|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
28.5.2013 15:24:15   
sandra_sandra
vesper.user posted image .ti kr pametuj user posted image vem da je mogoče,no sigurno preveč..no malo..no.. user posted image ampak je res različno 20 stopinj..lej pr moji tašči kaže na vremenski postaji 22 stopinj.a jast se tresem kok me zebe, in tud otroci so se mi že prehladil enkrat pri njej..a pri nas je 22 stopinj toplo za kratke rokave..a 20.tok kokr je zdej...res..mene zebe! a tamala je bla na meji da se prehladi in ponoči se skoz odkriva..oz.ne samo ponoči ampak ko spi..tamau pa je tak zmrznjenček..sem opazila ko ga več pokrijem..spi k top..sej verjamem da mi ne verjamete..sam jst sem se to prepričala že veliko krat..gazico si premakne k nosu in diha vanjo ko spi..pa mislim da če bi mu bilo prevroče da bi že pojamral..aja..pa en bodi je skratkimi rokavi..- kao sp.majčka
sej vsi jamrajo da jih zebe tu pri nas v bloku,jst ju pa pomojem oblečem,malo več kot sem jst oblečena..oooo kok sem se razpisala,.. vseglih pa hvala in sprejmem to pozitvnouser posted image

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.5.2013 15:30:47   
sandra_sandra
vesper in neonaia..res, tud jst k sem tamalo polupčkala je mela taka hladna lička..
sadrika user posted image za starega tilna
mi gremo pa danes ob 18h po tretjo špikico
lumani user posted image user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.5.2013 15:57:59   
Bijoux
Uh jaz imam malega precej manj oblečenega..ampak mu tud hitro vroče rata. Jaz mislim, da moramo mamice samo po občutku delat. Saj vidimo, če je malčkom vroče, pa jih takrat slečeš ane. user posted image

Neonaia, krompirja ne miksaj, ker se baje izgubi škrob tako. Samo pretlači ga..jaz pustim malo vode v kateri se je kuhal, dodam eno merico njegovega AM in pretlačim tako kot pire krompir. Če je presuho, pa še malo prekuhane vode dodam.
Jaz sem včeraj poskusila mu dat blitvo s krompirjem, danes pa špinačo s krompirjem in je bil taaak vik in krik, da tega še nisem videla. Groza...prov trajal je, da se je pomiril, da je potem lahko drugo kašico pojedel. Tako da to moram še ugotovit, kako zakamuflirat ti dve zadevi v jed user posted image

Sandra_sandra, ja res imamo požeruščka user posted image user posted image

Mi imamo pa zdaj takšen problem...ki vem da se nekaterim sploh ne bo zdel grozen..pa saj tudi ni, ampak je nenavadno. Naš pikec je spal že celo noč, od 20h pa tam nekje do 6h brez zbujanja. Zdaj pa se že nekaj noči zbudi ene dvakrat na noč, nič ne joka, ni lačen, samo zbudi se in bi se zabaval. Kakšne izkušnje? Trenutno sva pogruntala samo to, da se najbolj umiri, če ga potem prestaviva k nama in spi pri naju do jutra. Potem pa spimo tudi do 7h ali 8h.

Za recepte, je to fajn ideja. Predlagam pa tudi, da greste v knjižnico pogledat, če imajo mogoče knjigo 100 najboljši kašic od Annabel Karmel. Ful fajn knjiga, jaz sem jo imela doma, res je ogromno idej notri.
Pa tole vam bo mogoče prav prišlo: http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/zanimivosti/recepti--prehrana-vasega-malcka

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.5.2013 16:06:02   
vesper
sandra_sandra saj itak vem, da ti ne boš nič zamerila in ti lahko kaj nazaj povem user posted image user posted image No, ampak s temi bodiji si pa zakamuflirala enga s kratkimi rokavi, tako da...user posted image Drugače pa res je, 20stopinj je lahko na različnih mestih zlo drugačna pesem. Sicer pa tako kot je ena napisala, naj vsaka mamica dela po svojem občutku, to pa je itak najbolj prav.

sadrika sem ti poslala mail na ZS

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.5.2013 20:49:19   
Lumani*
eno vprašanje, malo neumnouser posted image ali obstajajo keksi za dojenčke brez sladkorja???user posted image user posted image Sedaj na začetku gh še kompliciram in nebi želela, da se user posted image preveč hitro navadi na sladkor.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.5.2013 21:25:32   
Mala BB
Zdravo vsem, da se še jaz javim - danes imel mali 2. cepljenje (5 v 1 in Hepatitis B). Vse super, čisto mičkeno pojokcal, ko ga je piknila. Starša super ponosnauser posted image . Upam, da ne bo nobene reakcije, tudi prvič ni bilo nič, mogoče je malo več spal.

