|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
7.5.2013 7:04:07   
robika
Lolliypop07 ja res je zoprno,sploh zato ker takega pregleda sploh nisem vajena,glede na to da mi je vse tri dosedanje nosečnosti vodila ista ginekologinja..sam res ne morem verjet da nekateri gineki delajo kot da si številka,moj je reku da se naj naročim samoplačniško da vidima če je vse vredi,zaradi vseh antibiotikov ki sem jih jemala,pa krvavitve so bile...ja upam na najboljše!
Lepo bodite user posted image !

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.5.2013 9:01:40   
Matty
Pozdravček!
Potem nisem edina, ki je bila divja po morfologiji. Dobila sem napotnica za morfo na UKC MB. Ej, tako gnilega pregleda pa še ne. Delala jo je punca, ki se je uvajala, zraven je sedela tastara kao izkušena. Ukvarjala pa se je vmes s klicarjenjem moža, jamranjem da je lačna, itd. samo z mojo morfo ne. Namenila mi tud ene besede ni, videla nisem nič na zaslon, v glavnem katastrofa. Res sem bila samo še ena v vrsti. Takšnega razočaranja pa že dolgo ne. Pa tako sem se veselila.

Več kot teden je že od tega, pa sem še kar besna ko se spomnim.

Lepo bodite punce.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.5.2013 9:13:23   
Anonimen
knjiga pritožb .....
IZVIRNO SPOROČILO: Matty

Pozdravček!
Potem nisem edina, ki je bila divja po morfologiji. Dobila sem napotnica za morfo na UKC MB. Ej, tako gnilega pregleda pa še ne. Delala jo je punca, ki se je uvajala, zraven je sedela tastara kao izkušena. Ukvarjala pa se je vmes s klicarjenjem moža, jamranjem da je lačna, itd. samo z mojo morfo ne. Namenila mi tud ene besede ni, videla nisem nič na zaslon, v glavnem katastrofa. Res sem bila samo še ena v vrsti. Takšnega razočaranja pa že dolgo ne. Pa tako sem se veselila.

Več kot teden je že od tega, pa sem še kar besna ko se spomnim.

Lepo bodite punce.

(odgovor članu Matty)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.5.2013 12:52:37   
malamut
Oj, ma jast bi ponorela!!!! Lollipop, matty, ma zakej ne kaj rečete doktorjem?! Jast bi na vajinem mestu nardila pred njimi kažin, ne pa pole zunej!! Kar ste tle napisale, bi mogle komentirat tam. Ma dio, jast bi prow scmokala take zdravnike. Če se tako obnašajo, jih neko nahrulte, ko neki ne zastopim, ne vidim, vprašam. Konc koncev, mi imamo pravico vedet, videt in spraševat in biti lepo poštimane, porihtane in dobiti vse informacije, ki jih želimo vedet. Tako naj vas ne bo strah, če ne vidte na monitor, povejte, če še ni reakcije, kar dvignite glas!!user posted image

Mi pa začnemo v četrtek v šolo hodit, smo dobili vabilo domov. Pa gorej na vabilu piše, da je najbolje obiskovat šolo za starše v 5 mescu nosečnosti. Tako da v četrtek prva ura, tema nosečnost. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.5.2013 13:04:17   
Penny
Morfologija naj bi trajala 20 minut, 1 minuta je navaden UZ. Moja je trajala dobrih 10 minut, pa se mi je zdelo, da je hitro minilo. Ampak smo vse videli, tako da sem zadovoljna :) .

Šola za starše že v 5. mesecu? Na strani KC LJ piše od 32. tedna naprej, to je 8. mesec user posted image .

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.5.2013 18:52:56   
natali1
Punce ne se hecat, jaz mam morfo jutri in če ne bo tak kot mora bit ej...jaooo muuser posted image
Nič tiho bit pa se pol neki sekirat. Pravi cajt povedat, pa bo.

