Anonimen
|
Pozdravljene babuške! Koliko novih novembrk 2013 ! Sem vesela, ko berem, da trebuščki pridno rastejo in pikice vse bolj migajo . Jaz sem ravno vstopila v 21. teden in kar ne morem verjeti, da se že začenja 6. mesec. Trebušček pa imam tako velik, da bi lahko bila že v 7 . Kilaža mislim, da gre počasi gor, ampak iskreno povedano ne vem, ker nimam tehtnice . Bomo videli konec junija, ko imam morfologijo, upam, da me ne bo kap . Naša navihanka že kakšne 3 tedne pridno miga. Je bilo v začetku tako nežno, da nisem bila sigurna, a je to to, ali ne. Toda sedaj ni dvoma, sva se celo že začeli "pogovarjati". Če dam dlan oz. dva prsta na trebušček, kjer me je prej brcnila, me potem še enkrat brcne točno tam, kjer držim prsta, pa ji nekaj rečem in spet "odgovori" . S starejšo sva se tako pogovarjali, ko je bila večja, toda ta naša druga pupa pa je očitno prava klepetulja in je že zgodaj začela . Pa že nekako jo čutim karakterno - pri starejši sem že v nosečnosti nekako čutila, da bo zelo živahna in nagajiva deklica in res je tako, pri tej pa imam občutek, da bo bolj umirjene sorte. Mogoče pa so to samo nezavedne želje . Moje razbijanje srca se je hvala bogu umirilo, predvsem zaradi orng doze železa, ki ga jemljem (Ferum Lek), saj je internistka ugotovila, da sem zelo slabokrvna (prenizko železo, hemoglobin in eritrociti), pol pa še moj nizek pritisk in ni čudno, da mi je srce ves čas nabijalo med 90 in 100. Tudi ponoči . Tako da je sedaj veliko bolje, pa tudi več energije imam . Ravno zaradi slabe krvi pa kar naprej jemljem Femibion, saj ima dodane tudi omega 3. Pa še malo Floravitala si dodajam zjutraj, saj ima poleg železa še veliko vitaminov in mineralov, da to mojo kri izboljšamo v normalno raven. Pa drugače jem veliko sadja in zelenjave, toda očitno ni dovolj ali pa sem že pred nosečnostjo imela slabe zaloge. morje - a že veste, kam boste šle? Mi jo bomo verjetno pičili v bungalove Kanegra, saj si ne upam predaleč, pa tudi vročino zelo slabo prenašam in nujno rabim naravno senco na plaži. Sicer še nikoli nismo bili v Kanegri, toda kolikor sem gledala na spletu in brala po forumih, je super za družine. Je katera mogoče že bila in kakšne je imela izkušnje? Hvala za vse info . kremice - jaz si trebušček mažem tako kot celo telo z enim naravnim maslom s kamilico, pa včasih oljem iz rakitovca od Welede, ki strašansko diši, tako da ko pogrešam vonj, si ga namažem . Neke posebne skrbi pa še ne posvečam trebuščku, se mi zdi, da še pride tisti čas, ko mi bo kožo čisto zategovalo . Sicer pa tudi mene orng zateguje v predelu reza zaradi prejšnjega CR . Sem enkrat močno kihnila in me je v rezu tako zapeklo, da sem bila prepričana, da se mi je nekaj strgalo. Toda potem sem pomislila, da ta brazgotina vzdrži tudi popadke in sem se takoj pomirila . Lep pozdrav iz prijetno hladnega kavča , NenaLena
|