|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.6.2013 10:02:07   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

user posted image ojoj zdej sm pa lušte nrdila user posted image . Lahko vam povem recept pa boste jedle točno tazga kot smo ga mi? Edino tako vas lahko rešm.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

da ga lahko še kako drugače naredim

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.6.2013 10:03:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - Oooo, srečki! Pri nas pa imamo oblačno.  user posted image  Bo spet kakšna kaplja dežja padla. Kar ne neha. Čisto aprilsko vreme. Me je včeraj dobil pri okopavanju njive.

Vrt sem si že uredila. Imam pa grozen problem s polži. Nagravžne mrcinice. Najraje se pasejo po zeleni solati in redkvici. user posted image

dežek kar prav pride, mi vsaj ni treba zalivat. user posted image

Polže pa tudi jaz mečem iz solate stranuser posted image , jih imamo za izvoz.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.6.2013 11:15:09   
mamica deklicam
Punce, po enem letu na zavodu sem končno tudi od njih dobila pošto, naj pošljem prošnjo za službo v bližini user posted image user posted image user posted image user posted image

In še s tem sem ugotovila, da se mi je izteklo 9mesečno obdobje prejemanja obvestil za določen tip izobrazbeuser posted image user posted image user posted image . Še dobro, da bom lahko vse popravila.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.6.2013 11:20:55   
lila25
punce,

ve katera kako se čim bolj naravno znebiš uši na vrtu, so mi blitvo napadle user posted image s polži pa nimam težav, edino kaka struna se kje pa kje najde.
jaz pa danes kuham juhico iz listov redkvice. pride podobno kot špinačna. drugače sem pa danes dobila tiste ovulacijske teste z e-baya, da bom malo spremljala, če se sploh kaj dogaja. pa mojga sm nazadnje nahecala, da nisva nč pazila user posted image sm kaj, če ni ovulacije ne bo nč user posted image
uživajte v sončku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.6.2013 11:43:36   
*tedy*
pri nas nič novega, user posted image od nikoder, čeprav znaki so za user posted image al pa za user posted image . Bom jutri še enkrat naredila test, ker je jutri 28 dan ( sicer sem imela M na 24 -26 dni) ......

mi imamo sonček, bejba spi in kuham kosilo......šmorn bi pa jest tud, čeprav te stvari pri nas bolj oči dela,palačinke , šnite šmorn.....seveda da razvaja svoje punceuser posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.6.2013 11:54:03   
3Sonček3
Pr nas šmorn nrdimo tkole
2 jajci (loči rumenjak in beljak) beljak zmiksajte v sneg rumenjaku dodajte 30 g sladkorja, ščep soli, 120 g moke in 250 ml mleka zmiksajte na koncu rahlo vmešajte sneg beljakov ( z električnim mešalnikom na najmanjši stopnji) in maso zlijte v vročo ponev. Ko se nrdi skorja obrnite malo počakajte in "maso" razdelite na 4 enake dele. potem pa vsak del posebej še na manjše koščke. Pomagajte si z dvemi kuhalnicami in šmorna ne preveč mrcvarit. Tak šmorn je bl puhast kukr če bi dali cela jajca v maso. Dobr tek user posted image upam da vam bo všeč

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 11:54:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 11:56:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.6.2013 13:07:54   
Žabinčica
Vov, še ena nosečka user posted image ...

3sonček3, tebi mislim da še nisem čestitala, ali pač? Se sploh več ne znajdem ko je toliko lepih novic zadnje dni tukaj gor user posted image . Skratka lepo nosečnost in porod in potem dneve s tvojim user posted image .

Šmorn pa tudi mi obožujemo...njamii...si mi prav lušte naredila.

Drugače drage moje, čeprav več nisem pogosto tukaj, mi počasi odhajamo na user posted image , najbrž se več ne bom utegnila oglasit. Ko se vrnemo pridem takoj pogledat, da vidim komu vse bo treba še čestitat user posted image . V vsakem primeru, vse ki že aktivno delate na user posted image držim pesti da več ne bo nobene tukaj, ostale pa se potem beremo in kaj poklepetamo dokler tudi me ne začnemo delo na tem projektu user posted image . Zdaj pa sem malo zbluzila, ne user posted image .

Skratka lepo bodite pa čim več pluskov user posted image .

Aja Tippi, tebi sem že takoj odgovorila na mail, verjetno nisi opazila...

Neposredna povezava do sporočila: 2009
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 13:50:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.6.2013 14:03:12   
Tippi
Aja Tippi, tebi sem že takoj odgovorila na mail, verjetno nisi opazila...

