|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2013
30.4.2013 16:17:47   
mimi28
Ja meni tudi pripada da se mi u 4. že kej poznauser posted image . Tintin tud jst sm v 11. tednu, iz kje pa si drugače? Za klopa pa naj te ne bo strah, ker če si ga hitro opazila in odstranila ni panike!Drgač pa si daš lahko tud kri čez 3 tedne testirat rečeš zdravniku za napotnico pa si pomirjena... Ja točn to relax na polno, vse je ok pa še glede komisije butaste se mi ni treba več sekirat pa bit med 4 stenami...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Novembrke 2013
30.4.2013 18:45:04   
tintin
jaz sem kranjčanka, glede klopa pa, ja upam da bo okuser posted image

(odgovor članu mimi28)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Novembrke 2013
30.4.2013 19:20:32   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: butterfly..

Lepo pozdravljene!

Mene pa zanima, če se ti v 13. tednu že lahko pozna trebušček? Sem prvič noseča in ko berem forume piše, da naj bi se prvorodkam kasneje poznal, toda jaz ko se zjutraj zbudim ga imam že kar precej, druga pa je, ko kaj pojem ali spijem takrat me pa tako ali tako napihne, da izgledam res ogromna. Prebavo imam zadnje čase sicer normalno, hvala boguuser posted image ampak, kot pravim zjutraj na tešče se mi že dobro pozna, in to se mi je začelo v zadnjem tednu poznati user posted image . Že vnaprej se vam zahvaljujem za kakršnekoli odgovore user posted image

Lepe praznike želim.

Ojla ,

jaz sem v dvanajstem tednu- prvič noseča in se mi tudi že pozna trebušček. Ne vem pa, od česa je to odvisno. Zgleda je od ženske do ženske drugače. Bo pa treba že v nakup nosečniških hlač, saj me že tiščijo, ko sedim.

Ursikaa83 hvala za lepe besede. Jaz že komaj čakam, da držim najino pikico v rokah :-)

(odgovor članu butterfly..)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 6:46:39   
Neya26
Butterfly tudi meni se že pozna trebušček. ne vem od česa je to odvisno. pr meni se v prvi nosečnosti trebušček ni videl skoraj do 6 meseca, v drugi nosečnosti se mi je videl že v petem mesecu in tudi nikoli se nisem nič skor zredila do teh mesecev, sem se začela rediti šele po 5 mesecu. ampak, zdej v tretji nosečnosti, pa imam tudi jst že ful napihnjen trebuh, kot bi bila že 4 ali 5 mescev noseča. ampak jst mislim, da so pr men težava odvečni kg. Iz prve nosečnosti mi je ostalo 5 kg, ki jih nisem nikol zgubla in tud sm hitr zanosila pol (k je bla tamala stara 8 mescev). v drugi nosečnosti se do 5. meseca nisem zredila nič, trebuh pa sem imela že zelo dobro viden, potem sem pa splavila in kg niso šle nič dol, ker sem bila 2 mesca na bolniški, doma ležala, se smilila sama sebi in se basala s hrano, zato sem dobila še 2 kg viška. Ko sem začela hodt v službo pa sem ti 2 kg zgubila. 5 kg iz prve nosečnosti pa so še zmer ostale in v tretji nosečnosti sept zanosila s 5 kg viška :( Ampak, sem pridna se nič ne bašem, nisem se še nič zredila zdej do 13. tedna in upam, da mi rata, da tokrat čimmanj se zredim, če bi šlo največ 10 kg. aja drgač pa sem v prvi nosečnosti imela na koncu 15 kg (sem pa rodila 1 mesec prekmal). sam na konc sem začela zatekat in voda mi je zastajala in je bil razlog tudi to, da sem se kr v zadnjih dveh tednih zredila skor za 5 kg! bo treba počasi nosečniške hlače oblečt. eni pravjo, da se z vsako nosečnostjo prej pozna trebuh. ampak jst mislm, da pr men so problem odvečni kg. ah hujšale bomo pol :)))
Drgač, pa komej čakam, da imam v petek nuhalno upam, da bo vse ok. do zdej sem imela vsakic zelo dobre rezultate na nuhalni in je bilo vse ok.
sem pa že dala tudi kri, ker bom imela dvohormonski test zraven na ns.
počutim se zdej že čist ok, prve 2,5 mesca mi je blo ful slabo, sicer bruhala nisem, ampak vse mi je smrdelo in se mi je dvigovalo. nič mi ni pasalo jesti. zdej je to hb ze mimo. bla sem tud ful utrujena. zdej nisem več tok, ampak k pridem iz šihta (kr pozn hodim dam, ob 17.30) smo še mal uzuni s tamalo, pol gremo not, večerjat, skopat in spat. tko, da pred deveto že skor zaspim na kavču :)))
no lepe praznik vsem skupaj želim.


