|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.6.2013 22:35:34   
3Sonček3
Test CB digital sm že kupvala tko da vem da je mal dražji. Po internetnih izračunih sm js v 3-4 tedne. Hvala vam za čestitke. Javljam dalje kaj bo ko bom tut sama kej več vedla.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
3.6.2013 7:34:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
3.6.2013 7:37:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
3.6.2013 7:42:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.6.2013 7:57:38   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: lili25

Prejšnji teden pa kar ni zmanjkalo dobrih novičk user posted image kaj bo pa ta teden prinesel user posted image

Mislim, da še večji naval... user posted image  

Dobro jutro!
Najprej čestitke 3sonček3 user posted image Človek ob vseh teh pluskih in sploh takemu optimizmu zgoraj, sploh ne dvomi, da bo lulal kaj drugega, kot plusek! user posted image user posted image

Mene sicer že prijemlje, da bi uporabila testerček, ampak po prejšnjem tednu, polnem nekih znakcov, je tik pred zdajci, vse poniknilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.6.2013 8:08:07   
Žabinčica
Dobro jutro; no sem je pa naravnost spodbudno prihajat, nosečk kar dežuje user posted image .

Čestitam 3Sonček3, lepo nosečnost in enega zdravega sončka user posted image .

Vam kar jaz danes častim eno user posted image (Tippi ti si predstavljaj da je to čaj user posted image ), če me vsak dan tako lepo presenetite. Zdaj si pa grem natočit še eno pravo, ne le virtualno kavouser posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.6.2013 8:11:32   
Tippi
(Tippi ti si predstavljaj da je to čaj user posted image )

Naj ti bo user posted image , čeprav ni isto veš user posted image
Hvala vseeno hehehe

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
3.6.2013 8:19:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.6.2013 8:30:11   
Žabinčica
Lili, kaj za tebe tudi navijamo ta teden? Še za katero drugo mogoče?

Februarja bodo zgleda polno zasedene porodnišnice; potem pa ve - ker so februarčki pravi navihančki user posted image .

Sicer mene prijava in odjava tukaj še vedno zafrkavata, tako da izvajam cele kolobocije da sploh pridem do rr-ja...ko sem pa enkrat gor, pa več dol ne morem (gumb za odjavo, ki deluje - kaj je že to user posted image ).

Pri nas piha in oblačno je, čeprav je napoved bila drugačna; upam da se vsaj malo sončka prikaže. Zdaj se odpravljam na en "jutranji" tek, potem pa naprej v dan in opravke.

Neposredna povezava do sporočila: 1959
   [Brisano sporočilo]
3.6.2013 8:45:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.6.2013 8:53:46   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Lili, kaj za tebe tudi navijamo ta teden? Še za katero drugo mogoče?

Februarja bodo zgleda polno zasedene porodnišnice; potem pa ve - ker so februarčki pravi navihančki user posted image .

imam eno doma, ki je rojena v začetku februarja.

Tale virus naj kar drži še kakšne tri tedneuser posted image user posted image , seveda lahko tudi več, da se ga vse nalezemo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.6.2013 16:16:41   
3Sonček3
O hvala vam vsem za lepe želje. Danes sem ponovno klicala G in so mi kr pustili datum ki sm ga dobila prejšnji teden torej 28.6. Uau to je pa kr hitr, sm prčakvala šele nekje sred julija :)
Drgač pa mamo že eno februarko doma in po internetnih izračunih bo PDP 11.2. , če pa se bo ponovila zgodba prve nosečnosti bomo dojenčka dobili prvi teden po novem letu. Hehe kok je zanimivo to vse brat ko neveš kaj pa kako bo. Aja pa še to v prvi nosečnosti mi je po kitajski karti kazalo punčko...in smo meli punčko zdej nam kaže fantka upam da bo res tko, kr bi blo ful lepo met parček doma :)
Sm samo na hitr javla se šibam naprej igrat s tamalo k je tak lep sonček

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 3.6.2013 16:19:48 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
   [Brisano sporočilo]
3.6.2013 16:32:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.6.2013 19:38:46   
_pika_
Heeej!! Kako ste?

Tukaj je vse veselo ... Čestitke vsem novim user posted image !!! user posted image

Kdaj naj naredim test, če je m zelo neredna? Kolko dni po user posted image ? Po čem se orientirat kdaj delat test (če ni rednih m)?

