mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili25 Mamica deklicam a tudi ti imaš tako spodbudno okolje? Pri meni je enako! Moja mama mi more še vsakič očitat, da zakaj potem nisem študirala kaj takšnega, da bi bila služba! in kaj delam jaz narobe, če pa ima večina mojih sošolcev in znancev službe Dejstvo pa je, da je prav nemogoče priti do službe brez vez! In še to moraš imeti ''prave'' veze! In potem se najdejo še primerki, ki jim služba tako teži, da bi bili najraje doma, a ko jih vprašaš, da zakaj niso doma in si misliš, da je to res najbolj absurdna želja, ti rečejo, da morajo imeti službo, ker je kamot in sedaj nama še vsi težijo, da zakaj nimava otrok, če sem doma... Niti na kraj pameti nama ne pade, da bi jim šla razlagat, da nama ne uspe... So vsi tako egocentrični, da preko lastnega nosa niti ne vidijo, če pa že, sva pa še vedno stara 5 let in bi nama kuhali kakav. Upam, da nisem preveč zatežena, a ko si omenila starše in taščo, me je kar groza spreletela! moja ima take fore, da padeš na tla. In jaz mona, se pa sekiram še prej, preden pridem tja! če primerjam mamo in taščo, potem imam zlato taščo. K sreči mi ne teži glede službe, samo ne more zastopit, da v teh časih dobiti službo, je živa loterija. Ja in če nimaš vez, potem si mrzel. Če si prebrala vse poste, potem si zasledila, da mene mama ni marala nikoli. Zanosila z menoj je samo zato, da je lahko šla od doma. Sedaj mi niti otrok noče več paziti, ker sta moji baje preveč "žleht". Tako, da če rabim varstvo, najprej fehtam taščo, šele nato njo. Tako bo poleti zelo pestro, ker bom vedno morala vzeti obe seboj, kamorkoli bom šla. Pa ne da ju nimam rada a so tudi pota, kamor grem rajši sama. In tudi paše, če imaš pet minut zase in ni potrebno biti vedno mirovnik in gledat, kaj delata nama pa tašča tudi drugače zelo pomaga: domača jajca, zelenjava z vrta (čeprav imam tudi sama), letos nama bo plačala drva mislim da eno klaftro. Dočim moja mama samo čaka, kdaj bo kaj od mene dobila. Si je že nekajkrat ogledala, kaj imam posajeno na vrtu .
< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 28.5.2013 10:39:24 >
|