Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.6.2013 8:47:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater, že zdaj je vroče. Jeseeen... kje si? Vroče kje? Ostalo pa ne bom komentirala. se strinjam z Ly. komaj sem čakala to poletje. Naj ga žgeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.6.2013 8:50:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater, že zdaj je vroče. Jeseeen... kje si? Vroče kje? Ostalo pa ne bom komentirala. se strinjam z Ly. komaj sem čakala to poletje. Naj ga žgeeee! Naj ga žgeeee! Hvaala in . Uživajta danes. Sem vama kar mal fauš.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 12.6.2013 13:44:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater, že zdaj je vroče. Jeseeen... kje si? Vroče kje? Ostalo pa ne bom komentirala. se strinjam z Ly. komaj sem čakala to poletje. Naj ga žgeeee! Naj ga žgeeee! Hvaala in . Uživajta danes. Sem vama kar mal fauš. I have only two words for you:. . . . . . get lucky. http://youtu.be/5NV6Rdv1a3I
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 6:42:02
|
|
|
|
majakla
|
jutro po dolgem času spet v vrtec, samo zbudit ga bo še treba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 7:39:24
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro jaz sem imela danes zgodnje bujenje, pred 6h že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 7:48:02
|
|
|
|
oktober11
|
jutro to ni res, kak me za forum zeza. noče in noče mi odpreti. zaradi "letečih" dreves oz. linojov? al karkoli že to je. tak da vas končno lahko malo pozdravim, ko mi je že odprlo temo pri nas nič novega, tak kot ponavadi. upam da blo fajn na lukeju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 8:23:39
|
|
|
|
majakla
|
Ej, JA, super je bilo pri Lukeju, kot vedno. Če bo vse po sreči - ju3 spet, vabljene. Komaj čakam popldan, gremo na vikend in Nik misli, da ga čaka le nova lopata. Nič pa ne ve za dolgopričakovani peskovnik. Aja, pa kače gremo strašit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 8:40:52
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Danes pa jutri pol pa bomo lahko šli ven. Sicer že 2 dni nima vročine in od včeraj dalje je že ok in tudi apetit ima, sam bova še vse eno preživela notri.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 8:52:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Danes pa jutri pol pa bomo lahko šli ven. Sicer že 2 dni nima vročine in od včeraj dalje je že ok in tudi apetit ima, sam bova še vse eno preživela notri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 8:55:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Danes pa jutri pol pa bomo lahko šli ven. Sicer že 2 dni nima vročine in od včeraj dalje je že ok in tudi apetit ima, sam bova še vse eno preživela notri. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 9:01:10
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Trenutno še pol ure v pisarni, potem pa v center in se vrnem nazaj šele okrog dveh Drugače pa pridem iz službe in imam od včeraj pa do petka živi kaos...včeraj sem spekla dve torti - biskvita, danes jih moram namazati s kremami in z masleno, jutri pa preoblečt z tičino maso in seveda še nardit race in vlake Gospodič namreč praznuje v soboto popoldan, pred tem pa ima na Poljanah z vrtcem športne igre in hkrati zaključek vrtčevskega leta. Tak da dogajaaaaaa.... Aja še to za tiste ki iščete službo: neuradna informacija od včeraj: Energetika Ruše naj bi na polno začela zaposlovati, tako da malo jih spremljajte. Mene je včeraj ena prijateljica klicala in rekla, da naj grem na razgovor za administrativna dela, plača 1200 eur bruto. Sem jim pa jaz poslala prošnjo mislim da februarja ali marca. V glavnem, dajte spremljat oziroma pošljite kakšno prošnjo. Aja pa še to: 30.6. gremo na morrrrjeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 9:04:01
|
|
|
|
karmen7
|
Še to: Lukec ampak si že boljše, tak da super Teo tebi pa vse najboljše za veliko dvojko (vem da z zamudo - oprosti!!!)
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 13.6.2013 9:05:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 11:43:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Teo tebi pa vse najboljše za veliko dvojko (vem da z zamudo - oprosti!!!) Ni panike,tudi če je z zamudo,je ok. Hvala!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 12:56:35
|
|
|
|
majakla
|
Bambi, filmi: Rust and Bone (franc. DE ROUILLE ET D''OS, Marion Cotillard) 2012 Savages (Benicio del Toro, Salma Hayek, John Travolta, Blake Lively) 2012 Stand up guys (Al Pacino, Christopher Walken) 2012 21 and over (kot Hangover za mlade) 2013 Komedija: Keeping mum (Mr. Bean V RESNI VLOGI!) 2005 Hit and run (Kristen Bell, Bradley Cooper) 2012 Parental guidance 2012 - za učit američane , ampak gledljiv . Ljubezenski: The notebook (Ryan Gosling, Rachel McAams) Last night (Keira Knightley) 2010 One day (Anne Hatthaway) 2011 Remember me (Robert Pattinson) 2010 Safe Haven (Josh Duhamel) 2013 Think like a man (Sanaa Lathan) 2012 Something new (Simon Baker - iz Mentalist-a) 2006 -- To je to kar sem pred kratkim gledala, pa nisem zaspala ali vgasnila, še cmerila sem se marsikje.
< Sporočilo je popravil majakla -- 13.6.2013 12:57:44 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 17:45:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutri je Luka (na Pohorju) spet na sporedu. okoli 9.15h na zgornjem parkingu pri Vzpenjači.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 13.6.2013 23:34:16
|
|
|
|
majakla
|
pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.6.2013 11:12:19
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.6.2013 11:39:45
|
|
|
|
oktober11
|
dan uspelo mi je forum odpreti karmen pa veš kaj več glede zaposlovanja? kolko ljudi in na katerih delovnih mestih bodo zaposlili? pred časom sem vidla da so meli objavljeno, ampak je bil kar fejst poudarek na jezikih super za morje kam pa greste?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.6.2013 12:17:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan uspelo mi je forum odpreti karmen pa veš kaj več glede zaposlovanja? kolko ljudi in na katerih delovnih mestih bodo zaposlili? pred časom sem vidla da so meli objavljeno, ampak je bil kar fejst poudarek na jezikih super za morje kam pa greste? Oktober žal nič drugega ne vem kot to, kar sem napisala. Sem mislila, če bo katero pač zanimalo. Gremo v Pakoštane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 15.6.2013 18:48:54
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Kako kaj? Kdaj gremo spet na Pohorje?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.6.2013 7:34:57
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Pestro pri nas.Včeraj sploh,sma se spet spičle z matero,oz. ona je sranje naredla,pa brata nad mene poslala,kot vedno.Tak,da se je že dan v štartu začel perfekt. Popoldan pa šli na Maksov nastop na ll.gimnazijo,ko smo pa nazaj prišli k tašči,pa je brat klicat,da je mamo rešilec v B peljal.In sma čakala 1,5 ure tam,pol sem peljala vmes otroke domov,pa šla nazaj.Je na nevrološkem ostala,danes pa bomo vidli,kaj bo.Pa piknik bi mogli met,že vse doma,torte,pecivo,meso,ker mati praznuje danes 60 let,pa Teo 2 leti.Zaj pa tak najbrž ne bo nič.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.6.2013 8:22:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kako kaj? Kdaj gremo spet na Pohorje? oj, za ponedeljek sma se menle z majaklo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.6.2013 8:23:17
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar za mamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.6.2013 8:48:49
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kako kaj? Kdaj gremo spet na Pohorje? oj, za ponedeljek sma se menle z majaklo Fajn. Ob kolkih?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.6.2013 8:49:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar za mamo Podpis. In nekaj zate.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......