|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
4.6.2013 20:43:16   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: m_and_m

ojla
že nekaj časa berem forum tako da čestitke vsem user posted image
me pa nekaj zanima.
z mojim sva se odločila da je čas da tudi pri nama nekaj zajoka user posted image in sva začela veselo user posted image brez da bi pazila.
zanima me če je katera imela že kakšne znake že dober teden po user posted image ?
moj se mi namreč že smeje da si zamišljam vse mogoče znake. V soboto naj bi šele dobila user posted image ampak mene že nekaj dni vse špika. včeraj nisem mogla biti v kavbojkah ker me je preveč tiščalo in nisem mogla sedeti v pisarni (potem sem si odpela gumb da sem preživela do konca službe) user posted image
in zdaj res ne vem ali me daje psiha ali je res možno da so že znaki. user posted image

Js sm mela znake že drugi dan user posted image . Ampak se nism tok obremenjevala s tem ker nism hotla bit razočarana. Če je ratalo je če pa ni pa še bo user posted image
Drgač boš pa vidla da psiha dela čudeže. Velik sreče

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu m_and_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
4.6.2013 21:03:50   
m_and_m
saj se nočem obremenjevat samo en glasek v glavi mi govori da je možno. user posted image samo ne morem pa verjet da bi nama lahko že v drugem poskusu uspelo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
4.6.2013 21:12:23   
3Sonček3
Zakaj pa ne? Nama je pri prvi nosečnosti v prvo uspelo.  Tale glasek je pa lahko tudi psiha (sicer upam da ni)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu m_and_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.6.2013 8:42:01   
Perzefona*
Kakšne znake si pa imela že drugi dan?

Znaki za N in PMS so si drugače zelo podobni (slabost, špikanje,..) in se jih hitro lahko zameša, še posebi če čakaš + :)

m_and_m držim pesti :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
5.6.2013 9:16:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Perzefona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.6.2013 11:32:26   
m_and_m
hvala 3Sonček3, Perzefona*, michelle1
nikoli nisem imela kakšnih posebnih znakov pred user posted image tokrat me pa vse matra: od špikanja, rahlih slabosti do rahle slabosti.
tako da upam da je to to in komaj čakam vikend da vidim na čem sem/sva
bom pa seveda delila z vami rezultat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.6.2013 13:00:12   
asyka
Čestitam vsem novim bodočim mamica. JAz se pa tako smešno počutim ta mesec, je naneslo tako, da ni bilo skoraj ničuser posted image pa še tisto kar je bilo, je bilo na pazi metodo. Ker če bi malček bil februarski bi meni navzkriž hodilo z izpitnim obdobjem pa potem magisterijem.... poletni user posted image pa bi bil nadprfekten... In zato niti ne mislim o znakih, jih ne iščem in podobno. Ampak glej ga zlomka meni je že teden dni non stop slabo (razen če jemuser posted image ), tako da sem si sedaj naredila zalogo sadja pa si mešam smoothije ko nora, ker če ne bom imela 200kg nakoncu :D Včeraj mi je bilo prvič v življenju v avtu tako slabo, da sem mojega mogla prosit, da ustavi, ker bi dugače brisala user posted image Ampak še vedno mi pa ni, da bi šla test delat, ker se mi zdi da je tako mala vrjetnost, da bi kaj bila da mi je škoda 3€ za testek dat... do menstruacije je pa še daaaleč (nekje 10 dni), tako da če je kaj hkrati še močno dvomim, da je sploh od tega kroga, ki ga itak ni bilo user posted image