Evo poslano! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.6.2013 15:37:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - no, pa naj te že enkrat doleti  ta služba. user posted image  Brž na pisanje prošnje.  user posted image  Oooo, fuj, ko se spomnim, koliko sem jih nekoč napisala. Pa koliko zavrnjenih.  Ampak tudi to se enkrat konča. user posted image

Ej, a nisem enkrat napisala, da pride tvoja  služba skupaj z dojenčkom???  user posted image

saj tega se bojim user posted image user posted image . Bom dobila službo, pa bomo takrat še kaj naredili. Ja, ups, smo ponesrečiuser posted image , nismo mislili imeti še enegauser posted image user posted image . Itak veliko ljudi misli, ko imaš dva, si pa štacuno zaprl.

Prošnja je oddana. Sem kar danes letela na pošto, da sigurno pride pred rokom.

Z mojim sva se pa tudi že skregala, tako da je dan popoln. user posted image Ali imate tudi vi može, ki čisto znorijo, če vidijo novo prasko na avtu. No moj je že takuser posted image . Sem zadnjič malo porajsala avto in je danes videl. Ko bi ga videle, ma to ne moreš verjeti. kako je norel. Sem izklopila ušesa, ker je zgledalo, kod da se vsak dan zaletim....

Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.6.2013 17:24:18   
asyka
Mamica deklicam stiskam pesti za službo in za bebico. Pač da se bo vse poklapalo tako kot se moreuser posted image

Midva imava tako star avto, da se na praske nima smisla sploh ozirati. Vrata imava totalno zdekorirana od drugih avtomobilov, preko zadnjega blatnika pa nama je tudi zadnjič nekdo s ključem prečudovit ris nardil. Moj sicer vedno pravi, da ker sem jaz taki štor, da novega avta ne bova nikoli imela, da si ne bo sivih las delaluser posted image

Imamo pa doma takšen primer, ata je silno občutljiv na avtomobile in ko sta z mami kupila novega ji nekaj časa sploh vozit ni pustil, da ona uničuje avto pa da se ona vedno v kakšen steber treši (ene dvakrat je res ena dva malo pobližje šla pogledatuser posted image ), no je prenehal ko je nakoncu on nardil prvo "luknjo" v avtu pri obračanju in se je zaletel v smetnjak, od takrat je mir...,tako, da očitno moški dajo mir samo ko se jim kaj podobnega zgodi, kak čmo.... moški a neuser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.6.2013 18:15:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Mamica deklicam stiskam pesti za službo in za bebico. Pač da se bo vse poklapalo tako kot se moreuser posted image

Midva imava tako star avto, da se na praske nima smisla sploh ozirati. Vrata imava totalno zdekorirana od drugih avtomobilov, preko zadnjega blatnika pa nama je tudi zadnjič nekdo s ključem prečudovit ris nardil. Moj sicer vedno pravi, da ker sem jaz taki štor, da novega avta ne bova nikoli imela, da si ne bo sivih las delaluser posted image

Imamo pa doma takšen primer, ata je silno občutljiv na avtomobile in ko sta z mami kupila novega ji nekaj časa sploh vozit ni pustil, da ona uničuje avto pa da se ona vedno v kakšen steber treši (ene dvakrat je res ena dva malo pobližje šla pogledatuser posted image ), no je prenehal ko je nakoncu on nardil prvo "luknjo" v avtu pri obračanju in se je zaletel v smetnjak, od takrat je mir...,tako, da očitno moški dajo mir samo ko se jim kaj podobnega zgodi, kak čmo.... moški a neuser posted image

je prejle prišel domov in ni avta niti omenil. Očitno se je pomiril user posted image user posted image Sem pred 6 leti imela kar hud karambol z kolesarko in to z njegovim avtom. Baba je vijugala po ravni cesti, nato se je pa tisti trenutek, ko je peljala naravnost in sem bila jaz tik za njo, odločila da bo šla na drugo stran ceste. Pogledala ni nič in če jaz ne bi v tistem trenutku vozila samo 40km/h (tam je omejitev 70), ker je prej tako vijugala in sem rajši zmanjšala hitrost, bi jo verjetno samo še na Žale odpeljali. Jaz sem bila kljub temu v šoku. Ga je njegov brat pripeljal na kraj nesreče in sem kasneje zvedela, da ga je v avtu miril, da naj bo srečen, da ni nobeni nič. Avto se pa že da zaflikat.

Baje je moj včasih skoraj vsak dan pral avtouser posted image . No sedaj, ko ima otroke in firmo, se je močno uneseluser posted image user posted image . Ima včasih zelo zasvinjanega. In seveda pazil nanj, da ja ne bi imel kakšne praske.

