|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
19.4.2013 14:41:54   
austen
Pozdravljene .....po dolgem času sem si vzela minutko da pokukam sem gor user posted image
sicer na vem v katero smer teče debata, ker ne utegnem vsega brat ampak pri nas gre takole:
- 3 mesece in dober teden - velika je 63 cm in težka 6035 g
- prvo cepljenje smo dali skozi in niti ni bilo panike, malo je zavrisknila potem se je pa kar hitro umirila
- spanje načeloma je kar OK, prva runda od cca 9 pa do 3 ali 4 zjutraj. Zna pa presenetit in se zbudi že ob enih ali pa potegne do petih. Ravnotako nekega urnika čez dan nima user posted image kak dan je ful zaspanček in ni problem spat niti v postelji, kak dan pa mora bit v vozičku in se premikat. Po možnosti čim bolj hitro....ni kaj skrbi za mojo kondicijo
- hranjenje še vedno se samo dojimo, včasih malo bolj pogosto ampak ne gledam na uro temveč ji dam ko "vpraša" gosto bomo začeli uvajat ko bo pokazala vsaj malo interesa
- oblačenje nimam pojma kako jo ioblečt user posted image včasih ob morju piha in je kar mirlo potem pa grem po ulicah po mestu pa mi zakuha...... v glavnem se slačimo in oblačimo nonstop neki user posted image
Drugače ja pa kar pridnanaša pupa user posted image zelo lepo se zamoti v igralnem centru (in se vrti v kroguuser posted image ) tudi v ležalničku je rada. Nisem je še dala v športni del sem ji pa malček dvignila naklon v košari (v Navetti od PP je to možno) pol pa ko zaspi jo spustim nazaj dol.
Ful si pešta rokice v usta in tudi duda je kar nankrat postala dobra, prej pa histerija samo da je začutila plastiko v ustih user posted image

Kakšne kremice za sonce pa ve uporabljate? nisem še nič nabavljala pa me zanimajo mnenja
lepo vozičkanje vsemuser posted image

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.4.2013 14:42:37   
neonaia
uiii...prespala je noč v svoji sobici!user posted image
sicer se je 3x zbudla, ampak tut nazaj zaspala (po futranju). potegnla je pa do 7h! glede na to da je že ob 16:30 zaspala, sm se bala da bo nočna veselica.

mi smo iz šiške...loh gremo skp na kšn điro user posted image

sonček, kam si se skril?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 727
19.4.2013 14:45:32   
Maša88
sandra saj ju ne rabiš cepit če ju nočeš. Naš je star 6 mesecov pa še ni bil cepljen. smo rekli da bomo poleti pa še takrat ne vem če ga bomo.
zdaj sem nekje prebrala, da za vrtec otroci ne rabijo bit cepljeni, s tem pa ko jih cepiš pa jim narediš več škoda kot koristi.
Pa baje da starejši kot so lažje cepljenje prenesejo in je lahko manj alergičnih reakcij ob cepljenju. Premislite sploh vi ko imate 2 , da ne bote imeli dvojnega dretja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 728
19.4.2013 15:28:32   
sandra_sandra
sem prov vedla da bosta danes tud inigo in vesper tu...vaju je dež pregnal user posted image

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.4.2013 15:29:54   
sandra_sandra
maša brez veze s5 o tem..vem da ju moram, mi je pa hudo..sej so nas tudi pa nam skor nič ne manjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 730
19.4.2013 15:37:16   
vesper
sandra_sandra nisem hotla nič napisat, pa si taka faca, da zdaj ne moram zatajit da brskam gor user posted image
sem ravno prej brala tvoj pos o šetanju pri Ljubljanici, pa si me nasmejala. Legenda si, te prav vidim kako lepo šetaš s tvojima user posted image user posted image škoda da nisi iz Mb, da bi se lahko spoznale in spile kako kavico.
Drugače pa kakšen dež?? Pri nas je sonceeee user posted image user posted image user posted image

Mi smo res vsak dan cel dan zunaj, včasih tudi do 19.30h, potem pa pridemo domov se zrihtamo in mali samo pade v posteljo. Spi že super. Vsak dan ob 21h najkasneje zaspi in potem potegne do 5-ih 6-ih zjutraj, se najema in potem še do 8h user posted image Mami se nima kaj pritoževat.