Uživajte v končno malo bolj prijaznem vremenu. Jaz zadnje čase norim v službi pa čeprav je samo študentsko delo, ker imam vrh glave že tega izkoriščanja pa šimfanja za hrbtom. Sem zdanjič "ponesreči" ujela pogovor, da kako je enim fajn, da si kr zmislijo da majo fax pa jim ni treba delat pa skoz fax na prvo mesto postavlajo.... Sem že čisto na meji tega, da rečem da mi ni treba pridet spljoh... grrr prav besna sem...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu m_and_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.6.2013 13:17:29   
Petka09
Pozdravljene punce!
Evo, sem rekla, da se vam pridružim, ker se vas zdaj že nekaj časa berem in vidim, da imam sploh z nekaterimi zdaj veliko skupnega kar se znakov tiče user posted image .
Midva sva tudi ta mesec začela, ampak zna bit, da ne bo nič, ker sva samo enkrat v času ovulacije oz. sva šla nekako bolj za šlo kot zares. Ampak občutke, ki jih imam po tem... je pa noro. Nikoli nisem imela težav s ciklusi, nikoli me ni nič bolelo (razen morda prvi oz. drugi dan menstruacije)... Zdaj pa sem, tako kot m_and_m občutila popolnoma enako. Tišči me spodaj, boli me v predelu maternice, jajčnikov.. taka topa, rahla bolečina. Vsa sem napihnjena, hlače bi najraj mela odprte user posted image . Prsi me bolijo nenormalno zelo. So povečane, napete...
M imam za dobit šele drug teden oz. nekje po 12.6., tako, da ni ravno neke logike, da bi že zdaj imela take znake. Samo ene pravijo, da kot da takoj vejo, da so. Ne vem, bomo videli.

Drugače pa imava doma že eno hčerkico, ki je stara 4 leta. Pri prvi nosečnosti sem znake dobila šele okrog zaostanka M (boleče prsi, kovinski okus, rahle slabosti). Aja, pa ratala je v prvo user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.6.2013 14:28:51   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: Perzefona*

Kakšne znake si pa imela že drugi dan?
Izcedek
 o katerem sem pisala. Take rjavkaste sluzaste nitke. Lahko da je šlo za dokončno čiščenje zadnje M, lahko da je šlo za vgnezditveno krvavitev, nevem pojma nimam in še danes me to skrbi in me bo dokler ne pridm od G k mi bo povedou kaj pa kako je s tem. Drgač pa drugi teden me je tri dni neprestano glava bolela (kar pri meni ni v navadi in tko rahlo sm bla slabotna ne za bruhat ampak sm čutla neke čudne slabosti nč hujšga) tretji teden pa boleče bradavice ampak samo to prsi me do zdej še nč ne bolijo ( v prvi nosečnosti so me ful, zato sm šla narest test) se mi pa zdi da so že bolj napete čeprou tega še ne čutm. Kr naj tko ostane 9 mescou je douga doba za vse je še čas)
Pa v prvi nosečnosti sm po user posted image v trebuhu oz tam mal nižje čutla kot da mi je en mehurčk poču nevem neznam tega razložit, ampak nisem niti pomislna na to da bi bla noseča pol ko se je pokazou + se mi je film za nazaj zavrteu in kaj pa veš mogoče je blo pa to kej povezano z zanositvijo.
Znaki za N in PMS so si drugače zelo podobni (slabost, špikanje,..) in se jih hitro lahko zameša, še posebi če čakaš + :)

m_and_m držim pesti :) Tut js user posted image

Pozdravljene vse nove user posted image   naj vam bo karseda lepo v naši družbi.
Ja evo js sm pa danes še en testek nrdila (sm mela 3) k me je na šihtu tok neki špikalo pa to pa izcedki se še kr ne ustavjo (čeprou je dost manj kot prej pa tut prej ni blo velik :) ) In ja user posted image takoj po lulanju, nism rabla čakat 10 minut hehe. CB si vrjetno nebom šla kupit, ker 3je testi mislm pa da se nebi zmotli (en je bil narjen z jutranjim urinom dva s popoldanskim-nalašč) in pa še 28 bo tko kmal tukej da je pomoje čist brezveze si delat strošek.

Sej vem da bo zdej to vprašanje hecno izpadlo in itak je že čist vseeno ampak zanima me pa vseglih. Torej tej testi trakci ane so narjeni tkole da majo tist jeziček do max ki ga namočš v urin zdej pa glejte ta test tko navpično k je še not v lončku. Kaj pomeni prva črtica in kaj druga? A ta k je prva (bližje napisu max) je kontrolna (da je s testom vse vredu) in druga potrditev ali obratno?

Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.6.2013 14:31:47   
3Sonček3
res je mal hecno izpadu tale moj post ampak upam da je normalno berljivo in razumljivo user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.6.2013 14:36:10   
asyka
kontrolna je tista druga. Če nisi noseča se samo tista izrišeuser posted image Če se ti obe pa tako nima veze, važno da sta dveuser posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.6.2013 14:48:51   
3Sonček3
Aja tadruga je kontrolna?
Zdej mi je pa hecno ker na vseh treh testih se je najprej prkazala taprva črtica in sm tisto tadrugo (kontrolno) čakala nekej sekund (do 20) in tut prva črtica je dost bl intenzivne barve kot druga.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
5.6.2013 14:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.6.2013 15:03:38   
asyka
Vbistvo je takole, tam nekje pri prvi črtici se nahaja "reagent" na nosečniški hormon in če je ta prisoten se črtica takoj pokaže, kontrolna pa je višje zgoraj na testu in reagira (vsaj mislim) z urinom. NJena funkcija je, da ti pokaže, da je s testom vse ok( predvsem je fajn to vedet, če nisi noseča, da se vsaj nekaj izriše). In tisto črtico čakaš par sekund. V povpreču je meni trajalo 5-10 sekund da se je kontrolna pojavila.

Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.6.2013 15:34:02   
Perzefona*
Kako lepo je prebrati user posted image obarvane poste :) :)

Komi čakam, da tudi mene razveselita user posted image user posted image :)

Ne vem zakaj, ampak imam za ta mesec oziroma cikel eno zelo pozitivno upanje in mislim, da bo uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.6.2013 16:22:40   
Petka09
Jaz sem v tem mesecu slišala kar nekaj novičk o novih nosečnostih in tudi kakšno takšno, kjer so se začeli odločat za otroke... Tako, da očitno je bil maj in BO tudi junij kar ploden user posted image . Upam, da za vse, kjer je prisotna želja, hehe.

Aja, 3Sonček3, čestitke za dve črtici!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1991
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 7:04:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Petka09)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.6.2013 7:23:06   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: lili25
pri meni se je tudi pojavila ta napetost v telesu, prsi so večje, a niso preveč občutljive, zato me kar malo zapušča optimizem... 

Lili, ko sem bila jaz prvič noseča, je bilo isto. Najprej napetost v telesu in zelo boleče in večje prsi. Potem okrog zaostanka M pa se mi je zdelo kot da niso več tako občutljive in boleče in sem tudi mislila, da bom dobila M. Ampak je nisem in sem bila res noseča user posted image . Tudi kasneje potem v nosečnosti me prsi več niso tako zelo bolele kot tiste dneve pred predvidenim izostankom M.

Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 7:31:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.6.2013 7:43:13   
mamica deklicam
dobro jutro tudi z moje strani.

Tale zajtrk bi se pa tudi v resničnosti zelo prilegel, njami user posted image user posted image

Pri nas je že lep dan, sonček tudi veselo sije, tako da bo potrebno ga čimbolj izkoristit.

Neposredna povezava do sporočila: 1995
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 9:06:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.6.2013 9:22:37   
3Sonček3
hehe dobro jutro. Ne nebom si šla kupvat CB-ja ker se mi zdi brezveze sm že učerej napisala da bo itak kmal 28.6. takrat mam pregled pri G in se mi zdi brezveze zapravlat po nepotrebnem če so trije pokazali user posted image (pa še enga sm našla :) ), boleče bradavice, izostanek M (danes 1. dan), glavoboli, slabost (na meji za bruhanje). Mislm da ni potrebe po kupovanju CB-ja. Če bi ga kera mela za podarit bi ga prosila sm zato ker nisem vajena teh testkov in bi mi blo nekok bl srce na mestu. Ampak tako kot pravm, kar je je pa ni važno na kerga lulaš. Drgač mam pa še mislm da 18 ovulacijskih testkov doma na zalogi tko da ko bom prvič prišla od G z materinsko knjižico jih bom poslala naprej. Če jih katera želi naj pove. Lep dan vam želim, tut pr nas je že lepo sonce, zajtrk smo že pojedle (smo si prvoščle šmorn). Zdej pa mal pospravljanja pa bo dan minil. Pa hvala še enkrat vsem za čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 9:25:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.6.2013 9:31:42   
Petka09
Šmorn?? Jaz tudiiiiiii.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.6.2013 9:45:19   
3Sonček3
user posted image ojoj zdej sm pa lušte nrdila user posted image . Lahko vam povem recept pa boste jedle točno tazga kot smo ga mi? Edino tako vas lahko rešm.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?