|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.4.2013 9:42:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Bodoče nosečke
29.4.2013 9:55:17   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 28, 1 user posted image , Kranj
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
čenča84, 1 user posted image
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
ela23, 23, 0 user posted image , Dolenjska
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
michelle1, 34, 3 user posted image , 1 user posted image , Posavje
misssi
missy26, 28, 1 user posted image , Kranj
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Night
Perzefona*, 24, 0 user posted image , Ljubljana
poli*, 1 user posted image
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember, 26, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
TANJA.t
*tedy*, 4 user posted image
Tippi, 39, 1 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
vrtnica44, 31, 0 user posted image , Posavje
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska
3Sonček3, 23, 1user posted image , Ribnica

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
CherryBlossom, 23, 1 user posted image , 2 user posted image , Goriška
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Metuljčica 2013, 1 user posted image
pridna_janja, 37, 0 user posted image , 2 user posted image , Brestanica
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.4.2013 9:56:36   
BVM1
Seznamček se polni. Še posebno zanimiv je tisti spodnji. user posted image user posted image user posted image

BVM1 = michelle1

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.4.2013 13:13:02   
mamica deklicam
jih bo kmalu več spodaj, kot na zgornji strani user posted image user posted image user posted image

boš kmalu morala naslov teme spremeniti user posted image user posted image

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
30.4.2013 9:47:13   
darhaha84
Da se še jaz malo javim – me je kar sramuser posted image . Mi imamo pestro že od E. rojstnega dne (25.3.). V glavnem praznovanje uspelo user posted image , čez dva dni je imel že vročino – viroza, končno se je pozdravil je bilo vnetje ušes in nato še rota virus. Tako da je bil v aprilu samo 4 dni v vrtcu user posted image  Preselili smo se uspešno, z deli renovacije pa smo začeli v petek. Pred tem sva morala celo hišo sprazniti… V novem stanovanju nimamo interneta in se nisem mogla nič javiti, v službi sem bila tudi bolj malo (bolniška, dopust…). Jaz upam, da se bo zdaj stanje kaj stabiliziralo. Mi trenutno še nič ne delamo na dojenčku (samo govorimo o tem user posted image ) – bomo začeli septembra ko bomo v novi hiški.
pridna_janja - user posted image , želim ti srečno in zdravo nosečnostuser posted image user posted image
mamica deklicam – saj bo, glede na rezultate boš imela spomladi 2014 že vozičkalauser posted image
michelle1 sem videla da si se imela super v Parizu in čestitke za uspešno opravljen nakup. Super da ste se tako odločili, jaz imam tudi željo da bi imela manjšo kmetijo oz. sigurno si bom v kratkem kupila kakšno njivo da bom lahko kaj več pridelala doma. Zdaj imam vrt in imamo zelenjave za sproti (razen čebulo, česen, korenj, koleraba…-te imam toliko da jo imam za čez zimo…), krompir in peso za vlaganje pa kupim od kmeta. Rada bi imela več svojega. Pa večji sadovnjak z veliko različnega sadja – zdaj imam po večini jablane in pa ameriške borovnice (njami) in jagode.
michelle1 – čestitke tvoji najstnici za rojstni danuser posted image
Čestike vsem nosečkam in želim vam zdravo in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
6.5.2013 12:18:46   
3Sonček3
že šesti dan tišine? To pa ni v vaši navadi user posted image
no bom pa js mal nasmetila pa se bo mogoče odprlo hehe
no mesec je okol in spet je tukej čas po ovulaciji in spet se mi zdi da se nekej dogaja, da je ratalo, čeprou sm si rekla da nebom na to mislna......še vedno mislm. Ampak ta mesec ne bom nrdila testa. Bom kr lepo počakala na predvideno M pa kar bo bo.
Kolk mislte da psiha (živci) vpliva na zanositev a ful?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
6.5.2013 12:29:24   
mamica deklicam
živci delajo na polno, če hočeš zanosit. Po tem ključu bi bila jaz skoraj vsak mesec user posted image user posted image