V torek pa gremo na morje. Ijeeeej komaj čakam user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 731
19.4.2013 17:11:09   
Lumani*
Hey,,

milal tudi mi imamo maxi cosi muro in me že mika, da bi ga dala v športni del, ker noče več tolko ajat v košari in sitnari, samo naju je prehlad zgrabil ( in to že več kot teden dni user posted image ) in ga ne upam, dat ker je še malo preveč odprt. Ampak, ko gremo za praznike na morje pa mislim, da bom mogla vzet že športnega zraven.

Tudi jaz se še odločam katero kremico naj nabavim za sončeka.Nič ni blo kaj predlogov:)

In kak oblačite svoje sončke sedaj, še kapico al ne? Čisto sem zmedena kak ga naj oblečem,...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
19.4.2013 18:02:51   
ančka27
SANDRA SANDRA ma ne nism sam mi je pa tko hudo da nism povedat.tista security code je neka šifra ko rabiš nek čitalec te kartice in bla bla bla.vsake tolko pogledam še na next da očke napasim ampak sm pol res žalostna ker nemormo naročit nič.
mi smo mel pa dns P so cepil prvič našga sončka in ni niti a reku ful je bil pridn nč jokcal ;) težki smo pa 6250g in veliki 63cm.do zdj so me vse mamice tu pri nas sekirale ko so govorile kok je drobbcan ta naš fantek in sm dns doktarco vprašala kaj ona misli in je rekla da je čist ok in sm se res pomiirila me je že skrbelo da je res presuh.
ma ta dž dns je prav depresivn user posted image jst sm smotana cel dan že in se mi vsaka ura tko vleče da nevem več kaj zmislt.kako ste ostale mamice? imate povsod danes kislo vreme?

Neposredna povezava do sporočila: 733
19.4.2013 18:26:43   
Sadrika
kakšen dežuser posted image mamo sonce, sicer pride malo oblakom, večinoma je pa sonce....
Sandra_sandra - se zdej za vikend kaj nadejam....drži pesti, da bom v pon. poročala že kakšne novice boljše volje
Kar se AM tiče, je razlika za cel gram kar je ful in če pomisliš, da ima 1 merca 4,5g, jih pol 5 takih polnih prinese še 1 in nekaj zraven. Ne bi tok komplicirala, ampak mali že na splošno ne pije dost, pa mu sama dam včas 10ml več vode v obrok. Pa tud jst ne režem z nožem, delam isto kot ti. Bojim se samo za njegove ledvičke, k baje je to zlo obremenilno zanje

Danes sva se šla fotknat in osebno delat in je bil tok priden, sem ga mogla zbudit a fotkanje in sem misla kok bo siten, je bil pa takoj nasmejan in se nismo nč matral, sma se usedla 2x je šklocnalo in je bil že ok.
Sm pa jst tud tko navdušena nad sončkom te dni, da se mi dogaja, da pozabim jest, se zvečer šele spomnem...
Ančka - tvoj ma pa čist ok težo, kako bi lahko bil drobcen? In kako ti ne zagrabi security code na Nextu? Sem že drugič naročala, pa mi čist ok sprejme in imam tud MC....A imaš mogoče kombinirano kartico?

