Valery83
|
Dobro jutro vsem skupaj, končno mi je po treh dneh uspelo odpreti to okno za odpisat, sem skoraj že obupala. Vidim da se počasi kar začenja dogajat.. Niinii - čestitam. Želim vama vse najboljše, da sta zdravi in čim bolj uživata.. Hvala da si delila z nami tako lepo zgodbo, ki si jo doživela. Malecka24 - držim pesti, da bo vse ok, da se uredi po tvojih željah. Lina3 - jaz sem tud še vedno ob poslastici ki mu pravim Legofer. Sicer se mi je stanje popravilo, a je zdravnica vseeno rekla da naj ga jem še naprej, le da polovično dozo.. Tana - zgleda da sva bili včeraj na istem.. zjutraj so se pojavile čudne bolečine, špikanje v spodnjem delu trebuha in nekje v medenici. Če je to podobno menst.krčem ne vem, ker jih nikoli nisem imela. Je pa bilo grozno, otrdel trebuh, bolečina, slabost, kar na bruhanje mi je šlo, vse je bilo nekam nizko, malega nisem čutla nič.. vse to je trajalo cca dve uri, in potem počasi nehalo. Sem pa imela občutek, da je mogoče to to.. Kaj pa vem. Popoldan sva šla z mojim zato na hitro še v trgvoino ker ko sem razmišlajala kaj pospravit v torbo, sem opazla da mi še manjka nekaj malenkosti, tako da danes spakiram to v torbo, in bom dejansko pripravljena za P, če me kaj prehiti. Ker pregled +ctg imam 20.5. Lethe - pravilno si predvidevala pred dnevi ja, da imam več psov aj. Razlgo v tem da smo v družini enostavno nori na njih. Tukaj na ko sva sedaj v KP imava z mojim labradorko (ravno pri njej ta problem z dlako), stara je 2 leti. Doma pri mojih sem imela prej oz. še imam pa maltežanko, ki sem si jo kupila za 20 roj.dan, tako da je sedaj stara točno 10 let, in je naša princeska. Je pa tiste manjše rasti, svilena dlaka, in tehta 2kg. In potem je tukaj še dobermanka, katero sem obdržala ko se je skotila, ker ima njeno "mamo" moja sestra, in sem se enostavno zaljubla v to pasmo. Včasih ko komu omenim število psov, kdo čudno pogleda, a ko jih vidiš, kako uživajo v družbi drug druge, kako so vse vdane celotni družini, se kar topiš ob njih. Imamo jih mogoče edino preveč razvajene, ker labradorka in maltežanka sta dejansko notranji, oni dve pa sta zunaj. A ko pride (tako se včasih hecam) labradorka na počitnike k ostalim trem, je tu taka ljubezen, da kar spijo skupaj. V hiši imajo svojo sobo (včasih bila moja) kjer skupaj spijo na postli, itd.. je pa velika Šefica vsem seveda maltežanka. Najbolj je smešno pri nas ko pride na vrsto kopanje. Tega je najbolj navajena malt. in prav uživa, tud v fenanju. Ostale samo gledajo po strani, in ko so one na vrsti jih prav vidiš da gredo v banjo, a ne ravno z takim veseljem kot mala. Dejansko so naši družinski člani. Moj nečak je enostavno nor na njih, in se prav ponossno počuti ko gre na sprehod z njimi. Seznam Junijk 2013 - Včeraj ko sem malo prebirala to naše klepetanje, mi ni dalo miru, kako smo na vrsti z našimi PDP, in sem tud iskala. Našla sem enga na strani 100 če se ne motim, a mislim da ni to tisti zadnji.. Sem se razpisala o mojih psih bolj kot o .. se vidi da sem čisto zmešana, in da se je do zdaj vse vrtelo okrog njih.. Sedaj grem pa še malo delat, zgleda da je dan ko so stranke sitne, verjetno malo tud zarad vremena. Če slučajno mi bo kaj nagajalo, in mi ne bo hotelo odpreti okna za odpisat, in se bo medtem kateri kaj začelo dogajat, Vam želim, da bo čim bolj prijetna izkušnja, čim manj bolečin ki bodo itak hitro pozabljene in nepomembne, ob zakladekih ki jih dobimo.. Lep dan torej..
|