|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.5.2013 8:51:34   
Žabinčica
Dober dan.

Vidim, da pomlad zelo spodbudno vpliva na bodoče nosečke, tako da niso več bodoče user posted image .

Morskazvezdica čestitke in vse lepo.

Vas bo sploh še ostalo kaj za jesen user posted image ?

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
29.5.2013 9:11:21   
Perzefona*
Ojla user posted image

Spet se javljam po stotih letih user posted image

Kako ste kaj? user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
29.5.2013 9:16:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Perzefona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
   [Brisano sporočilo]
29.5.2013 9:25:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
29.5.2013 9:31:35   
Perzefona*
Michelle1, nasmejala si me za tri dni naprej in za tri dni nazaj user posted image user posted image Komiiii čakam, da me okužite, častim kavouser posted image

Pri meni ni pa čisto nič novega user posted image Tri mesece sem jemala Dabroston, M je vse tri mesece prišla točno, potem se je pa ustavilo, itak. Ko bi mogla dobit naslednjo sem jo čakala 57 dni user posted image pa še ta je trajala potem samo 3 dni.

Na splošno sem pa okej, samo to vreme mi čist preseda. Komi čakam tapravo poletje s tapravimi temperaturami in sončkom cel danuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
29.5.2013 10:36:24   
lila25
žabinčica, upam, da bom tudi jaz med jesenskimi srečnicami user posted image bi blo fino met poleti user posted image tko da še v miru magisterij končam. bomo vidl kaj mi bo jutri g rekla, ker m kar ni in ni že 3 mesceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
29.5.2013 10:40:34   
Perzefona*
Js bi ga imela pa pred poletjem, nekje maja, junija, če si že lahko zmišljujem user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
29.5.2013 10:55:00   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Perzefona*

Js bi ga imela pa pred poletjem, nekje maja, junija, če si že lahko zmišljujem user posted image

tudi jaz sem imela take plane, a se mi niso izšli. Tako, da mi je postalo čisto vseeno, kdaj bo samo da že zagledam tiste črtice na testerjih.

Upam, da bo ta nosečniški virus tudi do nas prišel user posted image user posted image user posted image . To je edini virus, ki bi ga bila zelo vesela

Pa seveda čestitke novi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
29.5.2013 10:58:12   
Perzefona*
Saj vem, je tudi meni čisto vseeno, samo da bo user posted image Ampak ker do zdaj ni bilo nič, lahko spet mal upam na enga mini majčkauser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
29.5.2013 11:18:40   
SweetNovember
morska zvezdica, iskrene čestitke! :) držim pesti tudi za ostale, da kmalu zagledate plusek.

Moji trenutni nosečniški znaki so:
- utrujenost - nenehna
- občasna jutranja slabost
- pomanjkanje apetita
- ponoči me zebe, včeraj sem morala bit pokrita s 3 dekami :)

pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1910
   [Brisano sporočilo]
29.5.2013 12:31:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SweetNovember)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
29.5.2013 14:01:22   
mamica deklicam
kaj smo hecne: najprej hočemo biti noseče, potem pa jamramo, ko imamo nosečniške tegobeuser posted image user posted image

meni je bilo v obeh nosečnostih všeč, ker takrat nisem mogla niti pomisliti na sladkarije, kaj šele, da bi jih jedla user posted image user posted image user posted image . Zato bi bila jaz kar nonstop noseča, bi zelo shujšala na ta račun. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
29.5.2013 14:10:46   
Perzefona*
Babe pač user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
29.5.2013 15:05:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.5.2013 16:49:40   
_pika_
Žabinčica: Tudi midva čakava na konec poletja, tako da ne boš edina.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.5.2013 17:19:03   
Dorotheia
morskazvezdica, iiii sem vesela zate! Očitno bova tam tam. user posted image
Ponavadi ti dajo prvi pregled 8 teden, tam okrog.
Dajte mi povedat, kako ste sploh preživele do prvega pregleda, kjer se dejansko uradno nosečnost sploh potrdi? Jaz sem že cela neučakana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.5.2013 17:42:22   
morskazvezdica
Dorotheia kdaj naj bi imela PDP?si kaj računala?
Jaz imam pregled šele začetek julija,ko naj bi bila že v 9.tednu...bo še dolga do tja...

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.5.2013 18:10:03   
Dorotheia
Jaz imam 20. junija pregled.

Drugače pa sem nekaj računala in mi kaže 2. februar ali 3.februar. Čisto v začetku februarja. Samo itak pa ti potem točno na prvem pregledu, kjer se nosečnost uradno tudi potrdi, povejo točen oz. predviden datum.

Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.5.2013 20:24:08   
*tedy*
morskazvezdica dorotheia čestitkeuser posted image user posted image obema......upam da se vam kmalu pridružimo še ostale......tileuser posted image so zgleda res nalezljivi.....

sem vas komaj vse prebrala , smo bili v Gardalandu in so otroci res uživaliuser posted image user posted image , sej midva tudi če ne drugače ko sva jih lovila okrog in gledala da se kje kdo ne izgubi.....sicer je pa tole kar drag izletuser posted image

user posted image , ampak vsake toliko časa pa prov paše malo na off

Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.5.2013 21:14:07   
morskazvezdica
Dorotheia kdaj pa si imela zadnji dan menstruacije?da vidim če sva blizu user posted image pa kako sem si naračunala.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.5.2013 22:13:22   
Dorotheia
Zadnji dan zadnje menstruacije ali prvi dan zadnje menstruacije? Prvi dan zadnje M je bil 30.4. in je trajala do 5.5.
Drugače sem šla danes še na krvni test (vem grozna sem user posted image ) in je valda potrdilo nosečnost. Tako da je res 100%. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.5.2013 22:30:47   
morskazvezdica
No moja M se je končala 3.5. tako da sva blizu s PDPjemuser posted image

Se loh preseliva že na temo februarke 2014 user posted image mislim da je že odprta pod temami nosečnost-čvekanje v pričakovanju user posted image samo pofočkat se bo treba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
   [Brisano sporočilo]
30.5.2013 0:26:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
30.5.2013 7:40:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1924
30.5.2013 7:52:46   
Dorotheia
Ja, treba se bo pofočkat pri februarkah. Meni v tistem programu pri izračunu poroda pride datum 3.2. ven. Tako da ravno ujamem februar. user posted image
Se pa bom pri februarkah pofočkala po prvem pregledu, da vidim, če je sploh vse ok. Naj mi samo ena prosim pove, ali že pri čisto prvem pregledu dobiš materinsko knjižico ali šele na nuhalni? Jaz bom drugače prvi pregled imela pri enem drugem ginekologu, ne pri svojem, ker je cel mesec na dopustu, tako da ja. Ampak mi ni problem. Je tisti tudi vredu. Samo zanima me, kdaj materinsko knjižico dobim in predvideni datum poroda?

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?