|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
16.5.2013 22:37:02   
Lethe
Niinii, hvala za poročanje. Super, da sta ok in že doma user posted image

Malecka24: držim pesti! Zagotovo bo še vse v redu. Srečno user posted image

Evo, jaz pa po dolgem dnevu končno na kavču, čaka me skleda lubenice...njam... M je službeno v tujini in sem sama. Bom lažje celo noč na wc hodilauser posted image

Se beremo zjutraj user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.5.2013 7:43:27   
lina3
Dobro jutro,

a še kar spite? user posted image user posted image
Jaz že od šestih rogovilim po stanovanju. Nisem nekaj dobro spala.

Zunaj je en turoben dan, ampak jutri naj bi bilo že lepše. Sem ravno gledala ,da je jutri FNZ v BTC-ju. Mogoče bi se pa spravila kakšne zadeve kupit za tamalega, glede na to, da imam na spisku še precej stvari.

FOTOTAPETE - ali ima katera kakšne izkušnje? Bi rada malemu spiderman kupili za v sobico.
malečka - čakamo informacije:). Veliko sreče.

A ima katera seznam vse predvidenih datumov rojstev? Ker sem bolj med novimi, se mal brskala po straneh nazaj pa ne najdem.
Pa pa

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.5.2013 7:46:21   
sonce987
hej.

Danes sem doma, ampak imam toliko stvari na seznamu za opravit, da bo takoj ura tri.

tana kako si? Jaz sem pri prvem porodu šla v porodnišnico po 16urah popadkov, ko so bili na 2 in 3 minute in me je res že zelo bolelo. Ampak sem imela čez dan pri g pregled in sem vedla, da še nisem dovolj odprta.

malečka držim pest, da bo vse ok in da dobiš zeleno luč za naravni porod.

Jaz pa sedaj letim po opravkih, najprej na depilacijo, potem pa csd-grem po papirje in potrebno razlago, ker sama izpolnujem obrazce, ker sem bila samozaposlena v zadnjih 12 mesecih.....pa verjetno še kam, pa sem zdajle že pozabila kam sem hotela...

se beremo kasneje....

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.5.2013 8:13:39   
Saša33
Dobro jutro,

včeraj sem pojedla tri lekadole, ker drugače preprosto nisem več mogla hodit. KO je prišel mož sem vzela marelo in šla na na enourni sprehod. Na začetku sem komaj hodila no potem je šlo malo bolje. Predvsem pa sem potrebovala zraka in zamotiti možgane.... Je pasalo.

Ponoči sem šla ene 5x na wc, tamali itak v trebuhu mi razteguje takooo trebuh, da res ne vem kam misle še it. Pa tako lepo sva se včeraj pomenila, da bo treba ven na izselitev:) Mož me je ponoči obkladal z vsemi možnimi blazinami in sem spala 3h, od 3-6h. Cel žur. Čeprav sem zjutraj imela hud glavobol in bolečine v vratu, ki se selijo po križu navzdol, sililo me je na bruhanje, tresla mrzlica, pojma nimam kaj mi je. Še najboljša razlaga je, da otrok pritiska nekam na kak živec in sporoča moji glavi take signale. Sranje na povem.  Vrata skoraj obrnit nisem mogla. No sedaj sem že bolj. Malo telovadbe, beri zello počasi plus lekadol plus vroč tuš.... Sedaj jem zajtrk potem pa šibam v lj na pregled. Sem pripravila tudi torbo za v porodnišnico...., bomo videli kaj bo... sem pa res čist u k......

Tako, da se javim ko pridem če se ne veste kje sem....

papa babe

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.5.2013 8:16:54   
sonce987
joj saša kakšne težave imaš, držim pesti, da ti g danes poda kakšno logično razlago...držim pesti, da bo vse ok...če se ne javiš, bomo pa res vedle, da so te odrešili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.5.2013 8:21:32   
Valery83
Dobro jutro vsem skupaj,
končno mi je po treh dneh uspelo odpreti to okno za odpisat, sem skoraj že obupala.
Vidim da se počasi kar začenja dogajat..

Niinii - čestitam. Želim vama vse najboljše, da sta zdravi in čim bolj uživata.. Hvala da si delila z nami tako lepo zgodbo, ki si jo doživela.

Malecka24 - držim pesti, da bo vse ok, da se uredi po tvojih željah.

