|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
10.4.2013 13:28:32   
malamut
Jaz bom šla v maju v šolo za starše. Pravejo, da ni pomembno, kdaj greš v šolo, če je prva nosečnost priporočajo vsem, nekatere porodnišnice celo zahtevajo, da imaš opravljeno šolo za starše.
Glede vozička, pa bomo vzeli Jane, ma sam ogrodje in športni del, ker lupinco in košaro mamo. Obvezno trikolesnik, kr prnas so taki tereni, pa tut ne maram sam po asfaltu vozit, makadamske poti so itak še bl umirjene in neč prometne. Pa še mrcina user posted image bo obvezen invertar na sprehodih. user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
10.4.2013 13:29:56   
lollipop07
šola za starše naj bi se izvajala v zadnjih mesecih...vsaj tako sem prebrala v čakalnici pri G...se pravi v 7. ali 8. mesecu...jaz bom šla v Kranj, ker mi je najbližje...tam je šola razdeljena na 5 srečanj (v roku 1 tedna +,-)...razpored imajo objavljen na internetni strani zdravstvenega doma (če še katero zanima)user posted image jaz v bistvu komaj čakam...no pa saj bo hitro...nekatere ste že na polovici, nekatere se pa pridno približujemouser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
10.4.2013 19:51:21   
Blue_one
Živjo,
da se vam malo javim. Danes me kar razganja, ker je tak lep sončeeeeeen daaaaaaaan. Sem posadila par trobentic in tistih malih marjetic, da imam že polno cvetja okrog hiše. ZDaj samo upam, da ne bo šlo spet nenadoma v - . V šolo za starše pojma nimam kdaj bom šla, sem se prijavila pri G in so mi rekli, da me bodo obvestili kdaj bo. Upam, da ne bo šele septembra :D Pa včeraj sem povedala še par bivšim sodelavkam, da sem noseča, pa mi nobena ne verjame. HEh, se mi premalo vidi, me kar v dvome spravijo... user posted image user posted image

Drugače je pa lep, ampak naporen dan. SLužba danes je bila ubijalska-se pozna luna in sonce, ki sveti zunaj. VSe razganja in ne bi noben NIČ delal.
ZDaj si grem pa naštimat skodelico jagod pa pod tuš, potem pa pravi moj, da je fuzbal danes user posted image
Lep večer, pa želim vam, super počutje in vsem nam same lepe dneve.

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
10.4.2013 21:48:35   
mamz
Za šolo za starše ponavadi pri G a ni tako? Pa misllim, da julija in avgusta ne delajo.
Drugače pa končno sonček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
10.4.2013 23:03:36   
Penny
V Lj (KC) je šola tudi poleti. Jaz planiram julija.
Šola je pa seveda obvezna ponekod, ampak samo za spremljevalce pri porodu (očete), mama gre lahko tudi brez tega rodit user posted image .

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
11.4.2013 8:15:25   
Prva anonimna
Dobro jutro user posted image .

Kako super je videti, ko ste se razpisale user posted image . Je vsem dale tale sonček pogona!

Torej se moraš za materinsko šolo prijavit pri G? Jaz bom verjetno že kar pred poletjem šla, da ne bom potem po tisti vročini vsa okrogla skakala okoli.

Blue_one, tudi meni se bolj malo vidi, tako da tudi kdo kar ne more verjeti, da sem res noseča user posted image . Ampak če pa pošlataš, je pa buši prav fino trd spodaj, pa izbočen tudi že user posted image . Pa mislim, da sem brcike tudi parkrat že začutila, kot nekakšen mehurček, ki poči user posted image . Pravi prijateljica, da itak ne bo več dolgo dvoma o tem, ali so brcike ali ne, juhej user posted image . Pri nas je bil tudi včeraj športno-bralni večer: očka je gledal fuzbal, mamica pa brala user posted image .

Punce, uspelo mi je zaklenit tudi stran na Moj.forum. Tako da če bo RR zafrkaval, se lahko tudi tam načvekamo, saj nas je že 9 registriranih user posted image . Še enkrat pošiljam linkec http://septembrcice.mojforum.si/septembrcice.html

Zdaj pa upam, da mi tole pošlje, potem pa še preostalo pokomentiram.