Me pa nekaj drugega malo "moti" in me zanima vaše mnenje - ker imamo naslednji pregled v 6. mesecu, sem jo spet vprašala glede GH. Kdaj začeti. Pa je spet rekla, da se - očitno - nikamor ne mudi in naj čakam vse do 6. meseca. Se izključno doji in glede na težo (9 kg) mu res nič ne manjka, ampak sem vseeno mislila, da bi mu že kaj dala. In ko takole prebiram kako že vse pridno razvajate svoje malčice in malčke..... Sem mislila začeti vsaj tam nekje okoli 5. meseca in še malo.

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
29.5.2013 9:29:58   
sandra_sandra
malabb 9 kg?? pol mu pa res nič ne manjka..pomojem,če te pa mika mu pa pomalem dej..jst nisem nobenga vprašala ampak se po njima ravnam,smo pa mel včeri 3 cepljenje in smo zaenkrat kar se tega tiče opravili! reakcije zaenkrat ni,in upam da je nebo! razen tega da so bili mal tečkasti! mi je pa rekla sestra da morju v vsakem obroku met maščobo,olivno ali repično olje..kar do zdej nisem vedela! jima pa lahko dajem tud že rumenjak..seveda postopoma! danes jima pripravim gres z zmečkano banano..tud mamica ga ma rada user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 907
29.5.2013 10:30:08   
Bijoux
Mala BB, glede na težo mu res nič ne manjka, ampak če ti misliš, da je pripravljen, potem je moje mnenje, da lahko kar začneš.
Nam je tudi rekla, naj počakamo še malo, pa sem zdržala pomoje točno en teden, potem sem mu pa dala korenček za poskusit. Zdaj pa že pridno je, imamo že dva obroka zamenjana..
Verjetno se malo bojijo, da bi se z GH še bolj zredili pa zato svetujejo da se še malo počaka.

To za repično olje je pa meni tudi patronažna rekla, samo še nisem upoštevala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
29.5.2013 11:44:17   
neonaia
dodajanje olja: heh..js sm tut slišala, da se ga malo doda v kašico, ampak naša zdravnica pa pravi, da ni treba oz. da naša ne rabiuser posted image . eh, bomo kdaj pa kdaj dodal..k se mi zazdi da premal maščobe pojeuser posted image

malaBB:
ma ja..po svojem občutku se ravnaj..ti zdravniki in patronažne so se pač vsak iz druge knjige učil in majo tko različne pristope, ampak kot vse tukaj ugotavljamo, mamo mame najbolj pravuser posted image ti mu probi dat mal, pa boš vidla..če še ni pripravljen, pa počakaš.itak nam že pokažejo kaj bi radi in česa nočejo.user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 909
29.5.2013 20:00:08   
neonaia
aja..bijuox: hvala za nasvet za krompir...bom probala na drugačen način pretlačit (z lopatko), ker ne mara grudic.
špinačka ji pa kr gre..ne tko slastno kot sadje, ampak greuser posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 910
29.5.2013 22:24:55   
vesper
punce olja kot so repično, olivno, kokosovo, laneno itd...ne bodo zredila ne vas in ne otročka. To so zdrave maščobe, ki so za organizem zelo potrebne. Zelo napačno je mišljenje da maščoba redi. Govorim o zdravih maščobah, da ne bo kera mislila, da zaseka in svinjska mast ne redi user posted image
No, v glavnem glede olj nič bat. Dosti bolj škodljivi so nezdravi ogljikovi hidrati, ki so polni sladkorja itd...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 911
30.5.2013 7:24:43   
Lumani*
Pozdravljene,

danes bo dezeven dan in bomo mogli bit notriuser posted image . Glede uvajanja gh je meni p rekla,da nic prej kot pri 6 mesecih,ko pa je patronazna prisla pri 4 m pa je bla zacudena,da se nisva zacela. Nato sva poskusla s korenckom in je lepo popapcal pa sva zacela,ce pa nebi slo pa bi poskusla cez kak teden. Cisto na izi,ker je to velik korak za nase otrocke in jih ne smemo silit,ko bodo pripravljeni bodo ze papaliuser posted image

