|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2013
11.6.2013 5:55:42   
Kaličopka6
punce danes mam 29 dan in sem testirala. prvič se mi je pojavila blaga druga črtica. moji cikli so drugače dolgi 31 dni tako da bom test ponovila še čez 3 dni, če user posted image ne bo. Ampak že zdaj sem tako vesela, ker res še nikoli nism zagledla tako lepe druge črtice, čeprav je blaga. je enako široka kot kontrolna le da je svetlejša. Upam, da bo postala še lepša! user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 151
11.6.2013 6:25:57   
brioš
Jutro...Kaličopka super jutranja novica...v moji prvi nosečnosti je bilo pri meni tako. Počakaj 2 dni in boš videla. Ampak jaz mislim, da je to to.user posted image  juhuuuu
Stanje pri meni : napihnjena, dobila 2 kg gor ???, tako, da predvidevam, da bo prišla. Včeraj naredila O test še popoldne in spet 2 črtice, vendar testna ne tako močna kot zjutraj. Nosečnostni digi test negativen ( so imeli pri nas v lekarni samo tega), sedaj pa ne kupim več nobenega...Tako, da user posted image  nisem, 33 dan je, v zadnjem letu sem jo na ta dan že imela, prej 1,5 let nazaj pa max 37 dni. Tako, da to je to. Čakamo, da prideuser posted image
Je pa pomoje možno, da sem sedaj ovulirala, ker sem tudi sluzi imela veliko, vendar že 2 ta mesec.?

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 152
11.6.2013 7:05:53   
dekca
Mene v modro, user posted image sicer še ni, ampak je bil test včeraj negativen. Jeseni v nove boje.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.6.2013 7:07:12   
ninola
držim pesti za obe da vama bo ratalo. pa sporočita novico.

pri meni je bila prvič tudi rahla črtica,... pol sem še en test naredila in je bila močnejša. sem pa zjutraj na tešče naredila .

ninola

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.6.2013 7:36:32   
Neala
Jutro punce!
Kaličopka, držim pesti, da bo črtica še močnejša!! Lepa novička in upam, da je to to user posted image .

Mene pa v modro! Namreč, danes se že kaže oz. jutri najkasneje bo user posted image  user posted image . Tako, da se vidimo potem v naslednjem mesecu. Držim pesti za vse ostale in navijam za rozike user posted image !!

(odgovor članu ninola)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.6.2013 13:55:16   
*tedy*
čestitke vsem user posted image user posted image kolk sem vesela za vasuser posted image user posted image user posted image
sej mi bomo tudi na vrsti , prav kmaluuser posted image user posted image

radenska_ mislim da si ti pisala o vnetju mehurja, jest imam od malega težave z vnetji mehurja (imam plastiko, namesto ledvičnih časic) in meni vedno pomagajo homeopatske kroglice , približno v pol do ene ure je vse ok. ( dobiš brez recepta v lekarni). Včasih sem imela vnetja skoraj vsak mesec.....odkar sem začela s zdravit s homeopatskimi pa že od lanske jeseni nimam več težavuser posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.6.2013 18:39:10   
Shana86
Kaličopka iiiii to je to! user posted image Jaz sem bila po enem letu negativnih testov tako navdušena nad pluskom, da sem danes nalulala že petega user posted image Hihi obsedenka... Je pisalo 3+, prejšnjo sredo pa 1-2, tako da raste raste... Mogoče sta pa dva user posted image

Uglavnem pojdi po CB digital, je zihr, sem verjela šele njemu.

Iiiii si predstavljam, kako si vesela... user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.6.2013 21:32:40   
Kaličopka6
Hvala vam za vse dobre želje!user posted image Malo bo še napeto te dni, verjetno bom v petek zjutraj nardila naslednji test. Upam, da iz te rahle črtice postane lepa debela pozitivna črtica. Za enkrt sm še kr na realnih tleh, pripravljena tud na user posted image , sej res nikoli ne moreš vedet kaj bo. Ampak je pa res, da se mi ponavad ne prikaže prav nič in je to zame prvič, da se je sploh kaj pokazalo. Se bom oglasla, da povem kako se bo razpletlo.

