|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.5.2013 13:18:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Bodoče nosečke
15.5.2013 8:02:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam kako si ? si že opravila?? sigurno je vse ok, kajne??? javi se ko boš lahko

lep sončen dan vsem

OJLA.

So me včeraj že poslali domov. Z menoj je vse v redu, tako da je dr.Vogler samo vse pogledal. Je rekle, da zaradi let se verjetnost zanositve zmanjšuje. Imam pa sedaj navodilo, da moram shujšat. Ko pa pridem spet k njemu, se bova pomenila o nadaljnih korakih oz. vseh možnostih umetne oploditve.

Tako, da sedaj se pozdravim, ker boli me pa le malo, nato pa v akcijo hujšanjauser posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
15.5.2013 8:05:45   
mamica deklicam
Pa danes jaz častim

user posted image user posted image

ja prišla Zofka, ki se je letos očitno izneverila svojemu imenu. No sem že zjutraj dobila eno bonboniero, starejša hči me je pa vprašala ali bom imela torto, glede na to, da imam rojstni danuser posted image user posted image . Tako, da jo bom šla verjetno popoldne eno kupit v trgovino, da bodo otroci veseli.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
15.5.2013 8:12:05   
darhaha84
Se še jaz malo oglasim. Berem vas še lahko (sedaj ko ni več tako aktivna ta tema), vendar odpisat pa mi kar ne znese. V glavnem mi spet bolni user posted image - komaj čakam da bo konec teh viroz. Od njegovega roj.dne je zdele že 4ič doma, prej pa je bil od oktobra pa do marca skoz zdrav (malo je sicer pokašljeval vsake toliko časa in malo mu je z nosa teklo – kateremu otroku ki je v vrtcu pa ne). V nedeljo se je zbudil z zlepljenim očesom, neke izpuščaje ima po telesu (take drobne rdeče pikice), kašlja in smrka vendar pa nima NIČ vročine. Ali se kateri sanja kaj bi to bilo? Tako da sem malo ure koristila, malo je bil pri tašči in nisva šla k zdravniku, vendar če do jutri ne bo bolje se greva pokazat.
mamica deklicam – upam, da je operacija uspela in ti želim čimprejšnje okrevanje, da boš šla lahko v nove boje za +. Ne izgubiti volje, če imaš žejo po otročku, vama bo uspelouser posted image user posted image
Tippi – no važno da sta uživala in se sprostila. Bo pa + naslednji mesec user posted image
ta*mala – lepo da si se javila, da vidimo kako kaj __ napreduje. Lepo je slišati lepe novičke. Glede sladkorne pa potem le ni tako slabo – bo pa po porodu potrebno manj truda s hujšanjem, ker boš s kg še v minusu user posted image
michelle1 – ful dobr. A to delaš sama doma. Si pa ful discilinirana. Jaz ne vem če bi zmogla vsak dan. Ker sem kar dosti sama in sem v bistvu fraj ko gre E.spat. Mož velikokrat pride domov šele ob 6ih, 7ih – malo preden se z E. začneva odpravljat spat (večerja, umivanje…). Bom poizkusila. Se moram pa pohvalit, da sem začela bolj intenzivno teči – skoraj vsak dan (ponavadi v nedeljo ne, ker likam zvečer user posted image
Jaz računam na to da ko bosta dva (ali trije), da se bodo (ko bodo malo večji), kaj skupaj zaigrali in bo malo več časa, da lahko kaj postorim. Saj vem da jih imaš ti več, pa ne jambraš toliko – se ti klanjam, kako lepo to folgaš.
Jaz se včasih počutim tako obupna mama, ker res ne morem kaj dosti narediti ko je on zraven, ker mu gredo same luparije po glavi. Tisto ko rečeš ne je najboljše. Vse si nekaj za vrat daje (od torbic, vrečk, pasove – ko jih najde) in teče okoli s tem (bolj ko mu razlagam da se lahko zadavi, bolj mu je v veselje to delat). Zadnjič mi je prinesel pokrovček od doze ko sem šla na WC in rečem kje je to našel in je v spalnici nad posteljo doza in je ven skopal (noti pa elektrika). Z možem sploh nisva videla tega ko smo prišli sem. Vse mu je fino v vtičnice tlačit (kulije, barvice…). Res, samo gledam da si kaj ne naredi. Zato komaj čakam da je tako vreme da gre lahko ven, na poganjalčka, igrišče in se tam znoriva. Pa da ne govorim o trmi – joj. Zdaj je pogruntal, da je fanj izsiljevat (se jokat), pred vrati (zdaj smo v bloku), ker mu rej popustimo ko se dere – da se nebi mislili sosedje da ne vem kaj delamo z njim – to je moževo mišljenje. Ali so vaši tudi taki v tem obdobju – mislim da so isti letnik (2011)? No, saj ni tak ves čas, samo pa ko dobi napad nagajanja je pa joj. Ponavadi je to ko išče pozornost. Drugače mi pa ful rad pomaga v kuhinji (delava piškote, zavitke, miksava, kuhava…)
Drugače pa že komaj čakam jesen, ko začneva delati na user posted image , ker že komaj čakam da bom spet user posted image . In potem dišečo štručko. Mislim, da jo bo E.kar lepo sprejel