(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 14:44:54   
Matkurja
Pozdravljene somamice!

Jaz danes po dolgem času nisem bruhala zjutraj. Ugotovila sem, da zaradi tega ker mi je slabo, premalo pijem. Ampak mi pa paše, ko si skuham eno veliko posodo jabolčenga kompota (5l, tri jabolka), pa ful cimeta in ingverja vprahu dam, pa malo klinčkov in kakšno žico sladkorja. Tega lahko spijem kolikor hočem. Mogoče bo kateri tudi pasalo. V prvi nosečnosti sem si pa po eno limono v liter in pol vode stisnila in to pila.

KAr se trebuhov tiče... moj je itak že tak od prejšnje nosečnosti kot da bi bila v 6. mesecu. user posted image Zato ljudje še nič ne sprašujejo.

Zdaj grem pa še malo na sončka. Lep praznik vam želim.

(odgovor članu Neya26)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 15:02:41   
Anonimen
Čao nosečke user posted image !

Moja dva sladko spančkata, jaz pa uživam na kavču user posted image , pa sem še malo na hitrco skočila k vam, ker sploh ne smem biti predolgo za računalnikom, kar čutim, da mi ne paše. Joj, sem občutljiva user posted image .

tintin - Oh ta komisija user posted image . Bi rekla, da bi bila neka lenuhinja, ki bi iskala izgovore, da mi ne bi bilo treba delat. Toda sem takšen deloholik, da me je prav služba skoraj stala otročka, sem namreč zakrvavela po izjemno stresnem dnevu v službi - samo domov sem se pripeljala, vstala iz avta in se mi je vlila kri po nogah. Potem pa rešilec in na urgenco. To, da sem imela lani v roku pol leta dva splava, da imam hematom, da sem Rh negativna, da sem imela prvi porod zelo zakompliciran (CR in potem še ena operacija, ker sem krvavela v trebušno votlino in skoraj umrla), da bi se morala vsak dan voziti eno uro, da je sedeče delo za računalnikom, da bom pri porodu stara 37 let in je to torej takorekoč moja zadnja šansa za otroka ... vse to jih očitno ne briga. Prav jezna sem in jim bom napisala konkretno jezno pritožbo, saj jih imam na sumu, da so dokumentacijo samo na hitro pregledali.

mimi28
- super za super pregled in že četrti otrok. Čestitke user posted image ! Vas prav občudujem mamice z več otroki, čeprav mi vse pravijo, da je z več otroci lažje, ker si se prisiljen optimalno organizirati in enostavno ni časa za kompliciranje, kot to rade počnemo mame z enim otrokom user posted image . Mi se zelo veselimo Eline sestrice, tako midva z možem kot hčerka Ela, ki si že zelo želi otroške družbe doma. Pa tudi za njen razvoj ji bo zelo koristila sestrska izkušnja. Tako da držimo pesti, da nam tokrat zares uspe brez dodatnih komplikacij, ki jih je bilo že dovolj za do konca nosečnosti user posted image .

