|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2013
26.5.2013 11:26:40   
dekca
Imam še datum, ne pričakujem je 7. 6. in pika.

(odgovor članu **Zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.5.2013 11:54:17   
Martyna83
Lepo pozdravljene,.. tudi jaz se vracam med vas user posted image po januarski abraziji je ne pricakujem 4.6 user posted image drzite pesti :)))

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.5.2013 13:18:10   
tamala86
Živjo!

Po krajšem premoru sem zopet tu...;) Sva v 4. postopku IVF in danes sem imela transfer 2 zarodkov. Upam, da se primeta...ampak to neskončno čakanje do testa!

Test delam 9.6.

Navijam za vse in polivam z roza barvo!

LP:)

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.5.2013 13:33:47   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
Pomladna user posted image

2.6.
Snika

4.6.
Martyna83

5.6
Tippi
Shana86

7.6.
*tedy*
Dekca

9.6.
Tamala86

10.6
Sisley

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual

28.6.
**Zvezdica**

x.6
mišamašaa

SKUPAJ NAS JE : 13
user posted image NOSEČK:
ODSTOTEK:

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.5.2013 19:29:10   
brioš
Jazh jo ne bom dobila 16.6.13, no tam nekje okoli tega datuma. Bila sem spet na pregledu pri G, ciste so se rahlo zmanjšale...juhuuu

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2013 17:27:45   
mamica deklicam
sedaj se vam pa še jaz spet pridružim

prosim, med navijačice me dajteuser posted image user posted image

user posted image ali user posted image pa pričakujem recimo 20.6., ker imam tudi sama zmešane cikle, no pa saj je trenutno vreme tudi ali neuser posted image user posted image
krogov pa ne štejem več, sem tukaj že pristala med starinami, a punce, me se ne damo!!!! user posted image Vsak mesec kakšna iz kluba dokaže, da bo tudi za nas nastopil tapravi mesec

IN TO JE JUNIJ 2013user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.5.2013 12:42:35   
giotti
Ojla

še jaz se po doooolgem času ponovno pridružujem. 9. junij bo zame en zelo srečen dan, testek je že kupljen user posted image

Bodite lepo in ne čakajte preveč na testiranje, dajmo se imet fino vsak trenutek, saj smo že noseče, a ne? Čim smo dobile ta mesec M, se že začnejo štet dnevi, ko smo noseče. Jaz sem noseča že 13 dni user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.5.2013 16:48:59   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.6.
Pomladna user posted image

2.6.
Snika

4.6.
Martyna83

5.6
Tippi
Shana86

7.6.
*tedy*
Dekca

9.6.
Tamala86
Giotti

10.6
Sisley

16.6.
Brioš

18.6.
Anonimna bb

20.6.
Arual
mamica deklicam

28.6.
**Zvezdica**

x.6
Mišamašaa

SKUPAJ NAS JE : 16
user posted image NOSEČK:
ODSTOTEK:

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.5.2013 16:53:33   
snika
Živjo punce. Kako ste kaj?
Mene prsi bolijo že od O, moj je opazil da imam tudi večje bradavice, prav smejal se mi je, otročje. Tako močno nevem če so me že kdaj bolele, upam da ni le posledica klomifena. A prejšnji cikelj ko sem ga jedla me prsi niso nič bolele. Tako čez dan imam zelo oblazinjen nedrček je boljše a ponoči me moti že stik s pižamo saj so bradavice tako občutljive. Res upam, da je to dober znak, a vseeno ne upam premišljevati toliko o temu ker bom potem bolj slabe volje če ni uspelo.
Res močno navijam za vse nas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.5.2013 18:06:44   
Martyna83
snika pri moji zal neuspeli prvi nosecnosti so bile nenormalno bolece prsi prvi znak,..tocno tako kot ti opisujes,..tako da drzim pesti,...user posted image Jojjj punce kako gredo ti dnevi pocasi ko se priblizuje dan ko naj bi delale testke,...ufffff kje je se 4.6. :) imam pa tak cuden obcutek,..doli nekaj spika, pa prsi kar fajn bolijo,..bomo videli,..zelela bi zanositi vsaj pred julijem ko naj bi rodila,..ce bi lani slo vse kot bi moralouser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.5.2013 20:46:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Mene prsi bolijo že od O, moj je opazil da imam tudi večje bradavice, prav smejal se mi je, otročje. Tako močno nevem če so me že kdaj bolele, upam da ni le posledica klomifena. A prejšnji cikelj ko sem ga jedla me prsi niso nič bolele. Tako čez dan imam zelo oblazinjen nedrček je boljše a ponoči me moti že stik s pižamo saj so bradavice tako občutljive. Res upam, da je to dober znak, a vseeno ne upam premišljevati toliko o temu ker bom potem bolj slabe volje če ni uspelo.
Res močno navijam za vse nas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

