|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
24.5.2013 11:43:32   
dekca

IZVIRNO SPOROČILO: dekca

Jaz imam že po defoltu samo eno celico, takšnim so vedno rekli, da naj pridejo 3. dan, jaz sem pa že drugič dobila za 5. dan. Močno dvomim, da me bodo poklicali za soboto.

Se posipam s pepelomuser posted image , so me poklicali in imam že jutri transfer.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.5.2013 12:26:53   
podokina
uf to vas bo pa veliko jutri dobilo user posted image user posted image v varstvo
user posted image
pri nas nič novega,sem pa tja me malo špikne kje to je pa tudi vse,se pa vsak dan težje zadržujem stran od testauser posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.5.2013 15:35:19   
maj4
Srecno vsem, ki boste grele!!!! Jaz pa še vedno čakam na user posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.5.2013 17:03:10   
mišamašaa
Držim pesti za vse tri dekca, betricija, tamala.

Danes bila pri rešu - 2 na vrstiuser posted image ni bilo gužve 10 do 5huser posted image .
Lepo rastejo foliklčki, 2 sploh, pa še nekaj jih je zraven. V nedeljo spet uz, v torek pa že baje punkcijauser posted image .

Ja željica, sem pri rešu, danes sem bila tam. A sva se videli?Jaz sem imela zeleno jakno. Pa ti?

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.5.2013 18:39:27   
jona klara
betricija- vau, bravo za 5 celic, to je super, sedaj pa se naj vse oplodijo in srečno !ko sem jaz imela 10 celic sem zANOSILA.bodi sproščena in ne razmišljaj da se ne bodo oplodile, jer 5 je veliko,pa saj veš, dasem jaz imela 2 pa je vseeno bil 1 zarodek.bili smo na morju sem se kr odpočila od tega postopka in vsega....na morju dobila klic od profesorja, pa se nisva ujela v kliđcu in potem mesič, da se naj v sredo zglasim v njegovo amb, upam, samo, da ni fsh povišan, ki sem ga dala preveriti, pa mislim, da je to.Glede spontanga ne bo nič, ker v lj ni možno, če še imaš katerega na zzzzs, ker je folk izkoriščal, tu plačal postoprk pol pa so od zavarovalnice terjali denar in sedaj već tega ne dovolijo.IMAM NAPOTNOCO ZA KRATEK PODSTOPEK MENOPUR 4 AMPULE, ČE ŠE BOM ŠLA JESENI V LJ, ČE BOM ŠLA PA K REŠU BOM PA VIDLA KAJ BO IN ČE MI BO ON SPLOH VŠEČ, VSE KAR ČUJEM mi je daleč od tega kar sem imela z profesorjem v lj, ki je res človeški in čuten za vse te stvari, mene on ni nikoli nakuril ali ponižal, samo njega več ne bo in se bo treba odločiti ali k Požlep ali k Rešu......no v sredo pač grem v lj v njegovo ambulanto, da vidim kaj je , saj če je pa fsh zvišan, me bo pa reš tako poslal kr na češko, to pa ni v mojem interesu.NO PUSTIMO SE PRESENETITI, VERJETN NČ DOBREGA. TEBI PA SREČNO

OSTALE VAS ŠE PREBEREM

ZEUSO, DEKCA-DRŽIM PESTI

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.5.2013 19:04:41   
željica
Misamasa, torej si bila za parom, si bila sama. Jaz sem bila torej 4., moj je bil z mano, imam daljse svetlo rjave lase, rjavo jopco sem imela, moj pa zeleno majico. Mislim, da se te spomnim, nismo bili dolgo skupaj v cakalnici. V katerem postopku si ti? Pri meni pa so samo 4-je pa se ti niso prav veliki. Imam ravno tako spet UZ v nedeljo in v torek verjetno punkcijo. Je pa omenil, da bom imela transfer mogoce ze 3.dan, odvisno koliko celic bo. Zadnje case je Resko kar dobre volje in si kar uzame cas za nas. Joj, kolk sem se danes sama sebi nasmejala. Sem srecala kamijon, kateri je imel registrsko tablico RESKO. user posted image
Vsem, ki greste jutri na transfer srecno in lepo grejte pikice!

