|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
23.4.2013 10:49:27   
pridna_janja

jaz sem imela dva dni čudno M no ja na dan ko bi morala pridet je prišla in točno do ure in sem že mislila da ta mesec spet ne bo nič in evo konc izcedka in pristala na urgenci potem pa v bolnico noseča,dvojčke en v maternici en v trebušno votlino tako da zdaj sem samo okol zdravnikou hodila ampak je pa zdaj vse ok no ja hodim še vedno na preglede pa še vedno me obišče patronažna.Tako da moj izcedek je bil cist podoben M.samo je bil pa krajši (2 dni)pa brez bolečin imela sem pa vročino en teden in sem šla k zdravniku in mi je sam reku da ni njegova stvar da je stvar ginekologa kar sem pa mislila da je kakšno vnetje ali kaj takega in zavlekla en teden da nisem šla k ginekologu in potem pod nujno pristala v bolnici user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

:) michelle1 si me pa nasmejala s tistim o kobilah hehe

no tko js sm se odločila da bom test nrdila jutr zjutrej pa kar bo bo. Na trenutke mam občutek nosečnosti čez recimo dve uri ta občutek mine... mislm da se psiha igra z mano in to že kr preveč. No test bom nrdila jutr k je 13. dan po user posted image med ovulacijo (če sm jo seveda prou zračunala) in jutr je tut ubistvu 1. dan M če sklepam po zadnjem ciklusu. Tko da mislm da bo jutr tist taprav dan.
A je možno da mi "nosečniški" znaki nihajo (pridejo in grejo) tut v primeru da sm noseča?
Najbl ampak res najbl me čudi to da mi ne paše jest čokolade (prej sm jo pojedla (skoraj) vsak dan najmanj 100g)
paše mi pit gazirane pijače, ki jih drgač nikoli ne pijem
ponavadi so mi dan pred M zvečer zapasala jajca na oko z ocvirki in majonezo, ta mesec te želje ni
to so samo nekateri od "znakov" ki jih js dajem sebi v + da bi bil test pozitiven (ja kljub temu kar sm zanč pisala želja v meni ni minila)
in zakaj za hudiča se vsi zanašamo na M??? A ni tut tko da je lahko ženska noseča in ima še vedno čist normalno M???
No lep začetek tedna vam želim

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
23.4.2013 11:05:27   
3Sonček3
o bogica. No najvažnejš je da je zdej use uredu. Tut js sm tole M dobila čist brez bolečin brez črvičenja brez usega je pa taka čudna, še bl rjavkasta bomo vidli kaj bo. Sicer če je že pršla M naj kar tako ostane, usak mesec je nova priložnost za user posted image . Tebi pridna_janja pa želim da čimprej okrevaš tok kot treba in greš spet v boj za user posted image . user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
23.4.2013 11:14:10   
pridna_janja
sem noseča user posted image poseg so mi naredili zaradi ploda ki se je zasidral v trebušno votlino tist ko je v maternici je pa ostal in bom zdaj hodila skos na preglede pa razne preiskave pa ne vem kaj še vse ker me je bilo pošteno strah in še vedno me je čeprav vse je kot mora bit
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

o bogica. No najvažnejš je da je zdej use uredu. Tut js sm tole M dobila čist brez bolečin brez črvičenja brez usega je pa taka čudna, še bl rjavkasta bomo vidli kaj bo. Sicer če je že pršla M naj kar tako ostane, usak mesec je nova priložnost za user posted image . Tebi pridna_janja pa želim da čimprej okrevaš tok kot treba in greš spet v boj za user posted image . user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
23.4.2013 11:18:53   
3Sonček3
user posted image user posted image user posted image super, ful sm vesela zate user posted image user posted image user posted image
se opravičujem ker sem narobe razumela, ampak je bil pa tole zdej tak pozitiven šok. No potem ti pa želim 9 najbolj mirnih, srečnih, nepozabnih mesecev brez zapletov in da bo tvoj user posted image na svet prjokou zdrav in poun življenja. Pa javljej se še naprej da te tut me spremljamo user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1654
23.4.2013 11:26:09   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

sem noseča user posted image poseg so mi naredili zaradi ploda ki se je zasidral v trebušno votlino tist ko je v maternici je pa ostal in bom zdaj hodila skos na preglede pa razne preiskave pa ne vem kaj še vse ker me je bilo pošteno strah in še vedno me je čeprav vse je kot mora bit

samo pozitivne misli in bo vse v redu, boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

te bodo bolj pogosto spremljali a če je z otročkom vse v redu, se ne sekiraj. Boš pa večkrat pri zdravniku. Bolje enkrat preveč kot enkrat premalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1655
   [Brisano sporočilo]
24.4.2013 9:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
24.4.2013 9:53:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1657
   [Brisano sporočilo]
24.4.2013 10:01:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
   [Brisano sporočilo]
24.4.2013 10:02:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.4.2013 9:03:16   
Žabinčica
Punce kako ste? Jaz še vedno navijam za pluske user posted image . Za vse stare in seveda nove čveke na tej temi...

