|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
28.5.2013 14:08:35   
mila27
še nekaj sem pozabla vprašat na podlagi česa se odločijo za dan prenosa. A samo kolko celic je šteje al kako.

lp

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.5.2013 16:27:41   
mišamašaa
željica ne sekiraj se.moja kolegica je imela samo enega in tisti je bil taprav. ah jaz pa mislim, da kile niso krive, ker te ni nč preveč skupaj. jaz sem jih 2 leti nazaj imela 6 manj, pa sem letos pridelala več celic. verjetno to rečejo zato, ker nevejo kaj bi drugega rekliuser posted image . mene pa kar boli, sem vzela tableto, pa je zdaj bolje. v bistu isto, ko se usedem, pol je pa vredu. ampak bomo potrpeli.

zeusodržim pesti, da bo čim prej, se mi zdi, da potem ko dobiš puregon gre pa ful hitro.vsaj meni je šlo.

mila27nevem kako to, da je bila ona. jaz sem že slišala, da tudi ona dela punkcije. verjetno imata res kakšen razpored kdaj kdo dela. samo sem na forumih brala, da je kao ful groba, pa hladna... ampak ni bila. res je bila prijazna in nežna.
ja stopko sem si jaz sam dala.saj je isto, zmešaš zdravilo in si daš v trebuh.samo, da si jo daš zvečer ne zutraj.
ja mislim, da se za dan prenosa odločijo na podlagi števila, tako mi je uršula danes povedala. da ker jih je tako veliko, čakajo dalj časa, da če še katera slaba vmes propade.in potem ostanejo zares same dobre.
samo sem pa že slišala, da reš pa pravi, da je maternica najbolj naravno okolje za zarodek in da je najbolje, če gre čimprej nazaj. tako, da sedaj pa ne vem. jaz upam, da bo vseeno vredu in, da bo kaj uspelo.
drugače pa jaz sem reševa pacintka - nevem več katera je to vprašala.

no, sem se razpisala. sem zelo zelo srečna ker je ta del za mano, zdaj pa čakanje, čakanje...

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.5.2013 16:32:15   
mišamašaa
aja še to me zanima, kako veš, če imaš hiperco? verjetno bi že vedela a ne, če bi jo imela?

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.5.2013 18:04:59   
željica
Misamasa, iz tvojih ust v bozja usesa! Upam, da naju res vsaj 2 zarodka pocakata in vsaj 1 pravi! Jaz nisem nobene tablete danes jemala, je blo za zdrzat. Jaz sem tudi reseva pacientka in ne vem kako to, da je prisla ursula, sve se obe z miso kar mal ustrasile a je u redu minilo. ;-) Mila, verjetno se bove res videle v cetrtek, imam 8.30 a bova sigurno ze ob 8 tam. Mal se opisi, da te bom spoznala. Jaz mam daljse svetlo rjave lase.
Ostale, kako ste? Kaksni novi znaki?

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 329
28.5.2013 19:29:41   
bebicaa
Misamasaa znake hiperce bi najverjetneje cutila. Lahko se pojaviji ze pred transferjem ali pa po. Izredna napihnjenost, slabo pocutje, povecanje teze,...so znaki hiperce. Jaz se kr bojujem iz dneva v dan user posted image . Sploh si ne predstavljam, da moram v sluzbo s tem trebuhom saj se za oblect nimam nc user posted image , bodo mislil da sem cez noc zanosila user posted image

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.5.2013 20:50:03   
dekca
Hlače so tudi meni vse preozke, pajkice so še ok. No, ne zaradi hiperce, ampak od transferja dalje sem malo balončkastauser posted image . Teže sicer nisem preverjala, ker se že leta ne tehtam (to naredijo samo v ZD), je zame bolj zdravo.

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.5.2013 20:51:01   
delfincek85
Zivjo
Aura . Kako kaze pri tebi ali je tecka prisla ali je ni.
No pri meni je pa tako zjutraj se mi je zacel pojavljati krvavi izcedek,ki je prisoten ze cel dan. Zjutraj sem ponovils test CB in je pokazal mocen plusek. Takpj sem klicala ginekologinjo in je rekla da ce imam v cetrtek pregled ljubljani naj pocakam do cetrtka da mi ne more nic rect. Hotela sem iti samplacnisko ns krvnega vendar bi bili razultati sele naslednji teden,tako da je potem vseeno ce pocakam do cetrtka.
No potem pa sem klicala se v ljubljano pa so mi rekli da ce se mi vlije mi ni treba pridet ce ne naj pa pridem. In sedaj sem cist zmedena,k sm jim povedala da imam krvave izcedke
Tako da sploh nobenga ne razumem me je pa zelo strsh na ni slucajno IM nosečnost.