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 734
20.4.2013 8:31:52   
Inigo
hej mamice!

da vas na hitro malo pozdravim user posted image

imamo se ok. Maj je en zelo sitkan dojenček in nikakor ne mara vozička. frajer v njem kriči kot bi ga dajali iz kože... samo nosil bi se. ne vem več kaj naj nardim s tem, ker enostavno se ne da, da bi ga imela skos na rokah. pa sem ga dala v športni del, da malo več vidi, na loku ima igračke, ki ropotajo, so pisane... nič ga ne gane. kakšna ideja?

krčki pa so končno mimo.

sedaj frajer hodi spat že okoli 19h, ker čez dan komajda naberemo, da spi 3x po 20 minut in okoli 13h mogoče 1 uro. zadnjič enkrat mu je celo ratalo 2 uri spat skup. user posted image tale zgodnja ura pa mi čist nič ne paše. bi še včasih bili zunaj, pa je že tako tečen, da ni za zdržat in moramo bit ob 18h doma, da se zrihtamo za spanje...

Brin je bil naporen dojenček, ampak Maj nam bo dal še več vetra user posted image skratka, dolgčas nam ni.

drug teden imamo posvetovalnico. pomoje ima nekje 65cm in okoli 6,5kg. tako, si mislim no user posted image nosi številko 68, težek je ful... še vedno pa se dojiva.

kreme za sončenje - ko je bil Brin dojenček so rekli, da se naj v prvem letu nebi uporabljale, ker so ful težke za kožo in blazno mašijo pore. kakšna je dojenčkova koža pa tako vse vemo. koža še ni dorasla takim kremam... nimam pojma kaj bom nardila poleti, ko v tisti vročini ga pa res ne morem met v dolgih rokavih in dolgih hlačah. da pa sonce neb nikjer sijalo nanj, pa nikkr ne moreš preprečit, ker bodo ful migeci. morm nardit "diplomsko" pa raziskat kako je s temi kremami.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 735
20.4.2013 8:36:07   
Inigo
tole so neki testi od lani: http://otrocarije.blogspot.com/2012/05/test-otroskih-krem-za-soncenje.html

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 736
20.4.2013 16:13:35   
vesper
kremica za sonce- tudi meni so jo odsvetovali in je tudi ne bom uporabljala vsaj do enega leta. Je pa res, da je zelo temno polt, po atiju in ne bo panike, tudi če ga sonček malo polovi. Bomo pa itak bežali pred soncem v tisti največji vročini. Če že sama pomislim, mi nobena krema za sonce ne paše na obraz, vse me peče, kako šele mora bit tej nežni dojenčkovi koži, ne vem no...user posted image

kapice- mi nimamo več kapice odkar so se stopinje dvignile na 20+ pod kapo se mi je dobesedno skuhal in se mi zdi odveč. Pa tudi piha ne po njem, ker je itak v vozičku.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 737
21.4.2013 18:31:29   
Majči_
zdravo punce user posted image da se še jaz pofočkam po dolgem času...tale sonček nam je pa čisto zapolnil dneve, pa še tamala je vedno večja, tako da se da že marsikam it z njo. in se dogaja. preberem pa vsak večer če je kaj novega...

kremice - jaz sem kupila od bubchen eno v mullerju za sončka. nisem pa še prepričana kdaj če sploh jo bom mazala z njo. samo bi jo pa rada imela pri roki, če se bo izkazalo da jo rabimo, ker to bo sigurno takrat ko bomo nekje daleč od kakšne trgovine. je pa prav tako ne mislim izpostavljat direktnemu sončku če ne bo treba (že tako se prevečkrat zgodi da ne gre vse po planu user posted image )

oblačenje
- mi za kakšen dan celo naštudiramo kako se oblečt, kakšen dan se pa trikrat preoblačimo v celem dnevu. vsakič jo ven prinesem malo drugače oblečeno hihi...in menjamo tako tanko kapico in trak, pa trak in kapuco še čez od plišaste jopice user posted image mislim da se bomo kar do poletja še takole lovili vsi user posted image

voziček - jaz jo bom v športni del dala ko se bo tole vreme malo umirilo, ker včasih še tako sitno piha, da mi je všeč če je v košari. se pa tudi dere da je kar rdeča v obrazek kakšno minutko po tem ko jo dam noter, potem je pa lahko dve uri noter pa je mir...upam da bo še malo zdržala.