Mamica deklicam, Michelle kaj novega user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.4.2013 9:04:48   
Žabinčica
In spet se ne morem odjavit user posted image user posted image user posted image ...bom kar malo virtualno še strašila tu okrog zgleda user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   [Brisano sporočilo]
25.4.2013 9:06:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
   [Brisano sporočilo]
25.4.2013 9:16:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.4.2013 9:41:46   
mamica deklicam
madonca, pa res odprira brez problema.

No punce, jaz grem danes v ljubljano. Bomo videli, kaj bo ata Vogler rekel. Bom poročala user posted image user posted image

drugače smo pa vseeno pridno user posted image user posted image in upam, da smo ujeli prave dni. Mi je ravno včeraj od mojega bratranca punca rekla, da sem dobra, da še kar vztrajam pri mojih letih. On je prvega imela pri 28, sedaj pri 35 pričakuje drugega. In pravi, da STOP. Bodo kar ostali pri dveh.

Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
25.4.2013 11:05:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.4.2013 21:21:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - srečno na pregledu.    user posted image    user posted image    user posted image     user posted image    user posted image     user posted image     user posted image  

hvala, hvala

no, na pregledu je bilo naslednje:
od mojega user posted image user posted image user posted image so zelo dobri user posted image user posted image

preiskava mojih hormonov je bila tudi v redu, so v predpisanih mejah. Najprej me je že malo prestrašil, ker mi je rekel, da sem kandidat za epruveto, potem pa da je bolj luštno delati otroke domauser posted image user posted image . Se čisto strinjam z njim. Tako, da grem sedaj še na dve preiskavi: laparoskopija in histeroskopija, potem bova videla kako in kaj naprej.

Mislim, da se sama ne bom odločila, da bi šla na umetno oploditev. Sem malo sledila in baje zelo boli, pa še nimaš zagotovila, da bo sploh kaj ratalo. Če bo to naslednja faza, mu bom rekla, da bi šla še enkrat poskusiti s klomifenom.

No bomo videli user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
   [Brisano sporočilo]
25.4.2013 22:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1667
   [Brisano sporočilo]
25.4.2013 22:37:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1668
26.4.2013 7:22:26   
mamica deklicam

OK, najprej mi razloži vse te naštete pojme (laparoskopija, histeroskopija, klomifen). No tole za začetek...  Saj vem... Kot da ne bi že štirikrat spočela otroka. :)Drugače pa bravo za čudovite novičke. Torej je le na vama... :)

za bol natančno bom morala še sama prebrati. Ena se dela čez nožnico in se pogleda kakšna je sluznica, lahko vzame tudi košček vzorca, za drugo zraven popka naredijo luknjico in pregledajo trebušno votlino. Klomifen so tablete, s katerimi spodbudijo tvojo ovulacijo. S temi sem zanosila drugo hčerko.

Preiskavi nič ne bolita, ker si v narkozi. Hkrati pogleda in če je kaj narobe, tudi popravi (požge...). Eno noč naj bi bila notri v bolnici, po posegu pa grem domov.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
   [Brisano sporočilo]
26.4.2013 7:46:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1670
   [Brisano sporočilo]
26.4.2013 7:49:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1671
26.4.2013 8:06:49   
mamica deklicam

mamica deklica - hvala za razlago. user posted image  Da vsaj približno vem, za kaj gre. Se mi ni dalo guglati. user posted image

Še vedno stavim, da boste prišli z dopusta z enim družinskim članom več. user posted image

če dobiš stavo, se morava enkrat v živo dobiti in tako malo počvekati user posted image user posted image . No saj se lahko v vsakem primeru. Mladince na kup, mamici pa na čvek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
26.4.2013 11:45:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1673
26.4.2013 12:41:06   
mamica deklicam
no pa sem dobila datum za LPSD in HSC: 10.5. imam sprejem, za vikend grem domov, potem pa 13.5. operacija in naslednji dan domov, če bo vse v redu.

In to mi bodo naredili tik pred rojstnim dnevom, ki ga imam na Zofkouser posted image user posted image . Ja 15.5 bom imela že kar 39 let ampak mi se še ne damo in še kar vztrajamo na tretjem otroku user posted image

kako je potem s tistim čvekom, michelle1 in kavico?

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 26.4.2013 12:42:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1674
   [Brisano sporočilo]
26.4.2013 14:03:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!