Meni je avto prevozno sredstvo, da te prepelje od točke A v B. Pač pazim nanj, a se zgodi tudi kaj, na kar ne moreš vplivatuser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 18:50:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 19:45:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.6.2013 8:07:00   
darhaha84
Dobro jutro…user posted image
Vsem novim user posted image  čestitke…user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ste vse v vrtičkih zdaj ko se je malo naredilo vreme, čeprav je zelo aprilsko user posted image . Saj vikend bo baje pa lep user posted image in če nam danes dokončajo tlake gremo na vikend zvečer za dva dni – jupi, morje. Čeprav ne vem kako bom E.dopovedala da ne sme v vodo, ker ima baje 19°C – brrrrrrrr.
Meni najboljše škropivo za uši v vodi namočena kopriva 24ur in potem prelijem v škropilko in pošpricam, če pa dalj časa pustiš (cca 7 dni) pa nastane gnojilo. Jaz imam pa probleme s strunami letos so mi pojedle por, brokoli, zelje ne vem kje se ta user posted image  najde, vsako spomlad ko prekopljem vrt gledam če so notri in jih ročno ven vzamam user posted image
Drugače je pa moje počutje nekje na dnu. Vsako jutro takoooooo težko vstanem, da je joj – prejšnji teden smo 3x zaspali, ta teden pa 1x (mož sploh ne sliši budilke, jaz pa sem jo izklopila in nazaj zaspala – samo se sploh ne spomnim). Zdaj sem si še eno na hodnik naštimala, da moram vstat ko začne zvonit. To se mi ni še nikoli dogajalo. user posted image Pa vsako jutro mi je tako slabo, že od prejšnjega četrtka, da če ne bi tako zelo pazila bi rekla da sem user posted image . Vendar mislim da nisem, ni pa nemogoče – itak.user posted image No, če je se je pa ene pol leta prej napovedal/a, bo pa tud okuser posted image … M.bi morala dobiti okoli 20.6., če je ne bo vem pri čem sem user posted image Mogoče me daje zapoznela spomladanska utrujenost-to bo, touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.6.2013 8:33:13   
lila25
hvala za nasvete punce, bom pa res probala s koprivami uške preganjat user posted image
midva pa danes šibava na primorsko za vikend mal romantike zganjat, da proslaviva najino 7 obletnico user posted image gre tko hitr cajt. pa končno bo mal bol sončen in topel vikend.
upam, da preberem čim več lepih novičk, ko pridem nazaj, za srečo vam pa pošiljam user posted image
imejte lep vikend

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
   [Brisano sporočilo]
7.6.2013 9:47:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
   [Brisano sporočilo]
7.6.2013 16:13:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.6.2013 18:40:50   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Jaz sem včeraj po fižolu obirala ročno polže. Imam take majhne, velike kvečjemu 0,5cm in ga zelo težko vidiš. Res upam, da bo kmalu manj vlage in jih ne bo več. Te so na njivi. V vrtu sem pa zadnjič na solati našla une s hišico. Madonca sta se mastila z mojo solatouser posted image

In danes sem bila jaz Fata. Ja, mojemu sem pomagala pomivati stopnice v bloku, kjer dela. Drugače mu to dela neka snežilka. A gospa je začela dražiti in ker ga hoče malo izsiljevati, je ta teden vzela dopust. No in ker nimam ravno kaj za delat (službauser posted image ), sva iznašla dober način, da denar ostane v familiji. Jaja, saj vem, kaj zdela mislite, da bi to lahko že prej delala.

A rekreacija je pa to bila: koliko stopnic user posted image user posted image , moja rit čuti vsako posebej

Neposredna povezava do sporočila: 2021
10.6.2013 8:17:41   
mamica deklicam
dobro jutro.

kam ste pa vse poniknile? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
10.6.2013 13:08:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2023
10.6.2013 13:13:01   
mamica deklicam
ne sprašuj, smo imeli nato še doma beljenje, čiščenje....

joj, moja rituser posted image user posted image , še dobro da imam pri računalniku oblazinjen stol

Neposredna povezava do sporočila: 2024
10.6.2013 13:39:55   
lila25
čao,

midva z dragim sva se mela prav fino na primorskem, vreme je blo glih pravo, dobro sva jedla in pila in sploh uživala. pa spet nič pazila user posted image
blagor za sonček lili, pri nas pa že dežuje. bo pa za vikend spet ful lepo vreme in vroče user posted image končno bo prišlo poletje.
mene pa zdaj čaka sesanje po stanovanju, beljenje bo prišlo pa julija na vrsto.

fajn bodite bejbe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?