|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.4.2013 10:47:21   
missy26
Pozdravljene,

se vam pridružujem, ker tudi midva delava na user posted image
Enega 3. letnika imava že doma, zdaj sva se odločila da bi še enega ali eno user posted image
Ko sva delala prvega otroka je uspelo v prvo, zdaj probavava prvi mesec in bomo videli če bo tudi zdaj uspelo tako kot prvič.
Okoli 25.4. bi morala M dobit, bomo videli kaj bo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 11:00:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 11:06:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu missy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.4.2013 11:46:52   
*tedy*
kakšen lep dan, ravno prav za praznovanje mojega rojstnega dneuser posted image user posted image

sedaj tudi mojauser posted image počasi odhaja in potem pa samo še en mesec počakamo in veselo na user posted image user posted image

grem kuhat mal, čist mal....

Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.4.2013 11:51:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

kakšen lep dan, ravno prav za praznovanje mojega rojstnega dneuser posted image user posted image

sedaj tudi mojauser posted image počasi odhaja in potem pa samo še en mesec počakamo in veselo na user posted image user posted image

grem kuhat mal, čist mal....,

čestitam user posted image user posted image

tale teden jih je pa polno, rojstnih dnevov mislim. Včeraj je imel moj dragi in od kolegice mož. Danes ti, jutri ta kolegica (včeraj njen mož), v soboto pa še od sestrične sin. Do mojega pa še 4 tedneuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 13:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 13:47:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.4.2013 13:53:16   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

kako je lepo gledat, kako se spodnji del seznama polni. je le nekaj narobeuser posted image ja mene ni med njimiuser posted image user posted image user posted image

A se nisva dogovorili, da ti prideš na vrsto julija 2013 user posted image  Ne biti tako zelo neučakana! user posted image

Navijam za obe, da čim prej dočakata svoji user posted image in nato user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.4.2013 13:55:12   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Kot že nekatere veste....... Zagledala sva user posted image !
Ne dojamem še, skačem do neba in nazaj in molim, da bo vse tako kot mora biti...

Skačem, vriskam, molim.... skupaj s teboj. Saj vem, da boš tudi ti isto zame...

user posted image            user posted image             user posted image            

Ja, čisto za vsako novo nosečko sem zeeeeelo vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.4.2013 14:12:51   
mamica deklicam

Kot že nekatere veste....... Zagledala sva user posted image !
Ne dojamem še, skačem do neba in nazaj in molim, da bo vse tako kot mora biti...

Skačem, vriskam, molim.... skupaj s teboj. Saj vem, da boš tudi ti isto zame...

user posted image            user posted image             user posted image            

Ja, čisto za vsako novo nosečko sem zeeeeelo vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še dobro, da si se tu javila, mi komaj znese, da tu kaj preberem in napišem. Tudi jaz upam, da bomo vse kmalu skakale od veselja.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.4.2013 14:57:25   
ta*mala

user posted image     user posted image     user posted image    Super novičke. A že nuhalna? Ma, ta vajin otroček bo na en, dva, tri zunaj. user posted image   No, saj naša tudi že šteje dneve do rojstnega dne. Pa ne ta, ki ga bo praznovala drug teden, ampak tista, ki ga praznuje šele 29.10. user posted image

Se spomnim, da je pri nas ginekologinja videla tri črtice na nuhalni, kar je nakazovalo na punčko. Ni upala potrditi, ker je bilo še prezgodaj. Ampak napoved je bila čisto točna. Od takrat dalje pa jo je na vsakem naslednjem UZ skrivala. Nogice... meni nič, tebi nič... lepo prekrižane. user posted image  Čisto po damsko. user posted image

hehe, a že? user posted image men se je kr vlekl te tri mesce, k je kao vn s tahude krize za ss... tko da si bom počas mal oddahnila :D

Neposredna povezava do sporočila: 1636
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 15:08:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 15:09:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1638
19.4.2013 14:49:33   
missy26
Moji podatki: starost 28 let, prihajam iz Kranja, doma imam pa že enega 3. leta starega navihanca.