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.5.2013 8:13:44   
ela23
mamica deklicam, vse najboljše! :D (in hvala za rundouser posted image ) Upam, da hitro okrevaš, potem pa gas, akcija! user posted image
michelle, tebe pa lepo prosim, da nikar več ne objavljaš teh krasnih slik kave. Prav zaradi tega se je ne morem odvaditi! (ja, vem, če ne bi bilo tvojih slik, bi si pa en drug izgovor našla). :D Sam res mi delaš gušte. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
15.5.2013 9:18:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ela23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
   [Brisano sporočilo]
15.5.2013 9:26:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.5.2013 10:30:08   
3Sonček3
dobro jutro
nisem še uspela vsega prebrat kr ste se kr razpisale. Da ne pozabim mamica deklicam vse najboljše, najlepše in vse kar spada zraven :)

torej o tem pa sem govorila učerej začela bom pisat BT in učerej pozno dopoldne sm dobila user posted image danes zjutrej merm BT kam jo vpišem v 1. ali v 2. dan ciklusa? Po moji logiki v 2. ampak bi se pa rada prepričala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.5.2013 10:32:06   
Tippi
Mamica dekicam, zdaj bo šlo pa samo še strmo navzgor! Sem prepričana, da bomo drugo leto istočasno vozičkale! user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.5.2013 10:57:23   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Za našo slavljenko...

user posted image

Iz srca vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu,
veliko zdravja, sreče, ljubezni
in izpolnitev vseh  želja...  user posted image

HVALA, HVALA

škoda, ker je ne morem ven izrezat in dati v hladilnikuser posted image user posted image

ja, želje.... jih je kar nekaj a mislim, da vse veste katera je trenutno največja

Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.5.2013 11:57:34   
mladika
mamica deklicam vse najbolše za rojstni dan tudi z moje straniuser posted image dobro okrevaj in potem naj se ti čimpreje uresniči tvoja največja željauser posted image .Jaz pa imam rojstni dan 1 teden za teboj,tak da sva oobe majčiciuser posted image .

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1736
   [Brisano sporočilo]
16.5.2013 8:11:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.5.2013 8:21:46   
asyka
mamica deklicama Vse najboljše. Torta pa mora biti in obvezno s svečkami, da si ob pihanju zaželiš, da vas čimprej preseneti mali otročekuser posted image

3sonček3 mislim, da si ti razmišljala glede trgovinice. Tukaj maš pomojem dosti dejavnikov od katerih je odvisno če bo ideja uspela. Prvo je zagotovo kraj v katerem si to zamišljaš, če je to Ljubljana, Maribor ali kateri drugi večji kraj kjer je vsega na pretek je mogoče ideja malo vprašljiva.... Če gre za kakšen manjši kraj je pomojem dosti bolj verjetno, da bo ideja stekla. Potem kaj misliš prodajati. Tukaj v MB zelo lepo dela trgovinica z ročnimi deli luštkarije mislim, da se reče. Če bo blizu ljudem bio zadeva zagotovo stekla.

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.5.2013 8:27:29   
mamica deklicam
torto smo imeli a sta bili gor samo dve svečkiuser posted image user posted image
za vsako od hčera ena, da sta lahko upihnili. To bi morale videti, ko sta zagledali torto, kakšno veselje je to bilo. Pa kako umazani okoli ust sta bili kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
16.5.2013 8:32:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.5.2013 8:54:44   
Tippi
Dobro jutro!

Danes naj bi bil dež, pa nič od tega. Mogoče popoldne. Prav pasal bi mi džk user posted image

Uživajte, pa velik slončkajte, da bo velik februarčkov! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.5.2013 10:37:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Dobro jutro!