Kaj se kateri dogaja,da otrok lepo spi,potem pa se kar naenkrat zacne ful jokat,pa solze tecejo,ampak ne odpre ock. Pri nasem se to zgodi vsaj trikrat na dan in ga komaj pomirim. Ko odpre ocke pa vidi kje je pa se pocasi umiri. Da bi sanjal tak mocno?? Ne vem....

Pa zadnje case se mi dogaja,da se mi tak polula,da je celi koer skozi in sem ga zacela ponoci previjat. Zacel je ponoci ful nogice dvigovat in se obracat ter plenicke vec ne zdrzijo celo noc,bo treba menjat. Imam pa od mullerja in sem bla do sedaj ful zadovoljna. Ta teden pa samo perem. Katere plenicke pa ve uporabljate? Sicer nisem pristas pampersk,ampak upirablja katera te baby sleep?

Naj vam dan mine cimprej....

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 912
30.5.2013 9:28:15   
neonaia
vesper: jp, oljčki so fajn, sladkor je pa droga! govorim iz lastnih izkušenj, pa sm marsikej probala v pubertetiuser posted image nč me ni zasvojil...čiki mal, ampak sm nehala že v začetku nosečnosti in me še zmer niti ne zamika, pri sladkarijah je pa prava odvisnost.pa vem da se bo marsikatera nasmehnila, da se hecam, ampak je res, trest se začnem, ko začutim potrebo po sladkem, zaloge si delam, sploh si ne morem pomagatuser posted image tko da bom svoji miški dajala res čim manj sladkorja, da nebi še ona tko odvisna ratala.js se bom pa še bolj potrudla in vsaj zmanjšala vnos.opazla sm da pomaga, če jem temno čokolado (pojem je manj in mam za dalj časa mir-mlečne bi pojedla na kileuser posted image )...sej drugače zdravo jem(ostale stvari), se gibam, nimam odvečnih kil in drugih zravstvenih težav, ampak tale cukr je pa res nadloga ej.
aja ena je vprašala za piškote brez sladkorja.na policah z dietno hrano jih maš-ja tut to sm probala.

lumani: mi uporabljamo že od začetka pampers premium za ponoč (zdržijo tut več kot 12ur), čez dan pa dm-nature.za nas je to zmagovalna kombinacijauser posted image

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
30.5.2013 11:05:29   
Pikica_82
Olje se dodaja, ker se lažje vežejo vitamini, al nekaj takega. Ne za poredit otroka ;)

Mi tudi že pokušamo GH. Mala je taka jedka, žličko je osvojila takoj, pa poje tudi vse, kar ji daš. Sem drugače mislila počakat do 5m, pa ne bom, ker ji je res fajn druge stvari jest. Čeprav še nisva zamenjali nobenega obroka, nekak ji še vseeno ne upam dat preveč naenkrat.

Da kateri keksi ne vsebujejo sladkorja, pa skor dvomim... Lahko pa kake domače poskusiš nardit, pa prirediš recept pri sladkorju. Se spomnim, da je mel moj starejši ful rad pirine. Samo sem jih kupovala, itak je bil že nekje 10m star, za malo pa zdaj res študiram, da bi se sama spravla kaj pečt user posted image