Za vse ostale pa drzim prstke

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.5.2013 20:54:43   
delfincek85
Zivjo
Aura . Kako kaze pri tebi ali je tecka prisla ali je ni.
No pri meni je pa tako zjutraj se mi je zacel pojavljati krvavi izcedek,ki je prisoten ze cel dan. Zjutraj sem ponovils test CB in je pokazal mocen plusek. Takpj sem klicala ginekologinjo in je rekla da ce imam v cetrtek pregled ljubljani naj pocakam do cetrtka da mi ne more nic rect. Hotela sem iti samplacnisko ns krvnega vendar bi bili razultati sele naslednji teden,tako da je potem vseeno ce pocakam do cetrtka.
No potem pa sem klicala se v ljubljano pa so mi rekli da ce se mi vlije mi ni treba pridet ce ne naj pa pridem. In sedaj sem cist zmedena,k sm jim povedala da imam krvave izcedke
Tako da sploh nobenga ne razumem me je pa zelo strsh na ni slucajno IM nosečnost.

Za vse ostale pa drzim prstke

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.5.2013 21:50:26   
tamala86
Čao!

čestitam napalmica za 2 srčka! srečno vseh 9 mesecev!

Pri nas pa nič posebnega...dobila sem kilo, dve. čez trebuh sem napihnjena, so hlače tesne :) ampak tud ni sile. Samo prsi me bolijo pa ogromne so, pa še to me ne boli skoz. tko da na znake se sploh ne zanašam več, ker je vedno drugače. Sicer je pa še prekmalu, saj je komaj 2. dan po ET. Upam, da se kaj dogaja in se prime vsaj en. Za zamrznenčke pa tud upam, da kaj bo...če so, so jih danes zamrznili in dobim pošto. jutr zihr čakam poštarja!:)

Vsem veliko sreče v postopkih. Navijam za vse!

LP;)

(odgovor članu delfincek85)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.5.2013 7:58:54   
Aleda
mišamašaa, željica- super za punkcijo, naj vaju pričakajo lepi zarodkiuser posted image

dekca, tamala- navijam za pluskeuser posted image user posted image naj vama hitro mine do testa

napalmica- jaz sem imela pa 3. 5. ET, punkcijo pa 30. 4. UZ imam naslednji četrtek in seveda komaj čakam da vidim kaj bo... a pri tebi sta bla že vidna srčka? Se spomnim da pri prvi nosečnosti ko sem šla na uz, je bla vidna sam vrečka (srčka še ni blo). Ma rok določjolahko še potem, glede na nuhalno, sam velik se ne spreminja, jaz sem si zračunala na ivf kalkulatorju in vem da mi je prvič zračunal prav, pri g. mi je pa zračunala za dva dni kasneje, itak kakšen dan gor al dol, sam da je okvirnouser posted image No zdej mi kaše da sem danes točno 6 teden. Drugače se pa vredu počutim, nimam sploh nobenih znakov ( da bi imela kaj bolj polna prsa), razen včeri me je li mal bolelo v trebuhu na momente, lih zarad tega mi je tak smotano to čakanje, pa še beta je bla tako nizka na začetku.... A ti si imela zelo visoko beto, glede na to da sta dva?

Aura- kako je? Držim pesti da user posted image ni in je ne bo sploh user posted image

delfinček- tudi zate držim pesti da bo vse okuser posted image , čestitke za +, če je le izcedek ni panike, saj pogosto pišejo dekleta da jih majo, pa je vse ok

< Sporočilo je popravil Aleda -- 29.5.2013 8:00:20 >

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.5.2013 9:52:01   
napalmica
Aleda betko sem imela nekaj čez 1200 ja, s tem da je zdravnica takrat rekla, da je pri dvojčkih ponavadi še višja, tako da nisem nekaj ful na to študirala. Potem sem bila v 5 tednu pri svoji G, da mi izključi IMN in je ona že takrat videla dve GV, s tem da je bila ena kar očitno manjša... no in v ponedeljek (6t4d glede na punkcijo oz. ZM) smo že videli dva srčka, plodka velika 0,5 cm in lepo sta se videla tudi rumenjakova mehurčka. Glede na UZ so mi zračunali, da sem 6t1d. Zankov tudi jaz nisem imela nobenih, prsi me še sedaj ne bolijo nekaj ful, slabosti so se začele šele prejšnji teden, zvija me pa itak že skoz.... Boš videla, da bo na UZ vse ok!!