Lina3 - jaz sem tud še vedno ob poslastici ki mu pravim Legofer. Sicer se mi je stanje popravilo, a je zdravnica vseeno rekla da naj ga jem še naprej, le da polovično dozo..

Tana - zgleda da sva bili včeraj na istem.. zjutraj so se pojavile čudne bolečine, špikanje v spodnjem delu trebuha in nekje v medenici. Če je to podobno menst.krčem ne vem, ker jih nikoli nisem imela. Je pa bilo grozno, otrdel trebuh, bolečina, slabost, kar na bruhanje mi je šlo, vse je bilo nekam nizko, malega nisem čutla nič.. vse to je trajalo cca dve uri, in potem počasi nehalo. Sem pa imela občutek, da je mogoče to to.. Kaj pa vem.

Popoldan sva šla z mojim zato na hitro še v trgvoino ker ko sem razmišlajala kaj pospravit v torbo, sem opazla da mi še manjka nekaj malenkosti, tako da danes spakiram to v torbo, in bom dejansko pripravljena za P, če me kaj prehiti. Ker pregled +ctg imam 20.5.

Lethe - pravilno si predvidevala pred dnevi ja, da imam več psov aj. Razlgo v tem da smo v družini enostavno nori na njih. Tukaj na ko sva sedaj v KP imava z mojim labradorko (ravno pri njej ta problem z dlako), stara je 2 leti. Doma pri mojih sem imela prej oz. še imam pa maltežanko, ki sem si jo kupila za 20 roj.dan, tako da je sedaj stara točno 10 let, in je naša princeska. Je pa tiste manjše rasti, svilena dlaka, in tehta 2kg. In potem je tukaj še dobermanka, katero sem obdržala ko se je skotila, ker ima njeno "mamo" moja sestra, in sem se enostavno zaljubla v to pasmo. Včasih ko komu omenim število psov, kdo čudno pogleda, a ko jih vidiš, kako uživajo v družbi drug druge, kako so vse vdane celotni družini, se kar topiš ob njih. Imamo jih mogoče edino preveč razvajene, ker labradorka in maltežanka sta dejansko notranji, oni dve pa sta zunaj. A ko pride (tako se včasih hecam) labradorka na počitnike k ostalim trem, je tu taka ljubezen, da kar spijo skupaj. V hiši imajo svojo sobo (včasih bila moja) kjer skupaj spijo na postli, itd.. je pa velika Šefica vsem seveda maltežanka. Najbolj je smešno pri nas ko pride na vrsto kopanje. Tega je najbolj navajena malt. in prav uživa, tud v fenanju. Ostale samo gledajo po strani, in ko so one na vrsti jih prav vidiš da gredo v banjo, a ne ravno z takim veseljem kot mala. Dejansko so naši družinski člani. Moj nečak je enostavno nor na njih, in se prav ponossno počuti ko gre na sprehod z njimi.

Seznam Junijk 2013 - Včeraj ko sem malo prebirala to naše klepetanje, mi ni dalo miru, kako smo na vrsti z našimi PDP, in sem tud iskala. Našla sem enga na strani 100 če se ne motim, a mislim da ni to tisti zadnji..

Sem se razpisala o mojih psih bolj kot o user posted image .. se vidi da sem čisto zmešana, in da se je do zdaj vse vrtelo okrog njih..
Sedaj grem pa še malo delat, zgleda da je dan ko so stranke sitne, verjetno malo tud zarad vremena.

Če slučajno mi bo kaj nagajalo, in mi ne bo hotelo odpreti okna za odpisat, in se bo medtem kateri kaj začelo dogajat, Vam želim, da bo čim bolj prijetna izkušnja, čim manj bolečin ki bodo itak hitro pozabljene in nepomembne, ob zakladekih ki jih dobimo..

Lep dan torej..

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.5.2013 9:20:09   
Valery83
In še to, sem komaj sedaj videla - Saša33 - tud z moje strani.. Upam da vse dobro rešiš, da se izteče kot treba

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.5.2013 9:37:10   
ursonok
Ojla

naša noč je bila katastrofalna user posted image ... Abel se je drl od 1h do pol treh, potem sem po sto letih končno zaspala, me je pa tamala zbudila z wc-jem (zbijanjem z vrati, s pokrovom wc školjke ... user posted image ) Pa zunaj pada dež in ohladilo se je user posted image
Sem pa sanjarila o bazenu danes in sprehodih, po delu ... Eeeeh.

