napalmica
|
Aleda betko sem imela nekaj čez 1200 ja, s tem da je zdravnica takrat rekla, da je pri dvojčkih ponavadi še višja, tako da nisem nekaj ful na to študirala. Potem sem bila v 5 tednu pri svoji G, da mi izključi IMN in je ona že takrat videla dve GV, s tem da je bila ena kar očitno manjša... no in v ponedeljek (6t4d glede na punkcijo oz. ZM) smo že videli dva srčka, plodka velika 0,5 cm in lepo sta se videla tudi rumenjakova mehurčka. Glede na UZ so mi zračunali, da sem 6t1d. Zankov tudi jaz nisem imela nobenih, prsi me še sedaj ne bolijo nekaj ful, slabosti so se začele šele prejšnji teden, zvija me pa itak že skoz.... Boš videla, da bo na UZ vse ok!! Zeuso, pri dr. Reljiću sva, čeprav sva ga videla le na pregledih pred postopkom, pa histeroskopijo 14 dni pred punkcijo mi je on delal, v postopku sem pa spoznala še čisto vse ostale Mb zdravnike (in vsi so za pohvalit). UZ sedaj mi je delal dr. Došen. Delfinček, NUJNO moraš it jutri kri dat!!!! Sploh, ker imaš CB pozitiven. Ti povem zakaj (sem verjetno to že kje pisala, ampak bolje ponoviti). V 3. postopku sem začela kar konkretno krvaveti, tako da sem bila prepričana, da je prišla , pa sem vseeno naredila CB in je pokazal tak čuden nezanseljiv plus. Pa sem šla zato vseeno na krvnega in glej.... beta 129. Me naročijo drugi dan, zrasla na 270, čez dva dni 666, u glavnem rastla je, jaz pa sem krvavela. In potem naredijo UZ, kjer se ni videlo nič, betka je pa skakala dol in gor med 500 in 600. In diagnoza - IMN!!! So mi naredili abrazijo maternice najprej, ker so še vedno mislili, da je mogoče pa SS, ampak je hormon še vedno vztrajal tako, da sem na koncu dobila citostatik Methotraxat v žilo. So rekli, da je bila nosečnost neznane lokacije, no vsaj jajcevoda imam še oba. Ne govorim, da je to pri tebi, hočem samo opozoriti, da je to ena izmed možnosti in IMN v postopku sploh ni tako redka, kot nekateri mislijo. Zato pojdi in daj kri!!! Držim pesti, da bo vse ok!!