jona klara
|
betricija- vau, bravo za 5 celic, to je super, sedaj pa se naj vse oplodijo in srečno !ko sem jaz imela 10 celic sem zANOSILA.bodi sproščena in ne razmišljaj da se ne bodo oplodile, jer 5 je veliko,pa saj veš, dasem jaz imela 2 pa je vseeno bil 1 zarodek.bili smo na morju sem se kr odpočila od tega postopka in vsega....na morju dobila klic od profesorja, pa se nisva ujela v kliđcu in potem mesič, da se naj v sredo zglasim v njegovo amb, upam, samo, da ni fsh povišan, ki sem ga dala preveriti, pa mislim, da je to.Glede spontanga ne bo nič, ker v lj ni možno, če še imaš katerega na zzzzs, ker je folk izkoriščal, tu plačal postoprk pol pa so od zavarovalnice terjali denar in sedaj već tega ne dovolijo.IMAM NAPOTNOCO ZA KRATEK PODSTOPEK MENOPUR 4 AMPULE, ČE ŠE BOM ŠLA JESENI V LJ, ČE BOM ŠLA PA K REŠU BOM PA VIDLA KAJ BO IN ČE MI BO ON SPLOH VŠEČ, VSE KAR ČUJEM mi je daleč od tega kar sem imela z profesorjem v lj, ki je res človeški in čuten za vse te stvari, mene on ni nikoli nakuril ali ponižal, samo njega več ne bo in se bo treba odločiti ali k Požlep ali k Rešu......no v sredo pač grem v lj v njegovo ambulanto, da vidim kaj je , saj če je pa fsh zvišan, me bo pa reš tako poslal kr na češko, to pa ni v mojem interesu.NO PUSTIMO SE PRESENETITI, VERJETN NČ DOBREGA. TEBI PA SREČNO OSTALE VAS ŠE PREBEREM ZEUSO, DEKCA-DRŽIM PESTI