Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 11:58:09
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes bi mogla it v LJ se dogovorit za službo kako bom delala in sem morala vse odpovedati, ker je T. ponoči zbolel . Zjutraj sva imela FT v ZD in sem ga kar k P peljala, ker ni bilo nikogar v čakalnici. Diagnoza začetek bronhitisa in sva že na inhalacijah . Fino se bomo imeli na dopustu... Pikepoke...čeprav mislim da mu bo morski zrak pomagal, da prej ozdravi, je ful priporočljiv pri bronhitisih in podobnem. Podpis. Sem takoj na isto pomislila. pa naj se ta grdi bronhitis ne razvija naprej. Podpis pod vse. tudi moj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 11:59:43
|
|
|
|
oktober11
|
tjashika če bi ti vedla kak sem ti jaz fouš za ta dopust drugič me z malim poleg vzemite, bo vaša mala mela družbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 22:30:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak, pa že grem po mojega čorgleca, ker gospodič se je odločil, da bo raje spet doma spal. A kr tak se pustiš komandirat... c-c-c Hja, kaj češ, če pa je glavni. Itak sem doma, pa doma mi več spi, te pa naj mu bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 0:16:44
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tjashika če bi ti vedla kak sem ti jaz fouš za ta dopust drugič me z malim poleg vzemite, bo vaša mala mela družbo če ti odkrito povem je bilo tak fajn da sem sama sebi fauš ;))))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 7:53:48
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tjashika če bi ti vedla kak sem ti jaz fouš za ta dopust drugič me z malim poleg vzemite, bo vaša mala mela družbo če ti odkrito povem je bilo tak fajn da sem sama sebi fauš ;)))) verjamem, jaz sem si bla 4 leta nazaj tudi fauš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 7:55:17
|
|
|
|
oktober11
|
jutro z malim sva se malo prej zbudilla. no, mali si še je vzel fraj da se na veliki pojstli valja jaz pa grem neki jogurt poiskat, potem pa po neko špecerijo, v hladilniku nič pametnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 9:42:49
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 9:46:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 9:48:27
|
|
|
|
majakla
|
Hej Bambi, kak je T.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 9:49:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tjashika če bi ti vedla kak sem ti jaz fouš za ta dopust drugič me z malim poleg vzemite, bo vaša mala mela družbo če ti odkrito povem je bilo tak fajn da sem sama sebi fauš ;)))) verjamem, jaz sem si bla 4 leta nazaj tudi fauš Hjoooj, sama faušija vaju je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 13:30:42
|
|
|
|
arabela*
|
Dan..... da se malo javim....več al manj brez neta, ker je tak že prevroče v stanovanju....računalnik pa ga kuri še dodatno... Uživam v poletju, res da je prevroče, komaj prenašam te ekstremne temperature tu v betonu... Drugače pa nonstop nekje naokoli, sprehodi, šopingi, čvek, tud delam malo,, Zrkovci, skratka na polno izkoristimo dan Jutri se vam verjetno na kvi pridružim..., da vas vidim po dolgem cajtu
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 13:31:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tjashika če bi ti vedla kak sem ti jaz fouš za ta dopust drugič me z malim poleg vzemite, bo vaša mala mela družbo če ti odkrito povem je bilo tak fajn da sem sama sebi fauš ;)))) verjamem, jaz sem si bla 4 leta nazaj tudi fauš Hjoooj, sama faušija vaju je. uf....tud mene že razžira faušija, ko "slišim" kaj takega
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 13:33:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz jih imam prijetnih 28 stopinj in me sploh nič ne motijo. Popoldan pa 30. jaz tud toliko, nič ne pomaga...klime niti ne bom letos s kleti nosla.... Sopiham na polno in čakam drug teden, da razluftam malo
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 13:34:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Diagnoza začetek bronhitisa in sva že na inhalacijah . Fino se bomo imeli na dopustu... pikapoke...
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 23:04:44
|
|
|
|
tjaShiika
|
jutri ob 9ih železničar??????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 20.6.2013 23:28:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika jutri ob 9ih železničar?????? aha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 0:47:57
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika jutri ob 9ih železničar?????? aha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 6:54:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hej Bambi, kak je T.? hvala, danes malo boljše. Drugače je zdaj 2 dni kuhal na 39, smo ponoči svečko dajali, ker Calpol nič ne pomaga. spimo bolj ne kot ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 7:17:59
|
|
|
|
oktober11
|
jutro v bistvu skoraj celo noč pokonci, ne vem če že luna vpliva na mene. se vidimo ob 9h bambi, upam da zrihtate čimprej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 8:43:02
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pravkar vstala in spal celo noč kot polh. Luka je včeraj ostal pri mojih2. Bambi za T in da bo vročina čim prej zginla.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 8:46:41
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Pravkar vstala in spal celo noč kot polh. Luka je včeraj ostal pri mojih2. Bambi za T in da bo vročina čim prej zginla. Sem videla zjutraj, da ga je tvoj foter pripeljal, no sklepala sem da je tvoj foter Pa jutro drugače...ful bi prišla na kavo, pa ne morem, se foter noče nikamor spravit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 12:16:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Pravkar vstala in spal celo noč kot polh. Luka je včeraj ostal pri mojih2. Bambi za T in da bo vročina čim prej zginla. Sem videla zjutraj, da ga je tvoj foter pripeljal, no sklepala sem da je tvoj foter Ja, dedi je zakon.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 15:57:10
|
|
|
|
arabela*
|
...kafe time..spet.... odločitev padla, sem iz kleti privlekla klimo, jo priklopila in se že hladim..malo boljše je, dosti pa ne....vsaj tak je da ne "umiram" od vročine in slabosti super je blo danes po dolgem času malo z vami kofetkat, je res pasalo Zdaj pa malo relax, potem pa grem z otroci dalje na čvek in fofeee
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 16:18:45
|
|
|
|
ly117
|
Majakla jutri imate čas?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 21.6.2013 17:17:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla jutri imate čas? Ja Ob 9h pride en stric pipo končno popravit, pol pa fraj. Ob kolikih si mislila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......