Joj, joj, vidim, da me boste vse našišale!

Saša,
upam, da bo pregled ok in da te še malo pustijo (tj. ne sprožajo). Ali pa si tega želiš, glede na vse kalvarije, ki jih preživljaš? user posted image Res ti ni prizanešeno ... Obupno se sliši. user posted image

Malecka
tudi zate držim pesti, da se vse skupaj dobro izteče. Kako pa to, da prej niso ugotovili lege posteljice? user posted image

Vidim, da vas je tukaj kar precej psičark!! user posted image Super. To bo fino za otročke user posted image Meni so bili tudi vedno ok, včasih doberman, ampak sem potem izvedela, da je precej zabit pes, pozneje pa zlati prinašalec s kratko dlako user posted image . Se mu nekako drugače reče ... Pa doge so lepe ... Ampak z leti bi imela okoli sebe rada čim več pametnih bitij, tako da bi se morala, če bi že nabavila psa, očitno odločiti za nemškega ovčarja. No, zaenkrat smo v bloku, tako da to itak odpade. user posted image

Nič, grem delat, dokler me spanec ne premaga,
držite se, tiste, ki ste doma, še bolj pa tiste, ki ste na pregledih! Poročajte, kaj dogaja.

PS
Ena dobra novica - odobrili so mi status književnega prevajalca s plačanimi prispevki iz proračuna user posted image . Je pritožba očitno uspela (so rekli, da je moja aktivnost v zadnjih letih zmanjšana, pa sem jih nahrulila, da sem v zadnjih treh-štirih letih doktorirala, prevedla par knjig, napisala kup člankov, tudi v tujih jezikih, poleg tega pa rodila dva otroka + pričakujemo tretjega. In to naj bi bila zmanjšana aktivnost?! Jaz sem hiperaktivna, dragi uradniki!
No, očitno je zažgalo user posted image )

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.5.2013 9:49:02   
Valery83
Hahaha - Ursonok - to si uradnikom dobro povedala, Frajerka ej.. No ampak seveda čestitam ob novici, ki upam da ti je polepšala dneve in ti dala vzpodbude za naprej. Ja hiperaktivnost sicer zna izčrpat, ampak je potem vedno nekje nagrajena.. In le privošči si malo počitka no..

Ja zgleda da nas kar je psičark ja. Jaz sem bila vedno mnenja da je kuža al muca dobra družba za otroka, njegov razvoj, gibanje, in na nek način tudi družba in odgovornost, ki se je učijo ob tem..
Za dobermane je znano ja, da jim po večini ljudje pravij da so na splošno čudni psi, jaz dokler ni sestra začela z prvim dobermanom, jih nikoli nisem niti poznala, njihovega karakterja itd..zdaj ko pa imamo dobermane pri hiši dejansko že več kot 10 let, so pa enostavno povedano pasma, nad katero nimam pripomb. Ob vsem poznavanju in izkušnjami, je  s tem psom najmanj dela in skrbi, in ni ga čuvaja kot je ta - sploh kako čuva otroka če je kje v bližini..

Zlati prinašalec kot pravim z krajšo dlako - mislim da imaš po tem v mislih labradorca - golden retriverja. Ta je skoraj enak po videzu le dlaka je kratka. Isto super pes, karakteristike dobre, so zdravi, obožujejo otroke, le da jim jaz po eni strani pravim da so kanta za smeti, ker zdaj imam že drugo labradorko in tudi ko se pogovarjam z ostalimi - na sprehodu in povsod enostavno požrejo vse, dobesedno VSE. In jedli bi do onemoglosti.. ampak dobro to se da nadzorovat.. Moja je npr. sedaj ko smo v bloku z nama, in se je tako navadla, da se mi kar smili kako bo ko se bomo selili. Ona je namreč osvojila naš balkon, kjer počiva ko ji je, gleda na dvorišče. Je pa enostavno svetovni občutek ko pride do mene, in se vsede zraven, nasloni glavo ob moj trebu in počiva..kot da posluša kaj se dogaja v trebuhu, dokler mali kaj ne zbrca in se ustraši kaj je zdaj to..

