|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
26.5.2013 9:06:17   
podokina
dekca,čestitke za uspešen transfer,pikici je najbolje pri tebi,res ne vem zakaj bi pri enem zarodku čakali na transfer na 5.dan,to delajo pri večih da lahko potem izberejo najboljšega
Mila, mislim da so bili pri meni vodilni folikli veliki dobrih 20 cm,niti ni meril sam pogledal je in rekel jaja jaja zvečer bo stopkauser posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.5.2013 9:09:36   
mila27
Pišanec čestitke za prvo špikco, zdaj pa veselo naprej. Jst mam tudi menopur in diphereline, dans je že moj 8.dan špikanja, jutr še eno , v tork k reškotu na uz, da vidmo a pade stopka. So bli včeri na uz veliki okrog 14,8 mm. naj ti lepo rastejo foliklčki.

A maš prvič ta zdravila al kako? me malo zanima kako in kdaj si mela prvič punkcijo, kolkor sem malo zasledila je to tvoj drug postopek a ne da?

Punce naj vaš čakajo dans pluski, če katera dela test.
Beatricija in tamala86 a jih že grejeta, dajta nam sporočit!

papa

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.5.2013 9:11:09   
mila27
Podokina hvala za odgovor, ja v torek še en uz, potem pa upamo na stopko!

Dekca čestitke za pikico, lepo jo grej naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.5.2013 9:25:36   
podokina
jest sem imela zdej že tretjič postopek s temi zdravili in dvakrat sem imela punkcijo 12.dan,tokrat pa 13.,mi je pa zdej nazadnje dal zadnje dve doze namesto menopurja gonal,ne vem zakaj nisem spraševalauser posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.5.2013 9:41:17   
pišanec
Mila27
Ja, to je najin drugi ICSI postpek. Prvič sem imela 150 enot Puregona, zdaj pa imam Menopur. Ne vem sicer, zakaj točno je spremenila.
Prvič je bila punkcija 12 dan, imela 10 celic, 3 so počakale do 5. Dne, ko je bil transfer.
Upam, da bo tudi Menopur uspešen...
P

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.5.2013 10:47:08   
Aleda
Mene pa zanima kaj pomeni da so celice triploidne? Degenerirane so pa verjetno take ki se ne razvijajo več al kako?

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.5.2013 11:07:49   
jona klara
betricija- čakam na novičke, upam, da že greješ pikico ali 2!upamuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.5.2013 11:12:40   
špica84
Piščanec jaz sem imela menopur tri leta nazaj.Sem bila pa zelo pridna kura.Sem imela 24 celic,ki so pa bile žal slabe.Tako da so zame ostale le dve,ki so mi jih potem ustavili.Danes pa zraven mene regla ena dvo letnica.

Jona kako si mi :)

Beatricija upam da se tisto uresniči in da boš čez 14 dni nam povedala najlepšo novičko

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.5.2013 11:19:17   
jona klara
špica- tako tako, čakam na sredo kaj bom zvedela zakaj me tja vabijo, sicer sem pa na ta račun umetnih oplod. izgubila službo v zdravstvu, ki je bila za nedoločen čas, tako, da jupiii naše zdravstvo in ta zdravik ki je podpisal hipokratovo,,,,,bruhati ampak se ne odpoovem otroku zaradi enega denaro posestneža, kajti še vedno upamo, da še bo ena štručka enkrat, nekoč....kaj pa ti pa otročka

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.5.2013 11:20:20   
dekca

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Mene pa zanima kaj pomeni da so celice triploidne? Degenerirane so pa verjetno take ki se ne razvijajo več al kako?

