Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 9:13:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan Sem pokonci že od 4.30, šla na wc in nisem več mogla nazaj zaspat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 19:41:29
|
|
|
|
ly117
|
Če ima katera jutri čas za kavo se dobimo v SO ob 10:30.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 19:50:34
|
|
|
|
oktober11
|
dan mimo dopust. se pa zadnja 2 dni počutim čisto fuč skratka, lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 21:07:13
|
|
|
|
tjaShiika
|
Jaz sem za kafe, ampak do SO žal ne bom mogla, nimam niti energije da bi prišla tak daleč avta pa nimam... če pa ste za pa se lahko kje bliže dobimo ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 22:25:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jaz sem za kafe, ampak do SO žal ne bom mogla, nimam niti energije da bi prišla tak daleč avta pa nimam... če pa ste za pa se lahko kje bliže dobimo ;) Te pa Železničar spet?
< Sporočilo je popravil majakla -- 27.6.2013 22:26:37 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 22:30:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jaz sem za kafe, ampak do SO žal ne bom mogla, nimam niti energije da bi prišla tak daleč avta pa nimam... če pa ste za pa se lahko kje bliže dobimo ;) Te pa Železničar spet? Meni je prav. Tjashika lahko pa te jaz poberem.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 27.6.2013 22:39:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jaz sem za kafe, ampak do SO žal ne bom mogla, nimam niti energije da bi prišla tak daleč avta pa nimam... če pa ste za pa se lahko kje bliže dobimo ;) Te pa Železničar spet? Meni je prav. Tjashika lahko pa te jaz poberem. No, odločita se, pa napišita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.6.2013 9:05:40
|
|
|
|
ly117
|
Dorekle smo, kava SO ob 10:30. Vabljene vse ki imate čas.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.6.2013 10:45:52
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, končno malo mobilna, smo internet kupili za 1 teden. vreme zanič,drug teden napovedujejo malo lepše.dobro, da imamo bazenček pri hišici, ker do morja je malo daleč, ni lepa plaža, pa še mraz je. mali je skoraj že zdrav, je pa mene čisto zvilo, zamašen nos, boleča pljuča in grlo, vročina 38, glavobol za ****. ah ja! pa še tašča me je... po morju nujno kava, da se malo izpovem. imejte se! komaj čakam drugo leto, da gremo sami na dopust in to v Turčijo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.6.2013 18:02:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če ima katera jutri čas za kavo se dobimo v SO ob 10:30. sem prepozno vidla, drugač bi z A prišle, ker si tak reva nima kaj začet, ko je doma
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.6.2013 18:04:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vreme zanič,drug teden napovedujejo malo lepše.dobro, da imamo bazenček pri hišici, ker do morja je malo daleč, ni lepa plaža, pa še mraz je. mali je skoraj že zdrav, je pa mene čisto zvilo, zamašen nos, boleča pljuča in grlo, vročina 38, glavobol za ****. ah ja! pa še tašča me je... po morju nujno kava, da se malo izpovem. imejte se! ojoj, boga...saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 28.6.2013 18:05:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx komaj čakam drugo leto, da gremo sami na dopust in to v Turčijo! Turčija je tak zakon
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.6.2013 9:06:33
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Mi2 z malim trenutno sama, ati je peljal jeklenega konjička na servis. Drugače pa me čaka potem pakiranje, šibamo pogledat za en teden, če je morje res še slano Priznam komaj čakam!!!! Drugače pa vse po starem, po enotedenskem dopustu sledi en teden službe, potem pa spet en teden dopusta z malim. Ga imam cel julij doma, tako da če bo takrat kakšna kava sma zraven končno. Aja...so me pa stranke zadnjič pohvalile mojim nadrejenim in je bilo to fajn slišat... potrditev moje odločitve . Fajn je Jah nič, imejte se fino fajn, uživajte, mi bomo tudi - vsaj potrudili se bomo no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.6.2013 9:24:27
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka gor že pred sedmo, mi2 sva po do 9h potegnila. Zdaj pa kavica.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.6.2013 9:26:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vreme zanič,drug teden napovedujejo malo lepše.dobro, da imamo bazenček pri hišici, ker do morja je malo daleč, ni lepa plaža, pa še mraz je. mali je skoraj že zdrav, je pa mene čisto zvilo, zamašen nos, boleča pljuča in grlo, vročina 38, glavobol za ****. ah ja! pa še tašča me je... po morju nujno kava, da se malo izpovem. imejte se! ojoj, boga...saj bo Podpis. To pa ni nič kaj lep dopust.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.6.2013 9:28:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Drugače pa me čaka potem pakiranje, šibamo pogledat za en teden, če je morje res še slano Uživajte.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.6.2013 11:28:33
|
|
|
|
majakla
|
Jutro No, saj sem 1. vstala že pred 9., pol pa še kakih 6. vmes, sok, pa sir, pa muca, pa take. Po kosilu šibamo na vikend, da v nulo pokosimo, zvečer se grem še s pralnim strojem družit in lase farbat, ju3 sušim, pobiram, zlagam in zvečer spakiramo, znosimo v avto, v pon. zjutraj pa via morje in držte pesti, da me 2 tedna ni. Aja, v Celju gremo še na kafe. Malo za lušte, za kosilo imam danes pohane kurje jetrce, mmm. .
