Prva anonimna
|
Penny, meni se zdi 8. mesec res že kar pozno za začeti s šolo za starše. Se je v KC potrebno prijavit, ali tudi kar prideš na prvo srečanje? Malamut, kako je bilo na prvem srečanju šole za starše? Si kaj novega izvedela? Se strinjam s tabo, da se je treba v vsaki situaciji postavit zase, pa tudi če je za to potrebno dvignil glas! Matty, jaz bi ta staro dohtarco tako nahrulila, če bi zraven jamrala, da je lačna in klicarila moža, da bi bilo joj . Jaz če ne vidim na zaslon, se kar precej očitno začnem premikati na stolu, tako da G slej ko prej rit odmakne . Robika, sem se narežala zdajle, da si mu spustila, ali je zdravnik ali kozmetičarka . No, ampak si vsaj sestram povedala, kako zanič je bil pregled in dobila še en datum . Lollipop, urina pa meni ne da vsakič pregledati, samo enkrat do zdaj mi ga je . Čeprav na naslednjem pregledu pa vem, da ga bo spet pogledala, pa še napotnico za kri dat, dobim. Si pa dobra, da si ne želiš spola vedeti, ampak res ena redkih, po mojem, tako da verjamem, da te je pogledala kot marsovca . Jaz tudi brcike dosti čutim, ravno tistih 10 % časa na dan, ko je mala zbujena. To pomeni skoraj dve uri in pol budnosti na dan . Vitamine sem si pa spet od Fidimeda kupila pa še kalcij dodajam. Je ravno ena prijateljica izgubila en zob tri mesece po porodu, tako da ta mali nam po mojem res veeeliko kalcija izčrpajo. In vsaj tebe še joškice full bolijo, katerokoli vprašam, nobene niso v teh tednih nič kaj več preveč bolele, pa mi je bilo potem že čudno, da mene pa tako zelo. Ja, je super, ker ata-mama zadeve spet laufajo . Pa zgaga me tudi še kar daje, tako da sem še vedno velika potrošnica Donata . Raven, jaz zdaj kar junijke berem, so res čvekice na kvadrat . Zdaj že čutiš brcike ? Jaz trebuščka raje ne merim, da me ne bo kap, ko bom številko videla . Nimam pojma, če ima Elevit kaj kalcija. Tudi jaz vedno uporabljam copy varianto, tako da tale RR ne more negativno presenetiti . No, pa sem se spet razpisala za cel teden nazaj .
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 11.5.2013 8:11:04 >
|