametni user posted image user posted image

dobrodošle vse nove nosečke user posted image

tippi...držim pesti zate in tvojo pikico user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 278
29.7.2013 17:46:28   
nizy
Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz danes na pregledu videla user posted image veliki smo 21,9mm, zdaj se moram naročiti še na NS, naslednji pregled pa 9.9.
Nekih ekstra znakov nimam ,razen občasno rahle slabosti user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 279
29.7.2013 19:44:34   
anouk1
Hej hej...sem nova.;)

To je moja prva nosečnost in novi član naj bi se po mojih
Izračunih pridružil 23.3.2014 ;)

Lp

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
29.7.2013 20:11:03   
MAFiN5
Se še jaz malo oglasim...

Doma imam pasjo vročino in se mi nič ne da, pa še malčka sta itak sitna od teh norih temperatur - je cel dan dosti dela samo z njima. No zdaj končno spita, jaz pa malo počivam preden se lotim dela user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam. Upam, da se nas še več nabere. In user posted image user posted image vsem, ki vas pestijo težave.

Pri nas nič kaj posebno novega. Rahle slabosti so še - predvsem če imam prazen želodec, kar je te dni pogosto, ker enostavno ne morem jest, tako je vroče - pa utrujena sem tudi kar precej (ne vem al od vročine al od nosečnosti), če prehitro vstanem ali naredim kak čuden gib pa me prav neprijetno zbode v spodnjem delu trebuha. Nič nevzdržljivega torej. Pregled me čaka pa tako šele naslednji ponedeljek.

Upam, da čim prej preživimo tole noro vročino.

(odgovor članu anouk1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
29.7.2013 21:33:45   
Anonimen
punce!!!!! danes me je skoraj kap.... grem k ginekologu... zaradi čisto druge zadeve in me je skoraj s stola vrglo...pravi: vi ste pa noseči.... in to že vsaj 6 tednov....
očitno sem z vami:)

(odgovor članu MAFiN5)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
29.7.2013 21:44:23   
mammy26
Čestitam anonimna user posted image

Tudi jaz se srečujem s slabostjo, kar v prvih treh nosečnosti nikoli nisem. Počutje že malo boljše, le vroče mi je 2x bolj. Komaj čakam 16.8. na prvi pregled.

Lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.7.2013 5:59:29   
Tippi
Ali sem iz hudega ven, ali ne, nimam pojma. Krvavitev se je sicer ustavila, izcedek je minimalen, ni omembe vreden, slabost se mi je okrepila, verjetno zaradi tablet, sicer pa še vedno več ali manj počivam. upajmo, da sva preživela! Jutri imam pregled in upam na najboljše!

čestitam vsem novim nosečkicam! user posted image

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.7.2013 7:49:48   
mičika
Tippi držim pesti na najboljše...nekaj me zanima če si kaj spremljala kakšen izcedek si imela pred krvavitvijo in kakšnega imaš sedajuser posted image ...meni se dva dni pojavlja kar gost rumen izcedek včeraj pa je bil kar malo obarvan temno rjavo user posted image ...najbol me je strah it na veliko potrebo ker takrat je največ tega izcedka(rumenega)...Ti si dobila tudi dabrosron tablete jaz jih jem ze 14 dni in se mi zdi da mi je tudi po njih slabo user posted image ....Joj sploh ni konec teh skrbi pa tako bi že rada uživala v user posted image ...user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.7.2013 8:02:12   
Tippi
Mičika pred krvavitvijo nisem imela nobenega izcedka. vse je bilo normalno. ko pa sem šla na stranišče lulat, se je iz mene 'odlepil' kot en čep in potem je prišla sveža kri.
naj te potolažim. rumen izcedek je normalen. tudi če je kakšna rjava nitka, ni panike. če bi bila sveža kri, ali pa obilen rjavkast izcedek, potem je pa to druga zgodba.a ti si krvavela, al?
kot kaže nič ne bo z uživanjem v nosečnosti, ampak neprestana borba, da bomo marca dobile zlate sončke user posted image
kolk tablet pa jemlješ na dan?
tudi jaz držim pesti. mora nam uspet. enostavno mora!! user posted image