Ja, sem tudi jaz opazila, da se tu ne dogaja več veliko, so vse kar poniknile. user posted image user posted image user posted image

Kaj hočemo. jaz si moram vse urediti za petek in drugi teden, ko grem na operacijo, čeprav še kar malo molim, da mogoče mi pa ne bo treba. ja, ker stvar je taka: moja teta s krvavca, ki bi me morala obiskati včeraj, je očitno nenačrtovano zbolelauser posted image in je še ni. NO če ne drugače, bom v četrtek zjutraj lulala (če bom zdržala user posted image ), da vidim, mogoče bomo pa zagledali user posted image . ker to rundo je mislim, da res prvič v dveh letih, ko nisem več mislila ali bo ali ne bo... Tako, da pustimo se presenetiti user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
6.5.2013 13:17:14   
3Sonček3
o mamica deklicam  lepo lepo upam da ima tvoja teta hudo gripo in bo mogla še 14 dni doma počivat da bo ozdravela in te prišla pogledat čez 10 mesecev user posted image .
Sej tut js ne mislm tulk na to med user posted image , se res poskušam maximalno sprostit in pustit plavalčkom čim lažjo pot. Ampak pol čez par dni me pa začnejo dajati "simptomi" neki mi ne štima v trebuhu oz nižje tam mal višje od sramne kosti me neki prijetno špika pa mislm da je to to, pa nevem no tko kr use me "moti". Mi je pa zanimivo da ta mesec nisem čutla ovulacije user posted image bi me moglo skrbet zarat tega in če, na kakšen način? Prejšn mesec sm čutla O in točno čez 14 dni user posted image . Ta mesec pa nevem kdaj jo prčakvat kr ni blo bolečin, ki so navadno prisotne vsak mesec pa  ne samo v času O ampak tut kr tko umes, ta mesec tega ni. čeprou sm prejšn mesec napisala da bi raj najprej hiško poštimali mi nekje not res neda miru za user posted image . user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
6.5.2013 18:50:20   
3Sonček3
ubistvu se je vprašanje z živci bolj nanašalo na samo zanositev kot na kasnejše lažne znake, ki mi itak nagajajo in o tem ni več dvoma user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
7.5.2013 11:07:14   
pridna_janja
sem prišla vas malo pozdravit user posted image kako se imate kaj?jaz sem kar ok razen to da mi je tako slabo vsak dan od jutra do večera trebušček se že vidi user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
7.5.2013 12:57:04   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

sem prišla vas malo pozdravit user posted image kako se imate kaj?jaz sem kar ok razen to da mi je tako slabo vsak dan od jutra do večera trebušček se že vidi user posted image

potem ga pa s ponosom nosi user posted image user posted image , saj veš zakaj ga imašuser posted image user posted image user posted image

želim ti mirno nosečnost in čim manj nosečniških težav.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
7.5.2013 16:25:00   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Kaj hočemo. jaz si moram vse urediti za petek in drugi teden, ko grem na operacijo, čeprav še kar malo molim, da mogoče mi pa ne bo treba. ja, ker stvar je taka: moja teta s krvavca, ki bi me morala obiskati včeraj, je očitno nenačrtovano zbolelauser posted image in je še ni. NO če ne drugače, bom v četrtek zjutraj lulala (če bom zdržala user posted image ), da vidim, mogoče bomo pa zagledali user posted image . ker to rundo je mislim, da res prvič v dveh letih, ko nisem več mislila ali bo ali ne bo... Tako, da pustimo se presenetiti user posted image user posted image

O, kaj je tukaj lepega za brat... Jaz stiskam pesti, da je to to da ne bo treba na operacijo in da zagledaš +, user posted image navijam.