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 256
24.5.2013 19:29:13   
mišamašaa
Ja ja sem bila sama. Mislim, da vem katera si. Že prejšnič sva bile skupaj ane?
Jaz sem sedaj prvič po porodu al kako se to šteje? Sej nevem točno. 2 leti sem bila prvič in mi je takoj uspelo zanositi, potem sem šla 2 meseca nazaj po zmrznjenčke, pa se niso prijela, sedaj sem pa v postopku.
Nič se ne sekiraj, če so samo štirje. Glavno, da bo eden zmagovalen. Jaz jih tudi prvič nisem imela veliko, me je še nakuril, da sploh nisem dobr reagirala. No, ampak eden je bil pa vseeno taprav in imamo doma majhno pikicouser posted image Upam, da bo sedaj tudi tako.
Potem se pa vidimo v nedeljo, navsezgodaj, juhuuser posted image

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.5.2013 21:54:34   
željica
Za prejsnjic se te pa ne spomnim. Mi je pa fajn, ko slisim razne zgodbe in mi vlijejo se vec upanja. Upam, da bo res vsaj ena zmagovalna. Si takrat pocela, jedla kaj drugace? Me pa zanima se ena stvar, posebej tiste ki jo prakticirate. Sva zacela oba z mojim piti krvomocnico, ze ta drugi cikel, med menstro jo nisem pila, potem pa spet. Do kdaj jo lahko zdaj pijem, do transferja ali lahko se naprej? Misamasa, potem se pa vidimo v nedeljo zjutraj oz. sredi noci. user posted image

Lahko noc vsem skupaj in se enkrat srecno vsem jutri!

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 258
25.5.2013 11:52:59   
mila27
Pozdravček vsem !

Kako ste kaj punce. Danes bila pri rešu zjutri ob 5h. Mamo kr nekaj folklov je rekel,bil zadovoljen, ponovno uz v torek potem pa verjetno že stopka. Tiste k mate menopur in diphereline kako dolgo ste se pikale, kater dan ste mele punkcijo.

Danes je bil reško spet dobro razpoložen, smo se še nasmejali od srca. Res je dobre volje zadnje čase.

lepo bodite in uspešno pikanje in punkcijo, vsem ki čakate na plusek pa naj bo magični plusek

lp

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.5.2013 12:55:37   
tamala86
Živjo!

kako ste kaj?tole vreme je čist mim...redko kdaj sem kakšen vikend frej...in potem ko sem...dež!:( drugače pa ok, mal me špika, pa malo sem še napihnjena, ampak ni hudega. upam, da nas jutri pričaka čimveč zarodkov!
Držim pesti za vse pa čestitke tistim, ki vam je uspelo!

LP:)

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.5.2013 12:59:22   
dekca
No, pikica je pri meni. zdaj pa, če bi lahko, živčke na pašo.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.5.2013 13:20:37   
jona klara
dekca- bravo zauser posted image , sedaj pa lepo grej!kakšen postopek si pa imela in koliko celic?koliko pa imaš fsh?no jaz sem v zadnjem postopku tudi imela 2 celici, 1 zarodek ni uspelo, v sredo bom vidla koliko imam fsh, ki pred 23 leti bil okoli 4, amh si bom magari plačala, bi res rada vedela kako je z njim.ja je težka borb, če si odvisen od 3 ampul potem z samo 1 celico, naslednjič imam 4 amp menopurja, če še bom v lj poskušala, še ne vem.....

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.5.2013 13:21:15   
*Aura
Joj punce, vceraj sem sla na setnjo in ko sem prisla domov sem opazila malo rjavega izcedka. Panika. Ponoci sem vstala a izcedka ni bilo vec videti-sem pa od muke naredila test, ki je bil negativen. Moj 11 dan po et5 dne. Zaprepascena sem zjutraj ponovno-3 ure kasneje pogledala spet na rezultat testa in opazila rahlo rahlo obrisano ta drugo crtico. Test je bil iz đm, najcenejsi. V navodilih pise, da se ga dela dan po izostali M. No, to bi moral biti sele naslednji torek, ker M imam na 30 dni. No zaenkrat ni videt vec izcedkov.......ne vem kaj si mislit. Imate ve kake izkusnje........?