Drugače se mi pa zdi, da sem včeraj zvečer opazila vgnezditveno krvavitev. Vseskozi me nekaj šraufa, bil je le en roza flekec in potem nič-do M je še en teden, tko da upam da ne prehiteva in je bila to res vgnezditvena. Pri prvi nosečnosti sem imela vgnezditveno krvavitev natančno tako in 7. dni po nezaščitenih odnosih. Upam da bo kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.4.2013 11:00:06   
ela23
Pozdravljene punce,
moj izpit je mimo, tudi user posted image je prišla že v nedeljo ... Ta mesec se je prou grdo norčevala iz mene, ker mi je zamujala 6 dni, kar se mi še nikoli ni zgodila, da o povišani BT ne govorim. Ves čas sem imela T okrog 37, sicer pa jo imam pod 36 (cca. 35,8).
Na žalost sem ugotovila, da mi kronično primankuje časa. Začelo se je vrtnarjenje, stanovanje, diploma ... Oglasila se bom še vedno, vendar bolj poredeko, ker nisem utegnila niti za nazaj prebrat, o čem teče debata. Lepo se imejte user posted image Držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu missy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.4.2013 19:39:01   
*tedy*
michelle1 ful hvala za tortico,letos je sploh nisem utegnila naredituser posted image user posted image , ampak saj je še čas akrta do prihodnjega rd bom že uspelauser posted image user posted image

Dane smo pa mal kolesa pregledal, predvsem od tamalih , oči se itak vsak dan z njim vozi v službo, pa malo smo vrt povečal...skratka dela ne zmanjkauser posted image user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.4.2013 20:41:15   
3Sonček3
Pozdravljene!
Dejte mi povedat kaj bi ve naredile.
ciklus mi traja cca. 23 dni (neredne M)
Ovulacija naj bi se zgodila med 6. in 11.4.
kdaj naj naredim test, če v navodilih piše "v primeru nerednih M test naredite 19. dan po spolnem odnosu?
Js če upoštevam njihov nasvet jemožno da bo vmes že pršla M, kar pa še ne pomeni da ni možno da sm noseča ane?
Torej a bi blo prezgodej če bi js jutr zutrej nardila test? Kupila sm pa CB digital (občutljiv je 25....user posted image nevem točno česa na kolk user posted image ) in piše tut da je 55% zanesljiv 4 dni pred predvideno M. Kaj pa js vem kdaj misli ta rdeča tečka pridt. Res je tut da je raven hormona odvisna od posamezne ženske tko da je možno tut da mi pokaže + (če ga ma od kje ane)
pa ne razumm še ene stvari na testu ti lahko pokaže + 1-2 tedna ( js to razumm da bi, v primeru če smo mi ta mesec ujeli) lahko že pokazalo +
nevem zmedena sm, kaj bi ve nrdile?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.4.2013 21:16:04   
mamica deklicam
če imaš neredne menstruacije, bi jaz na tvojem mestu počakala. Kakor vem, je ta digitalen kar drag in je škoda, da ga porabiš za brez veze. kakor bi ti rekla michelle1 , če si noseča potem si in bo kasneje sigurno pokazal tisti plus. Če pa imaš doma kakšen senejši tester, pa lahko poskusiš, AMPAK JAZ BI Z JUTRANJIM URINOM

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.4.2013 21:18:52   
mamica deklicam
mi smo danes tudi veselo še nekaj stvari posejali in posadili.

Včeraj sem imela pomočnico zraven user posted image , sva sadili čebulček in česen. tako da verjetno bo letos na nekaterih kar v šipoh raslo user posted image user posted image . je tako veselo tlačila tiste čebulice v zemljo, da je nisem imela srca stran dajati.

Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
22.4.2013 8:30:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.4.2013 8:54:49   
mamica deklicam
dobro jutro tudi tebi user posted image user posted image

pa še kavicauser posted image , da se vse zbudite.