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 11.4.2013 8:24:11 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
11.4.2013 8:54:08   
Prva anonimna
Lollipop, a da so tako pozno materinske šole? Grem še jaz pogledat na stran našega zdravstvenega doma, če kaj piše. In kar v enem tednu moraš biti vsak dan tam?

Robika, mogoče zdaj fantki mamicam lepo jemlejo, ne punčke user posted image . Sem pa prav vesela, da nimam napada mozoljčkov. Ja, je res razlika ali gre za prvo ali četrto nosečnost, dobra si user posted image . In itak, da so najpomembnejši lepi in zdravi otročki user posted image ! A da imajo v celjski porodnišnici kar dan odprtih vrat? A katera ve, če ga imajo v ljubljanski tudi?

Babkaa, da že prav brcike čutiš, super user posted image . Verjetno jih bomo tudi vse ostale prav kmalu, saj se vse počasi približujemo polovički nosečnosti.

Pabipabi, nikar se ne tako sekirat, nobene tokse ne boš staknila, če paziš! Jaz sem zdaj prav lepo sproščena, edino zgaga me še zafrkava. Očitno se je že želodec postavil na drugo mesto pa mi je zato spet slabo. Tudi jaz bom na srečo kar nekaj stvari dobila od prijateljic user posted image .

Lollipop, jaz se še kar občasno na bušija uležem user posted image . Upam, da sta se tvoja hematoma do konca že izlila in zdaj na veliko uživaš user posted image . A za cunjice misliš, da boš šla v AU ali za pohištvo? Meni je v DM-u trgovka pomagala en listek sprinatati na unem avtomatu, potem ti ga pa zamenja za knjižico s popusti. Zdaj berem naprej, da si že noge sončila user posted image . Pa da te je prijelo, da bi stanovanje pospravila, upam, da tudi mene kaj takšnega kdaj zagrabi user posted image .

Matty, kako je s tvojimi brcikami user posted image ? So postale še močnejše? Da se ti je že oblika popka spremenila user posted image ? Se bo tudi meni prav kmalu ker sem tudi že v 20. teden zajadrala user posted image .

Blue_one, jaz sem trenutno tudi brez glavobolov user posted image . Čeprav, navadno, ko se hvaliti začnem, se kateri hitro spet pojavi, tako da bom raje kar tiho. Glede brcik se nič sekirat, jaz jih tudi v 18. tednu še nisem čutila.

Cari, Bugaboo je menda super, samo drag pa tudi user posted image . Posteljica bo pa res kar samo 120 dolga, je odločitev že padla user posted image .

Malamut, naj ta nosečnost poteka brez kakršnihkoli problemov user posted image ! Uau, da imaš že prvo rundo oblekc v omari user posted image .

Pike, ti kar tukaj kaj napiši, zna biti tudi tukaj včasih prav zatišje, tako da paše, če še katera druga sem pokuka user posted image . Jaz sem pridelala le dve kilci, sem vesela za to user posted image .

Veronchi, pozdravljena. Upam, da kakšno štajerko najdeš tukaj gor user posted image ! Ladybird, pozdravček tudi tebi user posted image .

Natali, a ti pa o kg sploh ne boš govorila user posted image ? Upam, da o krvavitvi ni več ne duha ne sluha!! Si že naredila raziskavo, kateri voziček je boljši?

Vesna, ti pa kar virozo staknila? No, samo da je zdaj ok. In da zaradi širjenja medenice pride do takšnih bolečin? Mene tudi stalno nekaj špika spodaj.

Saskia, tebe so pa hormončki v jok spravili user posted image ? Mene znajo tudi pri kakšnem filmu. Tisti sivina nam je šla pa že vsem pošteno na živce, tako da še enkrat hura za tale sonček zdaj user posted image . Si ti že kaj bolj odločena, kateri voziček vzeti? In super za tvojo G, ki je tudi radodarna z UZ-ji user posted image .

Punce, koliko kav na dan ve popijete?

No, pa sem se spet razpisala za cel teden nazaj user posted image .

