|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
17.4.2013 22:51:39   
Cari
Oh kako je lepo videti, da kljub sončku zunaj uspete še kaj napisati.
Za zapiske se seveda lahko javite, čeprav moje čačke...bi morala kar pretipkati user posted image . Je pa itak dihanje najpomembnejše, pa da veš kaj doma narest ko se začne, vse ostalo pa ti potem že v porodnišnici še mal povedo.

Drugače pa sem jaz tolk utrujena cele dneve. Prejšnji teden sta bila oba doma z virozo, ta teden je mali spet doma ima vnetje učk, jaz pa tolk dela zunaj. In potem hitim delat ko spi, da sem vsa polomljena. Sploh križ me tako boli, da ne vem kaj še bo. Imam kar velik vrt in sedaj sejem, pa sadim, pa gredice z rožicami urejam, ... dela sploh ne zmanjka. PA sedaj še lahko, kaj šele pride poleti. Sta prejšnja dva novembrčka in sem jeseni še vse delala na vrtu, sedaj pa ne vem kako bo. Seveda tudi regrat nabiram, še za kakšne sorodnike user posted image . Nimam težav z zgago in podobnim, samo ta križ...
Mogoče če bo mali kaj bolje greva pa jutri na kak sprehod in bo bolje.

Glede morja smo mislili kam dalj, sedaj pa seveda razum prevlada in bomo spet na Hrvaškem, pri Puli. Upam, da vsaj dvakrat po en teden, ker plavanje med nosečnostjo mi je bilo vedno super. Pa tamponov nisem nikoli uporabljala, v bazenih jih pa vedno.
Jutri dobimo ene mojstre, in če pobegnejo pred prvim majem, gremo za prvi maj že mal na pokušino v toplice. Komaj čakam mal sprostitve user posted image .

Brcike tudi že čutim, če imam čas user posted image . Glede na to da ves čas delam kar verjetno preveč, za brcike skoraj ni časa. Če se pa uspem mal usest, pa se mali tudi oglasi. Tko da moram res mal bolj ln izi tole, samo ko lažje govorim kot pa potem naredim, saj sem že tko kdaj vsa nesrečna, ko vse opazim, kaj vse bi še morala naredit.

Jutri bo še en lep sončen dan. Izkoristite ga, saj mislim da imamo že prav pomanjkanje vitamina D po tej dolgi zimi.

Cari

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.4.2013 16:52:31   
Blue_one
Juheeeeeeej
odprlo mi je okence user posted image user posted image user posted image . Res sem navdušena, ker pomoje na par dni poskušam že en teden :) Kako ste kej? Vse ok z vsemi bejbami in bebiji? Jaz sem bila ta teden po dolgem času do danes super, malo manj utrujena kot ponavadi, brez glavobolov in slabosti. Prav super teden je bil. Sem se pa danes zbudila s strašanskim glavobolom, ki zgleda da bo sedajle po tableti lekadola+magnesola čudežno popustil. SKoraj ne morem verjet, da mi je lekadol pomagal :) SI moram ta dan čudeža zapisat user posted image

Upam, da bo vikend kaj lepši kot današnji deževen dan. Ta teden sem bila malo v šopingu. Imam par novih majčk, juhej :) Za vikend moram splanirati dopust za prvomajske počitnice. Imam željo it v Toskano, upam, da nama rata tako, kot sem si zamislila :)

Kaj več pa ob priliki, zdaj bo treba it kuhat kosilo/večerjo.
Se tipkamo

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
22.4.2013 6:28:25   
robika
Dobro jutro user posted image !
Za nami je prav lep vikend,tolk sončka da je blo treba uživatuser posted image
Kako ste kaj?

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
22.4.2013 8:26:03   
Matty
Dobro jutro,

mene pa tako hormoni ali pa ne vem kaj dajejo, da je to že grozno. Zgleda da sem že res prestara za takšne zadeve. Slabe volje, razdražljiva, nepotrpežljiva, joj grozno. Fizično počutje bp, psiha pa na psu. Se sploh ne spomnim, da bi prvič bilo tako hudo.

Spet sem fasala moteno toleranco na glukozo in se že od petka pridno zbadam v prste in merim sladkor - me že zdaj blazinice pošteno pečejo, kaj šele bo. Ta teden imam pa tako zabasan - danes mojo ginekologinjo, četrtek diabetolog in v petek morfa v UKC.