Kako ste kaj drugače? Vidim, da ste malo potihnile... Ja škoda, da se je forum porazdelil, se mi zdi da nikjer več ni tapravega vzdušja oz. klepeta user posted image .

Jaz še vedno navijam za vse. Drugače smo vredu, malo iščemo in načrtujemo dopust, med prazniki pa smo tudi malo pohajkovali - izleti in kopanje so bili predvsem na programu. Ja, pa vsi skupaj smo bili user posted image .
Zastavila sem si tudi dva nova "projekta", glede zaposlitve in šolanja, tako da se ukvarjam predvsem s tem. Počasi pa zastavljamo tudi tretjega in četrtega. Eden od teh je seveda še en user posted image , načrt ostaja še vedno enak oz. mogoče malo prestavljen proti koncu poletja - bomo še videli, čas namreč hitro gre, jaz pa si želim še določene zadeve spravit v tek preden začnemo delat na še enem članu.

Toliko od mene. Lepo bodite, uživajte sonček...

Aja, pa prijava in odjava mi še vedno nagajata user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1687
7.5.2013 20:39:06   
asyka
Najin dojenček se je zamaknil. Proti je izrecno moj, no saj če dobro posmislim niso niti tako zgrešeni tile njegovi "proti". Namreč živiva v podnajemniškem stanovanju, v katerem lastnik postrani že gleda živali, da bodo preveč uničile. In imava pomisleke kako bi gledal na otroka, konec koncev otroci uničijo bistveno več, kot stanovanja navajen pes/maček. Lastniškega stanovanja si ne bova mogla še tako kmalu privoščiti, vseeno pa upava, da se bo nekako uspelo nama prileziti do česa malo bolj fiksnega.

Moj bi sicer zelo rad, da bi se tudi jaz zaposlila, čeprav sem glede tega malo skeptična. Prvi problem je, da v Sloveniji ne prideš v noben laboratorij drugače kot preko vez, drugo pa da tako ali tako pri nas ni sploh zaposljivosti nikjer user posted image Zdaj mi je sicer v prvem planu naučiti se nemško, ampak gre počasi, ker imam na faksu še vseeno druge zadeve narediti, pa po pravici povedano nisem ravno talent za tuje jezikeuser posted image ...

Tako, da ja projekt dojenček je pri nama začasno ustavljen,.... upam, da ne za predolgouser posted image

Držim pesti za vse ostale, ki se borite za user posted image ali že grejete svoje malčkeuser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.5.2013 8:50:08   
mamica deklicam
punce, moje user posted image še od nikoder. Včeraj zjutraj sem delala test a je bil negativen. Test je bil First sign iz DM, listič (dva dobiš v škatli za 3€). Nekaj sem brala, da so bile nekatere nezadovoljne z njim. Če je ne bo, ponovim v petek zjutaj, ko moram na priprave v LJ za operacijo, drugače pa potem spet v ponedeljek, ko ja dan D za laparoskopijo in histeroskopijo.

Medtem si bom šla pa sigurno po kakšen drug testuser posted image , možno da bom kar Clear blue kupila, ali pa baby chek (ta je meni vedno prav pokazal)

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
8.5.2013 9:43:12   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

punce, moje user posted image še od nikoder. Včeraj zjutraj sem delala test a je bil negativen. Test je bil First sign iz DM, listič (dva dobiš v škatli za 3€). Nekaj sem brala, da so bile nekatere nezadovoljne z njim. Če je ne bo, ponovim v petek zjutaj, ko moram na priprave v LJ za operacijo, drugače pa potem spet v ponedeljek, ko ja dan D za laparoskopijo in histeroskopijo.