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
11.4.2013 10:10:12   
lollipop07
Prva anonimna si se pa res razpisalauser posted image jaz popijem eno kavo na dan, vendar že tudi pred nosečnostjo nisem spila več kot ene, ker mi ni dobro nardila...morm pa najti nekaj za pritisk zvišat, ker se mi vsakič, ko vstanem, zvrti...pa tudi na pregledih ga imam vedno 115/75...ni ravno grozno nizek ampak očitno je zame dost...pulz pa 90-100user posted image ...
v AUT sm mislila bolj po večjo robo in cunje zaseuser posted image no kar ne bom na bolhi našla...hehe
sem pa danes prišla iz kontrole...končno en pregled brez posebnosti in problemov...hematomi so očitno popolnoma spraznjeni, mali je živahen, sicer mi je žal, da ga ni nič pomerila (samo glavico), da bi vidla kako daleč sem točno...ampak sm čist srečnauser posted image dobila sem dovoljenje za sprehode in "normalno" funkcjoniranje...če se stanje ne poslabša, bom čez en teden že v službi...morfo imam 6.5.
toliko na hitro z moje strani...uživajte v sončku, jst grem spet barvo lovituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1508
11.4.2013 12:00:52   
malamut
Prva anonimna, hvala ti. Si se pa res razpisala. Za zdej poteka vse ok, o trebuhu ne bom komentirala, kr sem bl debeluška že od prej, tako da pr meni še dolgo ne bo viden.

Prnas se pa v šolo za starše sam prijaviš, na spletni sttrani in v ZD so predvideni termini, čene jim pa pustiš tel. številko alpej mail in te obvestijo ko bo. Drgače pa priporočajo pri nas tam med 4 in 6 mescem, ma pravejo, da če starši želijo, lahko tudi prej ali kasneje, sam v poletnem času ne, ker ne poteka takrat.
Lollipop, vesela zate, da ni več hematomov, v sprehodih ti povem, da boš uživala 100/h. Jast nisem nikoli bla pristaš miganja, ma k sem mogla počivat, sm mislna, da bom krepala od dougcejta, zdej pa si vsaki dan prvoščim uro hoje in sem prov hepi, da o user posted image ne govorimo.

Zdej prpravljam kosilo, ma sem prow žalostna, kr ne maram regrata, k ga je tolko prnas, da bi ga neko nabirala. Ma sej lohko da bom jutre, sej pravejo, da se v nosečnosti okusi spremenijo. user posted image

Kave ne pijem več, ma ne, da mi smrdi, mi je sicer na začetku smrdela, ma zdej je pa ne pogrešam več. Taku, da je ne pijem, si pa raje skuham ječmenčkovo ali pa projo/knajp.
Ajde pupe, uživajte dns na sončku, neki praveju, da bi jutre dež. Ma kej spet?!?!

Neposredna povezava do sporočila: 1509
11.4.2013 12:36:54   
_saskia_
Ojla,

lollipop07 superca za končno mal uživancije v nosečnosti in dobre novičkeuser posted image Zdej pa le uživaj v kakšnem sprehodičuuser posted image

regrat a pri vas ga je dost malamut? Joj tle pri nas je katastrofa, mi2 sva oba regratovca ampak ga je ful maluser posted image glede na vreme ni čudno, imamo še v kakšnem kotu kje kr neki snegauser posted image oh ta rovtauser posted image

kava Ojoj jaz sem bila kofetkar+cigaretar, ampak sta user posted image na testu vse ukinile user posted image Zdej, ko sem se navadila brez cigaret, tudi kakšno kofi spijem, sploh med vikendi zjutraj, ko sva z dragim doma. Preveč je ne smem, ker imam malce previsok pritisk.

vozički Še ne vemo..to je vse kar googlam že lep čas, vozički in ringarajauser posted image Sam zdej sem že bližje odločitvi, verjetno bo peg perego gt3.