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.5.2013 10:17:40   
ursonok
Ja, ja, labradorec, ja user posted image . Luštni so, pa baje imajo radi vodo user posted image . Glede tega, da požrejo vse, kar vidijo - čisto tako kot naš Abel user posted image . Se ne čudim, da se ponoči dere zaradi trebuščka, ko pa čez dan poje vsaj 100gr smeti user posted image

Dobermani so meni lepi, ampak sem slišala ful zgodb, da se jim na stara leta lahko malo odpelje - ker naj lobanja ne bi rasla skupaj z možgani, nekaj takega user posted image . Všeč mi je pa tudi "rotvajler" - ga je imel nek znanec, je ful skrbel zanj, ga vozil v šole ... In je bil pes totalno natreniral, ubogal, pazil otroke, skratka - kot človek user posted image . Pa še hrnail ga je disciplinirano, ni bil ne presuh nepredebel (na živce mi gredo lastniki, ki imajo zavaljene pse - revčki bogi).

Glede statusa - ja, mi je polepšalo dan, a me čaka kup birokracije za urejati, jaz pa živim v tujini user posted image . Upam, da se bo dalo kaj preko neta, za ostalo (CSDitd.) pa napišem pooblastilo in uredijo starši ... Eh. Nikoli ni idealno user posted image

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.5.2013 10:31:36   
vilincek
Ojla punce,

vidim, da imete nekatere probleme. Bo kmalu bolje, se max. 1 mesec. Jaz nimam nic problemov. Edino ponoci mi je vroce. Sedaj sem zacela uzivat doma. Torbi za v P sem spakirala. Nekaj pajackov moram se oprat. ko bo vreme. Se nekaj pospravljanja me caka drug teden.
Za Roka bo spakirala kasneje, ko bova videla, ali bo prespal pri babici in dedku ali bo tam samo v casu obiskov v P.

Glede BTC-jade. Popust bodo objaljeni danes okoli 12 ure na tej strani http://www.btc-city.com/. Popust so po celem BTC-ju, vska trgovina ima svoje. Citypark je izkljucen. Od Baby centra sem dobila ze vceri sms, Mothercare mi je tud na net poslal kupone. Danes bom sla v Mothercare pogledat in Mueller. Mi je lazje, ce Roka ni zraven. Nameravava mu kupiti nek bager ali tovornjak, ki ga bo dobil, ko se rodi bratec. Jogi in rolko sem tud ze zbrala. Samo se seznam popustov dimi in potem v soboto kupim ali narocim direkt po netu. Jutri pa gremo z Rokom, ker spet rabi nove cevlje. Vsake 2 meseca. Groza.

Glede starih starsev sem mnenja, da cim dalj, ce je mogoce. Ko pride otrok, se sploh radi zacnejo vmesavat, zato jim je potebno takoj povedat, kje je meja. Meni so recimo govorili, da mora v vozicku nazaj gledat, pa da bo ze doma jedel in ne takrat ko je lacen. Pa zakaj se ne hodi da je premalo oblecen, itd.....Sem cist znorela. Se dobro, da me je moz podprl. Treba jim je jasno povedat, da so oni imeli svoje otroke, mi pa imamo svoje.Sem zelo vesela, da mi ni treba zivet z njimi in da imam mir, ko grem domov.

Drugace je moj trebuh kar velik, sploh cutim, ko se sklonim. Roka ne morem vec tusirat, ker mi je tus kabina prenizko. Na pregledu je bilo vse bp. Sem pa sla tudi na dekompresor v LJ P. malo razvajanja. Toplo priporocam, tudi ce ne zatekate prevec. Zavarovalnica placa 10 obiskov. Se pa moras narocit. Jaz bom sla kar vsak teden, cetudi ne zatekam. Mi pase. Je ze skrajni cas, da nekaj naredim tudi zase.
Odlocbo za porodnisko sem dobila. zacnem 25.05., kar je drug teden. Upam,da ne bodo res spreminjali zakonodaje in spet manjsali porodnisko. Je ze to dovolj, da imas samo 3 mesece 100%.

A katera mogoce ve, ali je mozno, da vrtec zacnes sele 16.09 in imas takrat uvajanje. Mi bi radi sli se na morje. Prej bo malis e premajhne, Roka pa tujd nima smisla uvajat pol pa it 14 dni na morje.

Zdrzite se malo in pridno se cartajate!

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.5.2013 10:53:59   
Lethe
Živjo.

Kaj, a spet ni najbolj posrečen dan, punce?
Joj, joj. Menda bo vikend malo bolj sončen in bo s tem tudi počutje boljše. Upam.

Saša33: upam, da se kmalu javiš...da je vse ok in si bolje...