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 914
30.5.2013 12:35:02   
sandra_sandra
hahahah vesper res je en s kratkimi rokavi..ker jst se namreč sama zelo težko ločim od sp.majc pol pa mislim da kok je fajn da jo majo še oni-sam da v tem primeru jim oblečem bodi s kr.rokavi!..sej sem tuhtala da ju oblečem tako kot tvojga pikeca pa da te pol mal stožim če se prehladijo pa se mi ne da k me v noge zebe user posted image user posted image
punce kako je kumarami? jst bi jih malo podušila pa mal kisle smetane pa pire??
aja pa še to...kako to da lahk damo v njihove kašice kislo in sladko smetano? mleko pa ne? k mata smetani toook maščob? sej ne da bi prehitevala s tem mlekom ampak sam tko..vprašanje?!? btw gres z banano-POSLASTICA

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 915
30.5.2013 13:56:08   
mini86
-KORENČEK+BROKOLI+RIŽ
-KORENČEK +KROMPIRJEV PIRE
-KORENČEK+KROMPIR+RUMENJAK-9.mesec
-KORENČEK+STROČJI FIŽOL+KOSMIČI
-KORENČEK+ PAGETI+BUČKE
-KORENČEK+KROMPIR+POR
-KORENČEK+KROMPIR+CVETAČA+MESO
-KORENČEK+KROMPIR+ INAČA+RUMENJA
-KORENČEK+TESTENINE+ UNKA
-KORENČEK+TESTENINE+BROKOLI+MESO
-KORENČEK+RIŽ+TELETINA

-BUČKE+KROMPIR+BROKOLI+CVETAČA
-BUČKE+RIŽ+MESO
-BUČKE+ZELENJAVA+MESO
-BUČKE+POLENTA+SIR
-BUČKE+POLENTA
-BUČKE+POLENTA+OVSENI KOSMIČI
-BUČKE+BANANA
-BUČKE+RIŽEVI KOSMIČI

-KROMPIR+PI ČANEC+ZELENJAVA
-KROMPIR+KISLA SMETANA+PI ČANEC
-KROMPIR+BUČKA+STROČJI FIŽOL
-KROMPIR+BROKOLI+CVETAČA
-KROMPIR+PURAN
-KROMPIR+ PINAČA+CVETAČA
-KROMPIR+KORENČEK+POR+RUMENJAK
-KROMPIR+KOLERABA
-KROMPIR+BROKOLI
-KROMPIR+OHROVT
-KROMPIR+ZELENA+MESO
-KROMPIR+STROČJI FIŽOL+MESO

-CVETAČNI PIRE+PI ČANEC
-CVETAČNI PIRE+KORENČEK+BROKOLI
-CVETAČA+PAPRIKA+KORUZA IZ KONZ

-RIŽ+ZDENKA SIR+DU ENE BUČKE IN MALANCANI
-RIŽ+ZELENJAVA ME ANA
-RIŽ+BRESKEV
-RIŽ+JABOLKO+BANANA
-RIŽ+ZELENJAVA+PI ČANEC
-RIŽ+GRAH
-RIŽ+STROČJI FIŽOL+PI .MESO
-RIŽ+CVETAČA
-RIŽ+MLEKO
-RIŽ+MLEKO+SUHE SLIVE

-RIŽEVI KOSMIČI+ZELENJAVA
-RIŽEVI KOSMIČI+HRU KA
-RIŽEVI KOSMIČI+JABOLČNI KOMPOT
-RIŽEVI KOSMIČI+POR
-RIŽEVI KOSMIČI+BUČKA
-RIŽEVI KOSMIČI+SUHO SADJE

-POLENTA+ZELENJAVA
-POLENTA+ PINAČA
-POLENTA+OVSENI KOSMIČI+BUČKA
-POLENTA+MLEKO
-POLENTA+ZELENJAVA+MESO
-POLENTA+BUČKE+ZDENKA
-POLENTA+MLEKO+BANANA
-POLENTA+POR
-POLENTA+SUHO SADJE
-POLENTA+KOLERABA+CVETAČA
-POLENTA+BROKOLI+K.SMETANA

-JABOLKO+ROZINE
-JABOLKO+NARAVNI SOK SKUHANO+JOGURT IN KOSMIČI
-JABOLKO+KORENČEK
-JABOLKO++HRU KA+BANANA+P ENIČNI IN OVSENI KOSMIČI
-JABOLKO+BANANA+SKUTA
-JABOLKO+BANANE+KEKS
-JABOLČNA ČEŽANA S PI KOTOM
-JABOLKO+RIŽ
-JABOLKO+SLIVE
-JABOLKO+HRU KE
-JABOLKO+SUHE MARELICE
-JABOLKO+JOGURT
-JABOLKO+BOROVNICE