trebušček - Meni se je tako prvič kot sedaj drugič zelo hitro poznalo, že pri enem mesecu. Je pa res, da je tudi meni po Eli ostalo 5 kg viška, tudi nekaj v trebuščku, tako da je bila izbočenost še toliko prej vidna. Sem sem kar ves čas mučila, da bi se znebila teh dodatnih 5 kg, pa kar niso hoteli oditi, tako da imam sedaj plan, da se tokrat ne bom toliko zredila (prvič sem se 18 kg user posted image , ostalo jih je 5 viška), po porodu pa želim v enem letu spet priti na svojo staro težo 50 kg. Pred prvo nosečnostjo nisem nikoli imela petice na tehtnici in me je potem kar malo stisnilo, ko sem šla celo čez 60 user posted image . Toda suhice se baje lahko bolj zredimo, zato se nisem kaj ekstra sekirala. Glede na moj težek porod in vse zaplete po porodu namreč kar nekaj časa nisem mogla biti fizično aktivna, tako da sem si dala malo več časa. Očitno malo preveč user posted image . Sem pa imela pri Eli zares gromozanski trebuh, sicer lep okrogel, toda mala si je očitno naštimala olimpijski bazen, saj je imela pri porodu borih 2.850 kg user posted image . Me pa zelo skrbi, ker mi je sedaj pri tem strogem počitku spet padla kondicija in bom očitno spet šla rodit v zelo slabi fizični formi user posted image . Upam, da bom sedaj lahko vsaj začela hoditi na sprehode, da se vsaj tako razgibam, čeprav se spomnim, da sem pri Eli zadnji mesec bila kot slonica - komaj sem hodila, po par korakih sem se morala zasopla ustaviti, da o spanju niti ne govorim ... zares sem bila zelo neokretna, me je bil en sam velik trebuh user posted image . Je pa res, da sem zadnja dva meseca jedla čisto vse, kar se mi je zaluštalo, babnice tukaj na rr pa smo se vsak dan dražile s fotkami sladkarij, jagod ... ni čudno, da smo vse samo jedle user posted image . Tako da vas prosim zadnja dva meseca brez omenjanja hrane user posted image .

Lepe praznike, pa vso srečo na nuhalni, naj bodo boljše številke kot pri meni in se tipkamo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Neya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 15:32:27   
mimi28
NenaLena, se opravičujem za tako zavajajočo napako, mam fantka doma, za druzga držimo pesti, pa 2 ss. Tko da nimam 4ih, ja so pa res za občudovat vse mamice, ki jih imajo! Lep dan in praznike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 15:38:02   
Anonimen
mimi28 - potem sva pa na istem, tudi jaz imam doma štiriletnico, lani dva ss, sedaj pa upamo, da bo druga punčka ok user posted image . Držim pesti za obe, da nama v tretje uspe user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mimi28)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 16:11:48   
Anonimen
Povecan trebuh v 12. tednu kaze samo na napihnjenost.
Trebuh, ki je posledica nosecnosti, toej nosecniski trebuh se lahko pokaze komaj
pri 16. tednih, saj se komaj takrat zacne vecat in oblikovati maternica.


To je odgovor ginekologa jaz samo posredujem dalje
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 16:50:44   
mala zirafa
S tem se pa ne strinjam.Nemogoče da sem tako napihnjena, res izgledam kot v 5.mes. v prvi nos. se mi je poznalo šele v 4. mes. sedaj pa sem v 12. tednu.Mali prehitava z rastjo za 1 tedenuser posted image .Tako so mi rekli.
V glavnem mislim da je realna slika trebuha takoj zjutraj ko vstaneš, ko nisi tako poln vode in zatečen.Moj je kar ornk.Navadnih hlačne spravim več gor, izjema so nizki kroji. Kdaj greste v nabavo opreme za user posted image ?
A je kaka motoristka med vami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 17:01:41   
Ninika89
.

< Sporočilo je popravil Ninika89 -- 1.5.2013 17:03:30 >

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 17:09:04   
Ninika89
U moje sporocilo pa je cudezno izginilo user posted image

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Novembrke 2013
1.5.2013 19:26:34   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Povecan trebuh v 12. tednu kaze samo na napihnjenost.
Trebuh, ki je posledica nosecnosti, toej nosecniski trebuh se lahko pokaze komaj
pri 16. tednih, saj se komaj takrat zacne vecat in oblikovati maternica.


To je odgovor ginekologa jaz samo posredujem dalje
user posted image


Jaz sem čitala, da je v 12. tednu maternica še enkrat večja. Torej, če si suhica,bi se že moglo poznat tudi v spodnjem delu trebuha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 1:14:16   
butterfly..
Zdravo punce,

iris1978 Hvala bogu,ker druge mamice,ki sem jih videla,še posebaj,ko sem šla na nuhalno,se jim sploh ni videl tako trebušček,kot meni,tako da mi je že bilo malo čudno.Jaz že nosim širše hlače,saj navadnih ne morem sploh zapet plus pravijo,da ni dobro,da te stiska user posted image