Lepo se imejte!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.4.2013 9:00:16   
lollipop07
Jutro,

Matty jaz sem tudi alergična na ljudi okoli sebe. Precej bolj kot ponavadi. Sem upala, da me bodo ti hormoni obšli pa nisem imela srečeuser posted image Jaz preprosto, ko me zagrabi, odpeketam v svojo smer in se probam pomirit. Če pa ne gre pa pač mal positnarim pa se sami odstranijouser posted image
v soboto sem šla v lj v šoping in nisem našla NIČ! v celem city parku in 3/4 BTC ja nism našla enih cunj za nosečnice (razn baby centr). No potem sem zvedela, da je C&A pri Imporiumu tako da bom šla še tja pa pol še na Rudnik v H&M in C&Auser posted image
regrat smo pojedl, zdej pa navali na špargle...a ma kkšna dobr recept za šparglovo juho?

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.4.2013 10:41:10   
_saskia_
Babe, če tale razdraženost, tečnost in sitnoba ni polna luna skupaj s hormoni..Se mi zdi, da bo juri polna..Jaz sem že 2 dni tako zelo tečnauser posted image Sem mislila, da se bom zjutraj ok zbudila pa še kar tečnoba na pohoduuser posted image No in seveda, ko sem v takem stanju se zraven dogajajo še stvari za popestritevuser posted image Zjutraj sem mojmu prepustila avto, ker se mi ga ni dalo vozit na šiht, v njem pa pustila svoje ključe od stanovanjauser posted image In zdej lahko grem samo čez okno in je potem to odprto, al pa počakam do pozno zvečer da moj gospod oddela svojeuser posted image Ma zdej mi je že smešno, kaj češ, tko je..

Aha pa še ena novička, fotr končno ve, da se bo naša družinica povečalauser posted image In veste kaj, najbolj je bil vesel od vsehuser posted image Se je bal za mene, sem imela veliko težav z mehurjem, ledvicami, celo življenje in ga je bilo strah, da bi bilo mogoče kaj narobe zarad tega..zdej je pa happy bodoči dediuser posted image

O Matty ti pa imaš pestro, itak da si pol sitna, oproščenouser posted image Želim ti čim manj boleče pikanje in dobro opravi pri dohtarjihuser posted image

Ostalim pa čim manj glavobolov, podivjanih hormončkov in čimveč lepih trenutkov user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
22.4.2013 13:45:14   
Prva anonimna
Hojla,

a da ste tako tečne user posted image ? Mene je pa glavobol dva dni dajal, potem pa še dva dni migrena, uf, je bilo grozno user posted image . Ne vem ali je to zaradi prihajajoče lune ali so spet hormončki s polno paro narastli.

Haha, Saskia, upam, da ti ne bo treba z bušijem skozi okno plezat danes user posted image . In super veseeeelega bodočega dedija user posted image . Jaz sem pa danes k babici in dediju kar Angelsound vlekla, da smo srčka poslušali user posted image .

Lollipop, sporoči, če boš imela na Rudniku kaj več sreče z oblačili. Haha, da positnariš in se kar sami odmaknejo od tebe user posted image .

Uh, Matty, ti se moraš pa špikati? Pa verjetno tudi precej paziti, kaj ješ, ne? Dobro opravi pri treh zdravnikih ta teden user posted image . Jaz imam v sredo tudi že morfologijo. Sem zadnjič dobila na mail, da je pikec velik že 26 cm. Je možno, da so že tako veliki?

Robika, pasal je tale vikend sonček, res. In jutri se bo spet prikazal user posted image !

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.4.2013 13:51:58   
Prva anonimna
Blue one, jaz tudi včasih sploh ne morem odpreti okenčka za odgovor, grrr. Ti je potem proti glavobolu res pomagala kombinacija Lekadola in Magnesola? Ker če je, jo pa naslednjič tudi jaz preizkusim! Si nove majčke kar običajne kupila, samo malo večje? Uspešno splaniraj za Toscano!

Punce, koliko ste imele pa kaj železa v krvi na pregledu?