Haha, tile naši psi. Valery83: moj je tudi 2 leti star. In ne menjam pasme, labradorci (labrador retrieveruser posted image ) so zakon. Kar se pameti tiče pa itak, kar preveč že, za njih dobro, za nas niti ne vedno. Ni primerjave z ovčarji, drug svet. Požrešnost je že legendarna, čeprav moram reči, da pri nas to kar v redu nadzorujemo - lepo spusti, ko mu rečeš, če je kaj prepovedanega. Voda? Ja, obsedenost je prava beseda. Plavanje večkrat dnevno, če je le možno user posted image Še dobro, da se hitro sušijo, sicer bi znal bit problem.
Evo, za malo smeha...prejšnji teden je ukradel bokserice (padle z vrvi v gobec?!) in bil ves ponosen, vsem pokazal novo
pridobitev user posted image
user posted image

Ko je vroče in ni vode, je blato zakonuser posted image
user posted image
Smo potem šli do reke, da se je "umil"user posted image

In še dokaz, da je fit, zate, Ursonok user posted image user posted image
user posted image

Dokler nimamo otrok, so pač psi še v prednosti, potem se bo to vsaj delno spremenilo. Bo pač drugi v vrsti user posted image Mislim, da bo navdušenuser posted image Pa slik otroka tudi nimam namena javno izpostaljat, za psa je pa vseeno user posted image Se mi zdi, da če kdaj kdo prilepi kakšno sliko, kar popestri izgled temeuser posted image

Danes se M vrne, že kar komaj čakam, čeprav ga ne bom videla samo en dan in sem sama spala le eno noč. Kaj sem to smešna. Se vidi, da sva vedno skupaj. Ko sem bila pred 3 leti v zravilišču, zaradi noge, je bilo najdaljše obdobje, ko se nisva videla in spala v isti postelji. Pa še to le 5 dni od 14ih. Sem šla en vikend domov, naslednji teden pa se mi je pridružil.
Uuuf, tja bi pa še šla za en vikend, bi res sedlo.

Aja in danes gremo mahat na letališče, je prišel D dan, ko se prijatelja selita v Avstralijo. Včeraj smo bili še na zadnji večerji...kitajska hrana je kar kul vsake toliko.

Gre katera jutri na festival nakupov v BTC?

Nič, si grem skuhat kavico in še malo brskat po internetu, potem pa me čaka še nekaj dela.

Lep dan vam želim.

L

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.5.2013 11:23:09   
Valery83
Ursonok - svetovno primerjavo si dala glede prenajedanja - mi je poznano. Sicer ne tako po otrocih, bolj pri pasjih družinskih članih.
Ja teh zgodb glede dobermanov ravno tud zarad izgleda je bilo ogromno, a sem kasneje (hotela sem študirat kinologijo), malo zadeve preštudirala, in spoznala da se ravno to kar si napisala najbolj dogaja rotvajlerjem. Nekateri celo ti pasmi menjajo, ki jih manj poznajo. In zato je pri nas zmagal doberman.
Glede prehrane mi pazimo pri vseh štirih psičkah, vse so na hrani kot vidimo po njih (dlaka, zdravje, kosti, počutje) da se najbolje počutijo - prevladujejo briketi, za posladek pa tudi kaj kar nam ostane. A takoj opaziš razliko po dlaki in vsem.. Malo več stane na mesec, a ko vidiš zadovljnega in zdravega psa sploh ne pomisliš na strošek. Najmanjša - maltežanka pa ima tako že 4leta čisto posebno hrano, predpisano s strani veterinajev, in tudi odkar jo uživa ni več nobenih problemov - opažali smo namreč da je ko se je pričela starat dobila rahle težave s kostmi, tako da smo poskušali preprečit, in zaenkrat uspeva.

Glede statusa - ne se obremenjevat, boš vidla da boš uredila vse, ker preko zakonov ki jih ima birokracija v vsaki državi, so razlike; poleg tega pa so razlike že med občinami ki so znotraj ene države kaj šele da se vmeša kaka druga.. A glej, moči in energije imaš dovolj, znajdeš se tudi, in bo..

