Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 16.6.2013 18:59:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kako kaj? Kdaj gremo spet na Pohorje? oj, za ponedeljek sma se menle z majaklo Fajn. Ob kolkih? tak kot vedno, 9.15 na zgornjem parkingu ko je senca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 8:32:36
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 11:38:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan...vrooočččeee, pa komaj diham že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 17:53:32
|
|
|
|
bambixxx
|
na pohorju je bilo fajn kot vedno, ampak malo prevroče je bilo danes. v petek ob 9h kava na Železničarju! v soboto pa na morje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 19:37:23
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Popoldan sva Lukcu naredila bazen da se malo ohladi jaz sem se pa malo soncu nastavljala. Zdaj se pa z črešnjami bašem. Kak so dobre. Mmmmmmmmmm.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 21:02:31
|
|
|
|
majakla
|
Čeeeeeer Pred urco prišli z RD in pikeca vglo v avtu, pa sploh ni bil umazan ko pujsek. Sem ga kar s krpico umila, ko jenčeka, ni se pustil motit. Upam, da me ne čaka polnočna kuha Čokolina. Pa da popravim Bambi, ni bilo malo prevroče ampak ZELO prevroče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 21:05:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa da popravim Bambi, ni bilo malo prevroče ampak ZELO prevroče. Kaj vama pa je? Sploh ni bilo vroče.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 21:11:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa da popravim Bambi, ni bilo malo prevroče ampak ZELO prevroče. Kaj vama pa je? Sploh ni bilo vroče. en mau se hecava, a veš Kot tudi zdaj, kljub klimi, pri nas ni vroče, spljoh.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 21:48:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa da popravim Bambi, ni bilo malo prevroče ampak ZELO prevroče. Kaj vama pa je? Sploh ni bilo vroče. en mau se hecava, a veš Kot tudi zdaj, kljub klimi, pri nas ni vroče, spljoh. Jaz jih imam prijetnih 28 stopinj in me sploh nič ne motijo. Popoldan pa 30.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 17.6.2013 22:13:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa da popravim Bambi, ni bilo malo prevroče ampak ZELO prevroče. Kaj vama pa je? Sploh ni bilo vroče. en mau se hecava, a veš Kot tudi zdaj, kljub klimi, pri nas ni vroče, spljoh. Jaz jih imam prijetnih 28 stopinj in me sploh nič ne motijo. Popoldan pa 30.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 6:31:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx na pohorju je bilo fajn kot vedno, ampak malo prevroče je bilo danes. v petek ob 9h kava na Železničarju! v soboto pa na morje To pa z veseljem pridem na kavo!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 8:58:29
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 9:36:42
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Nik se je zbudil ob štirih in to tako: Mami, najprej bom sok s slamico potem pa čokolino, spil, pojedel, spal dalje. Vstala sva ob pol sedmih in je celo, še zdaj ne morem verjet, sam rekel, da ga naj stuširam. Kavo pijem, danes v extra vlki šalci. Aja, v vrtec sva morala nest še kopalke in brisačo, bojo se škropili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 9:50:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro oziroma dan že. Naša je pa zadnje dni med 5h in 5.30 pokoncu, kljub temu, da ima temo v sobi čisto, ampak enostavno se zbudi, pa nimam kaj Jaz sem spala sicer vredu, sem pa vseeno neka zaspana danes, mi od včeraj manjka, ko sem celo noč na wc hodila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 12:53:46
|
|
|
|
oktober11
|
vauuuuu, celo hello vam lahko napišem včeraj blo res vroče na pohorju, ampak faaaaaaajn. dan je minil ko šus, tak sem bla nafilana z energijo. danes mi pa nikamor ne mineva. če se več ne javim (ne po lastni krivdi), se vidimo v petek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 22:18:55
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heilaaaa, dopustniki smo nazaj... bilo je fenomenalnoooooo, zara pridna ko bubica, let tja in nazaj, mirn, otrok spal.. Hrugada pa itak zmaga,... sonček (42 stopinj), morje toplo, bazeni hvala bogu hladni, pijače in hrane preveč, hotel super.. več povem ob kafeju ;) :D kako ste kaj drugače?? :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 18.6.2013 23:58:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heilaaaa, dopustniki smo nazaj... bilo je fenomenalnoooooo, zara pridna ko bubica, let tja in nazaj, mirn, otrok spal.. Hrugada pa itak zmaga,... sonček (42 stopinj), morje toplo, bazeni hvala bogu hladni, pijače in hrane preveč, hotel super.. več povem ob kafeju ;) :D kako ste kaj drugače?? :) Uuu, kak je to minlo. Glavno, da ste uživali. Kafe v petek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 8:50:17
|
|
|
|
tjaShiika
|
meni petek odgovarja, kje pa ob kolkih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 8:58:35
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Tjashiika dobrodošla nazaj domov. Kava pa je ob 9h na Železničarju.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 10:34:59
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, danes bi mogla it v LJ se dogovorit za službo kako bom delala in sem morala vse odpovedati, ker je T. ponoči zbolel . Zjutraj sva imela FT v ZD in sem ga kar k P peljala, ker ni bilo nikogar v čakalnici. Diagnoza začetek bronhitisa in sva že na inhalacijah . Fino se bomo imeli na dopustu...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 10:40:07
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes bi mogla it v LJ se dogovorit za službo kako bom delala in sem morala vse odpovedati, ker je T. ponoči zbolel . Zjutraj sva imela FT v ZD in sem ga kar k P peljala, ker ni bilo nikogar v čakalnici. Diagnoza začetek bronhitisa in sva že na inhalacijah . Fino se bomo imeli na dopustu... Pikepoke...čeprav mislim da mu bo morski zrak pomagal, da prej ozdravi, je ful priporočljiv pri bronhitisih in podobnem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 10:50:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes bi mogla it v LJ se dogovorit za službo kako bom delala in sem morala vse odpovedati, ker je T. ponoči zbolel . Zjutraj sva imela FT v ZD in sem ga kar k P peljala, ker ni bilo nikogar v čakalnici. Diagnoza začetek bronhitisa in sva že na inhalacijah . Fino se bomo imeli na dopustu... Pikepoke...čeprav mislim da mu bo morski zrak pomagal, da prej ozdravi, je ful priporočljiv pri bronhitisih in podobnem. Podpis. Sem takoj na isto pomislila. pa naj se ta grdi bronhitis ne razvija naprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 11:48:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes bi mogla it v LJ se dogovorit za službo kako bom delala in sem morala vse odpovedati, ker je T. ponoči zbolel . Zjutraj sva imela FT v ZD in sem ga kar k P peljala, ker ni bilo nikogar v čakalnici. Diagnoza začetek bronhitisa in sva že na inhalacijah . Fino se bomo imeli na dopustu... Pikepoke...čeprav mislim da mu bo morski zrak pomagal, da prej ozdravi, je ful priporočljiv pri bronhitisih in podobnem. Podpis. Sem takoj na isto pomislila. pa naj se ta grdi bronhitis ne razvija naprej. Podpis pod vse.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 11:51:12
|
|
|
|
majakla
|
Tak, pa že grem po mojega čorgleca, ker gospodič se je odločil, da bo raje spet doma spal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 19.6.2013 11:52:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak, pa že grem po mojega čorgleca, ker gospodič se je odločil, da bo raje spet doma spal. A kr tak se pustiš komandirat... c-c-c
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......