Cari, upam, da bodo res v porodnišnici veliko povedali, ker bi jaz drugače tudi, kot je ena napisala, potrebovala navodila za uporabo user posted image . Upam, da sta mala dva zdaj zdrava, ti pa na vrtu ne pretivat, ampak vsak dan malo popalčkaj tam user posted image . Mene pa križ na srečo ne boli. Jaz tudi v morski vodi ne nameravam imeti tamponov. Brcike pa mislim, da tudi jaz zdaj čutim, tisto miceno nogico user posted image .

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.4.2013 14:02:31   
Prva anonimna
Robika, naj tudi tole vaše dete prekorači PDP, da ne boš res na otoku rojevala user posted image . Si moram zapomniti, da je Rijeka boljša kot Zadar, če tudi mene slučajno kje dol kaj zagrabi user posted image . Ti je vnetje mehurja uspelo pozdraviti?

Tiste, ki ste že rodile v ljubljanski porodnišnici: kako ste bile zadovoljne? Kaj pa epiduralna analgezija, ste jo vzele tiste, ki že imate doma otročke?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.4.2013 14:16:01   
malamut
Ojla punce, kar navadmo se, da nas bo aprilsko vreme dobesedno je***. Na srečo (iščem les) mene še neč ne daje, sem kar dobre volje, mi kar precej pomaga, da grem vsako jutro na sprehod, pa zajtke sem spremenila, čene se bom zredila max, pa že tako sem debeluška. user posted image
Sem pa dans dobla ene hlače, jast neko preko bolhe naročavam, prnas je taka revščina sz trgovinami. Na žalost mi je pupa pozabla povedat, da so dejasnko manjše št. kot piše. Če kera rabe, prodam nazaj, so pa takoooo fajne, kr žalostna sem bla, kr so mi tesne. user posted image user posted image
Črne, bl športnega videza, 97% bombaž, 3 % elastana. Številka je 48, sam po riti merjeno je bolj 46. Zelo malo nošene, so res super. So pa prow poletne, tanke, dihajo. Hlačnice spodaj se lahko zavihajo in zapne s trakcem. Dam jih za 15 €, za kolkor sem jih nabavla. Tako sem žalostna, kr mi ne grejo gor, ker so prav moj stil. Sam me res skrbi, da velikih št. ne bom dobla. Bom pa celo poletje v trenirki inu kratkih hlačah. user posted image user posted image

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.4.2013 14:55:33   
robika
Ja js sem dans vodo dala in so me klicali iz ambulante da imam še kr slab izvid in da bo treba jest amoksiklav,doma mam že recept,grem v lekarno kjer mi pa tip reče,jo gospa ta recept je bil izdan pred petimi dnevi in vam ne morem dati zdravil te se dvignejo še isti dan..mislim halo,kolikor js vem recept velja 30 dni?!A se motim?!Tak da bo treba brusnični čaj nabavit pa se nalivat z njim..
Glavaoboli so končno minili,mala beba pa brca do onemoglosti,če bo tak naspidiran ko pride na svet,ga bo pa res težko dohajat..
popoldne pa roditeljski sestanki,dans za eno v sredo za drugo bejbo,pa da se še mal pošponam,ta velika je ta vikend na drževnem prvenstvu v twirllingu osvojila zlato v parih..
Jaz sem nazadnje rodila v celjski porodnišnici leta 2009,rodila sem ponoči,ko sem spraševala če se da dobit epiduralno al pa ultivo,samo rečejo,jo saj pa ni potrebno,bomo kar mi nekaj dali..
Tako da smo že trikrat rodili,brez vsega,razen maske..saj gre
No pa sem vam mal natvezla..
Lepo bodite pa uživajte!

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.4.2013 15:39:53   
Penny
"Če je predpisano zdravilo antibiotik, je veljavnost tega recepta samo 3 dni od datuma predpisa."