< Sporočilo je popravil majakla -- 29.6.2013 11:30:45 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 29.6.2013 11:34:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po kosilu šibamo na vikend, da v nulo pokosimo, zvečer se grem še s pralnim strojem družit in lase farbat, ju3 sušim, pobiram, zlagam in zvečer spakiramo, znosimo v avto, v pon. zjutraj pa via morje in držte pesti, da me 2 tedna ni. Aja, v Celju gremo še na kafe. Uživajte in naj vam vreme služi. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Malo za lušte, za kosilo imam danes pohane kurje jetrce, mmm. . Mmmmmmmmmmm,
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.6.2013 9:08:17
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Naju je Luka danes ubogal in smo spali do pol9. Pa ognjemet smo tudi prespali.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 30.6.2013 22:08:04
|
|
|
|
majakla
|
Čer sem omenila, da še vedno nisem spakirala, da se še kuj nisem pofarbala, da da Nik še ne spi. JAOOooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.7.2013 3:11:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Po kosilu šibamo na vikend, da v nulo pokosimo, zvečer se grem še s pralnim strojem družit in lase farbat, ju3 sušim, pobiram, zlagam in zvečer spakiramo, znosimo v avto, v pon. zjutraj pa via morje in držte pesti, da me 2 tedna ni. Aja, v Celju gremo še na kafe. Uživajte in naj vam vreme služi. Saj veš kak sem jaz, da le ne bo prevroče. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Malo za lušte, za kosilo imam danes pohane kurje jetrce, mmm. . Mmmmmmmmmmm, Jap, res so ble mmm.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.7.2013 3:12:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer sem omenila, da še vedno nisem spakirala, da se še kuj nisem pofarbala, da da Nik še ne spi. JAOOooo! Tak, zaj pa sem "že". Še nohte imam pšlihtane. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.7.2013 7:28:04
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Moj danes prvi dan na šihtu!Pa od sobote naprej sma spet skupaj. Drugače pa me dlesni zjezajo 100/h že več kot mesec. Ne vem več,kaj naj naredim,ker boli za znoret.Zaj pa še k zobarju ne morem,ker imam vse doma.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.7.2013 8:57:00
|
|
|
|
oktober11
|
jutro nix neu pri nas - ob popoldnevih malo lentamo v parku, v soboto sva se pa z mojim odločila da greva sama na pleskavico na lent tak da vikend minil ko šus. sedaj pa posesat, potem pa malo na luft pogledat. lp vsem. tiste ki ste že na morju ali pa tiste ki se odpravljate: uživajteeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.7.2013 9:01:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Za mano vikend poln kreganja z mojimi, tak da eh, saj ne vem, hvala bogu, da ne živimo tukaj, ker bi se mi zmešalo in zdaj nas pomoje dooooolgo ne bo...no, sicer grejo itak v petek na dopust in pol je 2 tedna že samo po sebi mimo. Ampak v glavnem, adijo pamet. Za kave sem od 8.7. dalje, se priporočam, edino tamalo imam cel julij doma, tak da kakšno lokacijo, kjer se otrok vsaj malo zamoti. Lep dan vsem še naprej, naj vam teden mine čim prej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Zanositevson_čicaAli ste načrtovali zanositev?Načrtovana (
82%)
Nenačrtovana (
18%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!