Uživajte, pa čeprav je tako skesno vremeuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.5.2013 19:17:47   
VesnaVesna
hoj hoj nosečke ;)
midva začneva s šolo za starše 3.6. v zd rudnik;) komaj čakam:))
morfologijo sva pa imela 22.4. in ni blo vse tko kot sem pričakovala.. trajalo je vse skupi skoraj 45 min ampak je blo vse bolj mal za vidit in tud kakšnih bistvenih informacij nisva dobila... bebe je ležal s hrbtkom naprej in se ni in ni premaknil.. gin pa tud ni nč naredu na tem da bi se.. če bi šla še enkrat bi sama omenla da bi se vlegla na bok al pa kaj podobnega, da bi se vsaj bebetka dobr vidl.. res sm se ful veselila tega pregleda sploh ker je šel še moj dragi zraven;) ampak važn da je vse vredu;)))
drugače pa me je zelo mučil cvetni prah zadnje tedne.. res je blo za znoret, tko da mi tole slabo vreme prav sede;P
čudovito je tudi čutit in vidit kako se bebe premika v trebuhu, moj dragi ga je prej videl kot čutiluser posted image
zanima me pa še nekaj, s čim si pa kaj mažete vaše trebuščke? do zdaj sem si ga jest mazala z mandljevim oljem ampak mi ga je zmanjkalo.. glede strij me kar skrbi, nevem ali so dedne, ker moja mami jih ima zeeloo veliko... upam da jih ne bom imelauser posted image
imam pa še en problem... zelooo mi paše jesti, sploh sladkarije, pred nosečnostjo nisem imela teh problemov, zdaj pa joj vsak dan pojem čist preveč stvari... 21.5. imam glukozni test za sladkorno in res sm fuul nestrpna kaj bojo rekl... čokolada pa piškoti... če mi pa toook pašeuser posted image
imam pa tudi manjši čustveni problem... ful si nisem všeč... kar mi je všeč je samo trebušček... imam res ful večje joške kot sm jih mela prej in se sploh nemorem navadit.. zredila se pa tud nisem tko zlo in tud prej nism bla pretežka, glih tko prov, zdej pa če se v ogledalo pogledam.. joooj morm mal mojga spodbudit da me mal potolaži, se mi zdi da od kar sem noseča mi sploh ne reče da sm lepa... no možn da si sam jest želim večkrat slišat.. ah bo že, ženske muheuser posted image
nč, lepo se mejte in uživajte s svojimi trebuščkiuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
8.5.2013 8:13:12   
Raven
VesnaVesna,

To, da ti prsi niso všeč...poskusi si govoriti v glavi, da se bodo zmanjšale spet, da to je le trenutno. Zadnjič sem šla kopalke kupovat (ko se buši še ni videl) in sem izgledala samo zalita pač. Grozna sem si bila, samo kaj češ...pomežikneš, se obrneš pa gre trenutek mimo. Zdaj imam pa buši, pa me tistih nekaj + kil, ki sem jih dobila na začetku nič več ne moti:) vse lepo paše skupaj :)

Kakšni moški rabijo malo več spodbude, da ti kaj lepega rečejo, pa ni to nič hudega..pač niso vsi romantiki. Jaz mu na tvojem mestu ne bi nič razlagala, da si nisi všeč, ampak bi se samo enkrat na kavču stisnila k njemu in mu lepo rekla, da si želiš, da bi ti večkrat povedal, da si mu všeč, da si lepa.
Jaz sem ga zandjič vprašala, če ga bo pri akciji user posted image kaj motil trebušček, pa je rekele "ne" pa me tko lepo zagrabil, da so me vse skrbi minile :)

Glede krem...jaz se trenutno izmenično mažem z navadno Neutrogeno za telo in Vichy kremo proti strijam (to sem imela od prej in mi je noro dobro pomagala ublažiti vidnost strij na bokih iz pubertete in jo bom takoj ko je zmanjka spet kupila). Ko porabim Neutrogeno, bom pa kupila Eucerin olje za mazanje trebuščka - sem že iz več koncev slišala, da so mazale in je bilo vse ok na koncu.

(odgovor članu VesnaVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
8.5.2013 9:51:16   
VesnaVesna
Hvala za tolažbo;) saj vem to so te trenutne muhe.. moram si kaj primernega za oblečt kupt ker pač v starih oblačilih mi je vse tko veliikoo;P

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.5.2013 14:30:08   
robika
Pozdravljene user posted image !
Kako ste kaj? No vidim da nekatere tudi motijo kilogramčki ne sam mene..ja ka čemo bo pa po porodu boljše,ane
Grete na morje,pa kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.5.2013 15:04:29   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: VesnaVesna

imam pa tudi manjši čustveni problem... ful si nisem všeč... kar mi je všeč je samo trebušček... imam res ful večje joške kot sm jih mela prej in se sploh nemorem navadit.. zredila se pa tud nisem tko zlo in tud prej nism bla pretežka, glih tko prov, zdej pa če se v ogledalo pogledam.. joooj morm mal mojga spodbudit da me mal potolaži, se mi zdi da od kar sem noseča mi sploh ne reče da sm lepa... no možn da si sam jest želim večkrat slišat.. ah bo že, ženske muheuser posted image
nč, lepo se mejte in uživajte s svojimi trebuščkiuser posted image

