Prva anonimna
|
Dobro jutro, punce . Cari, jaz bi večkrat napisala kaj gor pa mi noče in noče okna odpreti. Zato bi bilo meni bolje, če bi čvekale tam na Mojem forumu, kjer sem nam odprla skupino. Mislim pa, da bolj, ko bomo noseče, bolj bomo čvekale . Jaz sem tudi včeraj imela morfologijo. Bom natresla spet malo podatkov, da bomo lahko primerjale. Pritiska sem imela samo 110/60, tako da nič čudnega, da mi tako kava paše. Se mi je, ko sem ležala in ko te je najprej strah, če bo vse ok, začela kar vrteti . No, ampak je vse v najlepšem redu . Bebika je težka 420 gramov, lulček še vedno ni zrastel , tako da je G v kartoteko napisala dva ikska, mi je sestra pokazala . Če bi bil fantek, bi pa označila z X-om in Y-om. Zredila sem se za dobri dve kilci, je pa res, da me je zadnje tri dni driska napadala. Sem najprej mislila, da sem preveč Donata popila, ker me zgaga tako peče, ampak verjetno sem en virus fasala. Mislim pa, da se je do danes pa le umirilo, včeraj zvečer se mi je pa še pretakalo po črevesju kot bi kdo formulo vozil, je moj prav oponašal in sem rekla, da samo še Miran Alešič manjka . Sestra je rekla, da naj proti zgagi raje kakšen mandelj pojem, zdravnica pa, da lahko tudi do štiri Rupurute dnevno vzamem. Pa včeraj me je nekaj full levo bolelo, je rekla sestra, da zna precej boleti ob strani, ker se vezi začnejo širiti. Prejšnji dan pa, ko sem bila precej na nogah, me je pa kar pod popkom rezalo, takšna cela črta čez trebuh, sem se tudi kar malo ustrašila . Maternični vrat je lepo zaprt in dolg več kot 3 cm, tako da sem si oddahnila. Mamz, meni ni nič rekla, da bi imela nizko ležečo posteljico, in upam, da se bo pri tebi dvignila, kot se mora! Utripa je imela naša punčka 146 na minuto, kar je lepo v mejah normale. Velikost se pa izračuna tako, da se dolžino stegnenice množi s 4, tako da naj bi pupa imela že celih 25,4 cm . Naslednji pregled imam 22. maja, takrat bom dobila napotnico za toksoplazmo pa mislim, da že injekcijo zaradi negativnega Rh-ja. Zdaj pa še preberem, kaj vse ste napisale v teh lepih dneh . Pred nami je pa še en super lep dan, juheeej .
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 25.4.2013 6:35:01 >
|