Neya26 Ahh,kot si rekla,hujšamo lahko pol user posted image Mi je pa žal za splav,toda lepo je,da nisi obupala in upam,da bodo rezultati nuhalne odlični. Glede utrujenosti in slabosti je bilo pri meni isto s tem,da jaz sem še bruhala,hvala bogu,kot si rekla je to že mimo,pa kokr sem razbrala si napisala da si 13. teden,kar pa tak pravijo,da je prehod v boljše obdobje glede nevšečnosti :)

Matkurja Ja,ko sem zanosla sem imela 51kg,sedaj pri 13. tednih jih imam 56kg,ampak se mi pozna samo na trebuščku in dojkah,da sem jih pridobila,drugje niti ne opažam,da bi jih,čeprav imam občutek,da se bodo kmalu začeli nabirati povsod,saj nisem do sedaj imela pretiranega apetita,sedaj bi pa pojedla vse živo user posted image

Še 1x hvala za odgovore vsem user posted image user posted image

_____________________________

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 1:54:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Povecan trebuh v 12. tednu kaze samo na napihnjenost.
Trebuh, ki je posledica nosecnosti, toej nosecniski trebuh se lahko pokaze komaj
pri 16. tednih, saj se komaj takrat zacne vecat in oblikovati maternica.


To je odgovor ginekologa jaz samo posredujem dalje
user posted image


Jaz sem čitala, da je v 12. tednu maternica še enkrat večja. Torej, če si suhica,bi se že moglo poznat tudi v spodnjem delu trebuha.


No kakor komu pase. Sem prebrala ze tudi izjave, da imajo ene ze v 4. tednu ogromne trebuscke.
Sama vem, da sem ga prvic opazila v 19. tednu in sem skoraj znorela, ker se tako dolgo ni prikazal.

Tako pa pise na enem izmed drugih forumov.
Stanko Pušenjak
Re: velikost trebuha nosečnice

03.01.07 18:14

do 18. tedna je povečan trebuh bolj ali manj posledica napihnjenega črevesja in z velikostjo maternice še nima nobene zveze.

Drugace pa zelim vsem lepo nosecnost in veselo bozanje trebusckov.

(odgovor članu Matkurja)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 10:16:50   
Matkurja
Draga anonimna!
V 4. tednu sploh še ne veš, da si noseč. Šele ko dopolniš 4. teden ponavadi test pokaže plus. Tko da to res ne more držat.

V 19. tednu si že skoraj na polovici nosečnosti in je plod velik že "Plod je zdaj težak že celih 227 gramov, velik pa okoli 22 centimetrov." Ne mi rečt, da se tole nikjer ne pozna. Ne vem pa zakaj bi norela, če se trebuh ne bi poznal. In ko boš v drugo noseča, se bo trebuh še prej poznal, ker je tako maternica, kot trebuh bolj raztegljiv, sploh če zanosiš zelo hitro in se notranje trebušne mišice niso še zadosti utrdile.

Kar se pa tiče Pušenjakove razlage pa je tudi logično. Saj nobena tukaj ni rekla, da se trebuh poveča samo na račun maternice, sploh pa otročka, ki meri šele nekaj cm, ampak je to tudi zaradi črevesja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 10:20:31   
Anonimen
Čao babuške,

Glede trebuščka je po moje to zelo odvisno od ženske konstitucije in ni res, da če ima ženska prej trebušček, da je to samo napihnjenost ali, da se je zredila. Meni je ginekologinja rekla, da se maternica takoj malo poveča - tako kot pri menstruaciji in to ni samo napihnjenost. Če pa je ženska bolj drobna, pa se ji itak vsaka najmanjša sprememba takoj pozna. Jaz sem sedaj noseča skoraj 14 tednov in zjutraj, ko ležim na trebuhu, imam kar eno kroglico spodaj v trebuhu, kar je kar logično, saj je sedaj plod velik že skoraj 10 cm. In če potem prišteješ še vodo, v kateri plava, in maternico, ki ga obdaja, to ne more kar nekako ponikniti v hrbet user posted image . Tako da babnice nič se sekirat, kdaj se kateri kaj pozna, pa glede kil tudi ne, če je v mejah normale, saj smo prav vse ženske različne in prav tako naši trebuščki in naše nosečnosti. Važno, da svoj trebušček redno božamo in se pogovarjamo s svojimi bebicami user posted image .