-BANANA+RIŽ+MLEKO
-BANANA+PI KOTI
-BANANA+ŽITNE KA ICE
-BANANA+KIVI
-BANANA+BUČKA+KEKSI
-BANANA+SKUTA

-GRIZ
-GRIZ+JABOLKA+MARELICE
-GRIZ+PI KOT
-GRIZ+BANANA

-KUHANA ZELENJAVA+ZDENKA SIR
-ME ANA ZELENJAVA+SMETANA
-ZELENA+KOLERABA
-BROKOLI+KORUZA IZ KONZERVE
-STROČJI FIŽOL+KROMPIR+BUČKA

- ŠPINAČA+KROMPIR+SMETANA
-ŠPINAČA+POLENTA
- ŠPINAČA+CVETAČA+KROMPIR
- ŠPINAČA+K.SMETANA+OVS. IN PROS.KOSMIČI

-JOGURT+SADJE
-JOGURT+BOROVNICE+OVSENI KOSMIČI
-SKUTA+KAKI
-SKUTA+BANANA
-SKUTA+BOROVNICE

-BUČA ORANŽNA+KROMPIR+KORENČEK

-OVSENI KOSMIČI+SUHE MARELICE+ROZINE-skuhamo
-OVS.KOSMIČI+JABOLKO+SUHE SLIVE-skuha
-OVS.KOSMIČI+ROZINE+BANANE
-OVS.+PROS.KOSMIČI+ PINAČA+K.SMETA.
-OVS.KOSMIČI+JOGURT+BOROVNICE
-OVSENI KOSMIČI+MLEKO

-AJDOVA KA A+MLEKO
-AJDOVA KA A+ME ANA ZELENJAVA+MESO
-AJDOVA KA A+POR
-AJDOVA KA A+ČEŽANA
-AJDOVA KA A+BUČKA+ZELENA+CVETAČA
-AJDOVI ŽGANCI+JOGURT

-PROSENA KA A+MLEKO
-PROSENA KA A+ZELENJAVA
-PROSENA KA A+SUHO SADJE+JABOLKO
-PROSENA KA A+BUČKE

-KUSKUS+BUČKA+CVETAČA
-KUSKUS+SUHE MARELICE+SLIVE
-KUSKUS+BROKOLI+KORENČEK+ZDENKA

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu SonoLei)
Neposredna povezava do sporočila: 916
30.5.2013 14:12:56   
mini86
evo pa smo še mi začeli včeraj z gh..drug teden bomo stari 6 mesecev in se mi zdi ravno pravi čas..

včeraj je pojedla ene 5 žlic korenčka..je kar šlo pa par požirkov vode čez-je nič ne prekuhavam..
danes sem korenčku dodala kolerabo in ni šlo glih neki tko kot včeraj..se ji je kar dvigovalo in se je kremžila..no itak se nikamor ne mudi in kar naj si vzame časuser posted image
jutri pa korenju in kolerabi dodam še krompir..
drugi teden pa dobi že zelenjavno juhico-bom zelenjavo prepražila že na čebuli in proti koncu tedna če bo lepo šlo bo dobila v juhico tudi kakšn topljen sirčekuser posted image

lumani-tud naša začne v spanju jokat-prou šobico nardi..pol k jo pa bobožam je pa ok..včasih če je zravn mene pa vidm da se začne prpravlat jo že prej pobožam in je ok..js si tko predstavljam da kej sanja in je tko..ni pa to nič narobe..

mi imamo pamperske in se ful zadovoljna-kupim jih v leklerku k so pocen..jo pa previjem okol 20h zadnjič in zdržijo brez problema do jutra do 10-10.30 ko se zudi..premočijo al pa ko se pokaka čez dan pride čez samo če ne poravnam tistih robov

sandra kumare pa napenjajo in rajši malo počakaj..al pa lej..probaj in boš videlauser posted image

ma kaj je zdj s temi olji..mi ga je patronažna priporočala, ampak marcelu ga nisem nikoli dajala pa je glih tko zrasteluser posted image matr spet še ena dilema