Ohh, VesnaVesna, nekaj od tega moraš pripisat hormončkom, nekaj od tega pa bi te blo treba mal lopnt po glavi. user posted image Nosečnost je čas, ko se začenjajo obiline, hočeš nočeš, ni kaj. Glede jošk: a se zavedaš, da ko boš rodila, jih boš mela še večje? To ni čas, ko se začenjaš sekirat in obremenjevati s kilami, ki so del nosečnosti. In kaj nej rečejo tiste nosečnice, ki so že samo po sebi debeluške, pa vseeno se glede kg ne sekirajo? Srečne babnce, kr vejo, da po porodu bo šlo vsaj pol kar so pridobile, dol. Tako da, brez zamere, ker sem "lumpa", nehaj se smilit sami sebi in si dopovej, da si ena lepa babnca, bodoča mamica,katere telo se pripravlja na to, da bo na svet spravilo eno mejhno bitje, ki ga boš mogla gor spravt ravno na svoji "mlekarni". user posted image
Fantje pa so takšni, da se ne sekirajo kakšne smo, temveč nas imajo radi z vsemi obilinami ki jih imamo in ki jih bomo še pridobili. Ostali pa, ki se negativno komentirajo, pa je škoda da jih majo, kr so samo prepotentneži, kateri bi se mogli sami pogledat v ogledalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.5.2013 17:55:14   
lollipop07
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!jst sm pa jest začela...big time!?!?!v 4 tednih sm dobila 3 kg...user posted image glede na to da mam še kr nekej tednov pred sabo me kr mal skrbiuser posted image
sej se to neha s časoma ane? user posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
10.5.2013 6:11:48   
robika
Jutro,
no moj možek se je odločil da ima dovolj čakanja na preglede in me je naročil na 4d uz za v torek,pravi da bi končno rad videl če je vse vredi pa kakšen zgleda bebi
Jo, se mi je tak lepo zdelo,pa tudi če je to že 4user posted image je še vedno polno zainteresiran za nosečnost

Imejte lep vikend !

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
10.5.2013 12:53:24   
natali1
Zdravo,
Robika kolk si noseča? Jaz tud grem na 4D, samo mam šele 11.junija, ko bom 26 tednov.
G pravi, da prej nima mamica nič od tega, saj je dojenček še bolj koščenuser posted image ..
Kakorkoli tud sama sem se naveličala čakanja na te preglede, nikoli se ne vidi kaj bo. Kot bi nas zajebavaluser posted image

Lep dan vam želimuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
10.5.2013 13:08:31   
robika
Natali1,js sem v 24 tednu,tak da zadnji čas da mali pokaže kaj bo,da ne bo šel pol domov iz bolnice v roza cotkah,če bo slučajno res fantek,imamo vse v dekliških tonih ker so vse tri bejbe..pa vem da mi bo zdaj ta zdravnica res podroben pregled naredla,tak kot mi jih je v vseh nosečnostih,pač bomo še en cd imeli,da se bomo lahko mal važili.. Popoldne imamo pa zdravnika,ker je srednja punčka očitno staknila vnetje ušesa..pa pred enim tednom smo nehali jemat ab zaradi gnojne angine..jao
Povejte,ste razmišljale ktere pleničke bote uporabljale?

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
10.5.2013 13:19:17   
natali1
Robika kk fajn ti je, jaz moram še čakatuser posted image
Doma imamo že dva fanta, zato me res zanima, če bo še tretji..
Glede plenic je pa pr men takole... Res se za naravne materiale pa to, samo ne vem pa kk pa kaj bo s tem pranjem skoz. Nobena moja kolegica ni imela teh pleničk, zato nimam pojma kako se obnesejo.
Povejte še druge..

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
10.5.2013 13:20:40   
natali1
Pa upam, da hčerka čimprej ozdraviuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
10.5.2013 13:30:53   
robika
Natali1
hvala za želje,saj bo,sam tak se mi smili ker sem sama kot otrok mela probleme z ušesi in vem kak to boli..
A ti maš pa dva fanta ..ja pol pa teb zdaj pupo men pa pjeba pa bouser posted image
Za plenice tud js ne vem,šla bi na tetra pa racman,po drugi strani pa kolk bo spet več pranja! Že tak nas je zdaj 5 pri hiši,kak bo če bi imeli te plenice si pa kr ne znam predstavljati,pa saj je še nekaj časa da se odločimouser posted image ..

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.5.2013 7:24:12   
Prva anonimna
Punce, dobro jutro.

Mene je včeraj nekaj tako desno bolelo, prav skelelo, da sem se ustrašila user posted image . Kako se čuti, ko se kolki širijo?