Lethe - ja tud moja je svetla, retriverka. Ampak nima tako lepe glave kot jo ima tvoj. To sem spoznala komaj ko sem jo že imela, ker se punce malo drugače razvijajo od moškega dela populacije. In imaš prav ja, je res svetovna, ljubeča pasma (le ta dlaka me jezi). A imam včasih občutek da se tega naša zaveda, in se oddolži z ljubkovanjem in stiskanjem.. Naša z vodo ni ravno obsedena, ker je bila moja napaka, ko je bila stara 4mesece sva se šli kopat v morje in jo je pošprical val in od takrat je bolj tak, ne ravno najraje..nasprotno torej z tuš kabino in banjo.. Pri hrani, ko smo npr sami je ok, pridna tud ona. Ko pa pridemo k njegovim staršem ali mojim, pa zgodba čisto drugačna. Midva ne pustiva, a potem čuješ njegovo mamo, ki reče.." če pa se mi tak smili, nič ji ne daste za jest, razen briket in priboljškov, saj ona tud rabi pecivo, kekse, itd...) in potem to delata cel dan, mala je pravi provokator glede hrane - oz. pravim ji da je cigan, in potem sem jaz tista ki je ponoči dežurna...ufffff...

Kak dobre slikice si prilepla, res polepšajo stran.. dokler nimamo svojih angelčkov med sabo, imajo nekako res psi tisto "prednost" oz našo naklonjenost.. Pravega frajerja imaš no, bi bil ravno za našo.. Naša labradorka je včeraj praznovala točno 2 leti odkar je pri nama, in tudi maltežanka je imela včeraj točno 10 let odkar jo imam.

Jaz bi dodala kako sliko, a še nisem ugotovila kako moram to narediti..

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.5.2013 11:35:17   
Lethe
Ursonok, saj res, bravo!!! Kdaj se celo kaj doseže, če se pritožiš user posted image Jaz moram tudi odvetnico poklicat.

Valery83: fotke lahko naložiš na tinypic
Potem dodaš sliko pod Choose files in potem na forum skopiraš tisto povezavo, ki ima na začetku in na koncu v oklepajih IMG. Le IMG potem še spremeni v male črke, t.j. img. Upam, da sem bila dovolj jasna.

Oblika glave je odvisna od linije/genov psa, ne le od spola. Od mojega sestrici imata podobni glavi kot on, prav tako mama. Malenkost nežnejše, ampak še vedno "konkretne", ne ozke in špičaste.

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.5.2013 12:14:06   
Valery83
Hvala Lethe za navodila. Si zelo razumljivo napisala, vsaj upam no, bomo ugotovili sedaj ko poskusim s prvo sliko, kjer bi morala biti videti naša frajerka, med naučakanostjo (tukaj je bila stara malo manj kot leto dni)..

user posted image

Tukaj pa kot radoveden mladiček:
user posted image

Tukaj sta dobermanki med počivanjem in martinčkanjem na soncu, ki ga obožujeta:
user posted image

In še enkrat naša "Šefica":
user posted image

Tako da to je bilo nekaj utrinkov..

< Sporočilo je popravil Valery83 -- 17.5.2013 12:27:59 >

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.5.2013 12:20:13   
Valery83
Prej mislim da sem naredila narobe, ko sem prilepla prvo sliko, sem spregledala da bi morala še črke spremenit, tako da bomo videli sedaj, če sem jaz "trola" uspela:

user posted image
No tukaj je maltežanka Aiša, ki noče več hodit, ker ne mara suhe trave.. 

< Sporočilo je popravil Valery83 -- 17.5.2013 12:21:19 >

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.5.2013 12:50:24   
ursika_ursi
Jooooj, fotke kužkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ratam čist razneženauser posted image Drugače je pa tudi moj letos bil star 2 letiuser posted image Tudi on bi bil super pripadnik labradorjev, ker bi požrl vse kar se mu prinese- non stop bi lahko jedel. Ampak spusti iz gobca, če mu rečem, tako da ni nekih problemov. Ima zelo občutljivo prebavo in je treba pazit kaj se mu daje. Eno leto sem iskala brikete, ki mu odgovarjajo, zdaj pa sem prešaltala kar na Raw Food in doma so vedno briketi, če se slučajno pripeti, da kaj zmanjka. Se pozna prehrana na dlaki, ni kaj. Sem prav vesela, da vsaj s tem nima problemov in se mu že na daleč vidi, da je zdrav. Mi pa gre na živce folk, ki mi pametuje, če bogega psa nič ne hranim, da se mu vidijo rebrauser posted image Pri dogah je itak boljše, da so atletske postave, že zaradi teže. Poznam ene par 80 in 90 kilskih pa se komaj gibajo oz. nimajo energije. Moj jih ima 73 pa je tak hiperaktivc, da bi mi včasih prav pasalo, da ne bi bil toliko v pogonu. Sploh zdaj, ko sem crkjena že po pol ure ornk ukvarjanja z njim.