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 917
30.5.2013 14:52:57   
Bijoux
Sandra_sandra..a gres skuhaš na vodi, če mleka še baje ne smejo?
Naš bi se na trepalnice postavil že samo za jabolčno čežano, če ji slučajno dodam še banano, je pa sploh njami njami user posted image

Glede joka med spanjem sem slišala eno ful zanimivo teorijo..baje naj bi bil sam porod za otroke tako travmatična izkušnja, da jo prav namensko možgani pozabijo, tako kot se mi ne spomnimo kako smo se rodili. Ampak se pa zna zgoditi, da takole v prvih mesecih še kdaj sanjajo porod in da zaradi tega jokajo v spanju. Aleksej se je tudi dostikrat sredi dneva zbudil v histeričnem joku, takrat je najbolj pomagalo, da sem ga vzela k sebi in potem je po večini še pri meni malo podremal. Zdaj pa se je to umirilo.

Naš pa kar ne prebavlja korenčka...ne glede na to ali ga spasiram ali ne, se še vedno pojavi v blatu, medtem ko se ostala zelenjava ne. Včasih je celo tako hudo, da joka ker ga tako močno napenja user posted image Tako da jaz bom za en čas ukinila korenček.

Mini86, si mogoče poskusila z rumeno kolerabo? V kombinaciji s korenčkom je to tako sladka zadeva....še meni je bilo dobro, pa je bilo samo skuhano in spasirano, brez kakršnih koli dodatkov user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 918
30.5.2013 15:11:27   
Mala BB
Evo, novica dneva pri nas - prvi zobek!!!user posted image Čisto malo se ga vidi in že prav dobro občuti, ha ha. Noč je bila katastrofalna in pol mu lepo razlagam, da tako več ne gre, pa se mi mulo lepo smeji nazaj in vidim... No, seveda je bila noč takoj pozabljena.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 919
30.5.2013 15:30:48   
Sadrika
Mini - vsa čast za jedilnikeuser posted image user posted image user posted image po resnici povedano, men se ne bi dalo tolk tipkatuser posted image
Kar se korenčka tiče, ga moj tudi ne prebavlja, pa mi je kolegica rekla, da njena 1-letna hči še vedno neuser posted image . Tud jst sm ga dala iz jedilnika, vsaj za 1x.
Mogoče katera ve kako je z avokadom? Vsepovsod preberem kako zdrav je in zelo primeren za tako starost, ne najdem pa, kako mu ga naj pripravim, a lahko presnega? Si ne predstavljam namreč, da bi ga morala skuhati?
Pleničke pa mi tud uporabljamo DM-ove, podnevi Nature, ponoči pa te navadne njihove, pa se še ni zgodilo, da bi premočle. Je pa res, da noč celo prespi in se ne hrani, tako da zjutraj niti ni tolk težka in polulana. Obiski pa dostkrat prinesejo tudi druge znamke (Hofer, Spar, Pampers, Mueller) pa se še tudi ni zgodilo, da bi premočla ali da bi imel rdečo rito.
Olja - pa še tudi jaz nisem dodala, ampak zgolj zato, ker pozabim user posted image , sem tok evforična v pasiranju, da mi uide, spomnim se, ko že jeva. Si moram prštimat kam bolj pod nos. No, ravno to me je zanimalo Vesper, če lahko kokosovo maščobo, ker te tud mi2 največ uporabljava zase, ker do zdaj sem slišala samo za olivno in repičino, da se sme.

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 30.5.2013 15:31:19 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 920
30.5.2013 15:40:41   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Evo, novica dneva pri nas - prvi zobek!!!user posted image Čisto malo se ga vidi in že prav dobro občuti, ha ha. Noč je bila katastrofalna in pol mu lepo razlagam, da tako več ne gre, pa se mi mulo lepo smeji nazaj in vidim... No, seveda je bila noč takoj pozabljena.