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.4.2013 19:13:46   
robika
Penny,hvala,tega pa nisem vedela!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.4.2013 20:46:44   
lollipop07
evo mene s šopinga...jao jao...čist sm slabe vole...h&m in c&a na rudniku in v btc-ju mata lih 2 obešalnika za nosečnice...precej boga izbira (jst sm hlače iskala) pa nobenih številk...al je 34 ali pa 44...vmes pa nič!!!sm bla čist hudauser posted image no pol sm na rudniku u suprnovi čist slučajn šla mim ene štacune bambini k majo v velčini za otročke ampak so mel tut nekej malga za mamice...in sm dobla ene kavbojke in to za čist fajno ceno...zdej sm čist fuč ampak vsaj mal zadovolna, da mi je uspel nabavt svojo prvo nosečniško cunjouser posted image aja pa vse sm mogla eno številko večje pomert čeprov sm od začetka nosečnosti zgubila nekej kil tko da je biu kr šokuser posted image
čim manj glavobolov vam želim pa čestitke ponosnmu dediju...ni lepšga občutka k če so bližni tko veseli zateuser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.4.2013 21:28:16   
Cari
Ja kolk lepo da ste se tolk načvekale user posted image . Saj človek mora mal ven iz sebe dat tele hormončke... Mene tud tolk matrajo. Sem kdaj kar brez razloga jezna na ves svet, samo kdo reče kaj kar mi ni prav skoraj eksplodiram in pobegnem stran, pa čez par minut od žalosti jokam, tolk me je lahko prizadeti, a potem čez nekaj časa občutim takšno nepopisno srečo (seveda ne zaradi osebe ki me je razjezila, takrat jo že pozabim).
Mene tudi čaka pregled v petek in že komaj čakam, po praznikih pa morfologija. Sedaj že mene zanima spol, da vemo ta velko pripravit na dojenčka. Sedaj kar vsem razlaga da imam mami sestrico v trebuščku, G pa ni videla dobro na nuhalni, a se ji je zdelo da vidi fanta. Pa ji pravim, da bomo vsakega dojenčka veseli, ona pa kar naprej, da ne bo dojenček ampak dojenčica... Bomo morali še enega naročit user posted image . No ja počakamo še do morfologije, pa če se bo kaj videlo, ji bomo kar povedali.

A drugače kaj telovadite? Jaz se poskusim kdaj spraviti na pilates pa aerobiko za nosečnice, pa skoraj nima časa. Imam kar malo slabo vest. Še posebej, ker mi same sladkarije pašejo. Pa že +5 kg imam. No ja, sem jih vedno dobila + 13 in vse izgubila v treh mesecih po porodu. Upam da tudi tokrat.

Sicer pa jaz sem pristaš naravnega poroda in sem obakrat rodila brez vsega. Je pa res, da je bilo kar hitro privč 3 ure in drugič 4. In je bilo kar za zdržati. Upam, da rodim naravno, brez umetnih popadkov. Sem jih mela drugič in so hujši kot naravni. A ko zajoka malo dete, tako vse pozabiš, samo solze sreče ostanejo. Že komaj čakam tega drobižka. Upam, da bo kaj časa za njega. Ob službi in vseh opravilih v hiši in okrog nje, pa že dveh lumpih doma bo kar pestro.

Cari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.4.2013 22:23:07   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: robika

Penny,hvala,tega pa nisem vedela!

Tudi jaz ne, vedla sem samo za Canesten oz. protiglivična zdravila, da imajo to omejitev. Pa sej itak je bolš, da brez ab spraviš mehur v red, če se le da :).

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.4.2013 6:28:07   
robika
Jutro,ja delam na tem da mi bo mehur ratalo zrihtat brez ab,tud zdi se mi da jih glih ne rabim,glede na to da že predobro vem kako zgledajo ta vnetja,ker so mi nagajala že od 12.leta in me dvakrat spravila v bolnico..bolečin zdaj nimam nobenih,nalivam se z vodo pa grickam brusnice..po moje mi bo ratalo..
Bejbe,uživajte še naprej!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.4.2013 13:32:38   
Matty
Pozdravček,

saj ne, da vam privoščim, ampak se čisto bolje počutim, ko vem, da nisem edina, ki jo tako hudo dajejo hormoni. Upam samo, da tole ne bo trajalo do septembra.

Včeraj imela pregled pri ginekologinji. Malček ima menda že cca 470 g, toksa na srečo ponovno negativna, moj pritisk pa 98/64 - saj ni čudno, da mi kava tako zelo diši. Vse zgleda bp, v petek pa še morfa, potem pa kratek dopust na madžarskem.

Lepo bodite!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.4.2013 23:22:08   
bibi11
Živjo! Mi tudi pričakujemo drugega člana. Ker sem bolj malo na računalniku, lažje sledim FB skupini. Kateri se moram prijaviti?
Vsem nosečkam pa želim prijetno nosečnost !

