|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.5.2013 21:12:13   
lila25
tud jaz user posted image že 3 mesece čakam, odkar sem nehala s kt (sm jih pa 9 let jedla) je ni user posted image pa pijem že dober mesec vsak dan 1 šalco krvomočnice (sm jo kupila na tržnici v lj in je take zelene barve) in 1 šalco mešanice rmana in plahtice, jem maco pa še kar nč. edino belega toka imam sedaj več. merim si tudi bt in gre skos gor dol user posted image v četrtek imam pregled pri svoji g tko da komi čakam, da mi uz naredi in pove kaj je na stvari. upam, da se tole kmal uredi, ker bi tud rada zanosila do novega leta user posted image
držim pesti za vse vas, da čim prej zagledate user posted image

lp

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 7:32:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 8:30:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 9:03:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1879
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 9:07:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 9:14:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.5.2013 9:21:56   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

Dorotheia: Čestitam še enkrat!!!!user posted image
Sama še vedno čakamuser posted image . Danes je že 43 dan. Sem jezna, ker so tolk neredne. Prejšnjo sm čakala 75 dni. Groza. Pol pa vedi kdaj si najbolj ploden. user posted image

Js jo mam pa tko od 20-23 dni in tut nevem kdaj točno sm plodna ker 14 dni pred naslednjo se mnda zgodi O, js mam učasih 14 dni pred naslednjo M še vedno uno taprvo...kdaj se zgodi ovulacija user posted image . Iz ene skrajnosti v drugo res.

lili25 tale čaj krvomočnice k si napisala da so se ti cikli uredili. A ostanejo urejeni tut pol k nehaš pit? Kr vrjetno ne morš to pit celo življenje

No zdej me pa zanima če mi katera zna povedat kaj se dogaja z mano?
kot sm ta mesec verjetno že 3x napisala bom še enkrat da nebo treba keri brskat za nazaj
torej
M 14.5. - 21.5.
user posted image 22.5.
nek čudni rjavkast izcedek 23.5. in 24.5.
in danes spet nek čudn rjavkast izcedek.
S tem da se je BT dvigala takole 22.5.2013 36,3   23.5.2013 36,5   24.5.2013 36,6   pol je pa nisem več merla ker sem bla rahlo bolna in rezultat nebi bil točen.
Torej če vzamemo vsa dejstva, sm po koledarju plodna od 22.5. - 25.5.
po BT sm bla plodna 22.5.2013 (dan preden se BT dvigne ane)
in kaj za enga hudiča so tej čudni izcedki???
Naj pa povem da sm prejšnji teden delala O teste in so bli vsi negativni
ZMEDENA SM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prosm vas za pomoč. Počakala bom še ta krog. Ko dobim M pokličem G in se naročim da vidmo če in kaj mi lahko on pomaga, predlaga ....

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.5.2013 9:34:38   
morskazvezdica
Dobro jutro user posted image

Evo ena user posted image za vse.

Jaz sem pila krvomočnico prejšnji mesec,je zelenkasto rjave barve.

Imam eno vprašanje: danes je 31.dan mojega cikla(M dobim najkasneje na 31. Dan,samo 1x sem jo dobila na 32.dan). No do zdaj je še ni,krče imam že od včeraj zjutri...pa še to ne trajajo dolgo,pa prenehajo. Kot sem že napisala sem delala test s FS trakcom v soboto,pa je bil negativen. Danes zjutraj sem si merila BT,ki je bila 37,2. Opazila sem da imam še vedno beli tok. Čeprav to verjetno ne igra kakšne posebne vloge. Doma imam še digitalni CB test,vendar ga ne upam še delati,da ne bi bila razočarana. Prsi me malo zabolijo,če res pritisnem nanje. Drugih znakov ni. Edino da mi cukr sploh ne paše tok kot po navad pred M.
Zanima me koliko časa vas mučijo PMS krči da potem priteče user posted image ?

Hvala user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.5.2013 9:36:31   
mamica deklicam
3sonček3

jaz nimam pojma, kako naj ti svetujem. Mogoče ti bo znala katera druga odgovorit, drugače pa kakor si napisala, pojdi do svoje G.

michelle1

še tebi hvala za malo vzpodbude. Najhuje je, da se ne morem opreti na nobenega od domačih. Z očetom sva se glede moje brezposelnosti že skregala, moja mama je vsa vesela, ker mi gre vse narobe in jima rajši ne govorim o svojih problemih. Ja, prav ste prebrale, mater imam jaz srečo, ker imam tako dobre starše. Tašča pa tudi ne razume, da v tem trenutku služb ni, pa mislim, da sem že na vse konce oddajala glede na svojo izobrazbo in izkušnje.

Čez poletje bom imela obe hčeri doma, ker našo enoto vrtca zaprejo in bi bilo potrebno voziti hči drugam. Z rezervacijo pa še dodatno kar prihraniva, tako da je bolje, da sem oddala rezervacijo, ker bi bila v vsakem primeru praktično skoz doma. Jo bomo dali tudi malo na počitnice, poleg tega ima pa mlajša še družbo user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 10:22:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 10:30:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.5.2013 10:34:07   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: lili25

Mamica deklicam a tudi ti imaš tako spodbudno okolje? Pri meni je enako! Moja mama mi more še vsakič očitat, da zakaj potem nisem študirala kaj takšnega, da bi bila služba! in kaj delam jaz narobe, če pa ima večina mojih sošolcev in znancev službe user posted image Dejstvo pa je, da je prav nemogoče priti do službe brez vez! In še to moraš imeti ''prave'' veze! In potem se najdejo še primerki, ki jim služba tako teži, da bi bili najraje doma, a ko jih vprašaš, da zakaj niso doma in si misliš, da je to res najbolj absurdna želja, ti rečejo, da morajo imeti službo, ker je kamot user posted image in sedaj nama še vsi težijo, da zakaj nimava otrok, če sem doma... Niti na kraj pameti nama ne pade, da bi jim šla razlagat, da nama ne uspe... So vsi tako egocentrični, da preko lastnega nosa niti ne vidijo, če pa že, sva pa še vedno stara 5 let in bi nama kuhali kakav.

