daisy B
|
Hvala vam punce, pridno grejem , malenkost počivam, drugače pa počnem čisto običajne stvari, kot je naročil dr. Malenkost imam še bolečin od punkcije, tudi malo sem še napihnjena, zizike mal bolijo ampak nič drastičnega. Se mi je pa včeraj zgodilo, da sem dobila koprivnico (nič nenavadnega pri meni, po navadi jo dobim ob povišani telesni temperaturi ali pa kot neželen stranski učinek zdravil) in sem predvidevala, da je verjetno od Estrofema, tako da sem atu poslala zvečer sms, kaj naj naredim, ali naj preneham z jemanjem ali pa naj nadaljujem in poleg vzamem še Claritine, pa ni bilo odgovora, ker sem bila res pozna. In danes ob 6h zjutraj zazvoni telefon, kliče ata in me pomiri, da naj se ne sekiram, da naj nadaljujem s terapijo in vzamem tudi Claritine, da mi bo to samo koristilo in če se bo stanje drastično poslabšalo, naj ga kontaktiram in se bova dogovorila za naprej. Bila sem res pozitivno presenečena, ker katero je pa že zdravnik poklical (pustimo dejstvo, da je bilo ob 6h zjutraj ) in ji vse lepo obrazložil. Vsa čast mu, v mojih očeh je car. S* , mogoče jih je pa ata že prodal naprej, kdo bi vedel. Upam, da ti ne bo treba na Madžarsko in se boš že nekako dogovorila. SILVA, super za 5 celic in naj iz njih nastanejo čudovite blastociste, da gresta dve k mamici pa še kakšna v skrinjo, navijam jona klara, tudi tebi čestitke za 2 celici in naj se lepo razvijata. ET 2 ali 3 dan zdaj prakticirajo, če je manjše število celic, saj pri večjem številu 5 dan izberejo eno ali dve najboljše, če jih je manj pa tako nimajo izbire in vstavijo obe - se pravi, da to ne pomeni, da so tvoje celice slabe, razmišljaj pozitivno! Navijam tara.81, eden od najbolj pogostih stranskih učinkov Estrofema je glavobol ali migrena, na to so me opozorile v lekarni, ko sem jih šla iskati in so mi rekle, da če bo to trajalo daljše obdobje, naj kontaktiram zdravnika in mu povem, pa se bo on potem odločil kaj in kako naprej. Tako da ti predlagam, če se bo jutri nadaljevalo, lepo SMS atu pošlji in mu povej kaj se ti dogaja. Pa srečno! Željica in Aprilčka, srečno jutri, ko bosta dobili v varstvo februar202, draga moja, saj veš da ti jutri želim čim manj bolečin in da bodo vsi trije foliklli polni, sicer pa rabiš samo enega pravega a ne , za december sva pa tako ali tako dogovorjeni zeuso, držim pesti za jutranji UZ. In seveda nenazadnje navijam tudi za vse tiste, ki vas nisem poimenovala, naj bo pomlad polna
|