Držim pesti za prav vsako med vami! Neala, Radenska in ostale, ki že veste, da to ni blo to, le pogumno naprej, brez mej, uživajte s svojimi seksiji kolker se da :), uspelo vam bo, ker res navijam zeeelooooo! user posted image

Se slišmo in vas spremljam!

Papa

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 158
12.6.2013 9:30:39   
Kaličopka6
Joj jz sm v takih dvomih glede te rahle druge črtice... Na pomoč!!!

Tle je slikca in prosiiiim povejte kaj se vam zdi. Je al ni vidna? Sej bom ponovila test čez par dni samo res sem zmedena :S

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=164639

Neposredna povezava do sporočila: 159
12.6.2013 10:47:55   
kyl24
Kaličkopka6 jest mislim, da je to to!!!user posted image Itak ponoviš čez par dni an! Tud od mene čestitke vsem user posted image user posted image , user posted image user posted image pa upam, da rata naslednjič...
Jaz zaenkrat nimam še kej velik pisat, ker je do dneva D še daleč...Itak pa malo pozabim na te stvari vmes, ker imam enga mulčka že doma user posted image
Brioš, mislim, da O 2x ni možna...Kolikor jaz štekam zadeve, tako kot so že napisale-O je vedno nekje v sredini ciklusa-če je kratek, potem logično O pride takoj za M...Je pa O neglede na ciklus, v večini pimerov okrog 14 dni pred naslednjo M...
Pač težko je 'izračunati' O če imaš neredne cikluse...Jaz sem šolski primer-cikluse točne kot urca na 28 dni...user posted image

Lep sončen dan!!

Neposredna povezava do sporočila: 160
12.6.2013 11:00:06   
Radenska_
Hej hej...
Dajte še mene na seznam 21.6.

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.6.2013 11:03:36   
brioš
Jaz mislim da je e to. V prvi nosecnosti je bilo pri meni isto, cez 5 dni na polno:) jst bi ti kar cestitala. Ali pa si kupi digitalni test, bos dobila odgovot.
Stanje pri meni 35 dan brez znakov, ovulacijski test pa polna testna crta na polno ze 3 dni, digitalni test negativen.

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 162
12.6.2013 11:17:00   
Kaličopka6
Uh Brioš pr teb je tud ful napeto in zanimivo!
Res ti privoščim, da bosta iz tega na konc user posted image !

Kyl24 ti le uživaj s svojim otročkom in zihr bo kmal dobil družbo! Kdaj pa imaš dan d? Sta se za prvega ful matrala?

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 163
12.6.2013 11:36:09   
Neala
Kaličopka user posted image user posted image user posted image . Sem ti že k slikci odgovorila, da je to to. Ker je črtica kr lepo vidna. Če ne bi bla noseča, ziher ne bi bilo nič. Kateri dan cikla imaš danes? Oprosti, mogoče si kje nazaj napisala, samo zdaj nisem šla brat nazaj.

Držim pesti zelo močno in fejst navijam, da tako ostane!! Tudi za ostale, ki ste nosečke, da bo vse dobro!
Za tiste, ki še čakate, da bi zagledale plus!!

Jaz pa bom na trnih spet julija user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 164
12.6.2013 11:58:33   
Kaličopka6
Danes imam 30. dan :). Bom še kr počakala s testom nekaj dni. In če ne bo m bo to že supr znak :).

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 165
12.6.2013 12:38:14   
brioš
Ma jaz mislem, da bi moral clearblue digy ze pokazat...ne vem malo me mede vse skupaj :):) ampak menim, da smo tole rundo zviseli.