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za prvi zobek! Zdej pa lohk končno potrdim kolegici, da imam prav, da zobki rastejo ne glede na GH. Ona namreč zatrjuje, da zobki začnejo rasti, ko začneš z GH user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 921
30.5.2013 19:59:35   
vesper
mala BB čestitke za prvi zobek user posted image user posted image

olja- mini saj itak, da bo zrasel brez olj, tudi mi smo. Je pa res, da so ta olja zelo koristna za organizem ker imajo zdrave in zelo pomembne maščobe. Sadrika za kokosovo mast ne vem točno, če mu lahko že daš, jaz sem samo tako napisala, da je zelo zdrava. Zaenkrat po moje repično in olivno in je dovolj. Kasneje pa tudi ostalo.

GH- jaz mu sicer dan vsak dan malo po malo, ampak je kakorkdaj. En dan lepo papca, sicer zlo malo poje, drug dan sploh noče itd...ga ne silim. Vsak dan po malo.
Pri korenčku je bilo pri nas isto, da isto ni prebavil in je vse pokakal, učitno je je nekaj na tem korenčku ali kaj user posted image

neonania tudi jaz sem en odvisnik od čokolade. Se prav borim z njo vsak dan user posted image Zdaj sem se celo malo prisilila in mlečno zamenjala z temno in ko se navadiš okusa je prav dobra. Sicer čez kinder bueno je ni user posted image user posted image

lumani- tudi nam se to dogaja. Isto se včasih v spanju ful joka in to traja dokler ne odpre očk. Ko pa me potem zagleda pa je spet vse ok. Pojma nimam kaj bi to lahko bilo user posted image

mini- hvala za te fajn kombinacije user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 922
31.5.2013 8:58:16   
mojca1987
hej hej...
da se še jaz malo oglasim... naša tudi ne mara korenčka.... :)
ima pa zelo rada brokoli.... kakšen dan bi ga pojedla pol lončka a naslednji dan ga samo pljuva ven :)
me pa zanima spanje vašim malih.. naša je do prejšnjega tedna lepo spala da se je zbujala 1-2x na noč. zadnji teden ( od kar ji dajem GH) pa se mi zbuja 3-4x na noč in ob 5ih zjutraj se mi že zbudi. spat pa hodi ob 20.00 vedno po kopanju.
pa zanima me če se vaši mali kdaj po cele dni jočejo? naša ima kr tko na 2 meseca ali na 1 mesec kak dan ko se samo joče. nič ji ne pomaga. zdaj je bilo tako hudo da je izgubila glas.oz bila je čisto hripava. vendar ko je spala je bilo ok ko pa se je zbudila pa spet adijo pamet.

lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 923
31.5.2013 12:46:58   
sandra_sandra
malabbuser posted image user posted image user posted image
mini hvala za recepte
bijoux gres skuhaš z njihovim mlekom..nardiš isto k za flaško če se ti pa preveč zgosti pa lahk z njim redčiš alpa z vodo
danes na meniju polenta s kislo smetano
zgleda da vsi mal jokcajo v spanju..kok je pa to težko poslušat...
HOČEM POMLAD

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 31.5.2013 12:47:37 >

(odgovor članu mojca1987)
Neposredna povezava do sporočila: 924
31.5.2013 14:19:51   
matejad
Jst sem kislo smetano že dala pri bučkah. Koja fora: mleko ne, kisla smetana ja, ne bi vedla user posted image

Obožujemo brokoli in cvetačo! Korenčka pa tud ne more kej prevečuser posted image  Po moje zato, ker malo zagreni, če ni še kej zraven vmešano. Kupljene kašice pljuva ven kot za stavo, doma pripravljeno sadje je pa njamiuser posted image  Pri zelenjavnih kašicah dodam malo olivnega olja.

Mini, recepti so že na listu! Superca si!
Pa malaBB, čestitke za zobka!

Pleničke Pampers, zadovoljna. Sicer je parkrat že ušlo ven - my mistake, kar se pa tiče blata pa itak uide, če ga je full, haha

Jokca v spanju ravno ne, jamra pa.

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Izobrazba
nina42

Katero izobrazbo imate?

Srednjo poklicno (31%)

Gimnazijo (8%)

VIšjo (15%)

Visoko (23%)

Univerzitetno (19%)

Podiplomsko (4%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!