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.7.2013 8:18:39   
Tippi
Mičika še eno vprašanje imam. vem, da je to področje zate izredno občutljivo, in če ti odpira stare rane, ga lahko mirno ignoriraš, ne bom nič huda. zanima me, kako so se pri tebi začeli in končali splavi?
se zavedam, da so si med seboj zelo različni, ampak nikakor se ne morem sprostit in si rečt, da mogoče sem pa iz hudega ven. koliko časa, po tem, ko si opazila izcedek, se je zgodil splav? en dan, dva dni, teden, dva tedna? Jaz sem krvavela v nedeljo dopoldne, zdaj je izcedek zanemarljiv, torej je šlo na boljše, ali je to le zatišje pred nevihto? kaj ti misliš?
joj čist sem zmešana že od vsega user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.7.2013 8:19:42   
mičika
Tippi jaz sem že imela rjavi izcedek v 5t5d in po tabletah je takoj prenehalo...imela sem bel ali prozoren izcedek...zdaj dva dni pa gosto rumen včeraj malo ma ni bila kaplica rjavkasto roza izcedek...danes spet rumen izcedek...dabroston tabletke imam 2x na dan po 1 tabletko...koliko pa imaš ti tablet na dan?

Ja res nam enostavno mora uspet!!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.7.2013 8:26:22   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: mičika

Tippi jaz sem že imela rjavi izcedek v 5t5d in po tabletah je takoj prenehalo...imela sem bel ali prozoren izcedek...zdaj dva dni pa gosto rumen včeraj malo ma ni bila kaplica rjavkasto roza izcedek...danes spet rumen izcedek...dabroston tabletke imam 2x na dan po 1 tabletko...koliko pa imaš ti tablet na dan?

Ja res nam enostavno mora uspet!!!

jaz mam 3x na dan po eno tabletko. plus 3 x na dan eno magnesol tableto

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.7.2013 8:34:13 >

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 289
30.7.2013 8:54:52   
artista7
Pozdravljene vse skupaj - naj vam te tablete pomagajo kar najbolj! Danes sem dobila izjavo od user posted image , da naj bom srečna, da ne čutim ves čas, da sem noseča - da naj pomislim na vse one, ki reve bruhajo... Pa je menda res... razen zaspanosti in onih špikanj ni take sile :) očitno bomo le pregurali do magične meje drugega trimesečja user posted image upam (če odštejem sitnosti s švicanjem in zaspanostjo).

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 290
30.7.2013 12:27:17   
zari
Nama ta bebi ni bil usojenuser posted image , nimamo več utripauser posted image .

Držim pa pesti za vsako posebej in srečno tehuser posted image mesecev.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 291
30.7.2013 12:56:42   
Anonimen
zari - iskreno sožalje! user posted image user posted image

Punce drage jaz se selim k februarčicam - po današnjem pregledu PDP 18.2. Srečno vsem in vsaki posebej.

Lp,
anonimna bb

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
30.7.2013 13:41:18   
mičika
Zari sožalje user posted image user posted image ...pa zs sem ti poslala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
30.7.2013 14:09:24   
abalico
evo, punce, na hitro se vam javim... PDP še ne vem, imam čez 2 tedna pregled, no, pikica naj bi bila velika že za 6 tednov, čeprav sem jaz imela M še 2.7.... tako, da malo zmešano...

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 294
30.7.2013 14:09:59   
legojunior
Zari, zelo mi je hudo zate. V mislih sem s tabo in upam, da vama bo kmalu uspelo ponovno zanositi.

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 295
30.7.2013 15:04:40   
*tedy*
tippi meni se je začelo na nedeljo zjutraj grem na wc in sveža kri (prej nobenih znakov) . Grem na urgenco in mi reče da ne more zagotovo reč ali še vidi srček ( na izvid pa napiše srček še zagotovo vidim??!!) in da morda se bo umirilo. Potem pridem domov in sem kar skoz krvavela cel dan , kar celi kosi so šli ven ....tako da sem vedela da je tega absolutno prevečuser posted image .....potem sem šla v ponedeljek k svoji G na UZ in je rekla da nosečnosti ni več in je samo posteljica ostala in me poslala v torek na čisščenje posteljice... user posted image

Če ne krvaviš več se je verjetno umirilo in držim pesti da se bo vse ok. meni niso dali nobenih tablet, morda je že takoj vedela da ne bo nič pa mi ni hotela rečt, ker sem jokala kot dež tam na urgenci.

DRžim pesti zate in tvojo pikicouser posted image user posted image

lp z morja

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 296
30.7.2013 15:11:50   
Anonimen
evo čisto frišna s pregleda. danes se je neki že videlo,vsaj tako pravi G,jaz nisem videla nič.....Sploh ne znam razbrat na sliki kaj pomenijo št. G sem pa pozabila vprašat.....smo pa štartali v 6 teden ( 8 po izračunu ZM )
Po jemanju dobrostona izcedka skoraj da ni bilo več,danes ko mi je pa naredila ultrazvok-navadnega,pa sem ga zdaj imela fuuulll.
a je možno da je to od ultazvoka,čeprav ni bil vaginalni???
Saj ce bi G na pregledu kaj videla bi mi pa ja povedala.....sem kr zmedena zdaj. Zdaj pa lepo počivam
Aja kak pa kaj imate pritisk......jaz sem danes imela nenormalno visokega,me je skoraj dala v bolnico.....pa sem reekla da verjetno od nervoze in studiranja ce se pa danes le bo kaj videlo. Kako je pa z vami? Jaz sem kr naprej z mislimi pri pikici.....