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
24.4.2013 10:38:52   
Penny
V FB skupino ne sprejemamo več novih članic.

(odgovor članu bibi11)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
24.4.2013 18:09:18   
mamz
Včeraj sem imela morfologijo. otroček je ok, jaz imam pa ful nizko ležečo posteljico. Ginekologinja mi je rekla, da se včasih sama dvigne. Drugače je potreben carski rez. Ali ima še katera te probleme?

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.4.2013 21:58:05   
Cari
Ah, a FB skupina je zaprta. Jaz sem pa ves čas razmišljala, da bi celo odprla profil na fB, ki ga še nimam. Ker tule skoraj nobene ni. No upam da vsaj kakšna ostane in se malo bolj razpišemo. Saj vem, smo vse tako zaposlene.

A še katero grabijo krči po trebuhu? Mene so danes začeli in me je bilo prav strah. Se mi je zdelo, kot da so bolj po črevesju al kaj...
Sem že popila en magnesol, upam da bo pomagal.

Sicer pa se mi zdi na mi user posted image tolk pritiska na mehur in da kar naprej tičim v wc-ju. Morfologija me pa še čaka 08.05. Se že veselim, da vidim našega malega navihančka. No je bolj miren zaenkrat, saj brc skoraj ne čutim. Je pa tudi res, da nimam ravno časa počivat. Tale sonček kar vleče ven, pa še dva junaka imamo že doma. Je mali prav naporen, ker se skoz hoče nosit, jaz ga pa tolk težko že lovim okrog pa nosim, on pa le gleda, kam bo ušel, pa splezal. Ah kaj šele bo zadnje mesece. Bo ap po porodu bolj luštno, ko bom spet bolj "mobilna" user posted image . Kolk bi bila vesela kakšne stare mame v bližini, pa nimam te sreče.

Cari

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
25.4.2013 6:25:25   
robika
Jutro
mamz ja tud jaz mam nizko ležečo posteljico,ginekologinja pravi da se to lahko še popravi tam do 28 tedna,drugače je res edina rešitev carski rez,no jaz upam da se bo porihtalo,če sem vse tri do zdaj rodila po naravni poti,bi rada pa še našega četrtega sončkauser posted image ,pravijo da pomaga počitek in nič dvigovanja bremen..bomo videli,pri nas ko imamo že male navihančke doma to nekak ni izvedlivo..

Cari,nič bat,jaz bom sigurno ostala tu,ker mi za Fb nekako ni,tak da nas bo po moje kar nekaj ki bomo čvekale tu..
Trebuh mi še ne otrdeva,krčev zaenkrat ni-in tako upam da ostane,vsak dan pijem magnezijeve šumečke,mogoče to tudi pomaga

Danes imam doma srednjo navihanko ker smo očitno staknili neko virozo z vročino,tako da mi bo delala družbouser posted image
Lepo se imejte,pa naužijte se sončka!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
25.4.2013 6:33:04   
Prva anonimna
Dobro jutro, punce user posted image .

Cari, jaz bi večkrat napisala kaj gor pa mi noče in noče okna odpreti. Zato bi bilo meni bolje, če bi čvekale tam na Mojem forumu, kjer sem nam odprla skupino. Mislim pa, da bolj, ko bomo noseče, bolj bomo čvekale user posted image .

Jaz sem tudi včeraj imela morfologijo. Bom natresla spet malo podatkov, da bomo lahko primerjale. Pritiska sem imela samo 110/60, tako da nič čudnega, da mi tako kava paše. Se mi je, ko sem ležala in ko te je najprej strah, če bo vse ok, začela kar vrteti user posted image . No, ampak je vse v najlepšem redu user posted image . Bebika je težka 420 gramov, lulček še vedno ni zrastel user posted image , tako da je G v kartoteko napisala dva ikska, mi je sestra pokazala user posted image . Če bi bil fantek, bi pa označila z X-om in Y-om.