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.5.2013 15:01:10   
dekca

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
kakšen postopek si pa imela in koliko celic?koliko pa imaš fsh?

Kratek z 200 ie Puregona, 3x Orgalutran, zdaj nimajo Cetrotida, mi je bil bolj všeč, ker ni bilo treba nič mešati. Moja ginekologinja je rekla, da sem ekonomična - en folikel in ena celica, zarodek se je razvijal enako lepo kot prvič, samo so rekli, da bodo zdaj raje probali s transferjem na 3. dan, ker se prejšnjič s transferjem na 5. dan ni prijelo. Zadnji izmerjeni FSH je bil nekaj čez 20, mi sicer niha, ampak je vedno povišan. No, sem šla domov pa še z eno novico, že prejšnjič ni šlo vse bp na transferju, se je moral dr. kar potruditi, danes pa tudi, ampak Požlepova mi je vsaj povedala, kje je finta. Imam (pre)kratek maternični vratuser posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.5.2013 15:16:20   
mišamašaa
željica jaz sem delala vse tako kot normalo. Sem šla pa taprvič res tko neobremenjeno v postopek, ker sem si mislila, ma ja glih men bo taprvič ratalo.Si nisem mislila, da bo, ampak mi je. mogoče ravno zaradi tega ker se nisem nič obemenjevala. no saj zdaj se pa nimam časa, se mi zdi, da gre vse ekspresno hitro. glih špikat sem se začela, pa bo že punkcijauser posted image

mila27 super, pol si malo za nama z željico.se bomo pa v porodnišnici srečale, če ne pri rešuuser posted image

dekcauser posted image čuvaj jo

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.5.2013 19:48:57   
željica
Misamasa, jaz sem bila tudi do transferja cist flegma. Potem pa opazas znake, psiha dela 100 na uro, kar slabi ti, itd. Tako, da upam da bo tokrat bolj umirjeno. Sva se pa ze pogovarjala z mojim, da bi takoj po transferju nekam usla za vsaj 10 dni. Imava to moznost da nisva od nicesar odvisna, jaz sem brezposelna, moj je pa sam svoj sef, tako da bi potem kar mal odklopila. Nic, misamasa, se vidimo zgodaj zjutraj. Zdaj grem pa se z mojim psickom ven, potem pa pod tus pa vodoravno. Pa-pa!

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 266
25.5.2013 20:30:33   
betricija
dekca čestitke za eno pikico, lepo jo čuvaj pri sebi..vseh 9 mesecev

mišamaša srečno v novem postopku

tamala se jutri vidive

jaz..jaz pa priznam, da sem malo živčna. koliko jih bo sploh oplojenih, pa sploh ne vem zakaj sem živčna. saj ko sem z tamalo pozabim, potem pa jo dam spat in spet malo preguravam...sem bila danes na masaži pri karmen in mi pravi, da imam na levi strani še vedno prisotno cisto...zakaj hudiča mi jo ni zadnjič spunktiral, tako kot ono na desni strani??kaj ta cista pomeni za vgnezditev..ali pa potem za nosečnost...mah meni se bo lih počasi obrnilo v glavi, pa tako sproščeno sem šla v postopek, te ciste so pa kar neki.
no se javim jutri.

jona klara, super da si bila na počitnicah. držim pestke da bo vse ok.

