Prva anonimna
|
Lollipop, a da so tako pozno materinske šole? Grem še jaz pogledat na stran našega zdravstvenega doma, če kaj piše. In kar v enem tednu moraš biti vsak dan tam? Robika, mogoče zdaj fantki mamicam lepo jemlejo, ne punčke . Sem pa prav vesela, da nimam napada mozoljčkov. Ja, je res razlika ali gre za prvo ali četrto nosečnost, dobra si . In itak, da so najpomembnejši lepi in zdravi otročki ! A da imajo v celjski porodnišnici kar dan odprtih vrat? A katera ve, če ga imajo v ljubljanski tudi? Babkaa, da že prav brcike čutiš, super . Verjetno jih bomo tudi vse ostale prav kmalu, saj se vse počasi približujemo polovički nosečnosti. Pabipabi, nikar se ne tako sekirat, nobene tokse ne boš staknila, če paziš! Jaz sem zdaj prav lepo sproščena, edino zgaga me še zafrkava. Očitno se je že želodec postavil na drugo mesto pa mi je zato spet slabo. Tudi jaz bom na srečo kar nekaj stvari dobila od prijateljic . Lollipop, jaz se še kar občasno na bušija uležem . Upam, da sta se tvoja hematoma do konca že izlila in zdaj na veliko uživaš . A za cunjice misliš, da boš šla v AU ali za pohištvo? Meni je v DM-u trgovka pomagala en listek sprinatati na unem avtomatu, potem ti ga pa zamenja za knjižico s popusti. Zdaj berem naprej, da si že noge sončila . Pa da te je prijelo, da bi stanovanje pospravila, upam, da tudi mene kaj takšnega kdaj zagrabi . Matty, kako je s tvojimi brcikami ? So postale še močnejše? Da se ti je že oblika popka spremenila ? Se bo tudi meni prav kmalu ker sem tudi že v 20. teden zajadrala . Blue_one, jaz sem trenutno tudi brez glavobolov . Čeprav, navadno, ko se hvaliti začnem, se kateri hitro spet pojavi, tako da bom raje kar tiho. Glede brcik se nič sekirat, jaz jih tudi v 18. tednu še nisem čutila. Cari, Bugaboo je menda super, samo drag pa tudi . Posteljica bo pa res kar samo 120 dolga, je odločitev že padla . Malamut, naj ta nosečnost poteka brez kakršnihkoli problemov ! Uau, da imaš že prvo rundo oblekc v omari . Pike, ti kar tukaj kaj napiši, zna biti tudi tukaj včasih prav zatišje, tako da paše, če še katera druga sem pokuka . Jaz sem pridelala le dve kilci, sem vesela za to . Veronchi, pozdravljena. Upam, da kakšno štajerko najdeš tukaj gor ! Ladybird, pozdravček tudi tebi . Natali, a ti pa o kg sploh ne boš govorila ? Upam, da o krvavitvi ni več ne duha ne sluha!! Si že naredila raziskavo, kateri voziček je boljši? Vesna, ti pa kar virozo staknila? No, samo da je zdaj ok. In da zaradi širjenja medenice pride do takšnih bolečin? Mene tudi stalno nekaj špika spodaj. Saskia, tebe so pa hormončki v jok spravili ? Mene znajo tudi pri kakšnem filmu. Tisti sivina nam je šla pa že vsem pošteno na živce, tako da še enkrat hura za tale sonček zdaj . Si ti že kaj bolj odločena, kateri voziček vzeti? In super za tvojo G, ki je tudi radodarna z UZ-ji . Punce, koliko kav na dan ve popijete? No, pa sem se spet razpisala za cel teden nazaj .
|