Zredila sem se za dobri dve kilci, je pa res, da me je zadnje tri dni driska napadala. Sem najprej mislila, da sem preveč Donata popila, ker me zgaga tako peče, ampak verjetno sem en virus fasala. Mislim pa, da se je do danes pa le umirilo, včeraj zvečer se mi je pa še pretakalo po črevesju kot bi kdo formulo vozil, je moj prav oponašal in sem rekla, da samo še Miran Alešič manjka user posted image . Sestra je rekla, da naj proti zgagi raje kakšen mandelj pojem, zdravnica pa, da lahko tudi do štiri Rupurute dnevno vzamem. Pa včeraj me je nekaj full levo bolelo, je rekla sestra, da zna precej boleti ob strani, ker se vezi začnejo širiti. Prejšnji dan pa, ko sem bila precej na nogah, me je pa kar pod popkom rezalo, takšna cela črta čez trebuh, sem se tudi kar malo ustrašila user posted image .

Maternični vrat je lepo zaprt in dolg več kot 3 cm, tako da sem si oddahnila. Mamz, meni ni nič rekla, da bi imela nizko ležečo posteljico, in upam, da se bo pri tebi dvignila, kot se mora!

Utripa je imela naša punčka 146 na minuto, kar je lepo v mejah normale. Velikost se pa izračuna tako, da se dolžino stegnenice množi s 4, tako da naj bi pupa imela že celih 25,4 cm user posted image .

Naslednji pregled imam 22. maja, takrat bom dobila napotnico za toksoplazmo pa mislim, da že injekcijo zaradi negativnega Rh-ja.

Zdaj pa še preberem, kaj vse ste napisale v teh lepih dneh user posted image . Pred nami je pa še en super lep dan, juheeej user posted image .

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 25.4.2013 6:35:01 >

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
25.4.2013 6:53:00   
Prva anonimna
Cari, mene ravno krči ne grabijo, čutim pa brcike kot kakšne utripe. Se mi pa zdi, da mi trebuh kar občasno precej trd rata user posted image . Babice v bližini so pa res zlata vredne, jaz na srečo eno imam user posted image .

Robika, jaz tudi ostajam tukaj, tako da nekaj čvekic nas bo sigurno vztrajalo na RR user posted image . Mi je pa zanimivo, kako so vse na FB kidnile. Ko sem bila na forumu Neplodnost, niti ena ni ušla stran. FB je menda vedno manj aktualna zadeva, tako da mogoče se pa še katera od tam nazaj sem vrne user posted image . Kako je zdaj s tvojim mehurjem? Upam, da ti ga je uspelo pozdraviti z brusnicami! In bravo za vašo malo, ki je zlato v dvojicah osvojila user posted image !

Bibi, se pa tukaj malo bolj razpiši, te bomo vesele user posted image .

Uh, Matty, ti imaš pa še nižji pritisk kot jaz. Imaš ti tudi probleme z migrenami? Pa upam, da so hormončki malo popustili in se bolje počutiš user posted image . Dobro opravi jutri na morfologiji in uživaj na Madžarskem user posted image .

Jaz tudi nisem imela pojma, da recept za antibiotike velja samo tri dni, čeprav, če pomisliš, je kar logično.

Vidim, da jaz zelo dobro hodim čez, kar se hormončkov tiče. Nam toliko časa ni uspelo zanosit, da sem srečna, da imam trebušček sleherno minutko user posted image . Cari, upam, da jutri zagledate ali boste imeli tudi vi dva ikska, da bo vaša ta mala zadovoljna user posted image . Meni se nič ne uspe spravit telovadit, čeprav sem tudi jaz našla tisti 10-minutni pilates na Youtube-u, samo mi ga še ni uspelo si pogledati user posted image . Sladko pa meni tudi čisto preveč paše, meso se mi je pa uprlo. Mi gre pa v rito sadje, še bolj pa zelenjava. Jaz pa kar ne vem, če se bom upala iti naravnega poroda user posted image .

Lollipop, da je tudi na Rudniku tako malo stvari za nosečnice user posted image ? Zdaj bo pa res treba v nabavo kakšnih prilagojenih hlač za bolj vroče dni.

Malamut, upam, da ti uspe hlače naprej prodat, zame je prevelika številka.

Toliko za danes, uživajteeeee user posted image !

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

vaše življenje
ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (37%)

da zadovoljen/a (23%)

še kar zadovoljen/a (30%)

nezadovoljen/a (7%)

zelo nezadovoljen/a (3%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!