Neposredna povezava do sporočila: 166
12.6.2013 13:56:32   
oreh
Čestitke vsem novim nosečkom, vesela sem tudi, da je med njimi kakšna punca, ki se je mučila kar nekaj časauser posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse ostale, če je ta mesec slučajno spermij zgrešil jajčko, jo bo pa na dopustu dohitel, do konec avgusta boste že vseuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 167
12.6.2013 14:15:32   
kyl24
Kličopka6 nama je tamal ratu u prvo user posted image Tako, da bomo vidl kako bo zdej...Dan D mam pa 24.6... Drugač si pa ti tud zihr user posted image !
Brioš men še zmer ni jasno zakaj ti na 35. dan delaš O teste? Sej ni možno tik pred M met O? Pa je lažno pozitiven zaradi dugih hormonov...?
Dekca zakaj pa šele jeseni v nove boje?
Neala držim pesti za drug mesec....
Shana86 haha ista si kot jz, tud jz sm ene 3x lulala, ko sm bla 1. noseča ;)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.6.2013 15:18:06   
brioš
Ovulacijske teste, sem delala za '' foro'' user posted image med ciklusom in se je pokazala druga črtica vendar ne tako močno. Pa sem ga še sedaj in me je presenetil rezultat. Za drugi mesec jih ne mislim več kupovati. Sem pa sedajle naredila BC mini, in čista belina. Tako, da čakam da pride user posted image potem pa v novo akcijo. Tale mesec me ni podrl, pa me tudi ne bo več.

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.6.2013 16:01:45   
Neala

IZVIRNO SPOROČILO: kyl24

...nama je tamal ratu u prvo user posted image Tako, da bomo vidl kako bo zdej...

Hehe, naša tamala pri nama tut v prvo user posted image . Bomo vidli ja, kako bo tokrat.
M se mi še ni ulila, imam pa rjav izcedek in začenja me bolet po jajčnikih. To je vedno znak, da potem kmalu zares priteče. In, če si zdej tako zračunam, potem vidim, da ta mesec niti ni čudno, da ni ratalo, ker: itak sva samo enkrat in še to (če zdej gledam glede na začetek tokratne M), takrat sploh še niso bli ovulacijski dnevi. No, ta mesec se bova resno lotila user posted image .

Sem pa neizmerno vesela, ko vidim, da zanosi katera, ki se že več let trudi za naraščaj! To mi prav posebej pogreje srce in sem noro vesela za vas!!!

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.6.2013 16:04:22   
Neala

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Sem pa sedajle naredila BC mini, in čista belina. Tako, da čakam da pride user posted image potem pa v novo akcijo. Tale mesec me ni podrl, pa me tudi ne bo več.

Brioš, žal mi je, da ni črtice user posted image . Le pogumno naprej!! Iz srca ti želim, da bo pa julij tvoj mesec!

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.6.2013 16:25:16   
Kaličopka6
Najlepša hvala vam za tako podporo in vlivanje upanja v teh trenutkih, ko stalno hodim od wc-ja kjer preverjam, če je prišla user posted image ali ne pa do kompa, kjer gledam slike testa in vaša mnenja, ki me držijo pokonci. Danes imam dan zase in pol sm ga kr prespala me to vreme tako utruja, se mi vrti vidim zvezdice na momente. Res smotano vreme, skos se menja!

Brioš škoda res, da je bc mini prazen. Jaz zdaj razmišljam, da je morda s tem mojim blo kaj narobe, da je malo obarval in bom jutr zjutraj nardila še enega, če se user posted image ne pojavi. Ne bom zdržala do vikenda, ko grem na obisk domov. Sej če ne bo nič je pa čist res to, da so pred nami resnično lepi meseci in zato verjamem, da nam bo uspelo, prav tako kot praviš Oreh. No, če ni nič bi prosila mojo user posted image , da se čimprej vlije in da gremo naprej.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.6.2013 16:29:23   
Kaličopka6
Kyl24 super, da vama je ratalo v prvo, prečudežno! Naj bo tudi zdaj takoj, da boste vsi trije že ta mesec božali bušija in se veselili prihoda novega člana družince. Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 173
12.6.2013 17:18:11   
*tedy*
kaličopka6 to je to, črtica je in pikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 174
13.6.2013 5:21:24   
Kaličopka6
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=164655#imageShow

Danes sem testkala :D in je 31. dan t.j. dan, ko sem do zdaj po operacijah ponavad dobila m, če sem bla brez tablet. Midva ugotavljava, da se je črtica malo ojačala. Zdj sta že kr lepo vidni user posted image ! V tem albumu sta dve slikici. V nedeljo bom nardila še en testek. Držite pesti, da bo še močnejša ;).

Jaz pa navijam za vas user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.