bo pa pojutrišnjem stara štiri mesece...joj kako gre hitro, sploh ne morem verjet. počasi bo treba začet z gosto hrano...ampak res počasi, čeprav je naša lumpa zdaj začela vse po spisku oponašat ko jemo. uzraven še ona dela tako z usti kot bi žvečila nekaj hihi res je srčakana...hodimo pa spat tudi ob sedmih ali pa še prej, kar bo kmalu sredi popoldneva. jaz še vedno malo upam da bo spremenila svoj ritem, ker poleti ravno zdaj pod noč postane prijetno zunaj. upam...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 738
21.4.2013 21:19:48   
neonaia

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

tole so neki testi od lani: http://otrocarije.blogspot.com/2012/05/test-otroskih-krem-za-soncenje.html

hmm...zanimivo...nikol nism niti pomislla, da bi kupla kakršnokoli kremco v hoferju ali lidlu...sploh pa ne za sončenje! user posted image
pa še ni kr en test..je od zveze potrošnikov...res ne vem...veretn bo spet najbolš čimmanj komplicirat, pa bo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 739
21.4.2013 22:32:41   
noseckec23
kremice tudi nam so odsvetovali kremice, predvsem za obrazek, za telo niti ne. Na morju pa bomo pac sli na plazo dopoldan in potem pozno popoldan. Da pa ima zasciten obrazek pa smo mu nabavili klobucek in kapico na silt iz bombaza zadaj pa se ima taksno zascito, ful super stvar - smo cele dneve na soncku in nima niti malo rdecih lick :).

Drugace pa smo narocili to zadevico, jo pa se cakamo. Definitivno obozujem bugabooja. http://www.bugaboo.com/368

inigo ste probali z kengurujckom? Mi ga imam v kosari in ko bi rad gledal ga damo notri :)

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.4.2013 8:47:32   
matejad
Mi kengurujčka uporabljamo občasno... ji pa še ni ravno zanimiv, samo takrat ko skupaj sesamo :)
Zadnje dni imamo nočne more pred vozičkom :( Se joče, kot bi jo iz kože dajal... Pa naprej, pa nazaj, pa višje, pa nižje... nič ne pomaga... Moram prav naštudirat, kdaj je njena ura za spat, da se lahko malo povozičkamo. Itak pa...ko voziček ustavim, ima oke kot sova :))

Kremice ne bom uporabljala še vsaj do res tiste vročine, ko pa bo skoraj da neizbežna. Nekje sem brala, da do 6 meseca nobene kremice proti soncu...

Ko je bilo res toplo te dni, smo bili brez kapice oz. če je res pihalo, tisto tanko kapico, ki jo imamo tudi za proti temenčkom - bombažno. Oblečeno pa bodi z dolgimi rokavi, puloverček, spodaj pa hlače.

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.4.2013 15:58:53   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

kremice tudi nam so odsvetovali kremice, predvsem za obrazek, za telo niti ne. Na morju pa bomo pac sli na plazo dopoldan in potem pozno popoldan. Da pa ima zasciten obrazek pa smo mu nabavili klobucek in kapico na silt iz bombaza zadaj pa se ima taksno zascito, ful super stvar - smo cele dneve na soncku in nima niti malo rdecih lick :).

Drugace pa smo narocili to zadevico, jo pa se cakamo. Definitivno obozujem bugabooja. http://www.bugaboo.com/368

inigo ste probali z kengurujckom? Mi ga imam v kosari in ko bi rad gledal ga damo notri :)

ej super tale stvar! to bi mi tut mel... kakšna je pa cena? kako dolgo so ti rekli, da bo za čakat? jst bi to takoj naročila, ampak če mislijo, da bomo čakal 4 mesece tako kot smo voziček... user posted image

drgač si me pa z eno mamico zamenjala mi ne uporabljamo kenguruja user posted image mamo pa trak in sling user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 742
22.4.2013 16:00:22   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Mi kengurujčka uporabljamo občasno... ji pa še ni ravno zanimiv, samo takrat ko skupaj sesamo :)
Zadnje dni imamo nočne more pred vozičkom :( Se joče, kot bi jo iz kože dajal... Pa naprej, pa nazaj, pa višje, pa nižje... nič ne pomaga... Moram prav naštudirat, kdaj je njena ura za spat, da se lahko malo povozičkamo. Itak pa...ko voziček ustavim, ima oke kot sova :))