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.5.2013 20:44:21   
jona klara
betricija- joj srečno jutri, naj bo vsaj ena taprava za greti,vem kako je to...najprej greš full sproščen v to, ker že tako imaš enega doma, pol ko pa gre za res se pa začne živčna vojna, čeprav si nisi prej mislila, da te to lahko še enkrat doleti.....pol si predstavljaš mene, ko mi je pri žabeku uspelo v prvo, sedaj pa že 3 krat nič in kr neki slabi rezultati, skoz nekaj, sedaj mi še manjka samo ta hormon, da je povišan, pa se mi usukne do konca.no v glavnem naj ti uspe, da te ne doleti ta začaran krog živcev, želje po otroku, ki nikakur ne usahne kljub padcem, in pol še sam to razmišljaš.Jaz sem se ne morju ravn umirila, vse pretuhtala, brala knjigo, zacrtala nove cilje, da bomo sedaj uživali celo poletje skupaj, pol pa jeseni spet...sedaj pa ne vem kaj ta klic pomeni....kaj dobrega že ne.

Držim pesti, naj bo jutri tvoj dan

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.5.2013 20:44:52   
dekca
beatricija, tvoja pikica ciste še povohala ne bo...

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.5.2013 20:46:35   
jona klara
betricija- kaj si že imela prej te ciste

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.5.2013 20:59:18   
betricija
hehe dekca, ko bi bilo res tako...

jona klara.me veseli, da si poštimala v glavi, se pomirila, in da ti je celo knjigo uspelo prebrati..meni od kar imam otroka še ni uspelo. imam knjig za celo knjižnico, vedno sproti jih kupujem..brati pa...upam, da nisem še pozabila user posted image . ciste do sedaj še nisem imela, pomojem je to zaradi hormonov. ker tudi tik predno sem prevzela zdravila, me je dal čisto nepripravljeno na uz, pa je bilo vse bp. no saj bom pomirjena..samo da mi reče, hitro na stol, je ena ful lepa pikica. ne rebim nič drugega. itak počivala ne bom tako kot sem pri miški. že v torek me čaka nastop moje čebelice v vrtcu, v sredo mi pridejo streho na bajti pregledat, kaj naj v službi rečem, še ne vem..glavno je, da bo jutri pikica...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.5.2013 21:52:53   
mila27
Punce držim pesti za jutri, vem da maste nekatere et jutr, naj vas čakajo pikice....

Mam pa vprašanje , kolko so bli vaši folikli ko ste doble stopko. A ste si jo same dale, a se isto meša kot ostala zdravila.
Še nekaj a se je katere vrtelo in je mella glavobol po menopurju? Pa pr men so se dans začele občutljive prsi? Nekje sem zasledila, da je to kar normalno po vseh teh hormonih?

Držim pesti , da bo nedelja uspešna za vse.

Ja misamasa grem kar za vama. Naj se tvoje besede uslišijo in se vidmo v porodnišniciuser posted image

nočko punce

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 272
26.5.2013 7:33:53   
maj4
Pozdravljene puce! Komaj čakam na vse vaše pozitivne rezultate, saj vidim, da vas gre večina proti koncu. To bi dalo tudi meni zelo pozitivno vzpodbudo in nekaj več optimizma. Vse ste neizmerno pogumne!!! In ta postopek je zelo veeeelika preizkušnja za vse. Pa naj rečejo, da je to porod... Kot bi bile na preizkušnji moči, potrpljenja,... Držim pesti! Potem pa še jaz v akcijo.user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 273
26.5.2013 8:54:27   
pišanec
Dobro jutro!
No, tudi jaz sem dočakala user posted image in danes so padle prve špike. Imam 3 enote menopura in diphereline. Prvi UZ v soboto.
Zdaj pa akcija in upanje, da bodo lepo rasli folikli.
Držim pesti vsem...
P

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.5.2013 9:00:33   
podokina
AURA več kot da ponovi test in boš videla če je črtica kej bolj vidna ti ne znam svetovat,niti ne poznam tega testa sama vedno delam baby check mini.Nočem te strašit samo pomoje bi črtica 11 dan(glede na to da je bil transfer 5.dan) že mogla bit močnejša kot da je sam obris viden,ti pa vsekakor želim da se motim.
Imaš moje pestke.......
Betricija,Tamala,..kumi čakam na lepe novičke

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?