Moje m kar še ni na spregled. Čakam, čakam ... Upam, da kmalu pride ali da je še dolgo ne bo (le v primeru user posted image ) user posted image

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 3.6.2013 19:39:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.6.2013 20:19:16   
*tedy*
jest bom pa kr jutri test naredila, ker itak imam od ss mal krajše cikle 24 oz.26 dni in in 24 dan je danes in nič ne čakam do petka, kar bo pa bouser posted image user posted image itak pa da enkrat bouser posted image user posted image

jutri poročam......

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.6.2013 20:53:31   
Dorotheia
Punce, jaz imam še dva paketka ovulacijskih testov - če bi jih katera rada imela, ji podarim. Naj mi piše na zs.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.6.2013 6:57:54   
*tedy*
user posted image user posted image itak da ni druge črticeuser posted image user posted image no saj ni panike, mogoče je prezgodaj, sicer pa bomo imeli enega bolj spomladančka-marec je tud lep mesec

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.6.2013 7:12:21   
morskazvezdica
Jutro user posted image

Tedy jaz sem delala prvi test prejšno soboto (25.5),pa je bil itak negativen. Potem sem imela v ponedeljek krče, M pa od nikjer...no v sredo(29.5) pa sem zagledala + user posted image počakaj do petka pa naredi spet test.

Navijam za čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.6.2013 7:18:23   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

user posted image user posted image itak da ni druge črticeuser posted image user posted image no saj ni panike, mogoče je prezgodaj, sicer pa bomo imeli enega bolj spomladančka-marec je tud lep mesec

Sva v istem zosu user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.6.2013 8:27:49   
3Sonček3
_pika_ js sm test delala 4 dni pred predvideno M. Tut js mam neredne cikle tok da nevem kdaj bo naslednja. In je pokazou. Test sm delala s čist navadnim "listkom". In je bla takoj vidna črtica k se je čez čas še bolj obarvala. Je pa res da je bil tale test k sm ga zdej delala 10 (nevem kera vbrednost je :) ), vrjetno če bi delala z CB bi biu mogoče - ker je 25 .... :)   Js sm se orientirala tko da ko sm mela tri dni glavobol in tri dni slabosti (zelo blage) in tri dni boleče bradavice sm si zvečer u postli rekla jutr zutrej test pa kar bo bo. In je blo. Vem da bi rada čim prej zvedla ampak je bolš da počakaš še kakšen dan. vse si preračunej preštej in razmisl kater dan bi bil najbolši. Če ti je pa teško počakat še kakšen dan je moj nasvet da si daš test nekam vn iz kopalnice in zutrej greš avtomatsko lulat in ojoj nisi lulala v lonček :) boš pa jutr. In je večja možnost da boš mela večjo vrednost hormonov in bo tut tko rezultat ugodnejši. Js sm ene 2 dni prakticirala to varjanto da sm si zavlekla. Sm pa mela v glavi to da je jutranji urin najbolši in da drug nebi pokazal pravilno zato testa nism delala čez dan. user posted image velik sreče
O kolk kompliciranja že navsezgodej zjutrej. Se še kasnej kej javm

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
   [Brisano sporočilo]
4.6.2013 8:39:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
4.6.2013 8:59:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
4.6.2013 9:14:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.6.2013 14:23:01   
Perzefona*
user posted image Heca me tale Ringaraja, do zdaj sploh nisem mogla napisat posta.

Čestitke novi nosečki :)

Pri nas se pa nekaj dogaja, sem 11. dan cikla, BT je padla, čutim rahlo špikanje v trebuhu, upam da je to O, oziroma, da še pride v kratkem :)

Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.6.2013 20:06:52   
m_and_m
ojla
že nekaj časa berem forum tako da čestitke vsem user posted image
me pa nekaj zanima.
z mojim sva se odločila da je čas da tudi pri nama nekaj zajoka user posted image in sva začela veselo user posted image brez da bi pazila.
zanima me če je katera imela že kakšne znake že dober teden po user posted image ?
moj se mi namreč že smeje da si zamišljam vse mogoče znake. V soboto naj bi šele dobila user posted image ampak mene že nekaj dni vse špika. včeraj nisem mogla biti v kavbojkah ker me je preveč tiščalo in nisem mogla sedeti v pisarni (potem sem si odpela gumb da sem preživela do konca službe) user posted image
in zdaj res ne vem ali me daje psiha ali je res možno da so že znaki. user posted image

(odgovor članu Perzefona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?