betricija
|
pišanec srečno v novem postopku mladika..načeloma samo reš priporoča aspirin 100, pa tudi tega ne vsaki..eni ja, eni ne. ko sem jaz v ljubljani spraševala o aspirinu 100, so rekli, da je to larifari...je pa tako, da probat ni greh, če ženske že ne vem kaj vse jemljemo za eno lepo celico, ki bi prišla na svet čez 9m potem tudi tisti aspririn za 14dni ne bi škodil.moji tamali ni. mišamaša, srečno jutri. otroka nisem jemala s seboj na punkcijo, na ET pa ja. če bi do njega prišlo, bi jo moj imel v naročju. je bil še prav vesel tamale, se je pogovarjal z njo kot dedek z vnukinjo. mu je začela razlagat, da jo kolen uava. ker sva ji prej rekla, da gremo do zdravnika pa da mu more rečt "hvala stric" (kao hvala za to da obstajam), pol je bil pa samo kolen auva ker je mislila, da jo bo pregledal, se je 2min prej na stolu malo podrgnila, ker ne more biti 1sek pri miru..ma čist je bil raznežen, se mu je videlo, da mu je bilo kar hudo, še bolj kot nama, da ni uspelo...bo pa naslednjič, če bomo šli. sem potem včeraj v postelji ugotavljala, da bom že ornk starina na jesen...bomo videli... cebelica, super za špikanje, kar naj bo, sploh pri zamrznjenčkih je to znak, da se nekaj dogaja.sploh če nisi imela pred ovulacijo hormone in si jih samo sedaj dobila ko so ti naredil ETZ. jona klara..nič ni rekel..najprej me je že na mizo pošiljal, potem pa zagledal otroka in rekel, naj se vrneva, da ni žal nič. da ne ve kaj je narobe, da se doma ne zgodi nosečnost...pa daj stari ne me hecat, potem ne bi delal ICSI a ne?? no zmenili smo se, da grem na jesen v nov postopek, najprej mi je hotel dati puregon, pa sem rekla, da ga ne želim in da bi rada probala spet z merionalom, mi je pa dal 5 enot..jaooooo, a je sploh že imela katera tako močni stimulacijo??sedaj me je strah, da me na zafura do amena, ker to je res velika doza. pa sedaj se obremenjujem s tem,da bom potem še starejša, ker zihr ne bom šla čez 3 mesece v akcijo, pa potem kaj je s temi hormoni, ker mami je prebolela raka na dojkah in sem potencialni kandidat in pri tolikih hormonih...imam potem raje enega otroka, pa da ga vidim odraščat kot pa...ah, črne misli, jbtg, pride za tabo...grem pa koenc tedna v avstrijo po tablete.bova oba sedaj jemala...profertil za njeg ain mene..mogoče pa res kaj po naravni poti uspe. ja, na morje gremo, mene sicer vleče da bi šla še malo bolj proti jugu, bomo videli kako bomo z dopusti pa če dobim kakšno pocen varianto. jonči..a kaj veš kaj je s S*? željica..hvala...lej, isto hudo mi je kot je bilo tebi, ko si zagledala pluska, potem pa se ti je M vlila..samo, da sem jaz z dejstvom seznanjena že 14 dni prej in niti ni tako velikega razočaranja...glede na to, da sem v prvo zanosila šele po 5icsi, bi bil resss čudež če bi sedaj takoj. aleda, nič ne bodo ugotovili, reško ne ugotavlja , v ljubljani pa tudi niso, ko mi 3x ni prišlo do ET..tako da tukaj je čisto igranje loterije.upam, da ti zadeneš vsaj lotko6 (z enim) če ne sedmico (z dvojčki) delfinček, pojdi na samoplačniški test nosečnosti. boš najbolj zihr koliko je hormon. če je ta prisoten, se ti pa kri še ne vlije, pojdi potem na krvnega ko si na kliniki naročena, oz. če si pri rešu pojdi čez 3 dni ponovno, če se podvaja, si srečka nosečka, drugače pa nikar ne obupaj, pojdi v nove boje z nekaj znanja in izkušenj, pa bo naslednjič uspelo. dekca...ti pa prste res stran od testa..hehe pa srečno do konca
|