Kremice ne bom uporabljala še vsaj do res tiste vročine, ko pa bo skoraj da neizbežna. Nekje sem brala, da do 6 meseca nobene kremice proti soncu...

Ko je bilo res toplo te dni, smo bili brez kapice oz. če je res pihalo, tisto tanko kapico, ki jo imamo tudi za proti temenčkom - bombažno. Oblečeno pa bodi z dolgimi rokavi, puloverček, spodaj pa hlače.

mi smo mel tako dretje prejšn teden. hvala bogu al komurkoli že user posted image se je končalo in je včeraj in danes zelooo zadovoljen v vozičku. malo spi, malo gleda, malo se igra in je mir user posted image tako, da je tut pr vas samo faza user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.4.2013 17:30:01   
Maša88
boba carrier 3g je super! nič hrbet ne boli po njem pa lahko malega ko ima 7kg nosim 2uri ali pa še več. Res je vreden nakupa. Imeli smo tudi boba wrap ampak je preveč zamudnega vezanja je pa super do 3 mesecev.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 744
22.4.2013 19:59:53   
sandra_sandra
končno 5 minut miru!
a bo spet kaka luna al kaj...pri naših k da je 10 polnih lun..al vsi zobki naenkrat rastejouser posted image ...
vesper nikoli ne vemo kaj nam prinaša jutr..mogoče bova še kdaj sosede..mogoče me boš izsilila kdaj na cesti pa se bova še prebunkali user posted image ..mogoče pa kdaj še žuraliuser posted image mogoče pa se zorganiziramo pa se spoznamo na kako obletnico teh naših wanna be januarčkovuser posted image
uglavnem..GH ne maramo korenčka..kake grimase to delata,...to je tok smeha..pa babnica se je začela na velko kregat na igrače in na očija ko ji rokice drži da jih ne more v ustka tlačit..kako se to krega user posted image ...vsa je na mami..
čakamo sadriko da kej poroča--ma zgleda polne roke dela user posted image
ančka pa dobi ti koga ki bo tebi naročil pri nextu ali pa pejd si še ti zrihtat EU card..sicer pa nam ostane HM
aja bejbe..kaj bomo uporabljale proti klopom in komarjem???

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.4.2013 21:58:37   
Milal
Sandra_sandra, a tvoji ze sedijo? Js tudi komaj cakam GH ker nas kar naprej poliva ali bruha,sem pa misla pocakat dokler ne bo sedel.
Mi bomo nabavili kengurujcka,cakam akcijo v BC 50:10. Morda katera ve kdaj bo?
Za komarje in klope pojma nimam, se bo treba mal pozanimat kak repelent smemo.

Neposredna povezava do sporočila: 746
23.4.2013 7:27:15   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Maša88

boba carrier 3g je super! nič hrbet ne boli po njem pa lahko malega ko ima 7kg nosim 2uri ali pa še več. Res je vreden nakupa.

Maša, a misliš, da bi lahko z njim nesla malega v hribe? Sicer ima brat nahrbtnik in bi mi ga lahko posodil, vendar se mi zdi tako obavten, sploh, če bi ga jst nosila. Sem pa gledala tega boba in se mi zdi tok lahek in mehek in sem pomislila, da bi tega kupila. Sej na začetku tko ne bi šli na dolge ture in ne bi zbrali zlo strme poti (tud jst sm še brez kondicije, a ne user posted image )