Čez vikend greva mal na morje pogledat. Baje bo sončna idilauser posted image In jaz komaj čakam. Ne vem kaj mi je letos, prav obsedena s tem morjem. Tudi poletne počitnice že skrbno načrtujem, ampak je moj malce skeptičenuser posted image Ne bi rad šel predaleč, če se slučajno kaj zgodi, meni pa ni za Alpeuser posted image user posted image Eh bomo vidli, je še fuuul do tjauser posted image

Uživajte punce, izkoristite danuser posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
11.4.2013 12:55:28   
natali1
Prva anonimna ti si pa svetovna user posted image
4 kg sem dobla gor, pa se ne sekiram, fajn je user posted image . Za vse ki si imate namen kupovati nosečniška oblačila, 4mum.eu
spletna trgovina- imajo super stvari, ni poštnine, čakaš cca.dva tedna..
Kavo pa pijem, če se mi je slučajn zlušta, drugače ne.
Zaj pa ven uživat na sonce.

Lep dan vam želimuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

Neposredna povezava do sporočila: 1511
11.4.2013 16:19:43   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: _saskia_

regrat a pri vas ga je dost malamut? Joj tle pri nas je katastrofa, mi2 sva oba regratovca ampak ga je ful maluser posted image glede na vreme ni čudno, imamo še v kakšnem kotu kje kr neki snegauser posted image oh ta rovtauser posted image

Veš kaku je tle na primorskem, snega bl malo, sploh pa te dni je tako lepo, sončno. Ma se ga res ne manka, sej moram še pazit, da ga ne pohodim, da pustim za druge, k obožavajo regrat. Ma neč, jutre lepu en nož inu vrečko, pa ga bom nabrala, če mi ne bo tknu, ga bom pa našim dala, k sta tut prow neumna nanj.

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
12.4.2013 20:00:09   
Matty
Hej beybike!
Jaz sem hodila v materinsko šolo en mesec pred PDP - kar v zdravstvenem domu smo imelu, vsega skupaj mislim da 5x in popolnoma ničesar se nisem tam naučila.

Tudi če ne bi hodila tja ne bi po mojem prav nič zamudila. Sem pa slišala, da je v bolnicah tole organizirano veliko bolj resno, da traja kar nekaj časa in da dobiš uporabne informacije. Zgleda da je odvisno od organizatorja.

Punce, tudi mene zanima koliko kave kaj spijete na dan? Meni je prve tri mesece bilo slabo, ko sem jo samo zavohala. Sedaj se je želja po kofetkanju vrnila v polni meri in se moram kar nazaj držat, da ne pretiravam.

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
13.4.2013 8:01:22   
lollipop07
Matty v kateri zdravstveni dom si pa šla? jaz bom čisto panična, če se ne bomo nič naučili...sem ena tistih, ki rabi navodila za nove stvari drugače paniko zaganamuser posted image tu v kranju sicer piše, da je en del delavnic tudi v porodnišnici...upam, da bomo kaj koristnega odnesli, ker porod in začetki z novorojenčkom niso ravno nekaj kar bi vsaka "po defoltu" imela v krviuser posted image no evo že paniko delamuser posted image
meni je bilo tudi na začetku slabo po kavi in dejansko je nisem upala pit...sedaj si jo pa z veseljem privoščim eno skodelico na dan...če je spiješ preveč poskusi pač z brezkofeinsko oziroma drugimi "približki" prave kaveuser posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
14.4.2013 22:38:31   
Cari
lollipop, ne skrbi zaradi materinske šole. v Kranju imajo to dobro organizirano. Določene stvari pridejo prav šele kasneje (ne pri porodu) in jih človek žal pozabi, a na porod te kar pripravijo. Meni se je zdelo predvsem super tehnike pravilnega dihanja med porodom in predihavanja popadkov, pa tisto o oblekicah, pa kaj vzeti s sabo in kako se previja...sem bila prvič čisto izgubljena...
Sem si pa jaz kar zapiske delala user posted image , ker me je že mal spomin matral...in so mi prav prišli par dni pred porodom, ko me je grabila panika.

