Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 9:36:02
|
|
|
|
miska**
|
mišamašaa čestitke za Zdaj pa uživaj na polno. Kakšni pa so kaj tvoji znakci oz. kdaj so prišli? Jaz pa imam eno vprašanje in sicer 10 dan po stopki še je vedno lahko test lažno pozitiven? Ima katera izkušnje s tem? Pa naj se še naprej tak pridno kažejo na testih še ostalim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 9:45:13
|
|
|
|
brioš
|
Kalicopka cestitke, tudi jaz sem se vceraj veckrat spomnila nate, ampak smo bli cel dan na pikniku i. Res iskreno vesela. Mismas tudi trbi cestitke, super mesec punce:) Zdaj pa se jaz :) 39 dan, naredim bc mini in vidi se res rahla senca tako, da nisem prepricana, ampak samo to vem, da ni popolne beline. Se moj je opazil rahlo senco. Ampa za enkrat saj pravim moram racunati da ni nic, ker po enem letu je ze dovolj razocaranj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 10:08:21
|
|
|
|
mišamašaa
|
miskamoji znaki so taki, da skozi mislim, da se mi bo ulilo. prvi taprav znak je bil včeraj, ko se mislila v trgovini, da bom prodajalko pobruhala . ja test je lahko do 14 dni lažno pozitiven, nažalost:(. sem bila v tej situaciji, k nisem vedela od česa je plus. edino kri greš lahko dati, pa bo 100%. ampak jo moraš dati 2x, da vidiš, če je beta kaj zrasla, ker če ni, pomeni, da je hormon od stopke, če pa je zrasla, si pa noseča.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 10:09:30
|
|
|
|
Neala
|
Mišamaša, čestitke!!! Pa to je krasen mesec, toliko rozik . Uživajte, punce!!!! Čestitke res! Brioš, o rahla senca?? Uh, res držim pesti, da bo to to in da se bo senca spremenila v pravo črtico!!! Navijam zelo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 10:18:20
|
|
|
|
Radenska_
|
Mišamaša čestitke! Brioš, mogoče pa bo kaj, koliko časa nazaj si predvidoma imela ovulacijo? Jaz sem danes cca 9 dan po O in sem budala šla delat test in itak ni bilo gor nič, pa vedela sem da ne bo nič, pa zdaj imam dan pokvarjen. Budalaaa... Naslednjega delam v sredo. Joj tako zelo si želim da bi bilo kaj... Če v sredo ne bo niti sence bom nehala s progesteronom. A ima katera izkušnje kar se tiče prometriuma/utrogestana in sicer sledeče: Jaz sem en random dan, v sredo (ne to, ampak eno pred tem, torej bo v sredo 14 dni) začela jesti prometrium, ker je bil 31 dan, ovulacije pa od nikjer (imam dolge cikluse). No potem pa v četrtek O bolečina v jajčniku, četice na ovulacijskih...in sem bla zelo jezna, če bi to vedela ne bi še začela s prometriumom (sem ga začela da si sprožim M in začnem s femaro). No in pomojem je bila ovulacija petek/sobota prejšnji teden, torej 7/8.6 Prometrium zdaj jem že...11 dni... Do kdaj ga lahko jem da ne bo kaj narobe...Nočem ga zdaj nehat, če sem slučajno zanosila. Če pa nisem bo pa čudno, da bi ga jemala 16 dni skupaj, a je to lahko kaj narobe? :( ? Res bom vesela kakršnegakoli odgovora...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 10:25:16
|
|
|
|
brioš
|
Kdaj sem imela O sploh ne vem, mislila sem da jo imam prej, potem sem delala O test v zacetku tedna in je pokazal mocno crtico, ampak to je kazal vec dni zapored ?? Ja in sedaj se vidi na mestu kjer je testna crtica rahla senca v celi dolzini. V torek ali sredo zjutraj spet testiram. Podobna crtica je bila pri meni v prvi nosecnosti. Punce jaz upam da bo kaj iz tega...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 15:26:06
|
|
|
|
*tedy*
|
brioš črtica je črtica... , kar probaj še enkrat čez par dni in boš videla kako in kaj... jest bom pa teste na morju delala bomo tam žurko delali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 16.6.2013 18:30:45