" target="_blank">http://user posted image

Po sprehodu in kopanju v jezeru pa tak zadovoljen pogleduser posted image

Saša- joj, tebe pa res ornk zdelujeuser posted image Upam, da se obisk v P izteče kot si sama najbolj želiš.

Malečka- kako pa to, da niso že prej opazili, da je posteljica nižje? Meni o tem trobijo že od 20. tedna naprej in še vedno je malenkost nižje kot bi naj bila, ampak ni hudega. Malo morem pazit pri sprehodih in da ne dvigujem ravno ta težjih stvari.

Ursonok- Ti si pa res čist preveč pridna, madona, od kje ti še tolk energijeuser posted image user posted image user posted image

Valery- tudi jaz si želim še kakšnega psa, najraje iz zavetišča, se mi uboščki tolk smilijo, da me moj raje ne pusti tja, ker ve, da domov ne bi prišla samauser posted image user posted image No, zaenkrat imam kar veliko dela s temi živalmi, ki jih imam, čez en mesec pride še otroček, pol pa kakšno leto pavze in nato mogoče še kakšen kuža. V dobermane sem zaljubljena, sploh čokoladne barve, rotiji so pravi srčki, želja pa je itak še ena dogauser posted image Bomo videli kako se bojo stvari razvile. Moj bi ful imel hrta, ampak on bi ga samo imel, skrb pa bi padla nameuser posted image Pa sem mu rekla, da sploh ni panike, komot ga lahko imava, ampak je njegova skrb- pa si je kar v sekundi premisliluser posted image user posted image
Uf, bi jih premečkalauser posted image Hehe, ne mara hodit po suhi traviuser posted image user posted image Prava primadonauser posted image

Lethe- načeloma mi ti golden retrieverji ne potegnejo, ampak tale tvoj je pa čisti lepotecuser posted image user posted image Glavo ima res krasno, tiste ozke in podolgovate tudi meni najbolj ne potegnejo, tvoj ma pa prav ornk bučkouser posted image Valery, tudi tvoja psička je res lepotičkauser posted image user posted image

Meni danes tale rr nekaj nagajauser posted image user posted image Še fotke mi je čist čudno nalepilouser posted image

< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 17.5.2013 12:57:26 >

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.5.2013 13:03:21   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!
Res so lepi vaši hišnji ljubljenčki. Vam kar malo zavidam, ker sama nimam dovolj prostora, za štirinožnega člana.
Povejte mi kje ste ve kupile olje za presredek in seveda čaj malinovih listov? Jaz sem bila v lekarni,pa mi je ženska rekla najprej da nimajo tega olja,potem ga je našla,ampak je cena okol 20€, čaja pa sploh nimajo. V Dm-u pa tega nimajo. Sedaj pa ne vem kam naj grem še to iskat. Prosim za vaše mnenje in nasvet. Sem v 35t pa bi že morala počasi začeti s tem, sedaj me pa malo bega, ker tega ne najdem, oz. je zelo draga zadeva.
Lep dan vam želim

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.5.2013 13:11:39   
ursika_ursi
andreja_p- olje za presredek imajo v DMu od Welede na tisti polici kjer je kozmetika za dojenčke. Ena tretja polička od zgoraj dol. Vsaj jaz sem kupila tam- cena nekaj čez 10eur. Drugače pa lahko v lekarni vzameš tudi mandljevo olje ali olje šentjanževke, pač poveš za kaj rabiš.
Malinove liste lahko sama nabereš in posušiš, če imaš možnost, drugače pa prodajajo v Sanolaborju, Viva Sana-i pa tudi v kakšni lekarni bi se našlo.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.5.2013 13:22:00   
Lethe
Jaz sem kupila kar mandljevo olje, in sicer hladno stiskano, 500ml, v Sanolaborju. Cena je okoli 12€. Že vse mesece pa se z njim tudi mažem po celem telesu.
Sem vprašala G in je rekla, da bo povsem primerno za masažo presredka in nima biti kaj narobe. Če bo pomagalo, pa težko reče user posted image
Naj bi se obneslo tudi olje iz pšeničnih kalčkov.
Imajo pa v Sanolaborju tudi čaj iz malinovih listov user posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 17.5.2013 13:24:41 >

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.5.2013 14:53:29   
ursonok
Ojla,

uau, res imate hude in lepe kosmatince!!! user posted image Še najmanj všeč mi je vaša "šefica" Valery user posted image . Jaz takim malim pravim "ščeneti" in mi sploh niso pri srcu, ker se vedno kar nekaj brezveze derejo in zaganjajo vate user posted image .