Cari

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.4.2013 17:27:15   
lollipop07
haha...hvala Cari...si pridem zapiske sposodit, če mi kaj ne bo jasnouser posted image no sej, če se prav spomnim, imava skupej PDP, bom mogoče lahko tut direktno preplonkala kejuser posted image
danes pade prva runda regrata...z jajčkm...njami...sicer sem pa bol pristašica paradajza in komej čakam na prve sočne, sladke paradajzke za v solatko...user posted image
kje ste pa kej modrce nabavle...?mene ta stari tiščijo na vseh koncih in bi kupla kakšnega an sistem športnega modrčka ali top-a...da je čim manj delov kjer te nekej veže...

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
17.4.2013 6:20:28   
robika
Jutrouser posted image
Se vidi da je lepo vreme in vsi uživamo v sončkuuser posted image
Kako ste?
Pri nas je vse ok,trebušček že res lepo raste,mali brca tako da me ponoči prebudi in telovadi..prav lepo je čutiti te male akrobacije v tem uživam do konca! Ker je to moja zadnja nosečnost še toliko boljuser posted image .
Se kaj slikate?Midva vsak teden ob nedeljah slikama trebušček da vidima kako je rastel skozi nosečnost,to sva počela v vseh nosečnostih in je prav luštno pogledati za nazaj..
Lepo bodite,uživajte !

Neposredna povezava do sporočila: 1517
17.4.2013 8:15:13   
Prva anonimna
Punce, hojla.

Najprej se morava pohvalit, saj sva s ta mičkeno že na polovički nosečnosti in se danes začenja že 20 teden, uauuuu user posted image .

Robika, moj trebušček je zdaj končno tudi že viden in ga bova začela slikati. Sem pa pridno pridobila le 2,5 kg, kar se mi zdi super. Sonček pa vse verjetno res na veliko izkoriščamo, smo ga dooolgo čakale.

Lollipop, jaz sem tudi takšna mala komplikatorka, tako da mi bo Cari tudi lahko zapiske posodila user posted image . Sem pogledala, pri nas je materinska tudi junija, tako da bom šla takrat jo narest. Zapiske si bom pa tudi jaz tam delala user posted image , drugače čisto vse pozabim. Je pa pri vas v Kranju super, če en del šole poteka kar v porodnišnici, da res kaj praktično doživiš in ne samo teorijo poslušaš.

Regrata sem se pa tudi jaz že najedla. Zadnjič sem ga celo pol urce nabirala, pa se mi je tako kislina nazaj gor vlivala, ker sem bila prepognjena, da je bilo za umret. Izgleda, da je maternica že želodec premaknila.

Modrčka sem pa ravno včeraj spet dva nabavila: enega v H & M, ta mi je glih za glih prav, ampak vsaj malo seksi izgleda user posted image , potem sem pa v Lidlu videla enega kao za nosečnice, je bil samo 7 evrov, in sem ga doma probala in je super, narejen kot kakšen športni modrček. Sem morala pa kar številko 40/42 vzeti, pa je glih za glih. Navadno sem bila številka 38, ampak tale zadeve zgoraj se kar bohoti in bohoti user posted image . Pa številke so izgleda tudi bolj majhne. Pa pobrano je bilo tudi že skoraj vse.

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 17.4.2013 8:17:11 >

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
17.4.2013 8:30:34   
Prva anonimna
Matty, jaz si dve kavici na dan privoščim, več si pa res ne upam. Čeprav bi tudi meni kar še kakšne več dišala user posted image .

Malamut, a ti je kaj divjih špargljev že uspelo nabrati? Jaz jih imam full rada, njami user posted image . Moj trebušček je bil dolgo časa skrit pod špehcem, moj se je kar jezil, zakaj imam odvečne kilce, ker bi sicer že zdavnaj bušija lahko občudovala user posted image . Hoje si tudi jaz poskusim privoščit čimveč. Jaz sem tudi imela eno bio žitno kavo prej, ampak ko sem jo popila, mi ni več dišalo, da bi še eno takšno nabavila, mi gre bolj v rito ena Jacobsova user posted image .