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.6. 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 8.6. lizika86 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 11.6. Neala 12.6. Kaličopka6 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 21.6. Radenska_ 24.6. kyl24 28.6. **Zvezdica** x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 22 NOSEČK: 7 ODSTOTEK: 31,82% NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 7:09:06
|
|
|
|
oreh
|
Radenska, prometriuum ne škodi nosečnosti, nasprotno, podpira jo. To je hormon, ki ga proizvaja vsaka ženska, recimo Reš, ga predpiše vsaki, ki je pri njemu pri klomifenu in IVF, le za podporo morebitni nosečnosti. Po uspešnem IVF ga recimo jemlješ do 14. tedna, ker ga šele potem začne tvorit posteljica, z njim se ne moreš predozirat - ene ga pač tvorijo manj, ene pa več. Če pa želiš menstro pa je fajn prenehat ja. Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 9:24:37
|
|
|
|
Kaličopka6
|
mišamaša čestitkeee!!!! zdj se pa lepo čuvaj in držim pesti, da gremo skupaj do konca! Bravoooo!!! brioš pr seb nism verjela zdj pa ko vidim kako je s temi blagimi črticami zate prav VEM, da si ! testiraj še čez dva dni in boš vidla prelepo močnejšo črtico! Tale mesec je nooooor!!! Za vse ostale močno držim pesti in vam iz srca privoščim ! radenska s tem nimam izkušenj. jaz ti pošiljam pikapoke za uspeh in mislim nate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 10:59:40
|
|
|
|
pižmovka
|
Živijo! Se vam lahko pridružim? pričakujem 29.6. in upam na najboljše! Čestitke vsem srečkam nosečkam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 11:33:36
|
|
|
|
Night
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ A ima katera izkušnje kar se tiče prometriuma/utrogestana Test si delala prezgodaj, čeprav enim pokaže v tem času, večini ne, pa tud odvisno od testa. Čudno mi je, da si imela ovulacijo na prometriumu. Pravilo je, da se ga jemlje po ovulaciji, ker jo progesteron ovira oz. prepreči. Progesteron se začne v telesu proizvajati po O in če ga imaš premalo, težko pride do oploditve, zato ga predpisujejo po O. Če si slučajno zanosila, je fajn, da ga jemlješ naprej. Jaz bi ga na tvojem mestu jemala do 14. dne po O, ker ti v takem času test že mora pokazati pozitivno. Če ne bo nič, prekineš in dobiš M. Po moje je tako najbolje. Brioš, držimo pesti, da bo črtica jutri močnejša. Po enem letu je pa čas tudi zate. Čestitke tudi ostalim. Ta mesec je rekorden!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 12:06:55
|
|
|
|
Radenska_
|
Night in Oreh, hvala za nasvet. Podobno m ije svetoval tudi Pušenjak, kot si napisala ti, Night, tako da bom sledila navodilom. Vem da bi ga mogla začet jest po O, samo sem mislila da je pač ne bo in da mi je ciklus spet zaspal ker je bil že 33 dan pa do O še prišlo ni. Zdaj a je bila al ne bo pa test do sobote pokazal. Itak ga bom jutri spet delala najbrž ker ne morem da ne bi lol.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 14:40:35
|
|
|
|
Kaličopka6
|
pižmovka dobrodošla med nami čvekami :) držim pesti zate! se že dolgo trudita?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 19:45:17
|
|
|
|
brioš
|
First sign naredila sedaj, negativen :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 17.6.2013 20:19:27