Zaščita proti komarjem in klopom - kolko sem gledala, sem prišla samo do Zanzibaby spray-a al pa napravice, ki odganjajo z UZ. Bom pa počakala na mamice, ki imajo že kakega škratka doma in povejo po izkušnjah, tem še najbolj zaupam user posted image

sandra_sandra - ne bom nič poročala.....lahko le rečem, da si imela prav, imela sem polne roke delauser posted image
kar se tiče pa lune, eni majo pa probleme k je mlaj...je pa v četrtek...hehehehhe, ma za vse je kriva luna

GH - tud jst že komaj čakam, da mu bom začela pacat te kašice (mam še kr slabo vest zarad dojenja), da bom dobla malo boljši občutek, da mu le lahko neki dam...... sam sem tud v dilemi kdaj začet. Mi je patronažna rekla, naj jo pokličem med 5 in 6. mesecem, da prej naj nč ne dajem....hmmm.... pa vse k poslušam, so prej začele, ene s sokovi, ene z sadnimi, s5 druge z zelenjavnimi kašicami. Kaj pa ve? A boste klicale babice?

Ančka - če želiš, ti lahko jst naročim Next, pa ti pol prepošljem?

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.4.2013 8:26:07   
Mala BB
Mamice, lep pozdrav! Lepo prosim za pomoč.

Pri nas se dogaja sledeče - krči so nekako za nami, tisti "ta pravi". Se je pa začelo nekaj drugega, močno slinjenje, vse v usta (ok, to vem, da je normalno) in huuud, krčevit jok, ponavadi zvečer, čez dan je v redu. Joče, kriči, se zvija, postane cel rdeč v obraz...traja cca 10 min. Mogoče katera ve kaj bi to lahko bilo? Brala sem, da se zdej začenjajo "priprave" na zobke - naj bi to bilo kak mesec do dva pred izrastom prvega, ampak ne vem, če je to to.

Drugače je prav super, čez dan je živahen, vsak dan več čveka.... ampak tole zvečer je pa res grozno.

Hvala za odgovore, pomoč in lep dan vam želim!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.4.2013 8:53:14   
sandra_sandra
malabb točno to se dogaja tudi pri nas..ampak samo pri fantku...kriči k da ga iz kože dajemo..jst ga pol mal umijem z mrzlo vodo po obrazku in ga to zamoti pa včasih pol preneha oz. vsaj zmanjša..pol pa k več ne vem kaj naj..mu za foro dam flaško v usta in začne vlečt k da ni jedu cel teden..a pred 5 min.vn pluvu..jst tud mislim da so zobki,k če mal pomasiraš mu dlesni se tud kr umiri in celo mu rata mal se nasmejčkat..tamala je pa itak carica..sam smeh jo je..tok nezahtevnega otroka pa vsem privoščim
milal ne sedita čist samostojno..jst ju dam v naročje ali pa v gugalnik k je mal povzdvignjen..sam za prvič jst priporočam da tiste k nimamo od prej user posted image da kupite kašico, že zarad gostote da vidite kako naj bi zgledal..ker jst sem prvič sama jima pripravila pa se vidila da je bilo čist pregosto,pa krompir tudi ko sem pretlačila je imel miniaturne grudice pa se je tamali kr mal zatikal zarad tega..tko da moj nasvet.. drugač pa vsak prav drugač kar se tiče te GH jst sem kr sama pri seb se odločila..smo pa 4.5 mesca stari..tujim otrokom sem si vse upala dajat..a svojim, sem tak chicken..sestrinem sem pri 4m dala lubenico..ker mi jo je tok vleku iz rok..pa mu na srečo ni bilo hudga
sadrika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 749
23.4.2013 15:51:50   
Mala BB
sandra_sandra a ti tako joče samo zvečer? res upam, da so to zobki, da ni kaj drugega

kako ste pa kaj s težo? naš mali ima 66cm in nekje okoli 7.5 kil, prava mala kroglica. ampak tako lepo porazdeljeno, da je full cuteuser posted image . dokler se izključno doji, se ne bom nič sekirala, male mišelinke so mi pa nenormalno všeč

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!