snika,
če prsi bolijo takoj po ovlaciji, to ne more biti zaradi nosečnosti. Od O do nosečnosti mine še kakšnih 7dni! Pa vso srečo!

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
29.5.2013 6:10:59   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Oh, jaz mam isti problem user posted image Od O dalje joške ku samanta foks user posted image Ampak si ne mečem peska v oči, ker za nosečniške znake je to absolutno prehitro. Čudeži se pa vseeno dogajajo, tako da snika, mogoče pa JE user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.5.2013 8:18:03   
snika
Ja saj to ko so nosečniški znaki tako podobni PMSju. Samo bilo je tako da sem dan po O opazila da me malo bolijo prsi, 3 dni po O pa sva s partnerjem opazila da imam zelo nabrekle bradavice. S časoma so me začele tako močno boleti, do danes me bolijo že cele prsi in bolj trde so. Mogoče ravno zaradi tega bolijo ker so trde. Ko bi vedel hehe. Ja čez 4 dni bo moj dan D bomo videli. Rjavega izcedka pa še hvala bogu ni, ker ponavadi je bil vedno 5-3 dni pred nepričakovano.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.5.2013 8:43:32   
morskazvezdica
Navijaaaaaaam!!! user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.5.2013 15:14:01   
Martyna83
Cao punce moje kako ste kaj? Jaz odstevam dneve,.. verjetno bom v nedeljo 2.6. zjutraj ko bo 31 dan (po abraziji januarja dobivam user posted image na 32 dni,..prej sem na 35user posted image naredila test pa tudi ce se ne bo nic pokazalo,..ker ce bi slucajno kej pokazalo,..ne bom sla na nek sluzbeni piknik,....itak se mi neki ne da, bo pa to fajn izgovor,... itak imam dogovorjeno da takoj ko je user posted image sem na bolniski,....cudno me spika tam doli,..joski bolijo,,...apetit je upadel,..kot v prvi nosecnosti,..bomo videli,..kaj bi dala za user posted image ,...drzim pesti za vse nas :)

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.5.2013 21:55:07   
Anonimen

Snika vse to je dober znak, da verjetno imaš ovulacijo, a dan ali 3 dni po O še ne moreš biti noseča. Jajčece se še ni vgnezdilo!

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
30.5.2013 11:31:13   
Martyna83
user posted image soborke moje,..mene zebe,..ali me lahko 30.5. zebe :// kako ste kaj? jaz sem danes dobila herpes na ustnici isto kot pred prvo nosecnostjo,..tako da upam da je to dober znak,..ceprav se nocem neki prevec "veselit" in upat ampak,..sej veste upanje zadnje umre,...se par dni pa bomo vedeli :))) drzim pesti za vse nas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.5.2013 12:22:47   
Radenska_
Ojla.
Jaz sem pa obupala, bolj kot ne. Nad naravnimi možnostmi vsaj...Kar se mojega reproduktivnega sistema tiče je "zaspal", jajčniki so polni cist, sluznica pa tanka. Nekako sem se sprijaznila da naravno ne bo nič, sploh še ker tudi fant ni tip top.
Vsakih par dni zvem da je ena noseča, ena od zadnjih nosečnosti me je pa še posebej potrla.
Ne vem če junija sploh kaj pričakujem, tako da je najboljše da sem med navijačicami...