Zeuso
, pri dr. Reljiću sva, čeprav sva ga videla le na pregledih pred postopkom, pa histeroskopijo 14 dni pred punkcijo mi je on delal, v postopku sem pa spoznala še čisto vse ostale Mb zdravnike (in vsi so za pohvalit). UZ sedaj mi je delal dr. Došen.

Delfinček, NUJNO moraš it jutri kri dat!!!! Sploh, ker imaš CB pozitiven. Ti povem zakaj (sem verjetno to že kje pisala, ampak bolje ponoviti). V 3. postopku sem začela kar konkretno krvaveti, tako da sem bila prepričana, da je prišla user posted image , pa sem vseeno naredila CB in je pokazal tak čuden nezanseljiv plus. Pa sem šla zato vseeno na krvnega in glej.... beta 129. Me naročijo drugi dan, zrasla na 270, čez dva dni 666, u glavnem rastla je, jaz pa sem krvavela. In potem naredijo UZ, kjer se ni videlo nič, betka je pa skakala dol in gor med 500 in 600. In diagnoza - IMN!!! So mi naredili abrazijo maternice najprej, ker so še vedno mislili, da je mogoče pa SS, ampak je hormon še vedno vztrajal tako, da sem na koncu dobila citostatik Methotraxat v žilo. So rekli, da je bila nosečnost neznane lokacije, no vsaj jajcevoda imam še oba.
Ne govorim, da je to pri tebi, hočem samo opozoriti, da je to ena izmed možnosti in IMN v postopku sploh ni tako redka, kot nekateri mislijo. Zato pojdi in daj kri!!! Držim pesti, da bo vse ok!!

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.5.2013 14:29:40   
*Aura
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!betaHCG 362,2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE MOREM VERJET, JE RATALO!!!!!
Z mojim dragim sva tako v šoku, da ne verjameva!!!!!!!

Nauk: Nikoli ne delaj cenenega testa (Duchesse iz DM) že 11 dan po ET 5 dan...ker ne kaže pravilno!!! Treba počakat do konca. Sicer, od nedelje pa imam ful rjavega izcedka, ampaka M ni!!!!!!!!

delfinček85 lej...ne vem, počakaj do četrtka in čim bolj poležavaj. Meni je danes sestra rekla, da ker imam ful rjavega izcedka naj ful ležim. No, hotela me je dati na bolniško, ma sem rekla da ne, itak nimam dela, da prekladam žaklje user posted image

Hvala vsem, ki ste se na ta dan spomnile name in držale pesti!!!!!!

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.5.2013 14:51:18   
delfincek85
Aura. cestitam ful vesela da ti je uspelo user posted image user posted image user posted image kdaj pa imas sedaj uz.
No jaz pa danes nimam vec izcedkov upam da bo jutri pokazalo da je vse ok.
Pa hvala vsem za spodbudne besede.

Drzim prstke

< Sporočilo je popravil delfincek85 -- 29.5.2013 14:52:26 >

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.5.2013 15:49:15   
*Aura
delfinček85 prvi ultrazvok imam čez 14 dni....ma se moram prej naročit, mi je sestra dala neko telefonsko številko, da pokličem.

Hvala ti!!!!!! Upam, da bo vse ok.
Noooooo...sedaj pa bom vso mojo energijo pretvorila v pozitivne vibracije za vse vas, da tudi ve čim prej zagledate user posted image ali user posted image ali celo user posted image user posted image .

