|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.6.2013 13:47:57   
lila25
sm vas hotla še neki vprašat prej pa sem pozabila - mate mogoče kaj izkušenj z ovulacijskimi testi? sem ga delala danes zjutraj in se je testna črtica čisto malo videla, ni se pa obarvala tako kot kontrolnauser posted image kaj zdaj to pomeni?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.6.2013 14:06:49   
anit6
Jaz sem ga delala samo enkrat in je bil negativen oz. ni bilo ovulacije, naslednji dan sem bila pa pri G in mi je rekla, da je že ovulacija. Tako da nisem imela glih dobrih izkušenj s tem.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.6.2013 15:06:42   
*tedy*
nas tudi čaka beljenje vsaj ene sobe, ker je čisto plesniva, bomo vse premazali proti plesni, pa kar eno plast stirodurja gor dali in potem izravnalan masa, ........skratka upam , da bo moj dragi to delal ko bom z otroci že na morjuuser posted image user posted image

drugač pa se mojauser posted image počasi poslavlja in upam da za dolgo časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.6.2013 15:12:01   
Nada Venetic
Tudi pri meni ovulacijski testi niso bili točni. Ko smo jih ovrgli se je kmalu na Clear blue pokazal + ;)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.6.2013 15:20:54   
mamica deklicam
jaz pa ovulacijskih testov sploh nimam. Verjetni bi pozabila vsakodnevno preverjati, kako kažeuser posted image user posted image , tako da bolj da jih ni. Saj še folno pozabim vzeti

(odgovor članu Nada Venetic)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.6.2013 10:54:08   
3Sonček3
Dobro jutro!
Punce a je to normalno da me prsi čedalje manj "bolijo" namesto da bi blo obratno? Slabosti so pa čedalje hujše. Včerej je šlo nekej vn ne morm rečt da sm bruhala ker ni blo tko intenzivno ni pa blo tko nedolžno

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
   [Brisano sporočilo]
11.6.2013 13:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
   [Brisano sporočilo]
11.6.2013 13:17:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.6.2013 13:29:16   
mamica deklicam
veš michelle1, ovulacijski testi so očitno sodobna tehnika, kdaj naj user posted image ali rajši neuser posted image user posted image . Odvisno, kakšen rezultat si želiš.

Sem pa ravno 5 minut nazaj zvedela na TV, da bo potrebno od 1.9. dalje doplačevati kontracepcijo. Niso se še izjasnili, katero in koliko, a znesek naj bi bil med 2 in 7€.
Ja naša ljuba državica spet špara na nasuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.6.2013 13:58:32   
*tedy*
ne , ne mamicadeklicam to ni šparanje to je povečevanje nataliteteuser posted image user posted image user posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.6.2013 14:09:43   
3Sonček3
js sm glede O testov dobila taka navodila če sta obe črtici enako močni bo ovulacija čez 24-36 ur, če paje testna črtica močnejša bo ovulacija čez 12-24 ur. Moji testi so bli itak vedno negativni tko da dejanskega stanja ne morm ocent

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.6.2013 14:11:31   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Sonček - kako misliš, manj bolijo? Se ne spomnim, kako je bilo pri meni. Verjetno pa občutljivost dojk  ni vedno enaka.

In kam ste se vse ostale pogreznile???

Mislm tko da pred 14 dnevi so me bradavice bolele, zdej me pa tut to več ne in prsi se nč ne spreminjajo. Mogoče so se pa znaki bl preusmerli na slabost :(

Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.6.2013 14:39:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

ne , ne mamicadeklicam to ni šparanje to je povečevanje nataliteteuser posted image user posted image user posted image ,

kaj naj pa potem rečem jaz, ker v 7 letih od kar sva skupaj, nisem jemala tablet. Plaščke za njegovegauser posted image user posted image sva pa uporabila mogoče 5x?

drugače se pa strinjam s teboj, moramo malo nataliteto dvignit, drugače čez 30 let ne bo nobeden več za našo penzijo delaluser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
12.6.2013 6:50:41   
3Sonček3
Dobro jutro.
Zanima me a vsaka krvavitev pomeni neki slabga? Zjutrej sva namreč po user posted image zasledila svežo kri, pred tem so bli tut kr blagi krči čutt. Sej grem h ginekologu popoldne k danes zutrej ne dela sm tko da če je kej možnosti da se obdrži da me kera pomiri? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
12.6.2013 15:17:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Dobro jutro.
Zanima me a vsaka krvavitev pomeni neki slabga? Zjutrej sva namreč po user posted image zasledila svežo kri, pred tem so bli tut kr blagi krči čutt. Sej grem h ginekologu popoldne k danes zutrej ne dela sm tko da če je kej možnosti da se obdrži da me kera pomiri? user posted image

mogoče sta samo ranila nožnico in ni nič hudega

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
12.6.2013 17:09:34   
*tedy*

Dobro jutro.