Neposredna povezava do sporočila: 43
30.5.2013 13:16:00   
witch
Radenska zdaj pa tako. Zjoči se, smili se sama sebi, obupaj, pa še enkrat joči, daj vse to iz sebe. Jutri ko vstaneš pa si povej, danes bo drugače. Jutri boš nasmejana, polna optimizma in upanja šla v nov dan. Vzela boš vse paprije, šla v najbližjo neplodnostno in tam nadaljevala tvojo zgodbo. Kaj pa je narobe če ni naravno? Ni važno kakšna je pot, važen je cilj. Ne vem koliko poznaš mojo zgodbo. Ampak minilo je skoraj tri leta in pol. Ni šlo naravno. Septembra sem dobila napotnico za postopek. Pa nisem šla. Ti povem zakaj. Ker sem se bala. Bala vsem tablet, vseh stvari, kaj bodo delali z mano, vsega. In v začetku tudi tega, da bi rada zanosila doma. Da bi naredila otroka takrat ko nama je s partnerjem lepo. Ko se združiva iz ljubezi in iz tega nastane mala pikica. Evo pa ni šlo. Je trajalo in sem nardila korak naprej. Pojedla tablete in preživela. Si dala stopko in je bilo vse ok. Dragi je seme nosil v žepu in ni bilo nič romantično in lepo. S tisto kovino ki so mi jo vstavili je pa romantika popolnoma izginila. Bolelo me je. Tudi solza bolečine je pritekla. Pa sem preživela. In veš, ni mi žal da sem dala to skozi. V meni bije en mičken srček, ki ga imam neizmerno rada. Še vedno je samo najin, v njem je združena najina ljubezen. Čeprav je bil v žepu in ni bilo nobene romantike in ni bilo spočeto tako kot sem si vedno želela, je najin. Samo najin. To, kar sem na uz videla, to kar doživljam in čutim vsak dan je bilo vredno vsega. Vseh fizičnih in psihičnih bolečin ki sem jih doživela. V tem trenutku mi ni več važno kako je bilo, kakšna je bila pot, ampak samo to, da je pikica pri meni in raste.
Hočem ti povedati samo to, da ne izgubi upanja. Vesela bodi, da imamo možnost, da nam nekdo pomaga. Pa zapomni si...v vsakem primeru je ta otrok plod vajine ljubezi. V njem sta združena ti in tvoj dragi. Pa čeprav je vmes žep, pa kovina, pa še kaj user posted image Imejta se rada, vzpodbujajta se, zjokajta ko je potrebno, ampak ne obupati. Probaj postati skozi to še bolj močna, nauči se nekaj iz tega in uživajta drug z drugim. Otroček bo pa prišel ob čisto pravem času.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.5.2013 13:18:34   
witch
martinya držim pesti da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vas, da bo junij čim bolj roza user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 45
30.5.2013 14:17:51   
Radenska_
Witch, ful ti hvala za vzpodbudne besede - nisem ti še čestitala, ČESTITKE. Sem spremljala tvojo zgodbo, after all sem na tem forumu že kar nekaj časa, čeprav bolj berem kot pišem ;)

Saj imam v žepu napotnico za MB in tudi datum za prvi posvet v juliju. Ampak sem imela res res salbo izkušnjo s tableti in klomifenom (tedenska hospitalizacija, pa ne zaradi hiperce), tako da sem zdaj dol z vsega. Saj sem mirna, da greva v MB, in tvoj podpis je tisto, kar si vsak dan ponavljam - že par mesecev (res haha!), pa ne samo na tem področju ampak na vseh.
Sem se dosti popravila odkar se na to opominjam, ker namreč verjamem da se vse zgodi z razlogom in da na zadeve, ki se nam v življenju pripetijo nimamo prevelike vpliva.
Lahko se odločiš a boš zjutraj zajtrkoval kruh z namazom ali jedel kosmiče, koliko otrok boš imel, na kakšen način, kako boš umrl in podobne stvari, pa so pomojem zapisane v zvezdah.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.5.2013 14:59:23   
Penny
witch, tolk lepo si to napisala, da imam zdaj učke polne solz (ah, hormoni user posted image ).

Radenska_, go go go user posted image . Navijamo zate in držimo pesti user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.5.2013 15:32:26   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: witch

witch pa ti bi lahko bila motivatorka user posted image

uglavnem mogoče se bomo pa med februarkami skupaj drenjali user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.5.2013 16:08:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

uglavnem mogoče se bomo pa med februarkami skupaj drenjali user posted image

še dobro, da imamo veliko porodnišnic po naši ljubi državici user posted image , da se ne bomo še tam.

Veš Tippi, sedaj je pa res že čas, da se tudi midve preseliva na kakšno drugo temo, kaj meniš user posted image user posted image ?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.5.2013 17:22:25   
Katte
witch, tudi meni si privabila solze v oči.

Maj je bil najlepši mesec za dve stari borki, naj se nadaljuje tako še junija.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.