Danes naj bi bil dež, pa nič od tega. Mogoče popoldne. Prav pasal bi mi džk user posted image

Uživajte, pa velik slončkajte, da bo velik februarčkov! user posted image

pri nas je prepoved slončkanja za najmanj 10 dniuser posted image user posted image , poleg tega bo očitno prišla tetka user posted image in to, ne boste verjele po 40 dneh. Madonca, to rundo si je pa vzela čas.

In še eno žalostno novico sem zvedela ravno par minut nazaj. Naslednji pregled imam šele 5.9. . Ja močno upam, da nama bo po naravni poti prej ratalo, ker drugače bo prej prišla naslednja zofka in moja okrogla obletnica.user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
16.5.2013 12:14:16   
3Sonček3
Z mojim merjenjem BT je zelo teško. Za tak projekt je potrebna disciplinirana odgovornost ki pa je js ne morm dobit/dosežt (kukr hočte) vsak dan, Zakaj? hčerka spi v sosednji sobi in ima obdobje od 3-5 se zbudi in joka in morm ustat (za pravilno merjenje naj bi bilo potrebno vsaj 6 ur počitka) zato mi že danes ni uspelo zmerit.
Glede trgovince je pa tko, bila bi v manjšem mestu, sicer mal umaknjena iz centra vendar še vedno lahko dostopna. V bližini je pošta, vrtec, kazino. Glede na to da ljudje danes nimajo več tolk dnarja za darilca in res gledajo da bojo za svoj dnar dobili karseda velik je teško. V mestu sicer prou darilne trgovinice nimajo (no imajo ampak je taka bl steklo pa kuhinjski pripomočki) me je pa mal strah kolk bi se prjelo to pr ljudeh (sej je usazga ane če se odloči za tak projekt). Tok da nevem...finančno res nisem v + da bi lahko razkirala zato me je tut strah in bi raj vidla da mi kolegica ki ima podobno trgovinico odprto v drugem mestu odprla podružnico (če se razumemo) kasneje se lahko zamenja ime in lastnik, trgovina pa ostane ista tko da stranke spremembe ne občutijo. Jah to ni kr tko čez noč se odločt. Sm pa danes po dougm času našla spet primerne zaposlitvene oglase zame in to kr 6. Še posebej bi si želela pridt v UKC to mi je bla vedno želja delat v neki zdravstveni ustanovi ampak ne kot zdravnik ker se mi "ne da" tolk v šolo hodt ;)   Zato vas na tem mestu prosm da če ma kera kakšne veze v UKC LJ naj me potegne not :) (mal za šalo mal zares).
No pri nas pa je že začelo deževat tko da sm zdej omejena samo na pospravljanje v hiši, še dobr da sm že čez tedn več al manj use nrdila. Zdej je treba ubistvu sm še cune spedenat pa bo. Mam cun za 5 strojev user posted image . Zdej pa šibam za kosilo prpravt, danes bo pica popoudne pa golaž za jutr.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1743
16.5.2013 21:09:57   
Penny
user posted image
Punce, meni je ostalo veliko ovulacijskih testov, natančneje 46 (sem jih kupila 80 komadov user posted image ), občutljivost 20mIU, rok trajanja 12/2013.
Imam pa tudi še 4 nosečniške teste, občutljivost 10mIU, rok trajanja 5/2014. Gre pa pri obojih za testne trakove, kupljeni so bili preko ebaya iz UK http://bit.ly/11HXbrD . Pri meni so se odlično obnesli user posted image .
Če je katera zainteresirana, naj se mi javi na ZS.
Podarim.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
16.5.2013 23:49:08   
Dorotheia
Pozdravljene punce!

Sprejmete še eno med vas?
Z mojim sva končno prišla do faze, kjer sva se odločila za malo štručko. user posted image
No, moj je sicer že nekaj časa navija, jaz sem bolj zavirala, ker pač sem imela občutek, da nisem še pripravljena. Poleg tega sem imela še cel kup stvari, ki sem ji želela zaključit pred tem (faks ipd.).

Upam, da ne bova imela kakih težav in nama bo uspelo dokaj hitro. Poskušam čimmanj misliti na to, a ne morem odklopit. Pa res bi rada. Ker moj mi vedno pravi, da tako nama sploh ne bo uspelo. user posted image
Mu dam malo prav.

Malo nameravam paziti na plodne dni (imam dokaj redno menstruacijo - par dni gor dol), pa bomo videli.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
17.5.2013 8:19:39   
Tippi

pri nas je prepoved slončkanja za najmanj 10 dniuser posted image user posted image , poleg tega bo očitno prišla tetka user posted image in to, ne boste verjele po 40 dneh. Madonca, to rundo si je pa vzela čas.