Drugače sem pa tudi jaz že pridelala tri kg, do naslednjega pregleda čez dobrih 10 dni, bom pa sigurno še eno kilo, tako da če bo šlo tako naprej, bom tudi jaz kot en nilski konj na koncu user posted image .

Vesna, meni tudi moje bohteče joškice niso prav pri srcu, ampak moj je pa navdušen nad njimi user posted image . In vedno reče, uau, kakšne joške, jaz pa vedno, da so to za ta mičkeno in ne zanj user posted image . Pa nobenih starih hlač ne morem več čez rit spravit, pa vsi pravijo, da se čez rit nisem zredila, tako da ne vem, ali sem se čez noge ali kaj. Je pa ena rekla, da zna biti že precej vode v telesu, da si od tega bolj natečen.

Pleničke bom imela jaz kar za enkratno uporabo. Če bi imeli več denarja, bi takšne bio kupovala, tako da bodo pa verjetno kar Pamperske morale zadostovati.

Robika, tudi jaz sem se na 3 D UZ naročila, se nisem mogla zadržat user posted image . Pa ne da bi imeli kakšne presežke denarja, ampak enostavno MORAM spet videti ta mičkeno user posted image .

Si grem kavo narest, pa vas preberem za nazaj v celoti.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
11.5.2013 7:47:01   
Prva anonimna
Še to sem pozabila napisati, da mi full dlesni krvavijo, ko jih z zobno nitko čistim. Še kateri?

Robika, vi še kar ne veste, kaj boste imeli? Joj, dobro, da se je pri nas hitro videlo, ker jaz res ne bi dolgo zdržala, ne da bi vedela, s katerim spolom se lahko pogovarjam user posted image . Mi našo ta mičkeno zdaj že kar vsi po imenu kličemo, tako da res upam, da ne skriva kje lulčka user posted image . Naj se tvoja hčerkica čimprej pozdravi! Kje si se pa naročila za 3 D?

Natali, kam greš pa ti na 4 D? Je bilo tudi meni rečeno, da naj v 26. tednu pridem in ne prej. Upam, da tudi vam dete kooočno razkrije, kar med nogicami skriva user posted image .

Lollipop, jaz sem imela že prej 5 kg viška, tako da mi tole pridobivanje na teži tudi prav nič ne diši user posted image . Pa dvomim, da se sčasoma neha, po mojem se je šele zdaj začelo user posted image .

Malamut, lepo si vesni napisala, pač se moramo sprijaznit, da smo zdaj nosečnice user posted image . Meni je šlo najprej full na jetra, ko nisem več starih kavbojk gor dobila, ampak potem mi je pa ena lepo rekla, da sem zdaj pač noseča in da bom morala malo pozabiti na svoj stil obblačenja in se prilagoditi baročnim oblinam user posted image .

Robika, jaz še zdaj ne vem glede morja. Sem zadnjič brskala po netu in našla, da kao evropska zdravstvena kartica krije stroške poroda samo do dopolnjenega 30. tedna nosečnosti. Ve katera o tem kaj več? Jaz bom pa, ko midva nameravava iti na morje že tam nekje v 33. in 34. tednu. Pa to sem prebrala, da hrvaške porodnišnice niso tako dobro opremljene z opremo za prezgodnje porode. Čeprav to mi je malo mimo, potem bi vse Dalmatinke rinile v ZG rodit. Ampak vseeno so se mi pojavili dvomi in zdaj ne vem ali ne res raje morja nekje v bližini poiskat user posted image . Boste ostale šle na jug?

Vesna, res si kaj novega za oblečt kupi in se boš takoj bolje počutila user posted image . Drugače so pa moškim trebuščki večinoma zelo seksi, tako da verjamam, da je vašemu tudi user posted image . No, vidiš, je tudi Raven potrdila teorijo user posted image . Mislim, da se meni tudi začne šola za starše 3. junija. Upam, da ne bo čas, preživet tam, stran vržen. Žal mi je, da z morfologijo nisi bila zadovoljna. Tole vreme čez vikend ti bo pa prav pasalo, če ti cvetni prah nagaja. Sladko pa tudi meni paše za umret, meso se mi je pa uprlo user posted image , ga pa res že prej nisem ne vem kako rada jedla.

Proti strijam imam tudi jaz Vichy kremo.

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.5.2013 8:06:04   
Prva anonimna
Penny, meni se zdi 8. mesec res že kar pozno za začeti s šolo za starše. Se je v KC potrebno prijavit, ali tudi kar prideš na prvo srečanje?

Malamut, kako je bilo na prvem srečanju šole za starše? Si kaj novega izvedela? Se strinjam s tabo, da se je treba v vsaki situaciji postavit zase, pa tudi če je za to potrebno dvignil glas!

