Sadrika
|
Mini - vsa čast za jedilnike po resnici povedano, men se ne bi dalo tolk tipkat Kar se korenčka tiče, ga moj tudi ne prebavlja, pa mi je kolegica rekla, da njena 1-letna hči še vedno ne . Tud jst sm ga dala iz jedilnika, vsaj za 1x. Mogoče katera ve kako je z avokadom? Vsepovsod preberem kako zdrav je in zelo primeren za tako starost, ne najdem pa, kako mu ga naj pripravim, a lahko presnega? Si ne predstavljam namreč, da bi ga morala skuhati? Pleničke pa mi tud uporabljamo DM-ove, podnevi Nature, ponoči pa te navadne njihove, pa se še ni zgodilo, da bi premočle. Je pa res, da noč celo prespi in se ne hrani, tako da zjutraj niti ni tolk težka in polulana. Obiski pa dostkrat prinesejo tudi druge znamke (Hofer, Spar, Pampers, Mueller) pa se še tudi ni zgodilo, da bi premočla ali da bi imel rdečo rito. Olja - pa še tudi jaz nisem dodala, ampak zgolj zato, ker pozabim , sem tok evforična v pasiranju, da mi uide, spomnim se, ko že jeva. Si moram prštimat kam bolj pod nos. No, ravno to me je zanimalo Vesper, če lahko kokosovo maščobo, ker te tud mi2 največ uporabljava zase, ker do zdaj sem slišala samo za olivno in repičino, da se sme.
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 30.5.2013 15:31:19 >
|