Ej, ne skrbi! Važno, da bo vse tipi topi. Slončarije boš prinesla notr tik tak user posted image

In še eno žalostno novico sem zvedela ravno par minut nazaj. Naslednji pregled imam šele 5.9. . Ja močno upam, da nama bo po naravni poti prej ratalo, ker drugače bo prej prišla naslednja zofka in moja okrogla obletnica.user posted image user posted image

Saj ni to tako žalostno no! Ne bit tak pesimist! Boš pa v tem času lahko malo zadihala, se sprostila od vseh napetih živcev in stresa, in itak, verjamem, da bi znalo vama ratat po naravni poti in je tisti napovedan pregled krneki user posted image

Kar se pa let tiče. Brez zamere. Bom kar iskrena in direktna. Mene tudi žulijo leta, če temu sploh lahko tako rečem. Hočem rečt, da se večkrat spomnim na svojo bližajočo štirideset_ko, ampak, ko se pa zares vsedem sama s sabo in razmislim, pa sem vedno bolj optimistična, da to sploh niso nevemkakšna leta!! So se tale leta za rojevanje otrok, kar precej dvignila. Samo pomisli, da se veliko žensk odloča (zavestno! ne govorim o ženskah, ki imajo težave), za prvega otroka po 30. letu. Torej je štirideset_ka za drugega, ali tretjega, taman! Tko da, brez zamere še enkrat, ampak nehi ga srat. Ok? user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 17.5.2013 8:20:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1746
17.5.2013 9:01:56   
mamica deklicam
TIPPI user posted image user posted image

veš, človek začne tako razmišljat, če te z vseh strani bombardirajo. In nimam nobenega, ki bi m malo dvignil moralo. V živo mislim. Verjetno sem pa sedajle tudi tako sitna, ker me od operacije vse boli, komaj se premikam. So mi pri popku (oz. meni v popku, ker imam globokega) naredili prav čuden šiv.
Pa tale moj tetka ni nobena prijateljica z menoj. Očitno ga bo spet srala kakor ponavadi. Od včeraj rahlo krvavim, namesto da bi se konkrteno ulila in bi bilo po nekja dnevih konec. V vsakem primeru imam sedaj čas, da oklestim kilograme user posted image user posted image in nobenega izgovora več. Morajo dol pa pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
17.5.2013 9:53:21   
3Sonček3
Veste kaj punce. Tale tabu o 40 letnih nosečnicah ... za vse to so krivi članki, izjave zdravnikov, in vsi ostali materijali ki govorijo o tem kako je ženska po 40 bolj izpostavljena temu in onemu in ti ta "besedila" tok načnejo psiho da se pol že res začneš preveč s tem obremenjevat. Zakaj se ne sekerajo tut mlajše kako pa kaj bo navsezadnje se lahko zgodi karkoli ne glede na leta. Vsaka nosečnica lahko dobi sladkorno pa useen zanosjo. Pravjo da je najboljša plodnost mislim da do 25. leta zakaj se pol ženske odločajo za otroka po 25. letu? Vsaka si želi da bi blo use najboljše. In ja ko se že prpravmo da je to use res in da ni nč tazga nam ob prvi malenkosti ki nas znervira spet pride na misel ja sigurno spet zarat tega in onega ne rata... Prosm ne se sekirat tolk zarat tega, no sej vem da se tut js pa zarat drugih stvari. Upam da nism use zakomlicirala in da je besedilo jasno ker imam trenutno tolk besedila v glavi da ga ne sfolgam tok hitr napisat in ga, ko je čas, že pol pozabm. Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1748
17.5.2013 9:54:40   
*tedy*
mamica deklicam leta meni tudi niso ovira, odvisno koliko se počutiš oz.kako jih "nosiš". Jest jih imam 42 pa bomo imeli še enega (sicer petega) pa se mi sploh ne zdi da sem toliko stara. Sva oba bolj športna tipa...Pa itak da mi noben ne verjame da sem že tolk stara......skratka toliko kot se ti počutiš toliko jih pa imašuser posted image user posted image
je pa res da se moj včasih šali da v bodo v šoli rekli naj drugič pride oče na govorilne ne pa dedekuser posted image user posted image
počivaj da te ne bo preveč bolelo

Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.5.2013 10:30:48   
3Sonček3
Dobro jutro!
A je naporen ponedeljek al je to samo zatišje pred nevihto? No upam da bo to tadrugo ker ... to pa res ni lepo da nč ne napišete user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?