Če boš še krvavela pojdi na urgenco. Tam naredijo UZ in ti najbolj povedo kaj se dogaja. Lahko je samo kakšna žilica počla, tako kot je rekla mamica deklicam.

A še krvaviš ali se je umirilo??

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
13.6.2013 6:20:58   
3Sonček3
Evo punce tkole je blo. popoldne sm šla takoj ko so začeli delat na pregled, povedala sm zakaj sm pršla kako je blo in so me uzeli naprej (čeprou nism bla naročena in nisem prej sporočila da bom pršla) no vsi so me zaslišali, G je naredu UZ in vse je uredu. Vidli smo srčka, reku mi je da naj se naročim na nuhalno, tko da danes kličem v Grosuplje. Naslednji pregled pa ostane 28.6. jupi

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
13.6.2013 6:23:58   
3Sonček3
pa tablete mi je daldabroston pa reku je da morm folno jemat tko da sm mogla še femibion kupt tko da zdej sm na 3 tbl/dan upam da bo kmal konc

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   [Brisano sporočilo]
13.6.2013 7:39:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
13.6.2013 7:46:52   
Tippi
Dobrooo jutroooO!
Ko te pa zbudi ptičji orkester, pa veš, da bo danes čudovit dan!
Naj bo tudi vaš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
13.6.2013 8:13:41   
mamica deklicam

pa tablete mi je daldabroston pa reku je da morm folno jemat tko da sm mogla še femibion kupt tko da zdej sm na 3 tbl/dan upam da bo kmal konc

super, samo da je vse v redu. Nobena od teh tablet pa ne bo škodovala otroku. Dabroston je za boljšo prekrvavitev maternice in posteljice, folno pa itak vse jemljemo, ko delamo še na enem. No so izjeme, ki je ne jemljejo

Tippi res bo danes čudovit dan user posted image , kakor pa kaže nas drug teden obišče že poletje. Bodo temperature že 30 stopinj. Kje je pa pomlad bilauser posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
13.6.2013 8:14:44   
Tippi
Tippi res bo danes čudovit dan user posted image , kakor pa kaže nas drug teden obišče že poletje. Bodo temperature že 30 stopinj. Kje je pa pomlad bilauser posted image user posted image

Samo naj ne bo čez trideset, pa bo vse ok user posted image
Pomlad bo mogoče naslednjo pomlad user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
13.6.2013 8:41:04   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Samo naj ne bo čez trideset, pa bo vse ok user posted image
Pomlad bo mogoče naslednjo pomlad user posted image

mislim, da se nama želja glede stopinj ne bo uresničila. Če sem prav videla včeraj pri vremenu, bo kar do 32. Meni temperature nad 25 ne ustrezajo preveč. Tale prehod bo pa tudi prehud šok. Včeraj še kurili, ker nas je zeblo, jutri bomo pa iskali kopalke.user posted image Ne vem, kam to pelje.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
13.6.2013 9:03:24   
*tedy*
3sonček3 sedaj pa brez skrbi do koncauser posted image user posted image user posted image

sonček bo pa itak celo poletje, komaj čakam, tamalidve že dva dni nagi okrog letatauser posted image user posted image , danes imajo otroc še zadnjič plavanje in potem je za dva meseca konec vseh dejavnosti, razen seveda morskih , ki pa se jih vsi zelo veselimouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
13.6.2013 9:20:42   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tamalidve že dva dni nagi okrog letatauser posted image user posted image ,

a sta kaj v sorodu z mojo? Se mi je že kakšen teden nonstop slačila in če ne drugega, že zarai nje komaj čakam, da bodo višje temperature, da bo res lahko naga user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?