Upam, da nisem preveč zatežena, a ko si omenila starše in taščo, me je kar groza spreletela! user posted image moja ima take fore, da padeš na tla. In jaz mona, se pa sekiram še prej, preden pridem tja! user posted image

če primerjam mamo in taščo, potem imam zlato taščo. K sreči mi ne teži glede službe, samo ne more zastopit, da v teh časih dobiti službo, je živa loterija. Ja in če nimaš vez, potem si mrzel.
Če si prebrala vse poste, potem si zasledila, da mene mama ni marala nikoli. Zanosila z menoj je samo zato, da je lahko šla od doma.

Sedaj mi niti otrok noče več paziti, ker sta moji baje preveč "žleht". Tako, da če rabim varstvo, najprej fehtam taščo, šele nato njo. Tako bo poleti zelo pestro, ker bom vedno morala vzeti obe seboj, kamorkoli bom šla. Pa ne da ju nimam rada a so tudi pota, kamor grem rajši sama. In tudi paše, če imaš pet minut zase in ni potrebno biti vedno mirovnik in gledat, kaj delatauser posted image

nama pa tašča tudi drugače zelo pomaga: domača jajca, zelenjava z vrta (čeprav imam tudi sama), letos nama bo plačala drva mislim da eno klaftro. Dočim moja mama samo čaka, kdaj bo kaj od mene dobila. Si je že nekajkrat ogledala, kaj imam posajeno na vrtuuser posted image .

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 28.5.2013 10:39:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 10:45:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1888
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 10:58:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.5.2013 11:41:57   
3Sonček3
No ko govorite o taščah bom pa še js nekej povedala. Imam res daleč najbolšo taščo. Ampak tako kot pravi lili25 včasih njena dobrota postane zadušljiva, ampak sem ugotovila da je to takrat ko sm js neki našiljena. Tko da HB obstajajo tut dobre tašče in upam da bo živela še vsaj enkrat tolk k do zdej.
Js nevem kok je s temi čaji brala sm sicer neki o krvomočnici ja da med nosečnostjo ni priporočljiva in če zanosiš in tega ne veš pa čaj še vedno piješ je lahko rizik zarat krčenja maternice al kako že zato se s tem ne upam igrat. Če je tale čaj rmana bolj ugoden bi raje poskusla tega. Kje se ga pa da dobit? Kr na ljubljansko tržnico glih nebi šla sm zarat tega čaja. Če ga majo v Sanolaborju bi mi blo dost bližje.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
28.5.2013 13:42:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.5.2013 19:17:35   
_pika_
Sem bila danes v Sanolaborju. Imajo tudi rmanov čaj. Jaz sem kupila krvomočnico, da sem 100 %, da je prava. user posted image

Moje user posted image kar še ni. Ne vem kdaj ima namen prit, jo že nestrpno pričakujem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.5.2013 19:44:03   
lila25
jst sm tud novo dozo krvomočnice dans v sanolaborju kupila, so jo končno dubl po dveh mescih user posted image kako jo pripravljate? jst sm mal zmedena, kr na škatlici piše, da se pusti stat 5 min, tetka na tržnici mi je rekla pa 10 min user posted image a je nijno treba hladno pit? pika upam, da se nama vrne m user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.5.2013 19:53:15   
_pika_
Lila25: Jaz dam eno čajno žličko (s kupčkom) v vrelo vodo (2 dl) in pustim 10 min. Pijem pa mlačen čaj.
Tudi jaz upam, da naju čimprej obišče.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
29.5.2013 7:18:58   
3Sonček3
Dobro jutro!
Js sm se odločla da nebom čakala na naslednji krog ampak bom že kr danes poklicala ginekologa pa upam da me bo lahko čimprej naroču. Take rjavkaste nitke se mi vlečejo ni nekega kapljanja tok da res nevem.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.5.2013 7:23:36   
morskazvezdica
Dobro jutro.

Rada bi sporočila da sem danes zagledala + na CB user posted image

Navijam za vse vas da se mi pridružite pri februarkah 2014 user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
29.5.2013 7:31:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu morskazvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
29.5.2013 7:48:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1898
29.5.2013 7:56:23   
darhaha84
Najprej čestitke morskazvezdica, želim ti srečno in zdravo nosečnost, s čimmanj slabostmiuser posted image
Zdaj pa jaz častim eno user posted image ker sem danes kot bi me povozil vlak.
3Sonček3 - res bo najbolje da greš kar zdravniku in boš videla pri čem si. user posted image
Zdaj si pa še eno tapravo user posted image  privoščim pol pa moram delat. Zadnje čase imam ful gužvo, da se kar ne vidim ven . Saj se ne smem pritoževati, ker ne vem koliko časa bom še imela službo. No, pravijo da do konca leta še vrjetno, pol bomo pa videliuser posted image
Edino poglrešam E. ker ga zjutraj odpeljem v vrtec, pol pridem domov pa šele ob 18ih, oz. včeraj šele 19:30, pa še nahišo moram iti pospravit malo za delavci... Saj bo...user posted image  Ta situacija tudi ne bo večnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
29.5.2013 8:39:31   
morskazvezdica
Hvala vsem za čestitke user posted image

Katera ve kdaj ti da ginekologinja datum prvega pregleda? Seveda vam bom poročala o moji nosečnosti user posted image

Še vedno navijam za vas user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?