(odgovor članu delfincek85)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.5.2013 16:05:05   
dekca
*Aura, krasno, torej je že za verjeti sestram na kliniki. A si bila do testa doma ali si že šla delat? Jaz sem zaenkrat še doma, ampak po moje bom šla v ponedeljek v službo. No, bom videla, kako se bom počutila.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.5.2013 16:46:31   
mišamašaa
Jst sploh ne sledim več vsem na forumuuser posted image tko, da če katero pozabim, ne se jezituser posted image

delfinček85 držim pesti.

tamala86a si ti imela na transferju otroka s sabo?kaj je rekel reš?

aurahuraaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image jaz se spomnim od prvič, k sem šla kri dat.a ne katero veselje?jst sm tko jokala k toča.user posted image

željicadržim pesti za jutri zjutraj. hitro sporoči kaj se je zgodilo.user posted image

Jaz pa čist neučakana, kje je še nedeljauser posted image

mila27ti imaš pa punkcijo jutri, a ne?držim pesti, da bo 1 tapravuser posted image , pa da bo čim manj boleče vse skupaj.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.5.2013 19:16:07   
dekca
Evo mene od zobarce, me je poklicala, ker je imela danes luknjo. Pa smo zrihtali, ni bilo treba nobene injekcije, ker je bilo tik tak narejeno, bolelo pa prav nič. In še fajn sem se naklepetala. Je pa soseda od Reševe ambulante. Sama pa stanujem za prvim ovinkom.

Neposredna povezava do sporočila: 342
29.5.2013 19:36:03   
željica
Aura, cestitke!!! Zdaj pa le pocivaj! Joj, mene je tako strah, bojim se da se ne oplodi nobena celica. Zivcki delajo 100 na uro! Komaj cakam jutro in kaj bo rekel Resko! Drzite pesti, da bo kaj za ustavit! Misamasa, hvala za pestke! Mila, se vidimo zjutraj!
Lep vecer vsem in se tipkamo jutri!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.5.2013 20:25:53   
Aleda
Aurauser posted image user posted image user posted image čestitke!!

Napalmica- Hvala ti za tolažbo,res upam da bo vredu. Ja super da se je že vse vidlo, da vsaj veš da je ok. A so kaj rekli zaradi nosečnosti, boš verjetno kar na bolniški ker si noseča z dvojčki, ponavadi obravnavajo kot rizično?

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 344
30.5.2013 7:27:06   
podokina
AURA čestitke!!!user posted image
in lepo nosečnost seveda do konca
No pa še jest danes javljam lepo novičko,tudi mi smo zagledali user posted image .Seveda prav dolgo nisem zdržala in sem prvi test naredila že v soboto sedmi dan po transferju in črtica je bila že jasno vidna juhu.
Ponovila sem v ponedeljek in je bla še močnejša danes na 12.dan pa se je že v sekundi pokazala tako da zdej bom pa nehala s temi testki in se prepustila uživanju haha
Tiste ki ste pri rešu a kej veste a pokličem v odinacijo verjetno da se na uz naročim?sem že malo pozabilauser posted image
SMO TAKO VESEEEEELI

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.5.2013 7:58:55   
Aleda
Čestitke pedokinauser posted image user posted image user posted image bravouser posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.5.2013 8:39:24   
maj4
Čestitam vsem puncam!!!! Se veselim z vami in mislim na ostale, ki še čakate. Pri meni zaostaja user posted image par dni in sem naredila testek, a kaže negativno. Očitno delajo živčki pred ivf svoje. Srečno vsem!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.5.2013 8:51:39   
*Aura
Drage punce, hvala, hvala iz srca. Ampak, da vam povem, da sem sedaj tako presrana, da ne bi šlo kaj narobe....da je groza!!!
V bistvu sem od transferja pa do testa vedno delala, celo potepala sem se naokoli s kolegi. Pomislila sem si, da itak če se je ugnezdilo je ratalo, če ne pa nič ne pomaga več.....
Včeraj mi je rekla sestra (kot ste mi povedale), da naj grem k zdravnici po bolniško za 2 tedna....pa sem se odločila, da ne bom, bom raje vse počasi delala, upam da se ne motim....pa je rekla naj počivam, no....

Pošiljam vam velik objem in pozitivne misli!!!

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 348
30.5.2013 9:33:54   
dekca
maj4, moja user posted image je zamujala skoraj en teden, pa je šlo potem vse lepo dalje.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 349
30.5.2013 9:41:14   
ninocka26
Aura jaz sem bila kar lepo na bolniški po pozitivnem testu (no tudi že prej). Je pa res, da imam zelo stresno službo in probleme s previsokim pritiskom. Sem pa takoj fasala roza izcedek, če sem kaj pretiravala. Dokler ni izcedka in se v redu počutiš, potem ni problema in si lahko brez skrbi v službi. Če se ti pa pojavi izcedek je pa bolje, da počivaš doma.
Čestitke vsem za pluse in srčke. user posted image Vas je preveč in si nisem vseh zapomnila.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?