Ima tri komplete kromosomov, gre pa za mutacijo, ki nastane pri delitvi in združevanju celic.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.5.2013 13:13:20   
tamala86
čao!

imam zelo lepe novičke...od 5 celic, so se 4 oplodile, dve so mi vstavili, 2 pa upam, da počakata do torka, da jih zamrznemo.sem čist vesela...tolk jih še nisem imela.največ sem imela 2 zarodka od 3 celic. je pa pri meni vedno tako, da se ena ne oplodi. upam da bo vsaj kakšna zmagovalna!
Test delam 9.6. Jemljem pa sedaj aspirin 100, estrofem in prometrium. V prejšnjih postopkih sem imela vedno samo prometrium. Upam, da bo ta zadnji...ker bo uspešen.:)

Čestitke tistim, ki je uspelo, tistim, ki vam ni, pošiljam objemčke, ostalim pa veliko sreče!

LP;)

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
26.5.2013 13:38:56   
jona klara
tamala- user posted image zauser posted image user posted image naj bo res zadnjič in uspešno

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.5.2013 13:45:13   
betricija
bravo tamala za toliko oplojenih celic. naj bo pri tebi uspešno, da dobiš še enega lepega otročička. pa stiskam pestke za zamrznjenčke

nič, pri meni ni prišlo do ET. isto kot v ljubljani. od 5 so bile vse razen ene nezrele...torej, stopka prezgodaj ali pa so mi že kaj popokali..občutek v trebuhu je bil podoben kot takrat v ljubljani ko je bilo isto nezrele celice..takrat sem prepozno dobila in je šlo večina preč..kaj je bilo tokrat narobe...ne vem, tudi ne bom ugibala. mogoče moja teža, vsekakor starost.
bomo videli če gremo na jesen v nove boje. dobila sem že recept za merional...moram vse skupaj prespati.

sem pa srečna, da imam en zakladek že doma, očitno je bil ta zaklad čudež.

no..stiskam pestke še naprej za vse vas

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.5.2013 13:55:22   
mladika
Tamala86 čestitke za user posted image user posted image .Pridno jih grej!!!
Betricija...žal mi je da te ni pričakala nobena pikica...si sploh ne morem predstavljat kak ti je pri srcu.Naj ti bo tvoj čudežek v tolažbo!!

Mene pa neki zanima,a to vse punce morte jemat aspirin 100 al samo Reševe pacientke?!?

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.5.2013 14:11:12   
mišamašaa
tamala86 čestitkeuser posted image . daj mi povej kaj je to estrofem in zakaj ga jemleš?a to ti je reš dal?

betricija...ma joj no...user posted image

A sta imele otroke sabo na transferju?Kdo jih je pa čuval?K če lahko ga bom jaz tud vzela.
s sabo.

željica a sva se zgrešile zutraj. si bla na wc-ju, k sem jaz že domov šla?

Danes prva pri rešuuser posted image , zvečer stopka.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.5.2013 16:20:47   
cebelica12
Pozdravljene punce!

Kako ste kaj v takem deževnem dnevu?
Imam eno vprašanje.
v ponedeljek 20.5. sem imela transfer enega pingvinčka, pa me zanima sledeče:
kolikim izmed vas je uspelo zanositi z zamrznjenčkom in ali so res tako slabe možnosti? meni so vstavili zarodek, ki se je razvil šele v šestem dnevu, sluznica je bila zelo vredu.
IMam pa problem, že dva dni čutim v jajčnikih špikanje in občutek prihajajoče menstruacije. Menstruacija pa baje ne more priti zaradi jemanja estrofema, ki ga jemljem. JE TO RES? nimam izkušenj s tem, in žal nevem.
Moram povedati tudi to da ni bilo vmes nobene krvavitve, na vodo pa hodim nenormalno pogosto.

Prosim za odgovor.

VSEM ŽELIM VELIKO SREČE user posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.5.2013 17:18:34   
maj4
cebelica12: mislim, da je to špikanje posledica vseh hormonov. Mene vedno špika: pred ET in še kasneje. Držim pesti in srečno!