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 10:35:56   
mimi28
NenaLena jaz imam tudi 4 letnikauser posted image user posted image . Pa imave kar podobno situacijo, pravzaprav identično skorajuser posted image . Tudi jaz držim pesti za naju in seveda za vseuser posted image .
Za trebuščke se podpišem pod Matkurjo, ker se pri večih nosečnostih hitro pozna in pri mojih začetnih 50 kilah sam v 11. tednu že bunkica in bi težko rekla komu da je to kaj družga kotuser posted image . Lepo božajte svoje prelepe trebuščke in uživajte še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 11:55:58   
tintin
vsekakor se trebuh tako zgodaj pozna tako zaradi napihnjenosti pa tudi deloma zaradi maternice. Jaz sicer nisem drobižek, sem visoka, pa recimo povsem normalne postave (močno okostje, kile ok glede na višino) in ker imam v običajnem stanju precej raven trebuh, se mi seveda pozna, da stanje ni povsem običajno:) je pa še daleč od nosečniškega trebuha. hlače nosim čisto običajne, ampak v oprijeti majici pa izgledam "malo debela":)

(odgovor članu mimi28)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 13:17:17   
Ninika89
Upam, da mi tokrat objavi kar bom napisala in da ne bo ponovno zbrisano kot vceraj user posted image

Sicer spadam pod majcice2013 ampak se vseeno prebiram ostale teme.
Noseca sem 37 tednov in lahko povem, da sem trebuscek dobila v 18. tednu vse do takrat pa sem imela dobesedno raven trebuh tako da je vse mozno. Tudi zdaj, ko sem bi ze lahko rekli cisto na koncu je trebuh res minimalen. Tako, da je res razlicno in je zelo tezko napisat neko mejo kdaj bi se naj pojavil trebuscek in kdaj ne.


(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 18:19:50   
marelcaspelca
Ah, pomoje je odvisno čist od telesa do telesa. Tut ene nosijo spredej in majo večji trebuh, ene pa v križu in majo manjšiga. Pa tut nihče mi ne more rečt, da se pri vseh vidi pa točno pri določenih tednih. Ena ki je visoka in dokaj široka (s tem ne mislim debela!) ima tut več prostora v svoji trebušni votlini k pa ena mjhna XS nosečka. In majhnim suhicam se zihr prej pozna. Ni pa to nič pogojeno s tem, al je otrok zdrav al pa ne (kaj vse sem slišala od sonosečk, ko sem ležala na ginekološki user posted image ).

Ma to je ista fora k pa so men govoril, k sm bruhala, da ko bo prvih treh mescou konc, bo pa dobr. Pa ni!

Mi smo ljudje in ne stroji in pri vsakem je drugač.

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 20:34:49   
Metuljčica 2013
pozdravljene, sem imela že vse napisano, pa sem stisnila prekliči namesto potrdi user posted image

no, skratka, jaz sem dane 9t 4d, pa še kar čakam na 1. pregled ... sem že fajn nestrpna, imam ga čez točno en teden ... Potem upam, da bom edino čimprej prišla na vrsto za NS ...

trebušček se pa tudi meni že kar konkretno vidi (2. nosečnost), v 1. se mi je začel poznat nekje v 5. mesecu, zdaj pa že od začetka... nosim samo nosečniške hlače ali zelo raztegljive ... bo treba zdaj za poletje kaj pogruntat kaj oblečt ko bo ta vročina user posted image

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 21:13:46   
marelcaspelca
Meni je iz prejšnjih let ostalo nekaj bolj širokih tunik... Pa sem mislila kar to pokombinirat s pajkicami.... Ker upam, da se bom bolš počutla in šla kmalu v službo-doma v postelji je taaaaak dougčas user posted image Sam punce, tiste, ki niste prvič noseče, dajte mi povedat, a pas od pajkic nič ne žulji čez trebuh? Al jih pač porinete čez trebuh?

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 21:29:26   
tintin
mene pas od pajkic nič ne žuli, sicer daš pa pas pod trebuh:)

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Novembrke 2013
2.5.2013 23:25:44   
Metuljčica 2013
jaz bom mogla neke kratke legice nabavit, bom vzela bolj elastične in bolj široke v pasu, pač tak dolgo bom iskala, da najdem kaj primernega user posted image , umrla bom v dolgih, že zdaj mi je ful mučno, kaj bo šele julija, avgusta user posted image ... dolgih mam pa zaenkrat dovolj ... mogoče res probaš dat pas pod trebuh ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)


Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!