(odgovor članu legojunior)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
30.7.2013 15:14:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tippi meni se je začelo na nedeljo zjutraj grem na wc in sveža kri (prej nobenih znakov) . Grem na urgenco in mi reče da ne more zagotovo reč ali še vidi srček ( na izvid pa napiše srček še zagotovo vidim??!!) in da morda se bo umirilo. Potem pridem domov in sem kar skoz krvavela cel dan , kar celi kosi so šli ven ....tako da sem vedela da je tega absolutno prevečuser posted image .....potem sem šla v ponedeljek k svoji G na UZ in je rekla da nosečnosti ni več in je samo posteljica ostala in me poslala v torek na čisščenje posteljice... user posted image

Če ne krvaviš več se je verjetno umirilo in držim pesti da se bo vse ok. meni niso dali nobenih tablet, morda je že takoj vedela da ne bo nič pa mi ni hotela rečt, ker sem jokala kot dež tam na urgenci.

DRžim pesti zate in tvojo pikicouser posted image user posted image

lp z morja

user posted image user posted image user posted image drži se.....

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
30.7.2013 19:25:38   
Pupček
Hej!

Da se na hitro javim. Mi uživamo na dopustu, nekih hudih znakov nimam, razen napihnjenosti in utrujunosti zvečer, tako da se imamo res fino.

Sem na hitro prelerela kej se z vami dogaja. Žal mi je, da vas je velik s slabimi izkušnjami in da ne morete sproščeno uživati v nosečnosti. Sicer sem jaz čist panična, bolj kot v 1. nosečnosti.

Zari sočustvujem s tabo user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image

Seznamček bi bilo potrebno poažurirat. Jaz sem na dopustu do sred avgusta user posted image user posted image

Lp, iz makarske riv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
30.7.2013 23:25:38   
mičika
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mičika še eno vprašanje imam. vem, da je to področje zate izredno občutljivo, in če ti odpira stare rane, ga lahko mirno ignoriraš, ne bom nič huda. zanima me, kako so se pri tebi začeli in končali splavi?
se zavedam, da so si med seboj zelo različni, ampak nikakor se ne morem sprostit in si rečt, da mogoče sem pa iz hudega ven. koliko časa, po tem, ko si opazila izcedek, se je zgodil splav? en dan, dva dni, teden, dva tedna? Jaz sem krvavela v nedeljo dopoldne, zdaj je izcedek zanemarljiv, torej je šlo na boljše, ali je to le zatišje pred nevihto? kaj ti misliš?
joj čist sem zmešana že od vsega user posted image

Tippi najprej oprosti sem spregledala tvoje sporočilo...dobro da sem šla malo gledat pogovore nazajuser posted image
Ja prvi splav se je zgodil po enem tednu ko sem zagledala plusek...brez izcedka sveža kri brez čiščenja se je samo izčistlouser posted image user posted image Sem pa takoj sla na urgenco in je bil plod še živ vendar sem potem krvavela skozi močneje in zvečer ko sem šla ponovno na urgenco pa ni bilo nič več...
Drugi splav se je zgodil tudi brez izcedka sveža kri po nekako treh dneh ko sem zagledala plusek...na urgenci ko sem šla ni bilo videt ničuser posted image user posted image
Tretjič pa se je začelo z rumenim izcedkom po enem tednu ko sem zagledala plusek...čez dva dni je bil ta izcedek že roza in kmalu je prišla sveža kri...Tokrat pa sem morala na abrazijo....user posted image user posted image
Sedaj pa je bilo isto rumeni izcedek in kmalu za tem še rjav izcedek...Ma zdaj imam več optimizma saj se mi je rjavi izcedek čisto pomiril me pa moti ta občasni rumeni izcedek ki je bil prejšni dan malo rjkavkast...sedaj pa kot da ni nič bilo malo belega vmes prozorno...
Tippi veš kako te jaz razumem in vem da si čisto zbegana od tega...Tudi jaz sem skozi na wc in opazujem in preproto povedano me je vsaki dan strah kaj bo ali bomo preživeli dan...Jaz mislim ker se nama je krvavitev ustavila in imamo srčka na ekranu, da imava kar dobre možnosti samo saj veš skrbi ne bo konec dokler ne bomo imele naše štručke...user posted image  

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.