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 292
26.5.2013 17:55:00   
coala
cebelica12,z zamrznjenčki niso nič slabše ožnosti,saj kolikor jaz vem od drugih punc tukaj jim je veliko uspelo z zamrznjenčki,s svežimi zarodki pa ne,estrofem res prepreči menstruacijo,šele po nekaj dnevih prenehanja,če postopek ni uspešen ,dobiš menstruacijo.Držim pesti zate,zamrznjenčki so pravi borci,saj morajo preživet odmrznitev kajne user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 293
26.5.2013 19:20:30   
cebelica12
hvala za odgovore, jaz imam še vedno upanje, jutri je 8 dan od et-ja, vključno z dnevom et-ja. še vedno sem napihnjena, na vodo grem nenormalno pogosto, za mene je to čudno ker skoraj nič ne pijem. prsa me čisto nič ne bolijo, samo znaki prihajajoče menstruacije.
sem pa ta teden izredno zaspana in utrujena, mi je pa tudi imunski sistem totalno padel. mislite da je še vedno upanje?

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 294
26.5.2013 20:30:31   
maj4
cebelica12 znaki so lahko posledica vseh hormonov, ki so v telesu še vedno prisotni, čeprav jih ne jemljemo več. In lahko so zelo zavajujoči. Ravno takrat, ko mislimo "sedaj pa je", se potem izkaže drugače. Tudi ravno obratno se zgodi mnogim puncam. Redke res začutijo, da to je pa to. Zato lepo prosim, ne še obupat. Počakaj na 12. dan in naredi test. Takrat bo že bolj jasno. Pa kar pogumno!

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.5.2013 22:45:50   
jona klara
betricija- jojjjjj ne morem verjeti no, pa zakaj.HUDO, HUDO, nimam besed.KAJ PA TI JE REKEL Reš?potolaži se in ne obupat.Sedaj se odpočij, razmisli in pol v nove boje.Bodi pa srečna , da imaš doma čudovito deklico, meni je to tudi v tolažbo, zadoščenje in srečo.se slišiva, bodi močna in pojdite na morje, tam ti fsjn razpiha glavo in je bolje.objemčki

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 296
26.5.2013 23:04:14   
željica
'cer!
Tamala86, super za user posted image user posted image ! Drzim pesti, da ostaneta vseh 9 mesecev pri tebi! Kmalu se ti pridruzim v trepetanju!
Betricija en velik user posted image ! Si sploh ne predstavljam kako ti je. user posted image
Misamasa, ja tocno to se je zgodilo. user posted image Odkar me je Res okregal, da ce nisem sla nic na vc pred UZ-jem, ker se je slabo videlo folikle, grem najprej na vc preden grem not. Slisala sem tvoje korake a sem bila prepozna. Si bla pa zgodna danes. Kako kaj tvoji foliklcki? Meni so kar napredovali. Rekel mi je se, da imam na levi en lep . . . . , ne vem kaj, sem pozabila, pa sem rekla da si moram zapomnit. Kaj se lahko nahaja tam doli razen foliklov? user posted image
Tudi pri meni je danes ze padla stopka, v torek pa na "mucenje".
Tiste, ki pijete krvomocnico, a jo pijete do transferja?

Srecno vsem pa se pisemo! user posted image

Lahko noc!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.5.2013 8:17:07   
Aleda
betricija-user posted image držim pesti da ugotovijo kaj je narobe in te bojo v naslednjem postopku pričakali lepi zarodki.
tamala- lepo grej user posted image user posted image in naj bo test pozitivenuser posted image

Jaz pa nič posebnega, sem doma na bolniški, uz v lj. imam šele 6. 6. tak da je še daleč... znakov pa prav nobenih, ne vem a se kaj dogaja al ne... ne spomnem se od zadnjič kako je blo.

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.5.2013 9:12:41   
jona klara
betricja- v mislih s tabo

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.5.2013 9:24:33   
delfincek85
Zivjo punce,rabim vaso pomoc danes je moj 12 dan po transferju. Vceraj in v soboto sem imela rjav izcedek. Danes pa sem naredila test first sing in je druga crtic rahlo obarvyna vendar ne tako mocno kot 1. Ali ima katera izmed vas take izkusnje. Jaz sem bila prepricNa da se priprVlja user posted image ampak sedaj pa sem ponovno dobila upanje

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?