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Mogoče bi morala zjutraj. Jaz sem ga naredila danes in zravn še en cb in tele fs men sicr nardijo črtico ampak ni tolk močna kot kontrolna. Se mi zdi, da so te chip testi kr neki, se ful slabo barvajo. Poskusi še z jutranjim urinom. Upam, da bo kaj pokazalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 18.6.2013 6:49:54
|
|
|
|
brioš
|
Kaličopka6 tudi jutranji minus. Vem pa da tista črtica ni izmišljena, še moj jo je videl in to lepo s prostim očesom, brez kota :) no ja, če je minus, naj res hitro pride... in punce včeraj sem dobila poročno obleko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 18.6.2013 7:42:48
|
|
|
|
Kaličopka6
|
brioš jaz sem se za nalednjič odločila, da ne bom več kupovala bc in fs, ker mi nista všeč. prisegam na cb. in jz ti vrjamem, da sta vidla ! vem kako je to. Tako da še kr ne bo obupala na tvojem mestu! ooooo oblekco si dobila! wauuuu kater mesec pa mata svatbo? a maš dolgo ali kratko oblekco?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 18.6.2013 7:50:28
|
|
|
|
Neala
|
Brioš, žal mi je ... Ampak tudi jaz mislim, da bi morala nardit še kakšen drugi test. Oziroma poskušaj tudi naslednje dni, če M še ne bo. Ampak, saj bo, jaz verjamem, da vsak dočaka svojo srečo in da vsak najde kar išče . In čestitke za poroko, ki jo bosta imela! Nama pa bo kmalu 5 let od tistega čudovitega poletnega dne . Jaz sem itak že preseljena med JULIJKE, ampak še vseeno navijam za vse vas, da ugledate magični dve črtici ali pa plusek že ta mesec!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 18.6.2013 8:08:54
|
|
|
|
brioš
|
Ja bomo videli kaj bo, ampak kot kaže mi samo zamuja, čeprav mi pa res ni že dolgo, dolgo. Dogodek bo pa v juliju
< Sporočilo je popravil brioš -- 18.6.2013 8:09:36 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 18.6.2013 8:25:03
|
|
|
|
ela23
|
Woohoo, ta mesec pa je veliko . Čestitam, punce! Brioš, močno stiskam pesti, da vseeno ne bo. Kaličopka, super, da tista krvavitev zadnjič ni pomenila nič resnega. Želim ti lepo nosečnost. Jaz se pa selim med julijke, moja M me je namreč že "razveselila".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 18.6.2013 10:18:34
|
|
|
|
pižmovka
|
brioš poskusi ponovno čez nekaj dni. pri meni je bil v 1. nosečnosti negativen, ampak sm nekako čutila da mora bit + in res čez 3 dni je bilo. kaličopka hvala za dobrodošlico! Doma imava 2 letno deklico, sedaj konec julija bi mogla dobit družbo pa ni blo vse kot je treba, se ni razvilo že v začetku in so mi mogli odstranit. potem sm bla dolgo na antibiotikih in sedaj recimo ponovno poskušava 3 mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 19.6.2013 9:35:03
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.6. 2.6. Snika 4.6. Martyna83 5.6 Tippi Shana86 7.6. *tedy* Dekca 8.6. lizika86 9.6. Tamala86 Giotti 10.6 Sisley 11.6. Neala 12.6. Kaličopka6 16.6. Brioš 18.6. Anonimna bb 20.6. Arual mamica deklicam 21.6. Radenska_ 24.6. kyl24 28.6. **Zvezdica** 29.6. pižmovka x.6 Mišamašaa bluk miska** SKUPAJ NAS JE : 23 NOSEČK: 7 ODSTOTEK: 30,44% NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 19.6.2013 17:53:35
|
|
|
|
Shana86
|
brioš pri meni je CB digital napisal že 3+, črtica na FS pa je dosegla komaj polovico intenzivnosti kontrolne. To je bilo po 5 dneh izostanka. Tako da si ne delaj tega, skoči v DM in daj tistih 8 evrov za CB digital. Čestitke vsem pluskom in navijam za ostale
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2013 20.6.2013 5:55:29
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Hvala, Ela23 in ostale! Navijam za vsako med vami! Zgodilo se bo kmalu!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.