Jaz sem se pa zdajle več kot eno uro neuspešno trudila zaspati. Čisto sem sesuta, malo mi celo trebuh otrdeva (pomoje zaradi zaspanosti), vse me nekaj boli, zeham in komaj lazim okoli ... Ne štekam, zakaj ne morem spat user posted image

DRžim pesti za Saško - se ni nič javila, ziher ji na polno dogaja!!! user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.5.2013 16:26:26   
Saša33
Evo babe,

sam na hitro. Sem doma. Vse ok z malim. So mi rekli, da mi lahko sprožijo porod zaradi bolečin. Pa sem raje zavrnila. Bom že še zdržala, sam da lahko vsaj dva lekadola pojem čez dan.  Moj pritisk je ok, urin ok, glede križa je reku, da je itak normalno. Glede glave je pa lahko tudi psihično ali pa kaj drugega. A diagnostike tako ali tako sedaj ne morejo delati.
Torej če bo prehudo, porod. Sam se ne dam. Če je z malim ok,  bom že še preživela en teden. Sej smo tm tm.
Sem pa čist zj.... klinc, sam bom že..

Aja, pa povšter sem nov kupla, mogoče bo boljš zarad vrata. Se veselim vikenda, moj je doma. Pa bom malo odmislila, pa malo sprehoda....

nič, se še jutri oglasim

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.5.2013 19:16:42   
Valery83
Saša33 - No lepo, sem zelo vesela, da je vse ok s tabo in malim. Verjamem da se boš potrudla in potrpela še kak teden, in itak boš imela zdaj lep vikend ki je pred tabo, tak da niti ne boš mislila na kaj slabega, pa tud počutje se bo ziher popravlo, ko se boš sprostila, in bo tvoj ob tebi.

Imam kar slabo vest, ker smo čez dan toliko preklepetali o naših pasjih prijatlih, nekatere pa ste imele mogoče slab dan, bolečine, itd..
No upam da je z vsemi ok, da je za vsemi lep dan, in da ni preveč bolečin..

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.5.2013 19:27:19   
Lethe
Saša33, samo, da je vse ok z malimuser posted image Ti pa tudi izkoristi vikend in si spočij.

Evo, mi smo se poslovili, letalo je že daleč...

Zdaj čakam, da pride še M in greva na večerjo ali pa bova kar pico naročila in ležala na kavču user posted image

Lep večer vam želim...

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.5.2013 19:53:36   
sover
Oj, čvekice!

Danes sem bila terenska in sem šele sedaj uspela prebrati vse zapise. Pa tako lepe fotkice!!! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem mnenja, da je fajn, če otroci rastejo z živalmi. Mi zaenkrat še nimamo ljubljenčka (M je alergičen na mačke, za psa trenutno nimamo prostora), jih pa načrtujemo, ko se bomo vselili v novo hišo. Jaz sanjam o dogi (ursika_ursi, sem čisto paf, ko gledam fotke tvojega lepotca), čeprav se bomo v prakci odločili za posvojitev iz zavetišča. Do takrat pa imamo v vasi cel živalski vrt. do katerega ima Lenart popoln dostop (poniji, osli, ovce, konji, krave, kužki, muce, želve...).

Kot že rečeno sem se danes potepala po LJ (predvsem last minute kofetkanje), kar je blo super luštno, sam zdej sem pa absolutno čisto brez energije. Kot da bi se mi izpraznila baterija - naenkrat se več ne morem premikat, vsepovsod me čudno špika in najraje bi samo sedela z dvignjenimi nogami. Poleg tega ima mičkena ponavadi v tak čas telovadbo tam notri in meni se resnično zdi, da bo padla čez trebuh ven ... Spala nisem že cel teden pošteno. Najprej se ne morem naštimat, potem moram obvezno 2x na WC, vmes še kaj mali nori, zjutraj se pa komaj skobacam iz postelje, ker me sramne kosti tako bolijo.

Jaz sem ready to go! user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?