Medtem si bom šla pa sigurno po kakšen drug testuser posted image , možno da bom kar Clear blue kupila, ali pa baby chek (ta je meni vedno prav pokazal)

user posted image user posted image user posted image    mogoče je pa res to to. Glede testa...zadovoljne, nezadovoljne.... poglej kolk je občutljiv. Kaj pa če bi šla v laboratorij? mislm da je to najcenejša in najbolj zanesljiva varianta, drgač pa v vsakem primeru povej tistim ljudem h katerim greš na vse te ceramonije kaj se dogaja pa bojo tut oni nrdili vse da ugotovijo kaj pa kako (usaj upam). Js sm prvič uporabila baby check in mi je pokazou tako zelo rahlo črtico da sm bla v dvomih (ogoče zarad straha pred razočaranjem si nisem upala priznat da je to to, pa sm šla useen še test v laboratorij nrdit in je bil pozitiven. Prejšn mesec sem mela CB digital je delou tko kot more in tut pravilno pokazou. Za naslednji test nevem kako bi se odločla, vem pa da ne grem več delat testa prej dokler mi dva tri dni ne zamuja pol bom pa vrjetno kr na CB digital navalila kr mi je fino k ma še tedne zravn. Pa kaj če mal več stane sej ga ne kupš usak dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
8.5.2013 9:50:25   
mamica deklicam
ja tudi jaz upam, da je to to in da se tečka ne igra z menojuser posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
8.5.2013 9:54:28   
3Sonček3
se bo kmal pokazalo user posted image .
Komej čakam da pride tut moj čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
8.5.2013 14:06:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.5.2013 14:29:13   
mamica deklicam
michelle1, sem se res malo vprašala, kam si nam pobegnilauser posted image user posted image

tudi sama sem začela navijati, da zagledam tisti plusek ali pa dve črtici user posted image , ne bi šla rada na operacijo. In če bi se res zgodilo, ja bi imeli še enega zimskega, ta bi bil pa januarsko dete. A po drugi strani bi bilo ravno prav. Druga hči gre septembra v vrtec, tako da bi jaz imela čas zanj. Rodil bi se pred tretjim rojstnim dnevom mlajše hčere. Nato pa naslednjo jesen, ko gre velika že v šolo, bi bil ravno dovolj star, da ga dam komu počuvat in se njej malo bolj posvetim

Neposredna povezava do sporočila: 1694
   [Brisano sporočilo]
9.5.2013 7:25:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
9.5.2013 7:26:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1696
   [Brisano sporočilo]
9.5.2013 7:32:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.5.2013 8:52:16   
*tedy*
malo se javljam ,smo se malo potepali po morju, je bilo kar luštno, jest pa morje pa sonček smo itak skoraj enouser posted image user posted image .
sicer pa mi nič več ne pazimouser posted image user posted image , kmalu naj bi prišla user posted image , potem pa upam da nama kmalu uspeuser posted image user posted image enega spomladančka narestuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.5.2013 9:11:05   
mamica deklicam
dobro jutro.

No jaz naredila test, a je samo ena črticauser posted image . Nobenih znakov ne za tečkouser posted image , ne za user posted image .
Aja edino znak, da je danes že 33 dan in je ni. Je pa spet res, da nimam več pojma kako dolge cikle imam sedaj. Sem mislila, da ko bo cista počila in ni več teh krvavitev, da bo šlo nazaj v pravi tir.

Tako, da jutri grem v LJ, jim povem vso situacijo, če se mi med vikendom ulije, potem v ponedeljek verjetno operacije ne bo. Javim kako in kaj.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.5.2013 10:38:41   
asyka
Michelle hvala za tako lepo spodbudo :)

Meni je danes ful žal, da se nisem v srednji šoli sploh učila nemščine. Za dvojko sem ponavadi prepisala user posted image , smo imeli žal tudi profesorico bolj takšno, ki ni več ravno sodila v razred ampak dejansko v pokoj in ni znala motivirati učencev nič. Sedaj pa se morem učiti, ker avstrijcem samo angleščina ni dovolj.

mamica deklicam držim pesti, da bo vse v najlepšem redu, pa da se ti scenarij uresniči user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?