Sadrika
|
Naš "pravega" znamenja nima nobenega, ima pa še glih tok močno vidna t.i.štokljina znamenja na tilniku, temenu, čelu in levi veki, še posebej, če mu je vroče, pa ne vem, če mu bodo ostala za vedno, al bodo pol počasi izginla z leti Kolko vam pa pojejo GH na obrok? Ste kaj vagale, mi2 sva sicer še na začetku, sem pa včeraj zvagala preden sem mu dala bučko s krompirčkom in potem ko je nehal in je pojedel ca.40g, pa ne vem če je to ok, pa če je količina GH primerljiva s količino mlekca, verjetno ne....Sem mu pa najprej dala 60 .ml mlekca, da poteši tisto tahudo lakoto, no pol je pojedel to bučko s krompirčkom, pa je ful lepo jedel, ko pa se je začel stran obračat in ust ni več odpiral, sem pa prenehala in sem mu potem naredla še AM, pa ni hotel več, pa ne vem, če je to zadosti pojedel , al ga še vedno kaj matra od cepljenja, se je pa dons zbudu ob 4h za hranjenje, ko se ponavadi ob 6h, pa pol ob 7h, sam zgleda da se ni od lakote, ker je pojedel samo 70ml, pa pol ob 10h sam 50, me zanima kako bo za kosilo. Kar se špargljev tiče, mislim da ne bi smelo biti težav, se mi zdi kaka druga zelenjava bolj težka, pa je kljub temu priporočajo (brokoli, grah, stročji fižol...). A je kera poskusla s špinačo ali pa avokadom? Kaj vaši niso imeli nobene reakcije po cepljenju? No, sej HB, samo resno razmišljam, da bom naslednjič zelo protestirala, ker zdaj slišim pa vse sorte
|