Očitno bo danes turoben dan. Se je zjutraj že sonce pokazalo a sedaj vse zaprto. Sem mislila, da bom vseeno lahko perilo obesila zunaj. Smo dobili nekaj igrač in plišaste je bilo seveda potrebno oprati. Naši dve sta dobili 50cm veliko Hello kitty. Kaj je bilo veselje. Ampak za sintisajzer se pa tepeta, skoraj dobesedno user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
22.4.2013 9:17:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.4.2013 12:47:23   
3Sonček3
:) michelle1 si me pa nasmejala s tistim o kobilah hehe

no tko js sm se odločila da bom test nrdila jutr zjutrej pa kar bo bo. Na trenutke mam občutek nosečnosti čez recimo dve uri ta občutek mine... mislm da se psiha igra z mano in to že kr preveč. No test bom nrdila jutr k je 13. dan po user posted image med ovulacijo (če sm jo seveda prou zračunala) in jutr je tut ubistvu 1. dan M če sklepam po zadnjem ciklusu. Tko da mislm da bo jutr tist taprav dan.
A je možno da mi "nosečniški" znaki nihajo (pridejo in grejo) tut v primeru da sm noseča?
Najbl ampak res najbl me čudi to da mi ne paše jest čokolade (prej sm jo pojedla (skoraj) vsak dan najmanj 100g)
paše mi pit gazirane pijače, ki jih drgač nikoli ne pijem
ponavadi so mi dan pred M zvečer zapasala jajca na oko z ocvirki in majonezo, ta mesec te želje ni
to so samo nekateri od "znakov" ki jih js dajem sebi v + da bi bil test pozitiven (ja kljub temu kar sm zanč pisala želja v meni ni minila)
in zakaj za hudiča se vsi zanašamo na M??? A ni tut tko da je lahko ženska noseča in ima še vedno čist normalno M???
No lep začetek tedna vam želim

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1648
   [Brisano sporočilo]
22.4.2013 15:00:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
23.4.2013 10:16:27   
3Sonček3
Oba sva se zbudila okol polštirih zutrej, ni nam dalo spat. Sva šla lulat, medtem ko čakava rezultat mu govorim da bi mogla danes dobit M. Testek pokaže velik debel -   preden sva šla nazaj spat sva si prvoščla še user posted image in takoj po njem na wc-ju pride teta M  user posted image aaaaaaa.......
pa a je to normalno? še tut en mesec se ni zgodilo da bi mela točno M zdej pa kr....ah kr neki. No sej po eni strani mi je to kr uredu kr zdej vem kdaj sm mela O in če se bo tko ustalilo bom lahko točno vedla kdaj pa kaj pa kako ane. Vse ma svoje + in - .
Js sm bla nad rezultatom testa vidno razočarana pa moj pol pravi a je možno da si prehitr nrdila? Ja sm rekla ne morm vedt kdaj je pravi čas 1. zaradi nerednih ciklusov 2. vsaka ženska ima različno nihanje tega hormona in 3. v prvi nosečnosti sm delala test isto ko je izostajala M pa se mi je tista druga črtica tako slabo vidla da nism bla sigurna in namest da bi iz kopalnce prskakala sm se odplazla v sobo pa mu rekla dej še ti poglej js ne morm nč rečt (želja je bla tko velika da me je blo strah da mam privide) res zelo slabo vidna druga črtica. No tko mi gremo naprej ko bo bo, vem da ovulacijo sva ujela ampak je blo nekej druzga da se ni prjelo.
lep dan, spet je sonček

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 23.4.2013 10:27:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Obvestila z ekološko vsebino
Eko Vila

Ali bi želeli mesečno prejemati v vaš e-nabiralnik novost s področja ekologije, odgovore na vaša vprašanja (odgovori strokovnjaka) s tega področja, raznovrstne nasvete, lahko bi aktivno sodelovali bi oblikovanju vsebin preko eko foruma...?

Da (47%)

Na (53%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!