Matty, jaz bi ta staro dohtarco tako nahrulila, če bi zraven jamrala, da je lačna in klicarila moža, da bi bilo joj user posted image . Jaz če ne vidim na zaslon, se kar precej očitno začnem premikati na stolu, tako da G slej ko prej rit odmakne user posted image .

Robika, sem se narežala zdajle, da si mu spustila, ali je zdravnik ali kozmetičarka user posted image . No, ampak si vsaj sestram povedala, kako zanič je bil pregled in dobila še en datum user posted image .

Lollipop, urina pa meni ne da vsakič pregledati, samo enkrat do zdaj mi ga je user posted image . Čeprav na naslednjem pregledu pa vem, da ga bo spet pogledala, pa še napotnico za kri dat, dobim. Si pa dobra, da si ne želiš spola vedeti, ampak res ena redkih, po mojem, tako da verjamem, da te je pogledala kot marsovca user posted image . Jaz tudi brcike dosti čutim, ravno tistih 10 % časa na dan, ko je mala zbujena. To pomeni skoraj dve uri in pol budnosti na dan user posted image . Vitamine sem si pa spet od Fidimeda kupila pa še kalcij dodajam. Je ravno ena prijateljica izgubila en zob tri mesece po porodu, tako da ta mali nam po mojem res veeeliko kalcija izčrpajo. In vsaj tebe še joškice full bolijo, katerokoli vprašam, nobene niso v teh tednih nič kaj več preveč bolele, pa mi je bilo potem že čudno, da mene pa tako zelo. Ja, je super, ker ata-mama zadeve spet laufajo user posted image .

Pa zgaga me tudi še kar daje, tako da sem še vedno velika potrošnica Donata user posted image .

Raven, jaz zdaj kar junijke berem, so res čvekice na kvadrat user posted image . Zdaj že čutiš brcike user posted image ? Jaz trebuščka raje ne merim, da me ne bo kap, ko bom številko videla user posted image . Nimam pojma, če ima Elevit kaj kalcija. Tudi jaz vedno uporabljam copy varianto, tako da tale RR ne more negativno presenetiti user posted image .

No, pa sem se spet razpisala za cel teden nazaj user posted image .

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 11.5.2013 8:11:04 >

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
11.5.2013 8:22:51   
robika
Jutro
Prva anonimna,jaz grem na 4d uz k Dr. Levakovi v Velenje,ki je zdravnica z dušo in srcem,res takšnega ginekologa si pa res lahko samo želiš..
Ni glih da ne vemo točno kaj naj bi blo,sam zdajle je idealen čas da to res potrdijo,da vidmo a je še lulček ..
Ja to evropsko zavarovanje..ko greš podrobno gledat vidiš da bolj malo krije in tak je tudi s porodom,točno tak kot si napisala ti
upam da nas bebi res ne preseneti na dopustu..

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
11.5.2013 9:43:07   
pinky86
Če katero zanima. Prodam košaro od vozička Bebe Confort. Sama sem z vozičkom zelo zadovoljna. Športni del High Trek imamo še v uporabi - ga bomo tudi prodajali konec poletja. Košara je odlično ohranjena. Opis, sliko, ceno in kontakt najdete na spodnji povezavi. Uživajte v rastočih trebuščkih user posted image
http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/vozicki/bebe-confort/prodam-kosaro-bebe-confort-1286774330.html?aclct=1366923168

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.5.2013 10:49:06   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: Prva anonimna

Penny, meni se zdi 8. mesec res že kar pozno za začeti s šolo za starše. Se je v KC potrebno prijavit, ali tudi kar prideš na prvo srečanje?

Ja, treba se je prijavit telefonsko 1 mesec prej. Ma ne vem, meni je junija še ful prekmalu, da bi šla (26. teden). Tudi ko sem šla na šolo za zgodnjo nosečnost, mi je rekla, da julija ...

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.5.2013 10:31:00   
fiziološka
Punce, js mam rok 23.9. in sm iz Posavja, enkrat sm že pisala, sam ne vem če je objavlo, ker je ful dolg nalagalo. Sprva sm mela rok 2.10, pa mi je na nuhalni glede na velikost prestavila datum. Js kr uživam v tej drugi noasečnosti in že lepo čutim brcike, včasih že kr preveč, v torek imam morfologijo in upam da ne bom razočarana kot nekatere nad pregledom.
Rada vas berem, vendar bol malo pišem, ker mi dobri dve leti stara pupa vzame veliko časa.
Božajte svoje bušije in pustite se razvajati. user posted image

(odgovor članu loog5566)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!