Natali, bom pogledala tisto spletno stran za obleke, sem že nov zavihek odprla na računalniku user posted image . Je pa super, če ni poštnine. Kaj vse si ti že tam naročila? Sem mislila, da bom lahko nosila kavbojke z zelo nizkim pasom, ampak me vseeno tiščijo, ko sedim in si moram kar gumb odpeti. Prijateljica jih je pa lahko do konca nosečnosti nosila, tako da mi ni jasno, zakaj meni ne ustrezajo. A imajo nekatere višje trebuh kot druge ali kako? Tako da bo treba kar še kakšne drugačne hlače najti, tiste z visokom nosečniškim pasom mi ne dišijo najbolj.

Saskia, pri nas je pa regrat že kar prevelik, je bilo treba prav iskat, da si našel takšnega, ki še nima tiste bunkcice vmes. Si super pridna, da si opustila tako cigarete kot kavo. Jaz imam pa nizek pritisk (115/70), pa mi zato verjetno kava tako diši. Sta uživala na morju čez vikend, kaj user posted image ? Midva bova šla pa za prvega maja in tudi komaj čakam. Poleti si pa jaz tudi ne upam preveč južno it pa še to hočem biti tam nekje do sredine julija nazaj. Sta vidva že našla kakšno pametno destinacijo, ki ni predaleč? In druge, kakšne imate kaj načrte za poletno morje? Do kam si boste upale it?

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
17.4.2013 8:33:54   
Prva anonimna
Lollipop, super, da je hematom šel pa-pa in da si dobila dovoljenje za sprehode user posted image . A noge imaš potem že rjave, ker jih toliko sončiš user posted image ? A se vam tudi full žilice čez kožo vidijo, sploh po prsih in ob robu trebuha? eni se full, mogoče, ker sem bolj svetle polti. Pa joškice me tudi še kar full bolijo user posted image .

No, vsaj tale moj post je bolj kratek user posted image . Naredite si lep dan user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1520
17.4.2013 9:37:33   
robika
Hej bejbe glede dopusta,moj se je odloču-beri rezerviral morje za začetek avguata in to na Pagu,tak da bomo imeli še trajekt vmesuser posted image ..jao,sem mu povedala da se naj mal pozanima kaj rabi vse pri porodu če se slučajno naredi da bomo kar na Pagu rodiliuser posted image ,glede na to da je to četrta nosečnost se bi res znalo naredit da nas preseneti..zanašam se na to da so vse bebe do sedaj krepko prekoračile datum poroda...bomo videli kaj bo..boma pač tja šli 5 članska družina,nazaj pa 6...

Neposredna povezava do sporočila: 1521
17.4.2013 9:56:50   
Lili11
pozdravljene,

prodajam vozicek, moj oglas je tu

http://www.mojalbum.com/gana11/vozicek-gt3

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.4.2013 9:58:11   
Lili11
pozdravljene,

prodajam vozicek, moj oglas je tu

http://www.mojalbum.com/gana11/vozicek-gt3

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.4.2013 15:14:35   
Matty
Robika,

če se odločiš da greš rodit v Zadar se izogneš trajektu in greš samo čez most. Drugače sem pa slišala da je porodnišnica v Rijeki super - v tem primeru pa na trajekt ja. user posted image

Mi smo tudi na Pagu, ampak v začetku julija. Sem mu pa že tudi razložila, da me mora peljat v Rijeko, če bi slučajno kaj dogajalo. Sicer mi je pa kar vseeno kje in kako bom rodila. Bolj kot so me v MB namatrali pred petimi leti, me ne morejo nikjer.

(odgovor članu Lili11)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.4.2013 18:09:08   
robika
Matty,ti si tapravauser posted image ,js upam da pridem domov v enem kosuuser posted image ,čeprav,bila bi pa razburljiva porodna zgodba,ane..
ne ne bom js kr v Sloveniji rodila pa pika..ja tak pravim jaz,kak se bo pa beba odločla bomo pa videli...
Pa še to danes sem fasala vnetje mehurja,tak da se nalivam z vodo,pa papam brusnice da se porihtam brez antibiotikov..v tej nosečnosti jih imam že dost..sam čakam kaj me bo še doletelo,najprej krvavitve,pa začetek pljučnice,pol krči,zdaj spet to vnetje..a se bo še našlo kaj..upam da ne!
Babike lepo se imejte!

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!